29 Mart , 2024, 10:28:58

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - **Gül**

1
Alıntı yapılan: ❦Balböceği❧ - 20 Mart , 2013, 16:25:55
Büşoş ne yapıyorsun  :muzz: hiç gözükmüyorum  ???
Bende gorunmuyorum dimi  ;D
Nasilsin Eda. Sayfamisin tek daimi takipcisi  :icon_thumright:
Tatli Hakos nasi buyumustur delikanlim  :binkybaby:
2
Alıntı yapılan: dirim - 15 Ağustos , 2012, 16:19:49
selam kızlar
inşallah iyisinizdir.
Allahım şükürler olsun ki babamız geldi
dün evimize geçtik.ama mutluluğumuz biraz yarım kaldı.
eve geçtikten bir-iki saat kadar sonra oğlum rahatsızlandı.
uyurken ne varsa istifra etti.yatırdım derken tekrar 20-30 dakikada bir geldi.
daha önceden de iki defa başımıza gelmişti.ikisindede ağızdan besleyemediğimiz için
2 şer gün hastanede yatmıştık.bir sürü serum yemişti canım oğlum.
şimdilik bir kere serum aldık.inşallah düzelir bundan sonra.
kızlar kusma olayı yaşadıysanız eğer nasıl baş ediyorsunuz?
eşimle hastanede kavga ettik.eşim evde atlatalım diyor.bende o halde görünce dayanamıyorum
hastaneye götürüyorum serum yiyor.korkulu rüyam oldu artık.belli aralıklarla yaşayıp hastanede yatınca...

bizden bu kadar
sizler neler yapıyorsunuz?

Canim gecmis olsun. Neden oluyorki kusmasi? Doktor birsey soyluyormu. Cokmu sIk oluyor?
Ama cok panik yapma annesi. Tamam onu oyle gormek zor ama sen sogukkanli olmalisin. Bizde sadece bir defa oldu. Kusma ishal ve ates ucu birden vardi. Acile goturduk sadece ates dusurucu verip yolladilar. 2 defa doktora goturduk sadece kaybettigi suyu tamamlamak icin toz serum verdiler ki onuda icmemisti. 1 hafta surdu. Sadece bekledik. elimden hicbirsey gelmiyordu Doktorlarda birsey yapmiyordu atlatti cok sukur.
Oyle bir iki kusmada cok telas yapma bence. Takip edersin ates falan olursa hemen onlemini alirsin duruma gore doktora gidersiniz. Bol su ver o donemlerde. Haa birde atesi varsa ishal olmasi da normal. Ates kusma ve ishal yapiyormus.
Ama cok sIk oluyorsa acil disinda cocuk doktoruna bir goster istersen bakalim o ne diyecek. Insallah birdaha olmaz
3
Alıntı yapılan: ßăʟßöƈεğἶ - 25 Haziran , 2012, 15:10:22
he anacim girmiyorum face'ye  :k06:

İkinci cocuk güzel fikir ama düşünemiyorum  :honk:

Bilmiyorum hele iki yasını geçsin ha ondan önce Allah supriz vermiş o başka  :k06:

Bakalım hayırlısı  :k06: kızım olmasını çok istiyorum ama  :love9: 

Bakma sen bana Takiliyorum  ;) Allahim hayirli zamanda versin insallah,. En onemlisi sen ne zaman hazir hissedersen kendini o zaman olsun. Cunku gercekten zor is. Bir taneyle ugrasirken tum gununu harcarken iki taneyi gel sen dusun. Tum gunun alt acmak karin doyurmakla geciyor. Bizim evin halini bir gorsen Olursun gulmekten. Bir kosede bezler islak mendiller. Bir kosede battaniyeler Bir kosede oyuncaklar Kres gibi oldu ev  :k06: :k06:
Senin kiz sevgin Hakandan once vardi zaten yine depresti galiba  :) Allahim gonlune gore versin insallah  :opucuk:
4
Alıntı yapılan: ßăʟßöƈεğἶ - 25 Haziran , 2012, 14:53:20
Dilek, kırkınız hayırlı olsun canım İskender'i ve Zeynep'i kocaman öpüyorum maşallah ikisinede  :nazar:

Gül, çok ama çok merak etmiştim sizi bende fazla giremiyorum girsem yazaniyorum yazsam kimse yok :)

Öncelikle gecmis olsun Sercan miinik ellerini öpüyorum allahım nazarlardan korusun  :amin:

Veeee tabiki gözün Aydin olsun  :hello2: :hello2: Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin  :amin:

Rabbim kolaylıklar versin sizlere  :amin: yeni evinizde güle güle oturun çok çok öptüm ucunuzude  :love9: 

 


Sagol Edacigim. gecte olsa yazabildim sonunda  :) Seni facebookta bulmustuk ama yine kaybettik.  :-\ Oraya giriyorum yine ara ara. Buradan gec oluyor haberlesmek  ;)
Hakan abiye de maasallah Artik 1.5 yasinda he.  Yerim ben o yakisikliyi. Ehh hakan abi listemizde en yaslilardan bir kardes haberi bekleriz artik ondan  :laughing7:
Size tavsiyem arayi cook acmayin. Uykusuzluk yorgunluk henuz bitmeden ikincileride yapin kurtulun. Rahatliga alisirsaniz saha zor olur.  :k06: :k06:
5
Uzuuun bır aradan sonra herkese Merhabalarrrr :flowers: :flowers:
Nasılsınız bakalım. Basta ben olmak uzere kimseler ugramaz olmus :-\ Umarim hepiniz iyisinizdir.
Dilekcigim yeni hayatiniz hayirli olsun canim tekrar. En kisa zamanda alisip duzeninizi kurarsiniz insallah. Iskender abi ve Tanem kardes hiiic uzmesinler annelerini. Ucunuzu de coook opuyorum.
Bize gelince. Kosusturmali telasli birkac ay gecirdik. Gectigimiz ay ev degistirdik. Toplanmasi yerlesmesi eksikleri tamamlamasi derken oldukca yorucuydu. Sonrasinda Sercan elinden ameliyat oldu. Cok sukur o da iyilesti son bir kontrolu kaldi hastanede. Onuda atlatirsak bitiyor. Hem Sercanin kontrolleri hem benim derken haftanin iki gunu hastanelerde geciyordu gunumuz. Sercan 17 aylik oldu artik. Bu aralar maasallah irilesti  ;D Kucagimda tasiyamaz oldum  :nazar: Konusma pek yok sayilir. Birkac ay once 5-6 kelime soyluyordu sonra birakti.  ??? 1-2 gundur de sayi saymaya basladi. ucc oyt beess  ;D
Veee diger haberimiz. Minik kizim Zeliha suan yataginda uyuyor. Hemde 15 gunluk  :binkybaby: 23 haziranda beklerken aceleci cikti bizimki. 2 hafta erken geldi. Bekleyemedi  ;) Minicik dogdu, ama cok sukur saglikli. Normal dogum yaptim bu sefer  :hello2: :hello2: Cok cok kolay olmasada gecti bitti. Artik iki cocuk annesi olmanin mutlulugunu yasiyorum. ALlahim isteyen herkese yasatsin insallah  :amin: :amin:
Dilekle ben artik atlattikk bunlari eh bundan sonrada sizlerden yeni ataklari bekliyoruz  :D
Annem doguma yetisemedi. 3 gun sonra geldi Suan hersey yolunda cok sukur, Insallah gunler gectikce daha da iyi olacak.
Bizden simdilik bu kadar Hepinizi coook opuyoruzz  :opucuk: :opucuk: :opucuk:
6
Alıntı yapılan: dilengisk - 05 Mayıs , 2012, 06:04:12
Kızlar kızımı kollarıma aldım nasıl güzel nasil tatlı sarı bi kızım oldu maşallah cok güzel dikişsiz kısa süren bı dogum oldu resimlerimize Zerin kultural ' in blog sayfasından bakabilirsiniz biz bi süre yokoluruz herhalde 2 çocukla zor girerim kocaman opuyoruz hepinizi ve meleklerinizi sevgiler

Dilekcigim gozun aydin canim benim. Coook sevindim. Maasallah size. Hamilelik surecini ve dogum stresini de atlattin. Allahim uzun omurler versin Taneme ve size. Fotograflari da gordum. maasallah cok seker  :nazar: :nazar: :nazar: Iskender ayri bir tatli zaten sende oyle.
Tekrar tebrik ederim canim gule gule buyusunler ikiside. Hep guzellikler icinde Ucunuzude opuyorum  :opucuk: :opucuk: :opucuk:
7
Biiiz geldiik  :flowers: :flowers:

Nasilsiniz bakalim.
Ilk Dilegin haberi gozume carpti. Tanem hanim nazlaniyor demekki ama yakindir gelmesi. Simdi aradim ama acan olmadi telefonu. Dogumdalar mi acaba. Guzel haberlerinizi bekliyoruz Dileh  :love7: :love7:

Talhanin haberlerini aliyoruz zaten her yerden  ;) maasallah pasama  :aferin:

Eda Dirim sizler nasilsiniz. Yavrular nasil buyuyorlar dimi. Hergun yeni seyler ogreniyorlar. Daha dun gibi dogduklari. Maasallah kocaman oldular hepsi  :nazar: :nazar: :nazar:

Bize gelinceeee. 15 ayi geride biraktik. son kontrolde 12.540 gr ve 84 cm olmus karaboncugum. 14 adet disimiz var  :muzz: hergun yeni seyler buluyor ogreniyor. Oyun oynamalar oyunda kahkaha atmalar. Kacip kovalamalar. Tam bir cocuk gibi artik  :laughing7: :laughing7: Bebeklikten cikti afacan. Duydugu her sesi taklit ediyor. Kopek havlamasi polis sreni benim hickirmam ne olursa hepsi taklit ediliyor. Baba-geldi bitti gitti ver al mama hadi bak gibi kelimeleri bilincli soyluyor artik. Bir tek anne kelimesi zor geliyor beyefendiye. Onuda isi dusunce oyle bir soyluyorki  :k06: :k06: Baba ise giderken arkasindan aglamalar gelince bayram etmeler. Telefon calinca kosup bana getirmesi kapi calininca kapiyi acmasi Dolap icine girip kapaklarini da kapatip ceee yapmasi ve aklima gelmeyen bir suru afacanliklar. herbirinde dunyalar benim oluyor. Onceden dusunurdum buyumese hep bebek kalsa siye ama her anlari ayri guzellikmis yaa  :love9: :love9: :love9:
Disari cikmaya bayiliyor. Hele parkta kendinden geciyor soytari  :D Kizlari sIkIstirip burunlarini sIkIyor  :ehi: :ehi: :ehi: Eve geldigimizde de kiyamet kopuyor tabi  :'( Ama Allahtan cabuk kaniyor uzatmiyor aglamalari. Sercan beyin durumu boylee
Zeliha hanima gelince de 32 haftayi bitirdik  :nazar: :nazar: Yaklasik 1.5 ayimiz kaldi. Kac gr kac cm oldugunu bilmiyorum. Dogumda ogrenecegiz ancak.  :dontknow: bense 3 kilo alabildim simdiye kadar. Bakalim kac kiloyla bitirecegiz. Onunda buyudugunu hissediyorum. Hareketleri iyiden iyiye guzlendi canimi yakiyor. Ve tuhafta olsa abisinin sesine daha cok tepki veriyor. Ozellikle Sercan bagirdiginda o da icerde tepisiyor  :D Tabi olan bana oluyor Biri disardan biri icerden canima okuyorlar  :tongue3:
Oyle boyle gidiyoruz iste simdilik bizden haberler boyle hepinizi coook opuyoruz
8
Uzuuuuuun bir aradan sonra selamlar  :flowers:
bayadir gelmiyorduk buraya. Ama Unuttum sanmayin Hepinizi ve tum kuzucuklari opuyorum bol bol  :opucuk:
Gecen ay Turkiyeye gittik ani bir kararla. 3 hafta kaldik Sercanla ve gecen hafta donduk. Geldikten sonrada doktorlar hastaneler hastaliklar kosturup duruyoruz  :-\ Bu hafta basindan beri Sercan cok hastaydi. Atesleniyor surekli. Dun de bademcikleri sisti kocaman oldular. dun tekrar doktora gittik antibiyotige basladik cok sukur bugun daha iyi. Ama 1 haftadir mahvolduk. 13. disimiz geliyor ama ne gelmek. 40 in ustunde ates yapti ve bir turlu cikamadi Hemen arkadindan 2 tanesi de yolda. Illaki gelince ustuste geliyorlar Mahvoldu yavrum  :y25: Gozlerinin alti karardi resmen  :sad1:
Bunlarin disinda pek sorunumuz yoktu cok sukur. Uyku yeme icme duzenimiz gayet iyi gidiyordu. Simdilik ara verdik herseye. Hastalik disinda son derece hareketliyiz. 2 dk biryerde oturmuyor durmuyor maasallah. Turkiyede gorenler hep diyor Allah kolaylik versin sana. Neden bu kadar zayif oldugunu anladik artik diyorlar  ;D Aman hasta olmasinda ben raziyim tum yaramazliklarina.
Minigimize gelince 28 haftayi bitirdik dun  :hello2: Artik 3 aydan az kaldi kizimiza kavusmaya. Bende yine ayni heycanlar basliyor. Bir yandan hazirliklar bir yandan dogum telasi ee arti olarak Sercanda var gunler su gibi akip geciyor  ::)
Bizden haberler boyle. umarim sizlerde hepiniz iyisinizdir. Eski zamanlardaki gibi sohbetlerimizi ozledim yaa. Simdi kimse firsat bulamiyor galiba  :-\ Bir gun ayarlayip hep beraber burda bulussak en azindan bol bol sohbet ederdik

Eda canim selamini aldim Merak etmissin sagol canim benim. Genel anlamda iyiyiz iste Cook opuyoruz seni  :opucuk:
9
Yok Aysegulcugum henuz bilmiyoruz. 18 haftalik ama 20. haftayi bekliyoruz kontrol icin o zaman belli olacak bakalim gosterirse  ???
10
Alıntı yapılan: ♥♥♥gültanesi tontik annesi♥♥♥ - 23 Ocak , 2012, 16:36:24
canım sağolasın ya bi an içimde bi korku oluştu

maşallah gülcüm kilosuda gelişimide çok iyi hatta önde bile

yaşıtlarından önce oturdu emekledi,şimdide adımlıyor

renklere sesler çok duyarlı duyduğunu unutmuyor

sütümde iyi olunca hiç ihtiyaç duymadım

1 yaşdan sonra inek sütüne başlamayı düşünüyorum zaten

biberonu pek sevmiyor ama acaba deavam sütü alıp onunlamı alıştırsam şimdiden


Binlerce kez maasallah Alperenime. :nazar: :nazar: hep iyi olsun insallah gelisimi de annesini hic uzmesin.  :aferin:Hizli cikti desene. Maasallah ona Sercan abi oluyor daha yeni basladi adimlamaya  :D
Sen bilirsin canim eger alissin diyorsan azar azar baslarsin. Anne sutunude aksatmadan arada verirsin yine.biberon sevmiyorsa suluk da denesen. Belki onu sever. hic olmadi bardakla verirsin. 
11
Alıntı yapılan: ♥♥♥gültanesi tontik annesi♥♥♥ - 23 Ocak , 2012, 16:31:45
gülüüüüm canım pek tatlı sercanım maşallah takımına  :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz:
nede yakışmış küçük damat gibi olmuş  :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
Allahım uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuun ömür versin  :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:
kardeşiyle birlikte ailece nice senelere inşallah canım  :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:


cook tesekkur ederim canimm. Kucuk damat olmus dimi  :D Cook sagolasin Aysegulum guzel dileklerin icin  :opucuk:
12
Aysegulcugum devam sutude bir cesit formul mama. Anne sutu olmadigi durumlarda veya az oldugunda onun yerine kullanilir. Senin sutun yeterli ve pasanin gelisimi iyiyse hiic gerek yok. Ek gidasini da aliyor. Ama yasindan sonra sutun azalabilir yada kalitesi duserse o zaman tercihine gore inek sutu veya 1 yas ustu devam sutu verirsin. Pasamiz hep iyi ve saglikli olsun  :aferin:
13
Maasallah kuzulara teker teker giriyorlar yaslarina :nazar:  :nazar:. Hepsinin yeni yaslari ugurlu olsun insallah.  :amin:
Bizimde dundu dogum gunumuz kutladik guzel gecti. Bugun aylik kontrolumuz var bakalim gelisimi nasil. Carsamba da bir yas asimiz ver o korkutuyor biraz  :-\ oncekilerde kucuktu pek anlamiyordu. Simdi anlar. ve ben nasil dayanacagim bakalim  :y25: :y25:
14
Teyzelerimiz icin de bir fotograf gelsin  :flowers:



Kara Oglum 1 Yasinda  :icon_flower: :icon_flower: :icon_flower:
15
Edacigim Boyle bir guzellik yapip konu actigin icin sana  :opucuk:
Dogum gunumuzu kutlayan teyzelerimizden
Gulsah  :opucuk:
Konyali  :opucuk:
Lcy  :opucuk:
Hasretim Sana  :opucuk:
Happines  :opucuk:
Elif  :opucuk:
Papatyam  :opucuk:
ve
Sekerlik  :opucuk:

Teyzelerimize oglum adina coook tesekkur ediyorum  :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:
Cook mutlu oldum  :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: