24 Nisan , 2024, 01:36:01

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - °º•✿gülümse01✿•º°

61
Canlarim ilginiz için tesekkür ederim. Dün sonuc gec cıkmis ögrenemedim. Ama bugün sonucumu aldim veeee transferin 10. günü degerim 56  :muzz: :muzz: :muzz: :nazar: Cumartesi test tekrar edilecek hayirlisiyla artar insaallah :amin: :amin:
62
Az önce kan verdim. 15.30 da sonucu alacagim. Rabbim yardimcim ol. Çok heyecanlıyım :honk: :honk:
63
Tesekkür ederim canlarim cevaplariniz umut oluyor. Aslinda test günüm cumartesi ama ben 10. gün yani yarin yaptiracagim insaallah. Duanizi eksik etmeyin lütfen.
64
Alıntı yapılan: duygucuk - 24 Haziran , 2014, 16:23:43
CANIM ÇOK BELİRSİZ BEKLE BENDE DE BÖYLE ÇIKMIŞTI BİR ZAMAN SONRA NEGATİF ÇIKTI SONUÇ... BEN DAHA BELİRGİN OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜŞTÜM... BEKLE 2 GÜN SONRA TEKRARLA BAKALIM NE ÇIKACAK... AMA STRES YAPMA...

Bugün tekrarladım testi canım. Biraz daha belirgin gibi geldi bana. Ne dersin?

65
Bugünkü test... Gerçi fotoğraftan biraz daha belirgin ama... Bir bakın bakalım...

66
Alıntı yapılan: FİGENN - 24 Haziran , 2014, 09:14:30
canım inşallah bebeğin seninledir ama bu silik çizginin ilaçların etkisiyle çıkmadığından emin olmamız gerek yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum ama aşılamada bazı ilaçlar yanıltabiliyordu, sakın yanlış anlama senin ümidini kırmak istemiyorum sadece hayal kırıklığı yaşamanı istemem

ama şu var ki eğer ilaç etkisi ile değilse kesinlikle hamilesin çünkü idrar testi beni hiç yanıltmadı  :aferin:
Canım şu an progestan ve Östrofem dışında ilaç kullanmıyorum. Onlar da BHCG etkisi yapmıyor. Çatlatma iğnesini en son 11 Haziranda yaptırmıştım, bu vakte etkisi kalmamıştır diye düşünüyorum. Zaten hiç belirtim de yok. Sadece idrar testlerinde 2 gündür silik çizgi çıkıyor. Ondan önce de 2 gün test yapmıştım ama hiç böyle bir durum olmamıştı. Ne diyelim kısmet artık; ama bu bile moral olmaya yetiyor...
67
Alıntı yapılan: mandalinaportakal - 24 Haziran , 2014, 08:59:35
istersen farklı markayla da dene ama benim elimde topluca aldığım aynı marka testler vardı.bebek isterken yoksa mümkün değil silik göstermez.aynı test adetime 2 gün kala silik göstermişti prensesimi :nazar:
içimde olumlu hisler var senin durumuna dair,Allahım ümitlerini ve dualarını boşa çıkarmasın :flowers:
AMİİİİNNN CANIM İNŞAALLH RABBİM KISMET EDER BU AY. BEN DE TOPLU ALMIŞTIM TESTLERİ HEPSİ AYNI MARKA AMA DEDİĞİN GİBİ ÖNCEKİLERDE HİÇBİR ŞEY ÇIKMAMIŞTI. ALLAHIMMMMM NOLLLLUUUURRRR
68
Alıntı yapılan: mandalinaportakal - 24 Haziran , 2014, 08:50:02
:hieyt:
canım tüp yüklemesiyle ilgili bir şey midir bilmiyorum ama madem önceki testlerde çıkmıyordu ve şimdi çıkıyor bence umutlanabiliriz  :nazar: :amin:
4 gün sonra kan testinden sonra halay çekelim  :k06: :muzz: :muzz:
AYYY CANIM ÜMİDİMİ KÖRÜKLEDİN NE KADAR İYİ GELİYOR BİR BİLSEN. 4 GÜN SONRA MÜJDE VERMEK NASİP OLUR İNŞAAAALLAAAHHHH :amin: :amin: :amin:
69
Alıntı yapılan: duygucuk - 24 Haziran , 2014, 08:43:25
canım bence hamilesin ama kesin sonuç için kan testi yaptır.. bizede haber ver muhakkak... allahım yüzünü güldürür inşallah güzel haberler ver bize...  farklı testler denedin mi hala silik çıkıyorsa hamilesin canım
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM RABBİM SENİN DE EVLADINI ESİRGESİN.  İNŞAALLAH BEBEĞİM BENİMLEDİR. HEP AYNI MARKAYLA YAPMIŞTIM DEDİĞİN GİBİ FARKLI MARKA ALIP BİR DE ONUNLA DENEYEYİM. KANDA BAKTIRINCAYA KADAR MORAL OLUR BELKİ BANA.
70
BUGÜN TRANSFERİN(BLASTOSİST)  8. GÜNÜ VE SON İKİ GÜNDÜR İDRARDA ÇOOK SİLİK ÇİZGİ ÇIKIYOR  :icon_scratch: 5. GÜNDEN İTİBAREN YAPTIĞIM HİÇBİR TEST BÖYLE OLMAMIŞTI. KAN TESTİME 4 GÜN VAR VE O GÜNÜ BEKLEMEK İSTİYORUM. BİR YANDAN DA ŞU SİLİK ÇİZGİLERE BAKIP ÜMİTLENEBİLİR MİYİM SİZCE YOKSA ÇOK MU ERKEN  :dontknow: :dontknow:
71
Alıntı yapılan: mandalinaportakal - 23 Haziran , 2014, 14:24:09
daha çok erken canım.testlerle kendini yıpratıyorsun.vaktini bekle,zor biliyorum ama bazı meşguliyetlerle kendini oyala,çok düşünmemeye çalış.inş yüzün güler arkadaşım :amin:
İlgin için teşekkür ederim canım.Rabbim evlat dileyen herkesin yüzünü güldürsün inşaallah...
72
Bugün transferin 7. günü. Hicbir belirtim yok ve ya cıkarsa diye 3 gündür yaptigim idrar testleri de negatif. Beklemek zor iş :(
73
Haklısın canım. Ne kadar dikkat etsem de vücudumu dinlememeye, bir kulağım kendimde. Hiç belirti yok diye kafayı takarken az da olsa alt karın bölgemde kısa süreli sancıoldu.Nedense sevindim :) Rabbim sonumuzu hayor etsin :amin:
74
Bugün transferin 5. günü ve hicbir belirtim yok  :dontknow:  :dontknow:  :dontknow:
75
Bugün transferin 4. günü ve sadece sağ ve sol taraflarda hafifdolgunluk hissi var. Başka da hiçbir belirti yok. Hz. Zekeriya'ya evlat veren, Hz.Meryem'e Hz.İsa'yı nasipeden Rabbim ne olur benimde kucağımı boş koyma.Dileyenherkese hayırlısından evlat ver :amin: :amin: :amin: