Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - emel..

1
ya bende çok merak ettim
benim 18 eylül
eşim 7 ağustos
sat : 13 mart

öğrenmeme daha bir aydan fazla zaman var bakalım tutacakmı? cevabını bekliyorumm..
2
Doğum / Ynt: SEZERYANDA SONDA TAKTIRAN VARMI?
01 Eylül , 2008, 12:36:00
ama bu çok uzun bir süre diil mii :icon_scratch:
3
Doğum / Ynt: SEZERYANDA SONDA TAKTIRAN VARMI?
31 Ağustos , 2008, 19:50:55
22 saat mi :honk: nasıl yaniii.
4
Sağlık Haberleri / Ynt: safra kesesi taşı
17 Temmuz , 2008, 10:38:34


CANLARIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İLGİNİZE. SAFRA TAŞLARI İÇİN AMELİYAT DIŞINDA YAPILABİLECEK BİRŞEY YOK NE YAZIK Kİ. DAHA DOĞRUSU İLK DOKTORUM ERİYEBİLECEĞİNİ SÖYLEYİP İLÇ VERDİ İKİNCİ DOKTORUM İSE ERİME İHTİMALİ YOK DEYİP İLACI KESTİ.

ÜÇÜNCÜ BİR DOKTORUN NE DİYECEĞİNİ BİLEMİYORUM ??? kAFAM ÇOK KARIŞIK. AMA YAKIN ZAMANDA BÜTÜN KONTROLLERİMİ YENİDEN YAPTIRICAM. ERİME İHTİMALİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜP UMUT EDİYORUM ŞİMDİLİK. BELKİDE KENDİLİĞİNDEN ERİYİP GİDERLER :amin: ASIL HAMİLE KALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN BÖYLE İKİLEMDE KALMAK DA BENİ ÇOK KORKUTUYO NE OLACAĞINI BİLMİYORUM  :dontknow:
5
Sağlık Haberleri / Ynt: safra kesesi taşı
14 Temmuz , 2008, 16:09:09
EVET TATLIM OLUŞABİLİYOMUŞ. KİLO ALMAYA BAĞLI OLARAK VÜCUTTA YAĞ ORANI ARTINCA SAFRA TAŞLARINI DA TETİKLİYO. O YÜZDEN ÇOK ENDİŞELİYİM. NE YAPACAĞIMI DA BİLEMİYORUM. ŞU DÖNEM Bİ RAHATSIZLIĞIM OLMADIĞI İÇİN AMELİYAT OLMAK YERSİZ GELİYO AMA BİR KAÇ AY SONRA ALLAH KISMET EDERSE BEBEK DÜŞÜNMEYE BAŞLİİCAM. ONDAN SONRASI İÇİN ENDİŞELİYİM ASIL NE OLUR NE OLMAZ BİLEMİYORUM Kİ. İKİ ARADA KALDIM. :dontknow:

SENİN EŞİN DE AMELİYAT OLACAKTI. NASIL? OLDU MU AMELİYAT?
6
canım bu iğneleri yumurta toplamak için mi yapıyolar şu anda sana.
7
Sağlık Haberleri / Ynt: safra kesesi taşı
14 Temmuz , 2008, 10:45:35
Teşekkür ederim Busecim. Henüz ameliyat olmadım. Doğum kontrol haplarını bıraktım 2-3 ay kadar önce. O zamandan beridir pek rahatsızlığım yok. Ben direkt alakası olduğunu düşünüyorum artık. Şimdilik ameliyat olmamı gerektiren bi durum yok. Tek korkum bebek düşünmeye başladığımda neler olacağı :dontknow: Çünkü bu taşlar hamilelik dönemindede artıyomuş. Hatta hiç taşı olmayanlarda bile hamilelik döneminde oluşabiliyomuş.  ::) Kara kara düşünüyorum şimdilik.

Mesude kayınvalidene de çok geçmiş olsun. Çok büyük bi ameliyat diil tabi ama sonuçta ameliyat işte. Allah şifa versin. İnşallah hiçbir sorunu kalmaz artık. Nerede ameliyat oluyor?
8
Tebrik ederim sudecim. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bir süredir foruma pek girmiyordum biraz geç oldu kusuruma bakma. Sağlıkla sıhhatle mutlulukla büyütürsün inşallah bebişlerini. Sen bunu fazlasıyla hakettin. Darısı isteyen herkesin başına.
9
BENCE DOĞRU YERDESİN BURÇİN ESKİ SAYFALARI Bİ GÖZDEN GEÇİR KARA VERMENDE ÇOK YARDIMI OLACAK İNANKİ.
10
BENCE DE KESİNLİKLE ANNE KARAR VERMELİ AMA ŞUNU DA UNUTMAKİ EŞİN DE SENİN İYİLİĞİNİ İSTER. SADECE KORKTUĞUN İÇİN SEZERYAN YAPMAYA KARAR VERİRSEN ÇOK PİŞMAN OLABİLİRSİN BUNUN O KADAR ÇOK ÖRNEĞİ VARKİ. BENCE ÇOK İYİ DÜŞÜN AMA TABİKİDE BU KONUDA KARAR VERME HAKKI SADECE SENİN.
11
TURKUAZCIM : HAH ŞÖYLE DİRAYETLİ GÖREYİM SENİ. ACABA OLACAKMI NE OLACAK NE BİTECEK DİYE DÜŞÜNME HİÇ O BİLE STRES YARATIR ÜZERİNDE. BİLİYORUM DEMESİ KOLAY AMA GERÇEK OLAN BU. HAYIRLISI NE ZAMAN İSE O ZAMAN SENİN DE DİLEĞİN GERÇEKLEŞECEK VE SENDE ÇOK İYİ BİR ANNE OLACAKSIN. (BAK FARKINDAYSAN İNŞALLAH OLUR DEMİYORUM OLACAK DİYORUM) AYNEN BÖÖLE MOTİVASYONA DEVAM  :occasion14:

SUDECİM : NİYE HASTANEYE YATIYOSUN HAYIRDIR? BEBEKLER YARAMAZLIK  MI YAPIYO YOKSA?  :binkybaby: ALLAH HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN TATLIM.

DUYGUSELİ : TATLIM BU FORUMU EN BAŞINDAN OKURSAN SANA YARDIMCI OLABİLECEK BİR SÜRÜ BİLGİ BULABİLİRSİN HAYATIM. YANLIŞ HATIRLAMIYOSAM SUDE BÜTÜN TECRÜBELERİNİ YAZMIŞTI. UMARIM YARDIMI OLUR. AMA TURKUAZA DA DEDİĞİM GİBİ AMAN HEYECAN STRES YAPMA GEVŞEMEYE ÇALIŞ. GEVŞEMENİN EN İYİ YOLU DA DERİN DERİN NEFESLER AL VE HİÇ ACABA DEME.

SEVDACIM : HERKESE YAZDIM SANA DA BİŞEY YAZMAZSAM OLMAZ DİMİ ? SANA DA SEVGİLER VE BU ÇİÇEKLERİ GÖNDERİYORUMM..  :flowers: :flowers:
12
canım peki hangi medical park tan bahsediyosun Fatih teki mi?
13
evet canım aynı fikirdeyim. o yüzden özellikle memorial diye sordum  ama galiba orda doğum yapmış kimse yok buralarda  ??? ??? ???
14
Turkuazcım böyle yapma amaa. Böyle düşünerek kendini daha çok umutsuzluk psikolojisinin içine sokuyosun ve emin ol bu senin hamile kalmana çok büyük bir engel. Unutma ki anne olmak yürek işi. cesur olacaksın, güçlü olacaksın, umutlu olacaksın, sevecen olacaksın ... bu liste uzar gider. Buruk olmanı gerektirecek hiç bişey yok. Buna inanmaya başladığında ve şu ümitsizliği, üzüntüyü üzerinden attığında doğru zaman gelmiş olacak. Buna neden inanmıyorsun? Eğer inanıyorsan lütfen bu yönde adım at aksi yönde değil.

15
 :ehi: haklısın tatlım. ben karar verene kadar yaşlanıcam iş işten geçmiş olacak :tongue3:

Şaka bir yana biraz daha vaktim var, biraz daha araştırayım ben. Koskoca sitede  memorial hakkında kimse yorum yapmadı. Endişelenmeye başlıyorum artık ::)