Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Zuhal

1
Bebek Sağlığı ve Eğitimi / İshal
07 Şubat , 2007, 11:15:15
Kızlar yardımınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım var.

Ceren Su doğduğundan beri kakasını cıvık yapıyor bizde anne sütünden başka bişey yemeyen çocuktan katı dışkı beklemiyorduk onun için pek öyle önemsemedik. Son 2 haftadır çok sık kaka yapmaya bazen sarı bazen yeşil renkte yapıyordu. Annem bu çocuk ishalmi bu kadarda sık ve cıvık yapılmaz dediği için doktora gittik. Kaka kültürü istendi ondada parazit çıktı doktorumuzu Flagyl diye bir ilaç verdi. Yaa geçmezse ben ne yapacağım çocuk kg falan kayberderse. Bu durumu yaşayan varmı aranızda. Ne olur yardımmm.
2
Seninde diğer forum arkadaş ve kardeşlerin gibi bir sayfan olsun istedim bebeğim. Senin için bir anı oluşturmak istedim. Senin güzelliğini paylaşmak istedim forum anneleri ve anne adayları ile.

İyi ki bizimlesin canım yavrum. Keşke seni dünyama daha önce katsaymışım. Seni çok seviyorum minik kelebeğim, mercimek kızım benimmmm :love5: :love8: :love3: :love7: :love10: :love2: :binkybaby: :angel12:
3
Hayırlı uğurlu olsun güzel paylaşımlar dilerim. ;D :D ;)