29 Mart , 2024, 12:01:07

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - aydinays

106
Alıntı yapılan: melek100lü - 19 Temmuz , 2012, 13:25:58
:nazar: :amin: Canım kayrayada çok geçmiş olsun  :opucuk:  Yavrucaklar

hep ateşleniyor kıyamam yaa Allah tan anneleri bilinçli :love9:

maaşallah diyelimde kuzucuklarımıza nazar değmesin  :amin: :nazar:

melekcim maşallah canım seninde 20. haftan bitmiş maşallah yarısını devirdin. Kuzucuğun tekmelerini hissediyormsun?

Ya bende hastalanmadan önce maşallah oğluma diyiyordum kendi kendime. Çok huysuzluğu yok diye. Hastaladındı yavrucuğum.
107
Alıntı yapılan: °•. °•.ℓανιηуα.•° .•° - 19 Temmuz , 2012, 13:24:35
:sad1:

inşallah çabucak geçer ya.. onlara bişi olmasın. dertlerini anlatamıyorlar,çok savunmasızlar  :y25:

kış daha iyidi sanki. ben yazı hiç sevmedim.


Ya sorma yazı ben çok severim ama oğlum çok rahatsız oldu. Çok üzüldüm. O kadar üzülüyorum ki o hasta olunca gece ağlıyor derdini analtamıyor. Saat 4' ten sonra inanırmısın ayağımda sallayarak uyutabildim kuzumu. 3 gündür uykusuzluktan ölüyorum. Yeterki kuzumun sağlığı yerinde olsun. Birde ramazan başlıyor inşallah kuzum iyileşir de ramazanı ağzımızın tadıyla geçiririz.  :amin: :amin: :amin:
108
Amin canım Zaten duşlarla düşürdük. ıslak mendiller koydun başına koltuk altına. Çok korktum havale geçirmesinden çok şükürki ateşi yok dünden beri. Dişlerde yapabilir diyorlar ama öyle kızaran kabaran yok. Ama ağzı kokmaya başladı. Sanırım dişlerden geliyor.
109
Alıntı yapılan: °•. °•.ℓανιηуα.•° .•° - 19 Temmuz , 2012, 13:18:16
Alıntı yapılan: aydinays - 19 Temmuz , 2012, 13:13:07
Geçmiş olsun öznurum. Kayrada 3 gündür hasta. 39a kadar ateşimiz çıktı. indi çıktı. Dünden beri ateşlenmiyoruz ama çok keyifsiziz. Doktorlar birşeyi yok diye eve gönderdiler paşamı.

saol ayşem ya. sıcaklardan mı acaba  :dontknow: demek kayram da hastalandı. aslında sarper cin gibi,gezegen gibi dolanıyo evde. ama gece hiç uyumadı ve ateşi çıktı. kaç olduğunu da ölçemedim. bu gün babası yeni ateş ölçer alıcak,kırdım ben salak gibi.

size de geçmiş olsun canım benim. iyi bak paşama.


efet canım bizim üç gün oldu. Bizimkide ilk günler cin gibiydi ama dün artık iyice halsiz düştü. Pek keyfi yok. Başını kaldıramıyor. Gece uykuda ağlıyor. Hiç öyle şeyler yapmazdı. Birde sıcaklardan da kuzum uyuyamıyor.
110
Canım emekliyor bile. Sürünmeyi çok sevmedi. 15 gün sonra emekleme başladı. Şimdi şınav çekip duruyor.  :k06: :k06: :k06: İlk önce poposunu dikiyor havaya. Sonrada başını yere eğiyor. Tam üçgen yapıyor kendini :)

Ama bir kaç gündür hastayız. 39 derece ateşe kadar çıktık. Doktora götürdüğümüzde ateşi düşüyor. Doktorlarda benim oğlumun gülmesinden hiç birşeyi yok bunun diyip eve yolluyorlar. Ama pazar gününden beri oğlışum ne yiyor nede içiyor.
111
Geçmiş olsun öznurum. Kayrada 3 gündür hasta. 39a kadar ateşimiz çıktı. indi çıktı. Dünden beri ateşlenmiyoruz ama çok keyifsiziz. Doktorlar birşeyi yok diye eve gönderdiler paşamı.
112
Ah oğuzhanım annen işe başladı artık vakit bulup konuşamaz olduk. Arkadan sesini duyardım. Şimdi size hasret kaldım. Benim minik yakışıklı prensim daha dün gibiydi annenin doğuramıyorum demeleri. Oğuzhanım emmiyor diye ağlamaları. İlk yılında anneni çok üzdün hasta olarak. Ama biliyorum ki ilklerinlede çok çok mutlu ettin. Rabbim o günahsız yüreğini yıllar geçtikçe anne baba ve rabbimin sevgisiyle doldursun. Ömründe hep güzel şeyleri yaşayıp paylaşman dileğimle. Ayşe teyzen ve Kayra seni çok seviyor. Özlemle seni öpüyoruz. Annene ve babane ne mutlu ki senin gibi küçük bir melek her gün gözlerinin önünde minik bir adam oluyor. İnşallah günler geçtikçe senin huzurlu olduğun annenin ve babanında gurur duyduğu bir hayatın olur. Hep sevgi paylaşın hayatınızda. İçimden çok güzel şeyler söylemek geliyor oğuzhanım. Finali hep o gülen yüzünün gülmesi dileğimle süslüyorum.
Allaha emanet ol güzel arkadaşımın en kıymetli varlığı.
113
Yemek Muhabbeti / Ynt: İftar Menünüz.
16 Temmuz , 2012, 14:02:05
Kızlar ramazan geliyor. İlk davetimi pazar günü veriyorum. ne yapacağım şaşırdım ya. Bebekle bayağı zor olacak. Birde bu aralar hastayız.
Kızlar iftar menüsü önerilerinizi bekliyorum. Telaşı beni şimdiden sardı.
114
Alıntı yapılan: melek100lü - 28 Haziran , 2012, 21:12:02
:nazar: :nazar: maaşallah minik paşamıza  :opucuk:

inşallah tıpış tıpış yürüdüğünüde görürsünüz canım darısı bizim bıdıkların başına :amin: :amin: :amin:

tabi önce doğmaları lazım demi  :suclu: :suclu: :suclu:

inşallah bizde paylaşırız böyle ilk lerimizi :amin: :amin: :amin:

inşallah canım daha güzel şeyler paylaşırsın sende.  :nazar: :nazar: :nazar:
115
veeeeeeeeeeeee annesinin bir tanesi artık desteksiz oturuyorsun :)

ve dün gece itibariyle sürünüyorsun. Annesinin minik presni sen sürünüp dizlerinin üstünde durunca bana ne oluyorsa çok seviniyorum. Bebeğim benim senin gül yüzün bana yaşam kaynağı. seni çok ama çokk seviyoruz paşammm.
116
Alıntı yapılan: muhribe - 28 Haziran , 2012, 11:47:42
bana fazla çocuk yapmamam konusundaki "tavsiyelerinin" altında ne var çok merak ediyorum  :icon_scratch:

durup durup bunu söylüyorsun, kötü düşünmek istemiyorum ama sana yük müyüm? çocuğuma harcayacağım parayı senden mi istiyorum? hayır..

ben doğurduğuma paşa paşa bakmayı bilirim. gece gündüz çalışır rızkını çıkarırım. kimseye de muhtaç etmem Allahın izniyle.

ne yapmaya çalışıyorsun, hayırlara çıksın inş..  :amin:


ahh betülüm kime ne kaç çocuk yapacağın...
117
ve artık benim oğlumda desteksiz oturabiliyor. 7,5 aylıkken desteksiz oturdu benim paşam  :nazar: :nazar: :nazar:
118
Nurum çok özledim sizi. Nasılsınız canım??? Oğuzhanımın yeni maceralarını çok merak ediyorum.
119
Benim minik oğlum paşam ömrümün en kıymetli hazinesi. çOK ŞÜKÜR OĞLUM DAHA UYSALSIN. Bir kaç gündür seni kendi yatağında kendi başına uyumaya alıştırmıştım. :nazar: :nazar: :nazar: Sanırım nazarım değdi bu gün biraz huysuzluk yaptın. Olsun kuzum ama kaçışın yok yavaş yavaş alışacaksın. Yaşına girmedende sen (yani yaz bitimi) odana gideceksin. Artık kendi odanda uyuyacaksın. İnşallah sorunsuz seni ayırabilirim.
Benim meleğim dün hastaneye gittik güzel oğlum. Baş çevreni gelişimini kontrol için gitmiştik. çok şükür herşey daha iyi çıktı. Demir ilacını değiştirdik. malum demir ilacı mideni bulandırıp kusuyorsun ve doktor sana tatlı bir ialçverdi ve bunu meyve sularına ve yemeğine ekleyip verebileceğiz. İnşallah kansızlığının böylece önüne geçmiş olabiliriz.
Sen dün nede tatlıydın. Hasataneye gittik. Poliklinik katına çıkmak için asansöre bindik. sen gördüğün her kişi elini açıp gel gel yaptın. Bu zamana kadar hiç birini ellerini açıp çağırmamıştın. Artık uyandığında gel gel hareketi yapıp kendi kendine ellerini inceliyorsun. aferim sana artık bizi dahada dikkatli inceliyorsun. Bugün banyo yaptırdım sana.
emekleme çabaların var. Ve beceremiyorsun aslında emekliyorsun ama geriye doğru gittiğin için hırs yapıp boncuk yaşlarını döküyorsun. İnşallah sürünmeyide çözersinde o göz yaşların diner anneciğim. Ama işte sen başlayınca sürünmeye ne yapıcaz bakalım.  :dontknow: :dontknow: :dontknow: Babanla alışverişe çıkıp evi çocuk kilitleri prizi koruyucularıyla sana göre yaşanır bir yer yapmak lazım.
Benim minki oğlum herşeyim allahıma emanet ol benim bocuk gözlüm.
120
Alıntı yapılan: güzgüneşim - 21 Haziran , 2012, 16:49:04
benim hala bir bebeğim olmadı

o yüzden oğlum hala benim  küçük bebeğim 124 cm-20 kg  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:

maşallah oğluşuna canım. :nazar: :nazar: :nazar: