Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - aydinays

151
Alıntı yapılan: gulum22 - 14 Haziran , 2012, 14:12:30
aboooo keloglana bakin hele  :nazar: :k06: :k06: :k06: kendinizmi kel yaptiniz böle  :k06: :k06:

edacim masallah senin pasada kocaman olmus  :love7: :nazar: :nazar: :opucuk:


efet kel oğlan oldu kayram :))) :love9: :love9: :love9: :opucuk: :opucuk:
152
edacım maşallah Hakanıma. Ne kadar tatlı olmuş. Kocaman adam olmuş vallahi. Rabbim kem gözlerden korusun inşallah.
153
ayyy ayy nill aynı dertten muzdaribim.  :BangHead: :BangHead: :BangHead:
154


:nazar: :nazar: :nazar: buda benim kel oğluşummm. :love9: :love9: :love9:
155
İlişkiler / Ynt: bugün sizi mutlu eden şey?
11 Haziran , 2012, 11:43:55
Alıntı yapılan: HASRET!M S@N@ - 11 Haziran , 2012, 09:29:26
eşime atılan iftira ortaya cıktı ve o iftirayı atan kişi özür diledi sükürler olsunnnnnnnnnnnnnnn cok mutluyummmmmmmmmm  :hello2: :hello2: :hello2:

Bak canım rabbim çok büyük. O kadar büyük ki hiç birşeyi ahirete bırakmıyor. Allahından bulsun iftira atan kişi.   :amin: :amin: :amin:
156
Bebeklerimizin İlkleri / Ynt: FINDIK KURDUM :)
11 Haziran , 2012, 10:10:30
Rabbim tardımcın olsun canım. Kayra eskiye nazaran daha iyi. Ama hala huysuz. Hala kusuyor. Hala onunla ev işi yetiştiremiyorum.  :BangHead: :BangHead: :BangHead: Ama herşeye rağmen yavrumdan yana razıyım. Rabbim sağlıkları göstersin bizim 3. ve 4. dişlerin yolu göründü. Bir kaç gün içinde sanırım çıkar. Onunda huysuzluğu var.  :love9: :love9: :love9: :love9:
157
Alıntı yapılan: muhribe - 09 Haziran , 2012, 20:41:02
canım bu dediğim kişi 40 yaş civarında..

geçen ay doğdu bebeği  :nazar:

:nazar: :nazar: :nazar:
Ayy 40 yaşından sonra insan tabiki düşünmez. Öncesinde çocuğu vardır mutlaka. Ama rabbim ana rahmine koyduysa demekki o bebeğinde dünyada yiyecek ekmeği var.
158
Alıntı yapılan: muhribe - 09 Haziran , 2012, 20:28:27
benim bir tanıdığım 3 ay hamile olduğunu anlamamış bu yüzden.

normal adet görüyormuş, zaten bebek de düşünmüyorlardı. başka bir şikayetle doktora gitmiş, anaaa 3 aylık hamile  :) kimi insanlar hamile oldukları halde adet olabiliyor..

Oda tam şok canım. Düşünsene arkadaşın başka şey için doktora gitmese 5 aylık olduğunda karnı çıkacak. Kendi kendine bana ne oluyor böyle hormonlarım mı bozuldu diyecek. :toothy10: :toothy10: :toothy10:
159
Canım oğlum paşam sanırım artık anneciğinin de farkına varmaya başladın. Gece sen uyurken ben işten gelince sesimi duyup uyanıyorsun. Yarı uyanık yarı uykulu bana bakıp gülümsüyor ve uykuya devam ediyorsun. bugün babaannen aldı seni kucağına gittin. Sonra kusmuştun babaannen önlük tatmam için seni kucağında bana doğru uzattı nasıl atıldın kucağıma. Yavrum canım paşam.  :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:

Artık baba baaabaaa diyip duruyorsun. Kızınca annan aklına geliyor. Annne diyip duruyorsun. Aferim aşkıma benim.  :love9: :love9: :love9:
160
Alıntı yapılan: muhribe - 09 Haziran , 2012, 20:26:45
anam anam annaaammm  :love9:

ayşecim, tüm samimiyetimle söylüyorum, saçları kesilen çocuklar genelde pek güzel olmaz. ama kayraya çok yakışmış  :nazar: :nazar: :nazar: üzüm gözlüm benim  :flowers:

