23 Nisan , 2024, 12:49:25

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - bebegım_ ömer

1
CANIM ÇOK GEÇMIS OLSUN MESAJINI DIKKATE ALICAM DEVIT-3 UN BIR ZARARI OLMAZ ALLAH SIFA VERSIN KENDINIZE IYI BAKIN :love7:
2
BENIM OGLUMDA SUYLA HIÇ ARASIYOK SULUGUNU VERIYORUN AMA IÇMIYO SADECE DİŞLERINI KASIMAK İÇİN KULLANIYI :hello2:OYUZDEN KABIZIDA VARDI ÇOK SUKUR GEÇTIAM DEDIGIM GIBI SUYLA RAMIZYOK  :crybaby2:
3
 ??? ??? BENIM BEBĞİM 7.5 AYLIKKEN DİŞ ÇIKARDI VE HİİÇBİŞEY YEMIYO VE COK SIKINTI CEKIYORUM BU YUZDEN ILGISİNİ ÇEKEREK FALAN VB GİGBİ OYNATARAK   :igrenc: ZORLA YİYO NE YAPMALIYIM BU YÜZDEN  :??
4
benım oglusum eskıden cok guzel su tukedırdı ama  :love7: :love7: şimdi ılaçlardan korkutugu için fazla içemıyooo  :love8: :love8: :k06: :igrenc:
5
evt cok yaramaz elınde oynatııyo bızı yaramaz oldugu kadarda akıllı :):):): :ehi: :ehi: :love7: :love7: :love7
6
merhaba slıncım a :love9:ynı dert bızde de var sanırım alıstırmakla alakası var. ???ılk zaman lar çok guzel uyuyordu  :nazar:ama sımdı kendıne yenı yenı huylar çıkkartıyo
basına sapka takıyoruz gozlerıne ınecek kadar ve kucakta hoplatarak uyutuyoruz bunu babası keşvettı bıde boyle deneyım işeyarar umarım şimdiden iyi nobetler :-[ :love9:
8
 :love9:merhaba selın inan bebın yaramazda çok zor dalıyo uykuya ılk zaman lar kendılıyınden uyurdu bende senın gıbı yaptım ama şımdı uyukuya dalması çok zor adeta kafayı yedırtıyo yaaa :basardim:
9
bebeyım saat bası uyanıyo  :crybaby2:bizi hiç uyutmuyo :) :)bıde bubu ustune gaz sorunuda var artık halımı zız dusunun.buyuselerde bıraz rahtlasak dıgmı sevgılı manneler. :love8: :nazar:
10
bebeyım 4.5 aylık  :love7:adı ömer ama herkes ona ilgi dıyor çunku daha sımdıden çok meraklık
neryeyse 10 parmagını agzına koyucak
sankı çekırdek çıtlatıyor  :ehi: :ehi: :toothy10:
11
Tanışma Bölümü / slm
07 Şubat , 2008, 17:04:29
bende yenı uye oldum. :nazar:bebeyım 4.5 aylık