Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - ebos

1
teşekkür ederım yanıt ıcın :)
bu cmt ıkıncı kez test yaptırıyoruz ve sonrasında urologa da gıdecegız..bakalım o neler söyleyecek bu konuda..
2
tamamdır , ben de daha sonra bulabişmiştim dediğiniz yerden..

çok tşk..
3
yaa bir de bu morfolojinin bozuk olması beni biraz da farklı bir konuda endişelendiriyor..hadi diyelim bir şekilde yumurtayı döllemeyi başardı, e bu kez down sendromu vs tarzı anormalliklerin olmasına neden olma ihtimali yükseliyor mu acaba ? yani benim yumurtlama düzenimde ve tuplerımde, rahım duvarının kalınlaşmasında vs bır sorun olmadığından hormonlarıma müdahale ettirmeden doğal yolla olmasından yana gönlümüz..ama bu sekılde  akısına bırakırsak böyle bir rıskı arttırmış mı oluruz onu da bılemıyorum..elbette bu aşamada esıme bu kecıboynuzu kuru, ekstra doktorun verecegı ılacları falan uygularız ancak sanırım morfolojik olarak duzelmesıne pek yardımcı olmuyormuş..

yanı bızım test sonuçlarımızda sayı normal sayılır, hareketlılık de ılaclarla arttırılabılıyor sanırım, ancak morfolojı kruger e gore %1 ve asıl sorunumuzun bu olduğunu düşünüyorum..fıkır paylasımlarınıız bekliyorum sevgılı hanımlar..
4
Alıntı yapılan: ยรlคภ๓คz göภlüm - 14 Kasım , 2014, 08:20:35
ben de sana keçiboynuzundan bahsedecektim. eşimin  de tahlilleri iyiydi sadece hızlı hareketli biraz düşüktü. eşime üç ay keçiboynuzu çayı içirdim her ay tahlilde değerleri yükseldi en son 2-3 kat arttı. bunun yanında selenyum içeren vitamin içti markası da pharmaton. beslenmesine de dikkat ettik, ceviz, bal, fındık, fıstık her gün tüketti. protein alımına da özen gösterdi. sonunda çok şükür ikinci paşamız geldi. 
inşallah en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz.

teşekkür ederim bilgiler için :) ben de bugün keçiboynuzu olayını araştırayım diyorum. aktarda aldım, direk yemeye çalıştık çok berbat bir tadı vardı yenecek gibi değil. ya ben çocukluğumda hatırlıyorum annem yedirirdi kırıp kırıp içinde reçine gibi tatli yapışkan bir sey olurdu..benım aldığım kupkuru idi ya bayatlamış ya da ben yanlış hatırlıyorum :)
çayını nasıl yapıyorsun acaba bir tarif alabilir miyim ? her gün mü içmişti ? şu vitamin olaylarını da araştırmam lazım..eşim son 1 yılda dengesiz beslendi yazık belkide onun da etkisi oldu bilemiyor ki insan..laf dinlemiyordu sağolsun akşam hiç yemiyordu falan..öyle kilolu da değil 1,78 boy 76 kg ama azıcık gobegı var onu takıyor kafaya..
5
Alıntı yapılan: Dilara Ebrar - 14 Kasım , 2014, 00:34:47
bizde bebek düşündüğümüzde doktora gittik bende sıkıntı yoktu.ama eşimin doktoru eşimin tahlillerine bakınca sizin bebek sahibi olma şanşınız sadece %5 demişti.tabi çok üzüldük.bide çok ileri derecede varikosal çıktı.ama doktora 7 ocakta gitmiştik.benim son adet tarihim 12 ocaktı.yani doktorun %5 lik olayı yalan oldu.şimdi ikinci bebeğimi doğurmak üzereyim.kafaya çok takmayın.allah isterse bizim o kötü tahlile rağmen bi bebek verdi.allah şifa versin.ama muhakkakta tedavisini yaptırın. :icon_thumright: :icon_thumright:

ah maşallah ne güzel darısı başımıza :) sonuçta sadece 1 tane normal spermin bile yumurtaya ulaşması yeterli baktığımızda..yani olmayacak diye bir şey yok ama olasılık azalıyor sıkıntı orada :(
6
Ne güzel maşallah size..Bız de ilk kez test yaptırdık, hem sekıl bozukluğu var hem de hareketlılık az cıktı. 1 senedır korunmuyoruz, bende sıkıntı olmadığı ıcın doktor dırekt esımın sperm sonuçlarına bağladı. Keçiboynuzu reçeli vs diyorlar faydasını gören oldu mu acaba benzer durumda..
7
merhaba

eşinin spermiogram testinde problemi olup hamile kalabilen ya da tedavi olan arkadaşlar var ise deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim  :-\
8
kikirik çok geçmiş olsun..en azından hamile kalabiliyorsun demekki..her şeyin hayırlısı..en kısa surede sağlıkla bebişlere kavuşmak dileğiyle..
9
merhaba,
bir konu hakkında yazılanları görmek amacıyla örneğin "hsg" yazıp arama yaptığımda cok fazla ileti listeleniyor. Ancak ben iletilerin ya da konuların en yeni tarihlilerinden başlamak istiyorum.Bunu yapmanın bir yolu var mı ?
10
herşeyin hayırlısı, ben 37 yaşındayım, 1 senedir çocuk istiyoruz, henüz umutluyum..ne kadar çok istesekte olmayacaksa da vardır bir anlamı ..zaman çok çabuk geçiyor..hayatı kendimize zehir etmememiz lazım..
11
Herkese merhaba,
Ben de yeni üye olanlardanım..İzmir de kent hastanesinde aşılama için yorumlarınız varsa bekliyorum..yine İzmirde aşılama için önereceğiniz doktor / merkezler varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.. :honk: