28 Mart , 2024, 19:11:30

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Bad Cinderella

1
Canım bak bunları size veren Allah. Sakın moralini bozma. Biliyorsun moral bu işte cok ama çok önemli. Ilaclarini kullan, doktorun ne diyorsa yap.Binlerce çiftler bu sorunla karşılaşıyorlar ama tedaviyi görüp her şey yerine koyuluyor eninde sonunda.Sizde öyle yapın ve bi zaman sonra görürsünüz işleriniz yoluna gitmeye nasıl başladığını.Ayrıca tüp bebeği denediniz mi hiç ? Çocuk sahibi olmak için bu yöntem size uygun gelebilir diye düşünüyorum.Allah sizin de yüzünüzü güldürür inşallah sakın pes etmek ve panik yok ama  :director: Allah'a emanet olun. :nazar: :amin:
2
Arkadaşlar herkese hayırlı günler benim bir yumurtam vardı oda boş çıkmış.Tedavimi Acı Badem'de görecektim.Doktora sorduk her ay böyle olmaz diğer aylarda farkli olabilir dedi.amh 0.52 iken yumurta gozükmüyor.Geçen senede 2 ve 3 gozukuyordu.Yaşım da 39 oldu.Ben o yumurtaları nasil gelistirebilirim bana yardimci olun lütfen.Temmuz ayında tekrar gitmeyi düşünüyoruz o zamana kadar ne yapabilirim ? Tavsiyeniz için şimdiden teşekkür ederim. :nazar:
3
Merhaba canım hiç merak etme ya  ilerde çok kilo aldım diye şaşırırsın.Ben yumurta donasyonu yaparak hamile kaldım ve doğum yaparken gebeliğimin ilk 4 ayı 2 kilo verdim sonra da çok hızlı aldım.Özellikle son 2 aylık  alıyosun.Yeterli beslendiğine inanıyorsan doktorunda herşey yolunda diyorsa hiç sorun etme.Bu arada ben hamileliğimi 21 kilo alarak tamamladım.O yüzden kesinlikle panik etme kendini iyi hissediyorsan ve hiçbi sıkıntı yoksa ebeliğine doğal ve sakin olarak devam etmeye izin ver.Allah sağlıklı kucağına nasip etsin inşallah
4
Arkadaşlar hayırlı pazarlar.Bende bir ilacının hakkında size bi şey sormak isterdim.Aranızda neofortil kullanıp faydasını gören varmı yumurta rezervi ve kalitesini etliyormu bilginiz var mı ? Tedavimizi görmek için Ukrayna'ya çıktık yumurta donasyonu yaptırmak için.Yumurtayı alınacak anneye de bulacı yazdırmışlar.Kullanan varsa tercübenizipaylaşmanıza rica ediyorum.Allah'a emanet... :nazar:
5
Merhaba kızlar.Kendi tercübemi paylaşmak istedim sizinle. 41 yaşımda hamilelik yaşadım ,altı aylık hamileyken sakat denilerek hamileliğim sonlandırıldı. 47 yaşındayım ve menapoza girdim . anne olmayı arzu ediyorum ... bu isteyim bana ne kadara mal olur yumurta nakli ile tüp bebeği yaptırırsan bilginiz var mı ? Konu hakkında bilgi edinebilirsem çok sevinirim şimdiden teşekkürler...
6
Selam kızlar benim de bir sorum olacak size ve fikirlerinizi bilmek isterdim.Şimdi eşimle yumurta donasyonu yaptırmaya karar verdik ama yaş önemli mi sizce yumurta nakline ? ben 47 yasindayim eşim de 50. Bende anne olmak istiyorum yaşin önemi yoksa ben yaptırmayı düsünüyorum bu yaz lütfen cevap yazarsaniz sevinirim.Rabbimiz her isteyene nasip etsin inşallah :amin:
7
Herkese Merhaba arkadaşalar.Biz Almanya'da yaşıyoruz.Kadınların forumlarda okuduğuma göre yumurta donasyonu ve taşıyıcı annelik Ukrayna'da yapılıyormuş.Benim 1 tane kızım var ikinci eşimden de çocuğumun olmasını istiyorum.Yaşım 46 eşimin de 52 birde yumurta donasyonu ve cinsiyet seçimi olursa tüp bebek fiyatı kaç para olur.Bilgilendirirseniz sevinirim.Allah her isteyene nasip etsin.
8
Merhaba canım bende yaklaşık 8 ay önce kimyasal gebelik yasamıştım ve doktorum hemen hamile kalabilirsin demişti ama benim örneğimde maalesef olmadı yaşlardan dolayı.En sonunda yurt dışına çıktık Ukrayna'ya tedavi görmek için ama sonunda demek istediğim şey şu ki eğer yaşların engell değilse hamile olabilirsin canım inşallah sagliklida olur çünkü bir sebep yoksa bir gebelikte sorun varsa diger gebelige hiç bir etki etmez her gebelik kendine hastir.Allah tüm isteyenlerin kucakları doldursun inşallah.
9
Selam kızlar.Benim zaten ne gebelik ne de doğumum biraz sıkıntılı geçti.Doğal olarak hamile de kalamadım maalesef birçok denemelerime rağmen.O yüzden de yurt dışına çıkıp tedavimi gördüm çok şükür orda hamile kalabildim.Benim gec dollenme oldu ama zaten keseyı gördukten sonra kaçıncı haftandasın söylüyorlar ve ona göre kalp atışı ıçın randevu verıyorlar.Benım mesela sattte göre 9+4 tu ama aslında 7+3 te kalp atışlarını gördum ama duyamadım. 7+5 te duymaya şansın oldu.Şu andada sata göre 16 ı bıtırcektım ama 14e yenı girdim.Size de duymak nasıp olur inşallah dualarımız sizinle
10
Merhaba Özgecim senin hamile kalmasını bende çok isterdim inşallah dediğin bel ağrısı gebelikten dolayı oluyo fakat bel ağrısı bazen başka hastalıklar için de belitme olarak neden olur.Örneğin Endometriozis,Miyomlar,Yapışıklıklar veya Rahmin pozisyon bozuklukları da olabilir maalesef.Ve bunu önceden kimse bilemez o yüzden bel ağrısını tespit edebilmek için mutlaka doktorunla danışmaya rica ederim.Rabbimiz sana da annelk ne olduğunu tattrsın inşallah.
11
Alıntı yapılan: Elis nuur - 16 Mart , 2018, 19:54:17
Arkadaşlar 6 haftalık gebeyim
1 tane kanamam ve lekelnmem var.dr. progestan yazdı günde 3 defa alttan ve 1 tane depot iğne yazdı.hiç bu şekil olup bebeğini kucağına alan var mı ??? Lütfen biley yazın

