28 Mart , 2024, 13:17:25

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - aydinays

136
Alıntı yapılan: Dilara Ebrar - 14 Haziran , 2012, 14:25:58
Alıntı yapılan: nehirmiray - 04 Haziran , 2012, 23:23:15
Alıntı yapılan: Dilara Ebrar - 03 Mayıs , 2012, 12:54:09
kızlaaaaaaaaaaar bu pazartesi işe başlıyorum.oğlumdan bu güne kadar en fazla 1 saat ayrı kaldım.oda toplasam 1 yada 2 kezdir.bana yardım edin nolur.çok büyütüyorum gözümde.geceleri uyuyamıyorum.aklıma hep odasında yerde oynarkenki hali geliyor.oğlumu çok özlücem yaaa  :y25: :y25: :y25: :y25:

sabah 7 bucuktan akşam 5 e kadar göremicem onu. :y25: :y25: :y25: :y25:tek tesellim ananesi ve dedesi olacak yanında. sizler nasıl atlattınız bu dönemi.öneri  :dontknow: :dontknow: :dontknow:

Canım ya çok üzüldüm emmeyi bıraktığı için. Benim oğlumda ben işe başladım 1 ay daha emmedi beni zaten nazlı emiyordu. Kaç ay emdi canım?
canım ben 3 aylıkken işe başladım... gerçekten çok zor bi dönem...bebeğime babaannesi bakıyor...gözüm arkada değil..ilk gün çok zor geçti..ağlamamak için kendimi zor tuttum ve akşamı zor ettim...tek tesellim emzirme saatleri oldu...şanslıyımki evim iş yerime yakın...her acıktığında eve geldim...günde 2 kez emzirmeye geliyorum...artık sütümü sağıp bırakıyorumda...aç kalmıyor bebişim...anne olmak gerçekten çok zor...insanın aklı evde kalıyor...ama büyüklerimiz iyiki varlar...yoksa daha zor olurdu...en azından içimiz rahat...ve bebeklerimiz güvendeler...sende bunları düşün ve mutlu olmaya çalış...ilk günler biraz zor geliyor insana ama inan alışıyorsun bu koşturmaya...

ben senin kadar şanlı deilim canım yaa.iş yeri ve evim 50 km uzaklıkta.sabah çıkıyorum akşam geliyorum malesef.ama şükürler olsun kendi aracım var yolda bide zaman kaybı olmuyor.allahtan iş arkadaşlarım anlayışlıda saat 2-3 gibi çıkıyorum.ama buna rağmen emmeyi malesef bıraktık :y25: :y25:
137
Canım oğlum bal oğlum paşam. Bir tanem. Yaşama sevincim sen büyüdükçe dahada tatlanıyorsun. Kuzuma kıyamam ben. 4. dişinide sonunda patlattın. Ama iştahın iki gündür yok. Devam mamasını da zaten çok severek yemiyorsun. Kan ilaçlarını da kusuyorsun. İyice şaşırdım oğlum seni nasıl beslicem ben. devam mamasını sevmiyorsun kusuyorsun, yoğurt hala yiyemiyorsun. Emeklemeye çalışıyorsun ama başarısızlığa hiç tahammül edemiyorsun. Bu aralar iyice huysuzsun anneciğim. Sanırım dişlerinin etkisi. Perşembe doktorumuza gideceğiz anneciğim. Çok sorumuz var doktor amcana. Bakalım nasıl geçecek randevumuz. Baş çevrenide ölçeceğiz. Bıngıldağımız erken kapandığı için takip altındayız benim nazlı oğluşum. :nazar: :nazar: :nazar:
138
Yerim ben sarperimi. Erkek olmuş annesinide kıskanırmış. Maşallah minik bıdığıma.
139
ayy çok üzüldüm. Rabbim sağlıkla yarene kavuştursun inşallah. :amin: :amin:
140
Maşallah size canım. O tek bir gün nasılda kıymetli oluyor çalışan anneler için. Rabbim hep güzel şeyler yaşatsın bize inşallah.  :amin: :amin: :amin:
141
Kızlar Kayra 7 aylık ama desteksiz oturamıyor. Bir dakika falan oturuyor ama illa arkasında duracağız. Kayınvalidem falan geç kaldı oturması gerekiyordu diyorlar. İyice üzülüyorum. Acaba gelişim geriliği mi? Sürünme çabalarımız var? Döne döne her yere gidiyor. Ama iş oturmaya gelince pek başarılı değiliz.  :dontknow: :dontknow: :dontknow:
142
Nurcum bence bıngıldağının kapanmasını bekle. Bizimki erken kapandı malesef. Bu yüzden biz kel kafa yaptık
143
Alıntı yapılan: eylül_üm - 16 Haziran , 2012, 09:49:22
oyy kuzum yaaa :love9: .. bızımkıde öle kolay kolay aglamayan bı bebek nası agrıyokı gözunden yas gelıyo  :sad1:
ıgne yedı uc tane 5 kez baauuvv yaptı kalktı geldık  :k06: :nazar: 6. ay asıları .. yanı aglamaz öle canı yanmadıkca ..  :y25:
amın cnm kolaylıkla saglıkla cıkarsınlar ınsallah  :amin: :amin:

maşallah ezgime kıyamam. Dünde kayra ile vedeydik beraber. Paşam ağzına birşey alıyor güya kaşıyacak ağzına aldığı oyuncak diş etlerine değince başlıyor ağlamaya  :love9: :love9: :love9:
144
Ahh canım oğuzhanım kıyamam sana . Görünmez kaza. Rabbim onları korusun. Kayrada geçenlerde iki gün arayla yataktan düştü. Önceden bizim yatağımda yatıyordu yastık koyuyordum sıpa artık yastıkları alıp oynuyor onlarla. Gece uyurken çok dönüyor. Bir gün sonra babaannesinin yatağından düşmüş. Artık ona yataklarda uyumak yasak. Ya kendi yatağında yada yerde yatak yapıyoruz orda uyuyor :caca: :caca: :caca:
145
öznurum allah yardımcın olsun. Ama içind ebiriktirme. Bende çok sabırlıyımdır ama artık şu iki sene boyunca yaşadığım o kadar çok şey varki en ufak şeyde patlıyorum. Çok sabretme sonra hiçbirşeye tahammül sınırın kalmıyor.
146
Alıntı yapılan: eylül_üm - 16 Haziran , 2012, 09:39:45
ooyyy kurban olurum onun kulagına bızımkıde ucunu yırtmıs mınıcık kulagının .. tutup sunduruyo görunce elını tutuyorum ızın vermıorum ama görmedıgım zamanlarda yapıo ıste  :sad1:
yanagını tırnaklamıs.. yuzunude cok ovusturuyo burnunu kasıyo arada :k06:

bende verırım cnm eger yıne öle aglarsa .. anneme sordum aksamları bır bebek aspırını verrıdk bız dedı rahat uyurdunuz öle dedı.. uykusunda sorun yok ta uyuyana kadar ıste o agrıyı cekıyo cekmesını ıstemıorum..
verırım calpol cnm sagol  :opucuk:

kusuyo zaten ama cok ıcınce normal yanı her zamankı kadar kusuyo yedıgının cogu ıcerde ..  :k06:
bı ara bızım gıbı kusuyodu sankı hepsını cıkarıyodu gerı emmek ıstıyordu .. o zamanlar bı daha yaparsa öle aklımda olsun cnm cok sagol..

kayramada gecmıs olsun  :amin: :nazar: :opucuk: :love9:

Canım bizimki zaten kusan bir bebek 7. ayımız bitti hala kusmamız bitmedi. Birde diş dönemlerinde dahada hassas oluyoruz. İnşallah kuzucuklar ağrısız sızısız pıt pıt diye incilerini çıkarırlar. Kayra normalde ağlayarak uyanmaz ama dişleri belli olduğundan beri gözünde yaşlarla ağlıyor. Gözünde ne zaman yaş olsa ya canı yanar yada ağrısı olur.
147
Muhabbet Odası / Ynt: muhabbet kralı :)
16 Haziran , 2012, 09:43:49
Ay yy çok üzüldüm. Nasıl bir çile çekmiş ki kadıncağız yavrusuyla bitlikte intihar etmiş. Allahım zavallıcık. Rabbim o kocasına eminimki en kısa zamanda cezasını verecek. Ama olan garibime oluyor işte.
148
Alıntı yapılan: eylül_üm - 16 Haziran , 2012, 09:23:15
ya bı bakıorum cok az kalmıs dıorum kesın gelır bugun kızarmıs balon olmus..

aksama bakıorum sönmus ama aglıyor her aksam yaa kulagını tutuyo sacını yoluyo .. sureklı emıyo ..

napıcagını sasırmıs gıbı  :sad1:  öle hareketler yapıor .. calpol ates dusurucu degılmı  cnm bebek aspırını verelım dedım esıme .. bosver verme ılac dedı .. tmm da agrılı gecıyo bellı .. ve hemen cıkmıycaksada ıcırelım yanı ..  :sad1:

calpol agır gelır gıbıme geldı yaa verılırmı kı  :icon_scratch: cunkı ates yok sadece agrı var bellı  :sad1:

valla nası oyalayacagımı sasırıyorum aksam oldumu dertlerı depresıyo zıllının  :k06:
bı salıncak bı yer bı alt deıs bı ust deıs böle böle oyalamaya calısıyorum .. yataga kafamı koymamla uyuyorum  :ehi: :ehi: hatırlamıorum bıle nası uyudugumu  :ehi: :ehi:

canım calpol ağrı kesici ateş düşürücüşurup. Doktorum bana onu içir dedi. Eğer kusma olayı varsa parasetemol içeren fitil verdi. Yarım olarak uygula dedi. Çok zorlandığımız zaman ben günde 1 yada iki kere veriyorum çocuğum biraz rahatlıyor. Canım kayrada aynı saçını çekiyor ( gerçi saçı kalmadı ama baktım başını tırnaklamış.) Kulaklarını çekiyor. Kulağını çekmekten kulağı yara olmuş kuzumun.
149
Bende 1 sene nişanlı kaldım. Ama o süreç benim için ölümdü. Ne kadar uzarsa o kadar sorun çıkıyor. Nişanlandığında her şey çok güzel oluyor ama evliliğe yakın ailelerin iç yüzleri ortaya çıkıyor.
150
Canım hiç belli olmaz ne zaman geleceği bizim alt dişler bir günde belli oldu 2 üç gün içinde ikisini birden çıkardı. Üst dişleri belli bir haftadır ama henüz patlatamadı. Çok ağrısı olduğunda canım calpol falan verebilirsin. Jel ben kullanmadım. İnşallah kuzumun dişleri ağrısız sızısız gelir bir an önce.  :amin: :amin: :amin: