Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - belkis_nur

1
 :nazar: :nazar: :nazar:   yuce rabbim her isteyene versin ... :hieyt:
2
selam kizlar fikrinize ihtiyacim var ... evim icin kara veremedim ...yerler icin beyaz karlajmi yaptirsam yoksa gri mi daha SIK duruyor evlerde klas olarak yani???
3
 :(  cok kotuyum kizlarrr nelerle rahatlayabilirim  ???? :'(
4
selam arkadaslar 3 bucuk haftalik hamileyim  :nazar:  ama cok sancim var karnimda ,sizdede oldumu ? normalmi?
5
  kizlar korkuyorum idrar testim positif ama iliski sonrasi kanamam oluyor ... dusukmu yapcam???   :sad1:
7
Din Bilgisi / sukkur etmesini bilmek
19 Temmuz , 2011, 19:05:41
hayirli bir mumin ... once sukretmesini bilmemli .... bence cok onemlidir ... sukretmesini bilmeyen  her gun fazla fazla isteyen nankordur ,allah korusun sonra dusunmek bile istemem gerisini ... ya sukretmediklerimizi rabbim elimizden alirsa ... arkadaslar once sukkr edelim sahip olduklarimiza sonra herseyin hayirlisini isteyelim .... yuce rabbim...   :amin:
8
neyse buraya sayfayi acim belki ugurlu gelirde buranin annesi olurum bari... :amin:     :love7:       :love9:     :love9:       
9
NE DUSUNUYORSUNUZ SIZ KOYARMIYDINIZ KAYIN VALIDE YADA KAYIN PEDERINIZIN ISMINI ESINIZ ISRAR ETSE????
10
     :amin:   allahtan ibrahim tatlisese  acil sifalar diliyorum ve insallah en kisa zamanda allahin yardimiyla iyilesir     :amin:   turkiyenin en degerli sanatcilarindan biirisi!!!!!cok seviyorum iboyu  arkadaslar dua edelim iyilessin    :amin:   
11
 :love9:     bade iscil sac modeline bayiliyorum ,cok tarz bir kesim ,ve cok guzel bir sac modeli ne dusunuyorsunuz kizlar ... cesaret toplarsam yaptiririm    :-*




Uploaded with ImageShack.us
12
Makyaj / sari sacmi daha guzel siyah sacmi??????
07 Mart , 2011, 13:01:43
saclarimda su an sari meç var ,ve siyah saclarida begeniyorum ama korkuyorum yakismaz diye????
13
ben 3 gun sonra adet olacaktim ve dun silince kanamam oldu ,ve dunden beri hic bisey  yok ,hamile olabilirmiyim?yerlesme kanamasi olabilirmi?