Merhaba canım.Bende progeston kullanmdım ve onun sayesinde  kanamam durdu ama çok ağrılarım oldu bulantılarım hiç bitmedi doğum yaparken bile istiğfar ettim 9 ay her gün aynı bulantıyı yaşadım kaslarım tutuldu falan.Tüp bebeği de çok farklı bir yöntemiyle yaptırmıştık belki ondan olmuş olabilir ama onun da oranı az.Yine de  seni korkutmayayım ama  herkeste aynı etkiyi yapar mı bilmiyorum yine de ara sıra doktorunla danış derdim.
12
Selamlar kızlar.Bende kendi derdimi paylaşmak amacıyla konumu açmıştım.Hamile kalmak istiyorum ama olmuyor yumurta tembelliği varmış klomen ictim bitkisel olarak ta bir sürü şeyler denedim soğan kuru kullandım ama bir fayda göremedim.. :-[ Başka dogal yönünden ne icmem lazım nolur cevap verin 4 yıldır olmuyor.Cevabınız için hepinize ilk baştan teşekkür ediyom Allah bütün isteyenler o mucizeyi versin inşallah  :nazar: :amin:
13
Alıntı yapılan: defne2017 - 03 Mayıs , 2017, 22:47:41
Merhabalar. Kardeşimin bebeği 3 ay, 25 günlük. Bebek anne sütünü günde 40 mililitre anca alıyor. Keçi sütü ve inek sütünden mama da almıyor. Pirinç ununu suyla karıştırdık ve öyle verdik ama onu da son iki gündür yemiyor. Bebek son 18 gündür neredeyse bir şey yemedi. Daha doğrusu bir bebeğin 850-900 mililitre süt emmesi lazım ama bizim bebek günde 40 mililitre sütü anca içiyor. Keçi sütünden inek sütünden mamalar denedik ama hepsinde yüzü kızarıyor ve tükürüyor. Açlık hissetmiyor. Gece emiyor fakat gündüz memeye yaklaştığı an deliriyor. Annesi bebek doğduğundan beri hiç süt ürünü tüketmedi. Yaklaşık bir aydır süt ürünleri yemeye başladı. Meme reddiyle aynı döneme denk geldiği için süt alerjisinden şüphelendik. Fakat 1 haftadır süt ürünleri tüketmemesine rağmen hala bebek emmiyor ve sağılarak verilen sütü de almıyor. Ek olarak formül süt de almıyor. Bebek sudan başka her şeyi reddediyor. Kardeşim tahini kahvaltıda tüketiyor. Acaba susama mı alerjisi var diye düşündürdü bizi. Yardımlarınızı bekliyoruz. Akıl edemediğimiz bir şey olabilir. Akıl akıldan üstündür sonuçta.

