28 Mart , 2024, 20:50:30

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - birsen89

1
Türkiye'nin bebek ve çocuk markası Joker, bu yılbaşını unutulmaz kılacak bir uygulama hazırladı. Geçmişin geleneksel aile kartpostalı geleneğini yaşatan uygulamaya katılan katılımcılar oyuncak da kazanabilecek.

Joker facebook sayfasında gerçekleştirilen "Mutlu Kartpostallar 2015" uygulaması ile sevdiklerinize özel kartpostal yapabileceksiniz. 7 ayrı seçilmiş kartpostal zeminine istediğiniz fotoğrafları ve size özel mesajı kolaylıkla yazabildiğiniz uygulama sayesinde facebook duvarınız ve twitterınızda paylaşabilecek ya da e-mail ile sevdiklerinize gönderebileceksiniz.
Ayrıca kartpostalınızı hazırladıktan sonra oyuncak kazanmak için gerekli bilgileri doldurarak çocuklarınız için Barbie 2014 mutlu yıllar oyuncağı ile Transformers Hızlı Dönüşen Büyük Figür kazanıyor. Tek yapmanız gereken facebook/jokerlebuyuyorum sayfasını ziyaret edip, uygulamayı kullanmak.

https://www.facebook.com/jokerlebuyuyorum
2
Merhaba Hanımlar :)

Joker, bugün saat 15:00'de kendi Facebook sayfasında bir yarışma düzenleyecekmiş. Bence kaçırmayın. İlgilenenler için link : http://on.fb.me/13i5zQr
3
Hediye / Jokerden yeni bir yarışma sürprizi!
16 Ekim , 2014, 15:27:13
Merhabalar Joker'in 16 Ekim saat 17:00 de başlayacak olan instagram yarışmasını dört gözle bekliyorum. Yarışma 1 hafta sürecekmiş ve kazanan kullanıcıya Smart Trike Cupcake hediye edilecekmiş.
instagram.com/jokerlebuyuyorum
4
Merhabalar, 3 hafta sonra Altınoluk'a tatile gidiyoruz, oğlumla beraber gittiğimiz ilk tatilimiz olacak bu dolayısıyla merak içindeyiz nasıl olacağına dair..
Size sormak istediğim tatilde mutlaka dikkat et, bunsuz olmazsa olmaz dediğiniz şeyler var mı? Güneş kremi demeyin hiç onu çoktan edindim bile  Joker mağazasından geçen hafta indirimi bulmuşken 2-3 tane aldık, tavsiye ederim.

Sizin tavsiyelerinizi duymak beni çok mutlu eder.. teşekkürler şimdiden
5
Selam arkadaşlar. Çocuğunuza kıyafet alırken özellikle Dikkat ettiğiniz bir husus var mı acaba? Düşüncelerinizi merak ediyorum...

Ben sağlamlığına, kumaşına (bazıları kızımda alerji yapabiliyor) Dikkat ediyorum, bu zamana kadar genel olarak Joker Mağazalarının Soobe markasını tercih ediyorum hiç pişmanlık da yaşamadım.
6
Herkese merhaba. Ben 30'lu yaşlara yaklaşan 6 yaşında bir erkek çocuk annesiyim. Muhtemelen çoğu erkek çocuk annesinin yaşadığı bir sorundan muzdaribim. Oğlum çok fazla hareketli yerinde hiç durmuyor. Doktor ilgisini başka alanlara çekmemizi önerdi. Biz de oyuncak, film gibi şeylerle dikkatini başka alanlara yoğunlaştırmaya çalışıyoruz. Özellikle akşam üstü haberlerden önce yayınlanan bir çizgi film var Slugterra, ona hayran. Hatta çizgi filmin oyuncaklarını da Joker toysda bulabildik. Eğer benle aynı dertte olan ve çocuğunun ilgisini farklı oyuncaklarla ilgisini çekmek isteyen varsa tavsiye ediyorum.

Bunun dışında bana annelerin önereceği şeyler var mıdır? Peşinde koşturmaktan yoruldum. :(
7
Japon bilim insanları tarafından bebeğinizin hassas cildi için ileri teknoloji ile geliştirilen "Anne eli kadar özenli" bebek bezi markası Goo.N, bugün saat 17:00'de düzenleyeceği facebook yarışması ile İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı'na 2 adet davetiye kazandıracak. Uzman doktorlarla sohbet edip, farklı konularda bilgi sahibi olma fırsatı da yakalayacak olan anne ve anne adaylarını Goo.N standında çeşitli etkinlikler ve sürprizler bekliyor olacak.

Fuara 2 adet davetiye kazandıracak yarışmalar hafta boyu devam edecek!

https://www.facebook.com/GooNTurkiye

Kampanyalar, yarışmalar benden kaçmaz:) Benim gibi fuar meraklılarının bilgisine
8
Japon bilim insanları tarafından bebeğinizin hassas cildi için ileri teknoloji ile geliştirilen "Anne eli kadar özenli" bebek bezi markası Goo.N, 13-15 Aralık tarihlerinde  İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı'nda anneler ve bebekleri ile bir araya gelecek.

13-15 Aralık 2013 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde
gerçekleşecek olan fuarda, özenli anneler Goo.N'un üstün Japon teknolojisine sahip ürünlerini yakından tanıyabilecekler.   Uzman doktorlarla sohbet edip, farklı konularda bilgi sahibi olma fırsatı da yakalayacak olan anne ve anne adaylarını Goo.N standında çeşitli etkinlikler ve sürprizler bekliyor olacak.
İlk dokunuşta farkını hissettiren ipeksi yumuşaklığa sahip dokusuyla, bebeklere benzersiz bir kuruluk ve rahatlık sağlayan Goo.N, hassas ve dış etkilere karşı oldukça duyarlı bebeklerin cildine mükemmel uyum sağlıyor. Üstelik içerdiği E-vitaminli krem yardımıyla pişik oluşumunu büyük oranda önlüyor, pişik kremi ve benzeri ürünlerin kullanımına duyulacak ihtiyacı ortadan kaldırıyor. Goo.N ürünlerinde ıslaklık şeritleri, tekrar yapıştırılabilir cırt bantlar ve 5 kg ağırlığın üzerindeki bütün bebeklere uygun gündelik külot tipi bezler bulunuyor. Kız ve erkek bebekler için ayrı ayrı tasarlanmış ürünleriyle bebeklerin daha kuru ve huzurlu kalmasını sağlayan Goo.N, ayrıca yetişkin çocukların bezlenme ihtiyaçlarını da karşılıyor. Goo.N bebek bezleri Japonya'da "Annelerin Tercihi Ödülü'' nün de sahibi.
Üstün emicilik, yumuşaklık, esneklik ve nefes alma özellikleri ile Goo.N bebek bezleri, yüksek kalite arayan özenli annelerin vazgeçilmezi olmaya aday.
Goo.N ürünlerine, Türkiye'yi üstün kaliteli hijyen ve bakım ürünleri ile buluşturmayı hedefleyen Talia Grop'un websitesi talia-tr.com üzerinden ulaşabilirsiniz. 


Katılacak olan var mı? Bana keyifli bir etkinlik gibi geldi sizinle de paylaşmak istedim...