Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - _sWeeT_

1
Olabilir cnm tşk ederim yorum için
2
Benim adetim 6 gün sürerdi. 2 gün kanamam oldu 3 günü kahverengiye döndü  1 2 damla kadar az geliyor  göğüs şişliğim inmedi ve kabızlığm var sizce üstüne görüyor olabilir miyim? Şimdiden yorumlarınız için tşk ederim
3
İnş öledir canım Allahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin bu mübarek günlerde..
4
Mrb arkadaşlar nasılsınız? Uzun süredir giremedim eşimin tayini nedeniyle doğuya geldik ancak internet bağlandı. Bişey sorucam yumurtlama günlerim bittikten sonra göğüslerimde ince sızılar hissettim bi kaç gün sonra göğüslerim iyice ağrımaya başladı Rahim gölgemde de ağrılar hissediyorum arada akıntımda devam ediyo Bu belirtiler daha adetimi 12 gün önce başladı. Sizce nedir? Bu ay kafamada takmadım çünkü kpss sınavına sürekli çalışıyorum. Adetimin tarihide 4 eylül hayırlısı olsun inş bebişim gelmiştir.. :amin: :amin:
5
Tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün  :occasion5: :occasion5: :occasion5:
6
Mrb arkadaşlar ben mayısın 8 de aşılama oldum dayanamadım aşılamadan sonra 9 gün kan testi yaptırdım 3,65 çıkmış sonuç daha adetime 5 gün var sizce yükselme ihtimali var mıdır?  Şimdiden cvplarınız için tşk ediyorum.
7
Arkadaşlar bugün aşılama yapıldı Bende aşılama sırasında az bi kan geldi doktor hemen durdurdu benimki biraz ağrılı oldu allaha şükür en suonunda atlattım 12 milyon sperm %80 hareketliydi yıkandıktan sonra ama ben aşılamadan sonra 1 saat yat dediler ama kalkınca bi miktar geldi aşılama olupta bi kadar sizde de sperm geldi mi ? İnş hayırlısıyla bebeğim annesine tutunur :amin: :amin: :amin: :amin:
8
Çok tşk ederim arkadaşlar doktorumu aradım çarşamsa gel dedi ne tedavi başlıcak bilmiyorum henüz bebişime kavuşayımda herşeye razıyım
9
Arkadaşlar mrb bi sorum olacaktı doktorum bana tedavi başlayacak bu yüzden bana adetin 3 günü gel dedi ben pazar günü akşam üzeri 19:00 hastalandım bu gün 1 gün sayılır mı yoksa ertesi günden mi başlamam lazım saymaya bana yardımcı olursanız çok sevinirim
10
Mrb kızlar en sonunda 3 gün gecikmeden sonra adet oldum ben bekliyordum ama adet olacağımı kan testinde bile çıkmadı eşim bi umut diye bekledi o da dün umudu son buldu adet geçikince tarihde uzadı bakalım o zamana kadar nasıl sabredicem ;) hayırlısı inş bu ay olur tarihi veriyorum 22 mart inş bu ay hamiş kalırız :amin: :amin:
11
Evet canım haklısın zaten salı gününe kadar beklicem olmazsam doktor bana 2 gün içinde olmazsan gel demişti ben yine salı gününe kadar beklicem olmazsam gidicem beni şaşırtanda hiç böyle olmamıştım :icon_scratch: :icon_scratch:
12
Günaydın kızlar size bişey sorucam benim adet günüm 5 gün geçti kan testi yaptırdım negatif çıkmıştı doktor bana 2 gün içinde olursun dedi bu gün 3 gün ve ben hala adet olmadım sizce ne olabilir?
13
Arkadaşlar kan testi negatif çıktı kısmet değilmiş :y25: :y25: :y25: bu ay inş önümüzdeki ay hamile kalırız :amin: :amin: :amin: bilgi vermek istedim k.i.b bye
14
Neyse cnm ya ben çıkayım eşimi kaldırayim gidiceğimiz hastane uzak anca hazırlanıp gideriz öptm sizi inş güzel haberlerle dönerim :amin: :amin: :amin: k.i.b
15
Mrb kızlar bugün kan testine gidicem eşimle dua edin hayırlı haberle geleyim  :amin: :amin: :amin: