29 Mart , 2024, 01:34:15

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - oyuncuanne

1
Medya / Biz bu mobil oyunları çok sevdik!
05 Şubat , 2016, 11:55:04


İki kızım var ve en sevdiğimiz oyunlar Neşeli Harfler ve Efe en güzel hayvanı buluyor. Binlerce oyun çıktı artık ben de çocuklar için en eğitici ve bir yandan da sosyal zekasını geliştirici olanları seçmeye çalışıyorum. Bu ikisi şimdilik favorimiz. Sizin de çocuklarınızla severek oynadığınız oyunlar varsa tavsiyeleriniz çok iyi olur :) Ben bu oyunların linkini de vereyim merak edenler için.  :flowers:

https://play.google.com/store/apps/developer?id=Moralabs
https://itunes.apple.com/us/developer/moralabs/id657700688
     

2
Yarışmalar / Sevgililer Günü Yarışması!
05 Şubat , 2016, 11:10:33
Geçen internette dolaşırken denk geldiğim yarışmayı sizlerle de paylaşayım arkadaşlar :D Bir bilgi yarışması sonunda ilk 3e giren kişilere çift kişilik sinema bileti verilecekmiş. ben de indirdim oynuyorum hadi bakalım yapabilcek miyim :D Sorular da çok güzel eğlenceli aşk kategorisi falan var siz de bir bakın kampanyanın linki :
http://kimkazandi.com/kampanya/duello-online-bilgi-yarismasi-subat-2016 BOL ŞANS :love7: :love9: :love7: :love9:
3
Merhaba  :)

Ben çocukların sosyal ve eğitimsel gelişimini mobil oyunlarla destekleyen bir anne olarak bilinirim. İki kızım var ve onların gerek kellime hazinesi gerek kelime ve ana dilimiz hakkında gelişimi için bir çok oyun indirdim. Bunlardan en çok sevdiğimiz Neşeli harfler ve efe en güzel hayvanı buluyor oyunları oldu. Bunlara benzer bu kalitede ve içerikte önerebileceğiniz başka oyun var mı sizin de çocuklarınız severek oynadığı?