28 Mart , 2024, 23:59:32

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Emine

91
Pes etmeyin sade verin . Herşeyi tatlandırıp verirseniz damak tadı o şekilde gelişir. Bu tip çocuklar ileride çok yemek seçiyor. Yoğurdu farklı bir yoğurtla mayalayıp öyle deneyin . Pekmezle sütlü gıdalar vermek demirin emilimini engeller
93
7+3 te gittiğimde daha ortada embriyo bile yoktu sadece kese vardı bir doktor alacağız dediği için başka doktora gitmiştim ilk gebeliğimde de boş gebelik diyerek almıştı doktor ikincisinde 6 haftalıkken almak isteyince başka doktora gittik 7+3 ken gittik 1 hafta sonra gelin dedi kalp atışını 9. haftadayken duymuş olduk yani. Kese 20mm yi geçene kadar beklemek gerekiyor. Haftanın önemi yok kese 20mm yi geçmişse içinde embriyo yoksa ancak o zaman boş gebelik tanısı konabilir. Allah vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın  :amin:
94
Bir su bardağı ılık suyun içine bir çay kaşığı tuz ve bir çay kaşığı karbonat ekleyip karıştırarak hazırlayacağınız gargarayı dişlerinizi fırçaladıktan sonra uygularsanız hem mikroplar ölür hem boğazınız yumuşar  :icon_thumright:
95
Ben 50 kilo hamile kaldım iki kızımda da ilk 4 ay ben de kilo almadım. İlkinde 8 kilo aldım kızım 3.450 doğdu ikincisinde 12 kilo aldım 3.200 doğdu. Kilo vermekte normal ilk aylarda bebek sağlıklı olsun da kilo önemli değil gereksiz gıdalar tüketip fazla kilo almamakta fayda var tabi en önemlisi bol su içmek  :icon_thumright:
96
Mecburen ev temizliği  :k06:  Ben çalışıyorum okuyorum dediğimiz günler sona eriyor, arkanda işleri yapacak anne kardeş yok  ;D
97
Arkadaşlar bana da 2 kez boş gebelik teşhisi kondu 1. sinde doktora inanıp kürtaj oldum ikincisinde 8 haftalıkken yine kese boş dendi 1 hafta daha bekledik ve yavruma konuştum hemen kürtaj olmayın kesenin boyutunu sorun. kese 20mm yi geçene kadar mutlaka bekleyin. İlk önce kese sonra yolk kesesi sonra içinde embriyo oluşuyor. Doktorun dediğinde hemen kürtaj olsaydım şu an yavrum olmayacaktı belki ilki gibi kızım 11 yaşında. Kese 20mm yi geçene kadar mutlaka bekleyin haftası önemli değil geç döllenme olmuş olabilir benimki gibi. Allah isteyen herkese nasip etsin  :amin:
98
Çok kafaya takmayın bebeğinizle o günlerin keyfini çıkarın eninde sonunda gidiyor göbek  :icon_thumright:
99


Şaşırmış bir uzaylı
100
Fazilet Hanım ve Kızlarının yeni bölümünü izlemek  :ehi:
101
Bilmece / Bulmaca / Ynt: ...dayım - ....deyim = )
22 Aralık , 2017, 16:28:49
çocukların okuldan gelmesini beklemekteyim  :hello:
102
Bilmece / Bulmaca / Ynt: en son kimi öptün..
22 Aralık , 2017, 16:27:42
kocamı  :-*
103
Bilmece / Bulmaca / Ynt: Bir Harf Değiştir
22 Aralık , 2017, 16:26:53
emin  ::)
104
İlişkiler / Ynt: bugün sizi mutlu eden şey?
22 Aralık , 2017, 16:25:51
Düşününce tüm sevdiklerimin hayatta olması  :amin: Ekstra özel bir durum yok şimdilik bakalım gün daha bitmedi  :k06:
105
Her bölüm yüreğim ağzında izliyorum kalpten gitmezsem iyidir  :ehi: Ece annesine böyle davranarak hak etti başına gelenleri. Fazilet hanımı tutuyorum ben hep kızlarının iyiliği için yaptı her şeyi. :caca: Hazan'a gıcık oluyorum erkeksi tavırlar her şeyi ben en iyi bilirim tavırları. Yağız ve Sinan ne buluyorlar onda anlamış değilim. Yağız çok asil ve iyi biri. Gökhan saftiriği de kaçıncı kez karısının oyununa düşüyor gerçekten bir kukla insan 1 yanılır 2 yanılır hemen inanıyor ne dese tam bir süzme. Yasemini de vurmamış Gökhan fragmana göre. Hazım Beye yazık oldu inşallah kurtulur. Ece de artık kafasını çalıştırsın bu salaklığı insanı deli ediyor  :ehi: :toothy10: