Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - melek-çağlar

1
9 ay bitti teyzesi büyüdü valla oldu oluyor derken bir dokuz ayı daha bitirdik
2
hoşbulduk edacım maşallah hakanımızın dişleri baya çoğalmış.  :nazar: bir dahaki aşımız yaza artık yaşında olacak diğer aşılarında hasta falan değildi o yüzden hiç bişey söylenmedide bilmiyorum bende
3
son 1,5 kilom kaldı ama bir türlü gitmiyor gerçi çokta dikkat etmedim suç bende  :sad1:
4
sen ne kadar bencil bir insansın, hep bana deyip durma ama bu sefer fena yere çakıldın. müdürlüğünde sökmedi  :violent1: :violent1:
5
geçmiş olsun canım. hastayken aşı yapılmıyor mu bilmiyordum.
6
gözün aydın allah kucağına sağ salim aldığın günüde göstersin  :amin:
7
hayırlı olsun inş. güzel haberini alırız allah yüzünü güldürsün  :opucuk:
8
bugün itibariyle oğlum 9 ayını dolduruyor zaman ne çabukta geçiyor :nazar: 
9
amin canım. yazdıklarını okuyunca yaşadıklarım geldi aklıma  :crybaby2: birden nefes alamıyodu o saniyeler öyle uzun geliyoduki bana tekrar nefes almaya başladığında dünyalar benim oluyordu. kucağımda tutuyordum sürekli yanından ayrılmıyordum çok şükür atlattık artık o günleri. 5,5 aylık oldu artık. allahın izniyle bişey olmaz yavrularımıza allaha emanetler
10
kevsercim aynı yaşadığın şeyleri bende yaşadım korkudan ağlardım hep emirime bişey olacak diye. annem yanımdan iç ayrılmadı o yüzden. nefes alamıyordu ve bende panik yapıyordum o anda çocuğa müdahale edemiyordum. emzirmekten korkar hale gelmiştim resmen. 2,5 aylık olunca azaldı bu durum. şimdi ara sıra oluyor o da birden çok çekiyor yutamıyor. seni çok iyi anlıyorum.
11
çok geçmiş olsun arkadaşım. üzülme desekte boş biliyoruz ama bir çoğumuz düşük yaptı malesef. ama bak hemen ardından yine hamile kaldık ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza aldık seninde öyle olacaktır. inş. en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın :flowers:
12
gözün aydın canım tebrik ederim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin :nazar:
13
gizemcim çok sevimdim gözün aydın olsun. hoşgelmiş almiramız. allah analı babalı büyütmek nasip etsin. geçmiş olsun allah nazardan saklasın sizleri. :nazar:
14
mrb kızlar ben geldim uzun bir aradan sonra. ne tesadüf gelinimde bugün doğmuş. gizemim çok geçmiş olsun.
15
saol canım teşekkür ederim. sende gelinime iyi bak  :opucuk: