17 Nisan , 2024, 00:43:06

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Betül Dilbaz

1
1-LR İş Ortağı olursanız öncelikle LR Katalog üzerinde bulunan tüm ürünleri %40 indirim ile alabiliyorsunuz. Sadece ürünleri kullanmak isteyenler için bu ideal bir alternatiftir. :hello2:

2- LR İş Ortağı olursanız hem aylık pirim kazanabilir ve firmanın vermiş olduğu puan sistemine göre uyum sağlarsanız eğer sizde firmanın vereceği araca hiç para ödemeden sahip olabilirsiniz. :hieyt:

3- Lr İş Ortağı olursanız sosyal çevreniz gelişir ve hayata bakış açınız daha olumlu olur. Yapılan seminerler de de her seferinde kendinizi geliştirebilir ve hem sosyal çevrenizi hemde kazancınızı büyütebilirsiniz. :hieyt:

Bunlar sadece kısaca anlattığım ve kesinlikle bir kaybınızın olmayacağı bilgilerdir. Ortaya her hangi bir sermaye koymuyor ve firmaya bağlı kalacağınıza dair bir sözleşme imzalamıyorsunuz. Dilediğiniz anda LR İş Ortaklığından çıkabilirsiniz. O yüzden kaybedecek bir şeyinizin olmadığını ve kazanacaklarınızın çok şey olacağını unutmamanızı hatırlatırım  :hieyt:
2
1 aylık hamile olanlar (4hafta+2) hamile olanlar ne gibi değişikler yaşıyorsunuz? Testin pozitip olduğunu gördüğünüzde ne hissettiniz? Duygularınızı alalım :love7: :love3: :love3: :wave: :wave: