Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - ayşen

1
nasıl yükleyeceğiz resimleri :S ben baya kopmusum  :honk:
2
mrb kızlarr, ben de çok ihmal ettim, ama tuna iyice coştu, bir tek gündüz uyudugu sıra dinlenebiliyorum, onda da işler ev vs derken uyanıyo.. şimdi de uyuyor, işim de yokken yazayım dedim.

biz iyiyiz, tuna çok hareketli, döneminin gereği ama çok yoruluyorum, her dk arkasında önünde, havalar da soguyunca dışarı çıkıp hava da alamıyoruz, sıkılıyor iyice bana sarıyor :D (anladı herhalde şikayet ettiğimi uyanmaya durdu, daha yarım saat oldu uyuyalı :) )

önümüzdeki 1-2 ayda tunayı anaokuluna başlatmayı düşünüyoruz, hem biraz enerjisini verir, hem yaşıtlarıyla daha çok şey öğrenir diye düşünüyorum. araştırıyoruz şimdilerde, evimizin çok yakınında bir anaokulu var, bi konuşacağız, yaş gruplarını okulu öğreneceğiz.

bir iki de resim ekliyim tunişimden, hepinizi çok öpüyorum....
3
kızlar slmmm, hasta miniklere çok geçmş olsn diliyorm, tam mevsimindeyiz, tuna da 2-3 hafta önce gibi atlattı, kulak ve boğaz enfeksiyonuydu, çok zor ve ateşi geçti ama şükür bitti... sizlere de allah acil şifalar versin, en çabuk onlar etkileniyor havalardan.

benim şükür ki işlerim yoğun olduu için yazamıyorum sık sık, her gece 4-5, çok yoruldum ama tatilde bi afyon-ankara turu yaptık, annanem dayımlar babannem halamlar hepsini gördk, evlendiimizden beri gitmemiştik. tuna çok eğlendi, iki yerde de ablaları vardı kuzumun, keyfne diyecek yoktu :) en büyük gelişmemizse sanırm biraz utanmanın etkisyle artık klozet amcamızın karnıını tunanın kakasıyla doyuruyoruzzzz  :laughing7: :laughing7: :laughing7:  :hello2:  :hieyt: sonunda donuna yapmaktan vazgeçti sıpa :) vee artık iştahımız çokkk açıkk, maşallah kuuzma havalar serinleyince yemeye başladı, nası mutluyum anlatamam, tunamın acıktıgını görmek çok güzel bişey  ;D

yaşgünümüzü kutlayan herkese çok teşekkür ederiz, Kayra'nın, Selim'in, Hira'nın, Belemir'in, Ravza Sena'nın ve Melis Alara'nın dogum günleri de kutlu olsun, işallah nice yıllara sevdiklerimizle hep beraber gireriz...  :flowers:

emine nice yıllara  :flowers:

goncacım tuna da kaçırıyo son zmaan havalar serniledi ya çiş ihtiyaçları arttı, yeni öğreniyorlar ve tutamıyorlar diye düşünüyorum, ben de sık sık çişini yaptırıyorum şimdi tunanın, gce de üstünü örtmğyor ne kadar kalın giyse de üşüyor ve bikaç kere tuvalete kaldırmak zorunda kalıyorum. geçicek bu dönemler de...
4
dün sabah 5,5 ta yattım :)  güneşi dogurdum artık dayanamayıp yattım. allahtan tarkan evde h.sonu o kalktı tunayla ben de 8 bucukta tekrar kalkıp kahvaltı edip işimi tamamladım. 12 de bi toplantım vardı ona gittim, geldim, gündüz artık kocişim ve oğluşumla ilgilendim biraz biraz da evle. akşamüstü yatıyım dedim, aşağıda çocuklar bağrış çağrış oynamaya başladılar, bir de kız çocukları "böööööööööööööööö" diye böğürüyorlar resmen deli oldum ya. bizim burdaki çocuklarda hiç izan terbiye yok. anneleri bi salıyo sbah gece 1 de eve giriyorlar ve maytap patlatanı mı ararsın bağıranı mı çığlık atanı mı, kimsenin sesi çıkmıyo ya. sitedeyiz ondan da rahat herhalde anneler. dün gece 12 yi geçiyordu maytap patlatmaya başladılar. tunanın odasının da tam önündeler. çıktım bağırdım birinin annesi de karşımda balkonda. kadın oğlum yapma etme demedi bile ya. deli oldum.gün içinde birazcık çalıştım ama gene işim vardı. dayanamadım yattım , tarkana dedim beni uyandır yatarken. ama ne çare kaldırmaya çalışmış, yat yat demişşim. :) sbaah 4 te tunanın sesiyle uyandım. çocugun çişi gelmiş, rüyamda sanıyorum. anne çiş anne çiş. dedi dedi, sonunda yapmış çocuk :( hadi onu teimzledik. tarkan sen yat dedi yattım. yanıma yatırmış tunayı su istemiş sıpa, tarkan gidince o da uyumuş dönerken pat diye sesle uyandım. tuna yerde :( aklım çıktı. allahtan yerde yastıklar vardı. düşmüş üstüne baktım sarılmış uyuyo hala  :k06: güler misin ağlar mısın. sonra gene uyandı tarkan uyutmaya çalışırken uyanıp durmuş sinirlendi tarkan da bağırmaya başlayınca ben kalktım artık. uyuttum yatırdım, yatmadım bi daha da 5 ten beri blg başındayım yani... bu gece de sabahcıyım muhtemelen ama yarın çok zor gececek tunayla. annemleri çağırırım belki, uyururm biraz onlar bakarken... bir de dün ben tam tunanın uyku saati gittim öğlen, 12 de uyuyan çocuk 1 de zor uyumuş ve 10 dk sora gene aykta 2 de uyumuş en son, ben geldim o arada zaten. anne anne diye ağlamış ya :( bu kadar alışması da iyi değil işte. böylesi zmaanlarda çok üzülüyorum.
:(

pıanrcım merhaba, gonca resimlerinizi yüklemiş, fıstıgım çok tatlı olmuş. maşallah  :nazar: :nazar:

goncacım tunanın hastalığı boyunca yediği hiçbirşey yoku, belki biraz (bikaç lokma) ekmek ve süt süt süt. nesquik le ce choco pops larla biraz olsun vitamin girsin diye ugrastım. meyva yedi bikaç lokma belki. günü öyle geçirdi. ağrı kesici, antibiyotik, vitamin, bağırsak düzenleiici ilaçları kullandık. bu kadar ilacı aç aç içirmek zorunda kaldım resmen. ama bak birkaç günde gçti gitti. birde düşün ki tuna zaten iştahsız zaten zayıf. ama şükür ki kilo vermedi o dönemde. siz de 1-2 gğne kadar atlatırsınız. ha bir de meyva suyu. sürekli meyva suyu iiçti. ne kadar sağlıklı olmasa da en azından %100 diye belirtilenlerden versen, yad a mesela şeftalinin armutun falan suyunu çıkarıp içirsen belki sever. en azından o ileçları içerken biraz midede bişeyler olur. üzme kendini geçicek yakında. şimdi tuna gene aynen devam kaldıı yerden. :) ama şu varki o günlerden sonra az yiyor dmiyorum, şükür bu kadar da olsa yiyor diyoruum ;)

şerife çok geçmiş olsun, tuna allahtan babasına çekmiş hiçç ısırmıyorlar. benim heryerim kabarır sinnek varsa, uyuyamam kaşıntıdan. ama tunaya dokunmuyorlar. bir de öylesi ortamda chicco nun sineklere karşı bi roll on u var onu kullanıyorum tunaya. değişik bir kokusu var, uykuya da yardıcıymış. beratın cildi hassasmış ama 0 aydan itibaren diyor üzerinde, belki onu kullanabilrisin. şirketteki durumlarda can sıkıcıymış ama tarkan hep der, "patronun en iyisini kızılcık sopasıyla döveceksin" diye. insanlıktan bi haber sanırım bunlar. herşeyi kafalarına göre kendi istekleri doğrultusunda yapmaya alışmışlar. umarım senin de zammın bir an önce ve hakkınca yapılır canım.


çokkk uzattım gene :D çok öptüm hepiniziiiii


5
ayyy kızlar uykum var işim de var, blg başındayım kahve sigara ile ayakta durmaya çalışıyorum. yoruldummmm :sad1: kocişim ve oğluşum fosur fosur uyuyolar. konuşacak kimse yok buraya yazayım bari dedimm. sabahlamam lazım ama nasıl dayanacağım bilmiyorum  :( uyumak istiyorummmmmm
6
eevt canım her gün sabah 11 ile akşam 9 arası suyumuz var, sonra kesik. allahtan gündüz veryorlar da bu sıcakta çile çekmiyoruz daha beter. barajlarda su seviyesi iyice düşmüş. ne olacak bu işin sonu bilmiyorum... allah çocuklarımızı korusun  :amin:
7
umuyorum jbduncum, bu susuzlukta baya zor oluyor, sbah 11 e kadar su yok ve biizimki ilk kakasını 9 gibi yapıyor, kovadan taslarla yıkıyorum artık, durmuyor da sıpa :)
8
bi daha taşınıp da netimizin baglanmasını beklemezsek hep burdayım  :ehi: yakınmış eşinle mesleklerimiz. uzmanlıı baya farklı tabi :)

wc eğitiminde bi gelişme yok şmidilik. aynen külot kirletmeye devam kakayla. çişi öğrendi iyice, tutuyor söylüyor ama kakaya gelince yok  :dontknow:

aslıcım ben d e çok iyi anlıyorum seni, aylardır yerinde sayıyo tuna kilo konusunda. sıcaklarla birlikte olan iştah da gitti. vitaminleri de deniyorum, ama kar etmiyor. bizimki de 11 de sabitledi. kemikler çıkacak yakında :( vitaminin adı ne? sen biraz kullan da işe yararsa ben de deniyim bulabilirsem.
9
slm hanımlar...

jbdun ne güzel resmler onlar, biraz şantiye tozu yutsun bizim mesleğe alalım onu da :D eşin ne iş yapıyor bu arada? yatağını çok beğendim bu arada :k06: ilginç bu çocuklar, tuna paşa evde ekstradan bi ses olsun dınk dikilir ayağa, ama sokakta her türlü gürültünün içinde uyur da uyur. hatta, geçen sene beşiktaşın kupa maçına gitmiştik, orda o kadar gürültünün içinde fosur fosur uyudu. olan bana oldu tabi, maç izleyemedim 2. yarı  :laughing7:

şerife hayırlı olsun canım yeni evniz,kolay gelsin. taşınmak çok yorucu gerçekten, 3 ay oldu bizim de işte 1 ayda anca yerleştik tunayla :) dakika durmuyor ki, nyse ki evi hiç yabancılamadı...

daha önce yazmamıştım sanırım, meltem emine geçmiş olsun ikinize de.

goncacım eylüşe de çok geçmiş olsun. biz de geçen hafta ateşlendik işte ishal+kusmayla birlikte. tuna da aynen çok halsizdi, burda itfaiye var yakında, itfaiye arabasına hergün babasıyla ggidip biniyorlar mutlaka, çokkkk seviyor. o günelrde onu bile istemedi. makarnaya bayılır, onu bile yediremedim. daha bir sürü şey.  o halsizliğini durgunlugunu görünce içi parçalanıyo insanın. allah hepimizin yavrularına sağlık versin....

10
goncacım şimdi okuyunca farkettşm mesajını  ::)  :suclu: canım ben de çokkk özledim hepinizi, ve dönebildiğime çok sevindim  ;D ay bana hep aynıymış gibi geliyor tuna, tabii 24 saat biraradayız normal :D ama, dün bir arkadaşım geldi, 3,5 aylık bebeği, bizimki yanına oturdu ufaklığın, ay nası büyük duruyor öyle, hakikaten "abi" olmuş dedik  :k06: seviyo, öpüyo falan sıpa. ama bir ara babası bebeğin ellerini tutunca bizimki aynen tokatı yapıştırrdı tarkana  :honk: sonra da ufaklığın biberonun kapağını fırlattı çocuğa, aklım çıktı  :y25: allahtan bişicik olmadı.

kaka konusunu derken, bizim dün öğlenden beri sular yok, allahtan güneş enerjisi var, ondaki su ısınana kadar hallediyoduk popo yıkama işini, akşamüstü haff cıvık bir kaka yaptı izmir 40 derece sular da kaynıyo tabi güneş enerjisinde, ıslak mendil  de almadık artık gerekmiyo diye. pamukla ve içme suyu+ sıcak su karışık o kakayı nası temizledim ben de bilmiyorum, alıştı ya yıkanmaya, istemiyo da pamuğu, deli oldum :-ooo

siizn ne kadar oldu bilmiyorum ama tuna da yeni söylemeye başladı, 2 hafta oldu dediğim gibi külot giymeye ama bikaç gündür söylüyo çişini.biraz sabır lazım, önünde sonunda öğrenecekler.

o benim bu benim demişşsin ya, aklıma geldi, bizimki ona ait şeylere senin senin dediğimiz için, kendi de senin diyo  :honk: anlatamıyorum bir türlü. bakkala gitmek istiyor mesela "sen bakkala git" diyo. senin giysin, sen otur, sen sen sen... nası öğreticm ben ya ???

üst örtme konusunda bizimki kışın bile örtünmüyo. hiçççç hoşlaşmıyo, ben de ona göre giydiriyorum artık, kışın uyku tulumu yazın da soğuksa uzun alt , ve fanila+ tişört giydiriyorum. ama son zaman sırf külotla bile yatırdıgım oluyor, çokkk sıcakkkkkkkk
11
aslıcım çok teşekkür ederiz, oğluşuma söyliyciim, yakışıklı oldun falan dedik mi bi havalara giriyor görsen :)

bizimki de aslında ıkınıyor ama imkanı yok lazımlığa oturmuyor, kıyamet kopuyor evde. zorlamak istemiyorum, daha da soğuyacak bu sefer çişte de geri dönecek diye. ne yapacağımı bilemiyorum  :dontknow:
12
herkese kocaman selamlar, bu kadar aradan sonra yine burdayım ve çokkkk mutlluyumm...

yaklaşık 3 ay kadar önce taşındık, gaziemire geldik. tarkan havaalanında çalıştıgı için çok zor  oluyordu bornovadan buraya (bilmeyenler için yaklaşık 20-30 km-tabii bu istanbullulara küfür gibi gelebilir :D )şimdi ise 5 km :D hem burada kiralar da daha uygun, malum durumumuz çok iyi değil, her  açıdan iyi oldu. şimdi bir sitedeyiz, etraf çocuk parkı dolu, tuna da yeni evimizden çok memnun. taşındıgımızdan beri tel internet hiçbişey yoktu. cuma günü hepsi bağlandı ve huzura erdim sonunda :) ara sıra net kafeye gidip baktm yazılanlara ama tuna bey izin vermediği için bırakın yazmayı sizleri bile okuyamadım doğru dürüst.

Tuna bey konuşmayı baya bir çözdü. sürekli konusuyor, emirler yagdırıyor, gelen misafirleri bile konusturtmuyor, hep o konuşacak biz dinleyeceğiz :) tuvalet eğitimimize iki hafta önce başladık, önce geceleri bağlıyorduk altını, ama geçen hafta ateş, kusma, ishal eşliğinde enfeksiyon geçirdik. ve çok bunaldığından  gece altını bağlatmadı ve çok şükür sabaha kadar yapmıyor çişini, tek çözemediğimiz konu "kaka". inatla külotuna yapıyor. eskiden çaktırıyordu şimdi yapıyor sonra "anne kaka" diyor :S sizler nasıl çözdünüz , neler yapıyorsunuz bu konuda?? çişini söylüyor, tutuyor. ama kakaya gelince yok.

Kilomuz yine çok düşük, 11 kilo civarındayız. dogru dürüst yemiyor, sıcaklardandır diyorum ama yine de can sıkıcı bir durum. şükür ki meyvayı seviyor. ha aslında herşeyi çok seviyor ama çok az yiyor, hemen sıkılıyor. 10 çeşt şey koysam önüne 1 porsiyon olmuyor toplam yediği.

yaramazlığa gelince coştuk iyice, babasını da beni de çok yoruyor. ama çok da ssevdiriyor kendini minik sıpam benim :)  tuna haberlerini ara ara yazarım, şimdi doldurmayayım iyice sayfayı. :)

Bana gelince ben yine evden çalışmaya devam. ama 3 aydır çok fazla iş yoktu, zaten sıkıntılı durumumuz iyice beter oldu. bugün yeni bir yerle çalışmaya başladım, bir başka yerden daha bi teklif aldım yine evden çalımak şartıyla, oradan da haber bekliyorum. umarım hayırlısıyla birinden biri iyi gider ve toparlanırız.

hepinizi, çocuklarınızı çokkk öpüyorum. çok özlemişim burayııııı  :hieyt:  :love8:
13
merhaba kızlarrr, ben de yine okuyup okuyup yazamayanlardanım  :-[

fatmacım çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun :) işallah kolaylıkla atlatırsın hamileliği ve sağlığında en kısa zamanda düzelir umarım... ben daha 2. çocugu düşünemiyorum maddi ve de manevi olarak hiççç hazır değiliz henüz. zaten tuna bütün gün inanılmaz yoruyor, her erkek çocuk annesi gibi ben de bitmiş bi şekilde yatıp anında sızıyorum gece :)

bizim yemek düzenimiz de pek düzenli sayılmaz  :honk: sabah uyanınca 150 cc kadar süt içiyor, (meyveli ya da nesquikli)sonra kahvaltıda labne +yumurta ile omlet yapıyorum(son 1 aydır tek peyniri yemiyor, ben de omlet yapıyorum hergün) 2-3 tane zeytin, 2 tatlı kaşığı gibi de pekmez(harnup ya da üzüm pek.) ya da 2 tt kş tahin pekmez yiyor. bazı günler portakal suyu içiyor 100 - 150 cc gibi. öğlen 1 kase sebze çorbası ya da 2-3 köfte, ya da o kadar gibi tavuk+pilav ya da makarna yiyor. bazı günler yogurdu öğlen veriyorum yerse, 1 kase gibi. ama bazen buların yarısını bile yemiyor. öğleden sonra meyva(2 küçük muz ya da 1 elma, armut, mandalin, port. evde ne varsa 1 porsiyon gibi yani) akşam da bizim yemekte ne varsa onu yiyor. bizimkinin yarısı gibi koyuyorum. gece yatarken de 200 cc süt, bu arada gündüz uykularından önce de 100 cc gibi süt içiyor, 500 cc yi fazla fazla tamamlıyoruz yani süt için  :honk:

emine geçmiş olsun, işallah yutmamıştır ceylin, bence de film çektirin allah korusun yuttuysa ortaya çıakr, hem çok zararı olsa hasn bey önermezdi diye düşünüyorum.

emel hoşgeldin. maşallah efeye de.  :nazar:

meltemcim saa da allah kolaylık versin, 1 tuna daha düşünemiyorum :D ben de ilk 3 ay gibi kalktıkça emziriyordum, o da gece 12 gibi yatıyordu tuna, sonra sabah 5 gibi kalkıyodu, emzirip tekrar uyutuyordm, artık bi daa kalkınca emiyodu. yani öyle 2 saatte bir falan takmadım, ki 3 ayın sonunda sabah erken de kalkmaz olmuştu, hiç uykku sorunumuz olmadı şükür alışmadıgı için. altını da gece yatarken değiştriyodum, sabah 5 te kalktıgında değiştiriyodum, sonradan onu da yapmadım, 9 gibi uyanırdı küçükken o zmaan değiştiriyodum. tabi kaka yaptıysa ayrı  ;D

anita ağız kokusu hakkında bi fikrim yok, ama kontrol eidyorum var mı diye, hissetsem naparım bilmiyorum   :honk: arastırmak lazım nette.


jbdun yumurtayı biz de 1 yasından itibaren tam veriyoruz, ama tabi yedigi kadar. beyazını bitirmiyo 15 ayda sormustum doktorumuza hepsini yemesine gerek yok yedigi kadar demişti.

goncacım kararınızı kutlarım, işallah dilediğiniz zamanda gelir 2. bebiş.

bizde de durumlar daha iyi, bildiğiniz sıkıntıları biraz artırmakla beraber bi miktar azalttık da :) benim iş durumları yine aynı, sıkıcı, ama en azından borçlar düzene girdi gibi. işallah daha da iyi olacak 1 seneye kadar. tuna'nın da keyfi yerinde, bütün gün mutfak çekmecelerini boşaltıp seris kaşıklarıyla oraya buraya vuryor, arabalarıyla oynuyor, kumadalarla televizyon klima ne varsa açıp kapatıyor :) ve sonunda anne dedi sıpam, hatta anane bile diyor :ehi: bir de ayakları ve elleriyle bir dans edişi var ölüyoruz gülmekten, popo geride bel bükük eller havada rap yapıyo benim oğlum  :k06:

pazar günü annemler bursadan döndüler(cmt kuzenin nişanı için gittiler).5 saatlik yolu 12 saatte geldiler, allahtan otobüsle. yüzlerce araç kaza yapmış, yolda kalmış. halamlar da ankaraya döndüer bursadan onlar da kaza yapmışlar ama allahtan bişeyleri yok. annemkler geldiler diye sevinirken arabanın kapısını açık unutmuşlar akü bitmiş,tarkan gitti yardım etmeye, o soğukta bir de onunla ugrastılar, geldiklerinde perperişandılar...  :-\ ama o 12 saat yüreğim hophoptu, bi arıyolar yürüdük tekrar diye, yarım saat sonra tekrar aynı yerdeyiz diye arıyolar, deli oldum :(

tuna uyandı, yarım saat bile uyumadı yaaaa  :cussing: :cildir: öptüm hepinisi
14
selamlar kızlar, kaç gündür giremedim nete. geçen hafta çarşambaya kadar tarkan izinliydi, baya bi iş yaptık evde, pek dinlenemedik ama Tuna sağolsun evin heryerini birbirine katmıştı, bütün işleri hallettik. sonra da benim işler yogunlaştı, cmt de pazar,alışveriş, annemleri ziyaret şeklinde geçti. pazar günü çok güzeldi, öğleden sonra çıktık arabayla inciraltından arabalı vapura binip bostanlıya geçtik. yarım saatlik deniz yolculugu çok iyi geldi, kafaları dağıttık. vapura yanasan kuşlara bisküvi attık, tuna bilem attı, bayıldı kuşlara, kendi yemiyo onlara atıyo  :laughing7: ordan da bir carrefour gezmesi yapıp eve döndük. sıpa 7 bucuk gibi bir uyudu sabah 7 ye kadar :) ne kadar erken yatarsa o kadar çok uyuyo, gecen gün abartıp 5 bucukta yatıp 7 bucukta kalktı  :sleepy1: ama bişi var ki dikkatimi çekiyor hep, babası evdeyken daha uzun ve rahat uyuyo. babacı oldu iyice  :tongue3: biz şükür iyiyiz, eve nihayet doğalgaz bağlanacak onun telaşı var, her gün çat kapı gelen evsahibemizle ugrasıyoruz, dün tam giyinirken dışarı çıkmak için kapı çaldı tarkan bi açtı bu, tarkanın da üstünde fanila, bir saniye dedi kapattı giyindi çıktı tekrar, kadın demez mi ne kadar zormuş kendi evmin kapısında kalmak.... allah bi an önce ev sahibi yapsın olmayanları, çok zor kiracı olmak, daha uzun hikaye de sıkmayım sizi. ama genel olarak iyiyiz....

şimdi tunayı uyutmaya gidiyorum, birazdan gelip sizlere de yazacağım...
15
geçmiş olsun jbduncum, snein 24 saatler bitmiycek bu gidişle  :honk: merak etme merak etme bişicik olmaz ecrine. valla tuna hergün biyerlere vurdgugu düştüğü için alıştım ben artık, rahatım yani. tehlikeli durumları anlayabiliyorum. ilkinde inanılmaz panik olup çığlık çığlığa ve pijamalarla hastaneye koşmuştum, hatta öyle fenaymışım ki görenler çocuk ayılldı bayıldı sanmış bana konustur konustur dşyolardı tuna için. hiçbişi de olmadı. sonrakilerde zaten gitmedik hastanye, geçti gitti zaten.

kızlar bu aynı yatakta yatmakla ilgili bebek.comun anasayfasında bi yazı vardı, ben koumadım ama maille gelmiş. bi gözatın istersneiz.

tubacım sağol cnaım, valla ben de sizleri özledim iyi oldu yeniden burda olmak. dediğin gibi zaman çabuk geçiyo inşallah şöyel rahatladığımız günleri dde görücem....
tuba jbdun valla ne güzel olur bi buluşma, yaza şöyle ufaklıklarla gideriz güzel biyerlere. yakın zamanda olsa keşke de görüşsek. jbdun sen gelmiyomusun hiç izmire, kaçın gelin bi ara ya, bakın herkese söylüyorum evim müsait, kalmak isteyene de açığız yani :)

meltemcim valla bizim tunanın bi tane dışarı bi tane de ev ayakkabısı var  :laughing7: küçülünce yenileri alınıcak o kadar :D neyse işin çoğunu halletmişsin. misafir için kolay gelsin, hazırlık aşamasında bir de misafir zor olmuştur. ben öyle zamanda kimseyi kabul edemiyorum, kendi işimi ancak hallediyorum napim...