Tüketince kizarlık varsa çocugun sut alerjisi var demek zaten mama dediğimizde sut tozu sonuçta.Keçi sutundede olmasi talihsizik olmuş.Biberon almak istemiodur belki anne sutunu kasikla denedinizmi ? Doktorunuz  ne diyor ?
14
Alıntı yapılan: sukeyna - 13 Temmuz , 2012, 14:11:17
Doktorumu değiştirme kararı aldım arkadaşlar , gebe kalmadan önce gitmiştim Nadide hanıma fakat biraz maddiyatçı gibi gelmişti bana çok kararsızım :occasion14:

Merhaba canım.Medical park hastanesinde ben tedavimi gördüm ama doktorum Birol Yamak'tı.Çok iyi ve tittiz bir klinik olduğunu söylemek isterdim fakat ne yazık ki orda bana yardım edemediler ve sonucum negatif çıktı.Orda benim 3cu tüp bebek deneme oldu.Daha önce Bahçeci'de ve Memorial'de tedavi görüyordum.Bütün başarısız denemelerden sonra cannım çok sıkkındı kendimi de herkes için kapattım kimseyle konuşmak istemedim.En son doktorumuz donasyonu yaptır dedi.Uzun zamandır kabul etmiyorduk ama zaman geçince cesareti toplayıp sorgulanmaya başaldık bu tedavinin hakkında.Araştırırken de Ukrayna ve Kıbrıs gözümüze geldi.Fiyatları  ve verebileceği hizmetleri kıyasladığım zaman Ukrayna bu konuda daha uygun olduğunu anladık.Ne de olsa 2ci denemeden hamiş kaldım ve şimdi kuzucum Esma 3 yaşında.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah  :nazar:
15
Alıntı yapılan: damlatila91 - 24 Haziran , 2017, 05:03:13
merhaba arkadaşlar 5 yaşında bir oğlum var ilk eşimden şimdi ikinci eşimden 2 ay önce 7 haftalık bebeğimi anı kanama ile kürtaj olarak sonlandırdılar.3 ay doktorum bekle dedi ama ben 2.ayda hamile kaldim.bas dönmesi mide bulantısı sonucu ilk erken dönem gebelik testi aldim silik cıktı daha adetinin gecikmesine 2 gün varken beta hag yaptırdım 50.76 cıktı doktor 2 gün sonra tekrar edelim dedi kimyasal olabilir dedi.cok korkuyorum bu bebeğimi çok istiyorum :( yaşayanlar varsa tecrübelerini yazabilirler mi şimdiden tesekkurler

Canım  geçen ay kimyasal gebelik yaşamış biri olarak söylüyorum, inşallah söylediklerimi samimiyetle okur ve inanırsın.. geçen ay adetim 2 gün geçtikten sonra kandaki değerim 27 çıktı. ben tabi çok az buldum. doktorun biri %90 bebek var dedi. 2 farklı doktor da sağlıksız dedi. ama bekleyelim acele etmeyelim dedi. neyse iki gün sonra tekrar yaptırdım değerim 35 olmuş. o zaman ben de sağlıksız olduğuna inandım.. zaten sonra da adet gördüm. senin 50.76 ise 3. gün 122 1. gün ise 61 çıktığını hesap edersek bile kat kat iyi.. doktorun senin moralini bozmuş sadece.. cuma günü değil de perşembe günü tekrar baktır değerin 500 ü bulduysa tamamdır. şimdiden canını sıkma yani.. ben bu ay tekrar pozitifi yakaladım idrar testinde. yarın kan testi yaptıracağım. senin sonucu ben görsem havalara uçarım :)