07 Mayıs , 2024, 16:02:27

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Bebek bezi ?

Başlatan Emine, 13 Ocak , 2007, 18:19:57

« önceki - sonraki »

Zara82

Arkadaslar , ben dogdugundan beri pampers kullaniyorum, cok ama cok memnunum.....daha hic pisik olmadi..birde ben hep pamuk la silip kurutuyorum...
Pampers 3 numara kullaniyorum ,burrda üzerlerinde yaziyor kac kilodan kac kiloya kadar kulllanmaliyiz diye ...mesela pampers§ (4kg den 9kg ) ye kadar...



jbdun

arkadaşlar pampers dediğiniz zaten prima değil mi?  ???
biz de 3numarasını kullanıyoruz (4-9kg)

bebitom

BENİM OĞLUM BEZİ BIRAKTI AMA ÖNCEDEN EVYBABY VE PRİMAYI KULLANIYODUM AMA EVY BABY DAHA RAHAT ETTİ TAVSİYE EDERİZ HUGGİESS HİÇ KULLANMADIK ..
zeynep_berat

ÖZLEM

MERHABA
BENDE HUGGİES 4 KULLANIYORUM.BAHSETTİĞİNİZ GİBİ BİŞEY BAŞIMA DELMEDİ.ÇOKTA MEMNUNUM.PRİMADA SANKİ 1-2 KERE ÇİŞ YAPINCA NASIL ANLATSAM BEBEĞİ APIŞ ARASINDAN TUTUNCA OYNUYORMUŞ GİBİ GELDİ.İÇİM Bİ HOŞ OLDU.BU BEZİ KULLANIYORUM İLK ÇIKTIĞINDAN BERİ BUNDAN MEMNUNUM

İYİ Kİ VARSIN BİRİCİK KIZIM

Emine

Benim kocam 4 numara bulamayınca 4+ almış huggies o sorunlu çıkmıştı kargo ile yoladık bakalım nolacak.Şimdi 4 numara aldı bunda bi sorun yok.Sevdecim senin kızın poposu küçük galiba benimkine 3 numara bile olmuyor.Zorlasam olur belki ama rahat etsin diye biraz bol olmasını tercih ediyorum yoksa kırmızı çizgiler beliriyor sıkışıklıktan ama 2 numara zorlasakta olmaz sanıyorum  :laughing7:

seyda

jbdun,
evet canim pampers türkiye de sanirim prima olarak satiliyor. yani internette baktim ikisni de arayinca procter&gamble in ürünü cikti, amblemi de ayni demekki adi degisik türkiyede ama ayni ürün.

Zuhal

Bende Primanın New Baby 2 numarasını kullanıyorum ama oda küçük gelmeye başladı sanırım. Bariyer bölümü kızımda çizgiler oluşturmaya başladı sıkılıktan olsa gerek. Bu paket bitsin Prima'nın Aktif baby 3 numarasını alıcam. Çok hızlı büyüyorlar buarada HUGGİESS ide merak ediyorum kullananlar çok memnun belki ona dönebilirim.



Ceren Su 28/11/2006
Zuhal&Kerem 11/08/2001

seyda

bendeki Pampersin (yani tr de prima nin) baby dry iymis. bende cok memnunum, o bezi elleyince islakken oynayan seylere super absorber deniyo yani emici tanecikler teknigi. reklami aklima geldi simdi:)) islakligi emip bebege pisik yapmasin diye. ukalalik yapmak istemedim sadece bir kimyaci olarak detayli bilgi veriyim dedim, onlari yapan bölümde calistim da bir sene:))

ღ°cerenay.♥.

evet arkadaşlar ,pampers ve prima aynı.ben kızımda prima kullandım, çok memnunudum.üzerindeki krem pişiği önlüyor,emiciliğide yüksek.ben kızımın altını çok sık değiştiriyordum ama bazen mecburen  uzun süre değiştiremediğimde prima hepsini emiyordu dışına çıkmıyordu çişi.

ozamanlar huggies ve prima uyu ve oyna yoktu. ama buradada diğer sitedede  büyük çoğunluğun huggies den memnun olduğunu  görüyorum.bu yüzden yeni bebeğim için huggies stokladım,birde sağlık paketi hediye ediyor ya ,oda hoşuma gitti.ama primadan vazgeçmem sanırım,birazda prima stoklayacağım.

Almiş'inAnniş'i

ah işte bende bunu sormak istiyordum tecrubeli annelere. stoklamak!
ben 6 büyük paket 2 numara ve 3 büyük paket 3 numara aldım.
acaba bebek büyürken ortalama hangi numaradan kaç paket kullanılıyor?
lütfen bilgi veriniz  :sad1: yoksa fazla alıp ziyan olmasından korkuyorum

ARZU_SARP

bende prıma kullananlardanım.. oglum dogdugundan berı 2 numarasını kullanıyorum.. cokta memnunum.. bugun 1 aylık oldu oglusum 3. paketı actım.. 98' lıklerden alıyoruz.. sanırım en azından 1 ay daha 2 numara kullanırız..
Arzu 24.06.1973
Sarp 23.12.2006


jbdun

şeydacım buradaki primalarda "pampers'dan prima" yazıo.
Ben de aynı olduklarını tahmin etmiştim zaten :D

Almiş'inAnniş'i

ben daha fazla bez almayayım dimi kıslar. çünkü bebeğin kilo alış hızına göre değişiyor kaç numaradan kaç paket tüketileceği. sonra ziyan olup elimde kalmasın :S

jbdun

safakrazi biz yeni doğandan 3-6kg 3paket tüketmiştik (60lık veyan 70likti)
şimdi de 4-9kg kullanıyoruz 3.paketimiz ve yedekte 2tane daha var. kızımın kilosu muhtemelen 6ya yakın,bugün dra gitcez kesinleşir bakalım ;)

çok fazla da yedeklemene gerek yok bence,çünkü hep indirimler oluyor büyük marketlerde,bilmiyorum ama neredesin sen?

Almiş'inAnniş'i

ben istanbulda yaşıyorum. indirimleri takip etmek biraz zor geliyor bana nedense ama fiyat araştırması yapıyorum. mesela huggies in kampanyası vardı fiyatı da uygundu ben bu hafta aldım 1 paket daha. doğduktan sonra başka masrafları çıkıcak şimdi nasılsa bana bi yükü yok diye alayım dursun istiyorum ama sanırım bu kadar yeter. gerisni tahmin edemiyorum çünkü kaç kilo alır kaç numara kullanılır.

Alıntı yapılan: jbdun - 23 Ocak , 2007, 13:55:47
safakrazi biz yeni doğandan 3-6kg 3paket tüketmiştik (60lık veyan 70likti)
şimdi de 4-9kg kullanıyoruz 3.paketimiz ve yedekte 2tane daha var. kızımın kilosu muhtemelen 6ya yakın,bugün dra gitcez kesinleşir bakalım ;)

çok fazla da yedeklemene gerek yok bence,çünkü hep indirimler oluyor büyük marketlerde,bilmiyorum ama neredesin sen?