Güzel yüzlü oğlum benim dahada mahsum duruyor sanki. Sıpam benim ya.
161
Banucum vallahi diyette olmasaydım kesinlikle tarifini isterdim çok güzel görünüyor cnm.
162
Alıntı yapılan: muhribe - 09 Haziran , 2012, 20:21:14
caillou gibi olmuştur şimdi kayra  :love9:

kel oğlum :) :love9: :love9: :love9:
163
Alıntı yapılan: muhribe - 09 Haziran , 2012, 20:09:15
canım, kulağına yine öyle bir laf gelirse kocam bana güveniyor gönderiyor, güvenmeyenleri göndermesinler de.. o mesajı alır  :icon_thumright:

ayşecim, kayranın kel kafasını yerim  :love9: hemencik uzar saçları, hem sıcaklarda da rahat eder. biz de komple kesicez ama yaşgünü geçsin diye bekliyoruz. doğum gününü kutlayalım ertesi gün uçacak saçlar  :suclu:

bizimde bıngıldağımız kapandığı için kestirdik saçlarını. İyice büyüyünce kestiremem diye düşündüm. Önümüz hem yaz hemde cabucak uzar diye düşündük
164
Alıntı yapılan: eylül_üm - 09 Haziran , 2012, 18:30:14
ya dusun ben tek basıma cocuguma bakıyorum bı yandan ıse gıdıyorum ..
15 aydır kuaföre gıtmeyı beklıorum .. benım bayan kuaförum vardı ama uzak dıye hemen yan dukkan kuaför oraya gıttım .. o kuaförde esımın abısının cocukluk arkadası yanı .. bı tek sac boyattım..
sen kuaför gıt esımın ablasının kızına de kı banuya sac yaptım .. o da gelmıs esıme demıskı banu sacını mı boyattı .. evet demıs o da .. hıı demıs söledı kuaför ıste adını sölemıs o söledı demıs.. bende gıdıyorumda oraya gıtmıyorum kocam ızın vermıyor erkek kuaföre demıs yaa  :violent1: :violent1: :violent1: :-ooo :-ooo

esıme sen genıssın mı demek ıstıyor yanı  :violent1: :violent1:
erkek kuaförle sankı noluyor kı  :violent1: :violent1:  namusum mu kırlendı  :cildir: :cildir:
zaten bayan kuaföre gıdıyorum ben onlar eskıden o kuaföre gıdıyordu dedım esıme .. bayan uzak dıye buna gıtmedımmı dedım kızı bırakamadım alsam boya kokluycak kıme emanet etcem orda dıye  :cildir: :cildir:

butun huzurum kactı aksam dan berı dusunuyorum ne demek ıstedıgını bu kadının cok sınır oldum bızlerle aynı yaslarda bıdde ama cok fesat bırı yaa

uvey baba ıle kız cocuk buyutuyor  :cildir: :cildir: kalkmıs bana ne dıyor hamıleyken göbegı acık gezıyodu  :cildir: :cildir:  sımdı o namuslu ben namuzsuz  :cildir: :cildir: :cildir: :cildir:

kafayı yıycem ayse kımseye anlatamıyorum ..  :cildir: :cildir: :cildir:

ne biçim bir mantıktır bu. Saçını erkek kuaför elledi. Sen genişsin. Eşin sana birşey dedi mi? Bence o senin kuaföre gitmeni eşinle iyi anlaşmanı çekemiyor. Konuya bak çok saçma canım. Bir anlam veremedim yani. Benimde eşimin iş yerinin yanında bayan kuaförü var ona gidiyorum. Hatta görümcemde ona gidiyor. Hiç böyle bir konu yaşamadım. çok saçma ya. Senin kendine bakmanı mı istemiyor anlayamadım vallahi.
Sen hiç takma onu. Eşin birşey demiyor ya kavga ettiremiyor ya sizi o kendi sözlerinin içinde boğulacaktır.
165
Canım bende 9. haftadaydım sanırım kalp atışını duyduğumuzda. Lakp atışı 7-8 haftalarda duyulur. O yüzden telaş yapma. Bol bol dua et cnm.