28 Mart , 2024, 12:21:48

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - aydinays

1
Canım oğlum babanla dün akşam eve geldiğinizde baban çok şaşırmış ve sevinçle geldi. Bana oğlum bu gün ne yaptı diye sordu. Beni de meraka saldı derken sabah sütünün bittiğini akşam gelirken unutmayalım diye babana söylemiştim. Sen babaannen eve gelmeden önce baba bakkala gideceğiz. Süt yok demiş ve sabahki olayı hatırlamışsın. Baban büyüdüğüne artık iyice inandı. Çok akıllısın. Bizi taklit ediyorsun. Artık herşeyi bilen küçük minik bir adamsın. Annem çiş geldi diyor koşa koşa tuvalete gidiyorsun. Kakam geldi diyince poponu tutuyorsun. Artık büyüdün seni çok seviyorum hemde çokkk.
2
Canım oğlum paşam Uzun ara verim sana yazmayalı. Sen büyüdün dillendin. Küçük bir adam oldun. Tek başına televizyonu açıyor. Lambaları açıp kapatabiliyor. Oyun oynayabiliyorsun. Ama hala benim minik oğlumsun. Annesinin kuzususun. Bu aralar hep beni sevdiğini söylüyorsun. Baban kıskanmıyor değil yani. Küçük arkadaşımsın benim. Hayattaki en büyük mutluluğumsun. Sabahları seni uyandırmak çok zor oluyor. Asi bir çocuk oldun bebeğim. Uyucam, kalkmıcam diyorsun. Anne füt yap bana. Uykun gelince hadi anne gece oldu, yatak deyip televizyonu ve lambayı kapatıyorsun. Aklıma gelmeyen o kadar çok şey paylaşıyoruz ki seninle. Hele öpmelerin yok mu doyamıyorum.
Birde en güzel şey geçte kalsak tuvalet eğitimimizi tamamladık. Biraz zorlandın. Büyük abdestten korktun, yapmadın günlerce  içinde tuttun. Yemek yemedin kustun. Ateşlendin ama hepsini hallettik benim canım oğlum.
Şimdi mutlu mesut çiş geldi. Kakam var diyorsun. O zaman annem nasılda mutlu oluyorum ben.
Sen dünyaların en tatlısısın. Çünkü benim ve babanın canı, kanı en kıymetlisisin.
3
Canım arkadaşım nasılsın? Herşey çok güzel olacak. Zor günler yaşadın ama inanıyorum ki çok güzel günler gelecek. Rabbim hayırlılarını nasip etsin.
4
Maşallah canım çok şükür çoğu bitti. Az kaldı. Rabbim başka sıkıntı vermesin sizlere.  Çok zorlu günler yaşadın. Bizlerin bil okurken yüreği dayanmadı. İyi haberlerini alınca nasıl mutlu oluyorum bilemezsin. Gözlerinde herhangi bir sorun kalıcak mı? Ameliyatlardan sonra belli oluyormuymuş hemen.
5
Çok saolun kızlar. Artık anladım ki Kayra bizi resmen kullanıyor. Ya ne yapıcam şaşırdım. İstediği birşey olmayınca ağlıyor. Baktık  istediğini yapmıyoruz morarak ağlıyor ve bize küsüyor. Kendini yere atıyor. Sırtını dönüp bizimle konuşmuyor. Tabi sonra hemencicik barışıyor. Çok fena oldu :)
İki gün izinliydim bütün gün kucağıma gelmek istedi. Parmağı havada buna gidelim buna götür diye işaret ediyor. Koltuklara tırmanıyor. Koltuk minderlerini yere atıp arkasına saklanıyor. Oyun  oynamak için yapmadığı  şey kalmadı.
6
Muhabbet Odası / Ynt: muhabbet kralı :)
18 Kasım , 2012, 19:56:39
Alıntı yapılan: ♥gözbebeğim♥ - 18 Kasım , 2012, 19:53:41
Yaslanmak isteyen kpederiyle.otursun
kadin dirdiri cekiliyor da erkeginki cekilmiyor

doğru söylüyorsun betülcüm. Rabbim sabır versin inşallah.
7
Muhabbet Odası / Ynt: muhabbet kralı :)
18 Kasım , 2012, 19:55:32
slmm kızlar. Nasılsınız bakalım???
8
Canım oğlum annesinin balı. Senin o gülen gözlerine ben kurban olurum. Rabbimin güzel emaneti. Uzun süredir sana yazamadım. Ama seni yaşıyorum bal böceğim. Zamanımız seninle çok güzel geçiyor. Koskacaman abi oldun annem. 1 yaşındasın. Bir yıl önce bu zamanlar senin o güzel yüzüne bakıp nasıl gururlanıyordum. Rabbime şükürler ediyordum. 1 yıl geçti üzerinden sana olan duygularım hiç değişmedi annem hatta daha da büyüdü. Çünkü sneinle birlikte büyüdüm anne oldum. Bana anne demelerin arkamdan anne diye çağırmaların en büyük ödülüm benim. Bu günlerde yürüme çabalarındasın. 10-15 adım atıyorsun arka arkaya. Ama istiyorsun ki hızlıca gideyim. Annem canım oğlum yürümeden koşulmaz benim telaşlı oğlum. Yiğit abin 2 yaşında o yürüyor tabiki. Sen 1 yaşındasın ama yürümüyorsun. Seyfettin deden diyorki : Yiğit yürüyor emekleyerek Yiğiti geçiyor :) Ne güldük bu lafa. Benim hız tutkunu oğlum.
Oğlum seninle çok şey var paylaşacak ama kelimeleri bir araya getirip dökemiyorum satırlara.
9
Çok saolun kızlar. Rabbim hiç kimsnin evladına hastalığı kondurmasın. Kayra doğduğundan beri ağlarken katılması oluyordur. Büyüdükçe o nöbetleri çok azalmıştı. Hatta son zamanlarda hiç olmuyordu. Geçen gün babaannesineyken (ben işteyim malesef) ağalrken mosmor olmuş. Nefes alamamış. Dili boğazına kaçmış. Zorla kendine getirmişler. Suyla başını yıkamışlar. Yüzüne falan vurmuşlar. Kendine gelmiş yavrum.  Babasını aramışlar benim haberim yok. Bana endişelenmeyelim diye söylemediler. Eşim dedesi babaannesi almışlarözel hastaneye götürdüler. Orda ciğerlerinin filmini istediler. Soğuk algınlığımız ve geniz akıntımızda vardı. Doktor muyanede havale geçirmiş dedi. Ama oğlum ateşli değildi. Sonra 2 gece hastanede yatıralım dediler. Devamlı götürdüğümüz doktoru başka hastanedeydi eşimler güvenmediler başka doktora gösterelim demişler. Kendi doktoru muyane etmiş. Havale geçirmedi. Balgamı cigerlerine kaçtı ve nefes almasını engelledi demiş. Ama bu ağlarken nefesini tutması için çocuk kardiyolojisine sevk ettiler. Bakalım bu gün kardiyoloji servisine baktıracağız. Kızlar böyle bir olay yaşandı. Çok üzüldüm. Şimdi hiç ağlatmamaya çalışıyoruz. Doktor ofisinde doktor o kadar ağlatmış olmadı. Birde yeni doğum günü yaptık. Kayınvalidemin komşuları falan nazar değdi çocuğafalan dediler. Son zamanlarda çok akıllandı. Rabbim hepimizin evladını korusun.
:amin: :amin: :amin: :amin:
10
30 tane okudum allah kabul etsin  :amin:
11
Alıntı yapılan: ayy - 31 Ekim , 2012, 20:31:22
CANIM ÇOK ŞÜKÜR İYİLER KUZULAR DAHA DA İYİ OLACAKLAR İNŞALLAH İKİ GÜN SONRA MAKİNADAN TAMEME ÇIKIYORLARMIŞ BEBİŞLER :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:SAYFASINA BAK CANIM KENDİSİDE YAZDI ORDA :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:

okudum ayşecim çok saol.
12
Canım oğlum paşam. Rabbimin güzel hediyesi. Gözlerimin önünde minicik bir adamsın canım oğlum. Herşey seninle dahada güzel. SON 7 GÜN. Artık senin kaç aylık olduğunu sorduklarında 1 yaşı var oğlumun diyeceğim. Geçen sene bu zamanlarda sana hasretim en üst seviyedeydi. Hareketlerinle uyanıyor. Elim göbişimde seni daha çok hissetmek için sabırsızlık içindeydim. Ve şimdi o günlerin üzerinde 358 gün geçmiş. Canım oğlum nede çabuk geçti bugünler. Senin bebekliğine doyamadım.
Seni ilk gördüğümde dünyada gördüğüm en güzel şeye bakıyordum. Belkide hayatımda senden daha güzel bir şey görmemiştim. İyiki hayatımızdasın. İnşallah seni salih bir evlat olarak yetiştirme görevini yerine getirebilirim. Canım oğlum annesinin gül yüzlüsünü seninle oyun oynamak senin akıl  küpü hallerini izlemek beni çok mutlu ediyor benim bal oğlum. :nazar: :nazar: :nazar:
13
Canımm çok şükür maşallah meleklere :) Rabbim annesine babasına bir an önce kavuştursun inşallah. Cananımda kuzucuklarına dokunsun kokularını içine çeksin. Allahım bu süreçte Cananıma güç kuvvet versin inşallah. :amin: :amin: :amin:
14
Kızlar Canandan haberi olan var mı? Bebekleri nasıl?
15
Kızlar ben 23. cüzü okuyamadım. Adet oldum. Nasıl olacak?