28 Mart , 2024, 16:13:32

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Zuhal

1
Şimdilik Bu Kadar

[eklenti yönetici tarafından silindi]
2
Devamı

[eklenti yönetici tarafından silindi]
3
Hepinize çok teşekkür ediyoruz taze resimler ile karşınızda Ceren Sultan :hello2:

[eklenti yönetici tarafından silindi]
4
Bebek Sağlığı ve Eğitimi / Ynt: İshal
07 Şubat , 2007, 18:37:27
Emine içimi rahatlattın vallahi. Sağol arkadaşım. Tecrübesizlik kötü bişey işte :D Ben çok korkuyorum hastalık denildiği an bi tuaf oluyorum neden bilmem. Çok teşekkürler canım tekrar tekrar sağol. Öptüm Ceylin Azra'yı annesi.
5
Bebek Sağlığı ve Eğitimi / İshal
07 Şubat , 2007, 11:15:15
Kızlar yardımınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım var.

Ceren Su doğduğundan beri kakasını cıvık yapıyor bizde anne sütünden başka bişey yemeyen çocuktan katı dışkı beklemiyorduk onun için pek öyle önemsemedik. Son 2 haftadır çok sık kaka yapmaya bazen sarı bazen yeşil renkte yapıyordu. Annem bu çocuk ishalmi bu kadarda sık ve cıvık yapılmaz dediği için doktora gittik. Kaka kültürü istendi ondada parazit çıktı doktorumuzu Flagyl diye bir ilaç verdi. Yaa geçmezse ben ne yapacağım çocuk kg falan kayberderse. Bu durumu yaşayan varmı aranızda. Ne olur yardımmm.
6
Selam biz geldik ama sayfamızda kimsecikler yok anlaşılan. Kızımda parazit çıktı ishal sorunu yaşıyoruz. Nerden bulaştı nasıl bulaştı anlamadık. Cumartesi günü kontrolümüz var. Canım çok sıkıldı bu olaya. Ne yapsam bilemiyorum. Keyfi falan yerinde ama yinede ben rahat değilim. Doktorumuzun verdiği ilaç inşallah işe yararda kızım en kısa zamanda bunuda atlatır.
7
Ve şimdilik bu kadar

[eklenti yönetici tarafından silindi]
8
Hayatın Boyunca Gül Bebeğim

[eklenti yönetici tarafından silindi]
9
Yeni Resimlerle karşınızda Ceren Su

[eklenti yönetici tarafından silindi]
10
Çitlenbik çok teşekkürler canım sağol.

Atzucum filemiz var ama Ceren Su suyun içinde yatmayı çok seviyor birde su içinde bebek üşümüyor filede olduğu zaman devamlı su dökmek gerekiyor biraz büyüsün hele filede de yıkayacağım ben onu. Sarpında bekliyoruz resimlerini
11
Hoşgeldin canım. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Güzel paylaşımlar dilerim.
12
Bıcı bıcıdan sonraki keyif :binkybaby:

[eklenti yönetici tarafından silindi]
13
Bıcı bıcı resimlerimizle karşınızda Ceren Su

[eklenti yönetici tarafından silindi]
14
AAaaa Emine bu babalar hep böyle demek ki. bizimkisi hala sayfa açtığımı bilmiyor bırak resim göndermeyi. Webcamdan arkaşlarım görmek istiyor ona bile çok zor izin veriyor. Kalbinizi bozmıyacaksınız arkadaşım bol bol okuyacaksın bebeğini.

Minecim çok sağol canım biraz japonlara benzediği doğru canım. Hep bizim tarafa benziyor babasının tarafından bişey almamış hiç :wav: Büyükdükçe değişir mi acaba? :icon_scratch:  Çok sağol Mine teyzesi sizde öpüldünüsss.
15
Pembenin yakışmadığı bir cimcime göstersene bana Emine teyzesi. Ceylin Azra'mızı öperiz buarada. Sizin neden bir sayfanız yok? Vallahi fıstıkımızın yeni hallerini görmek isteriz. Tickerdaki resimleri ile yetiniyossss.