Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - RuHGuZeLi

1
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: Bu siteyi ozluyorum
01 Temmuz , 2015, 15:30:04
Hala adet olmadim. Korkudan testte yapamiyorum. 22 sinde yumurtlayan biri ne zaman test yapmali sizce ? 14 gun diye biliyoum ama heyecandan erken yaparsam negatif cikar diye de korkuyorum.
2
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: Bu siteyi ozluyorum
30 Haziran , 2015, 16:16:19
Malesef negatif cikti. Ama hala adet olmadim. Olacakmis gibi de hissetmiyorum. 22 mayista yumurtladim. Gec yumurtladim yani acaba ondan mi cikmadi.25inde adet olmam gerekiyordu
3
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: Bu siteyi ozluyorum
29 Haziran , 2015, 16:40:52
valla ben cok sabirli bir insanim diye dusunuyordum. Ama hic deilmisim bunu ogrendim. Emin olmamakla beraber sanirim yeniden hamileyim yarin sonucu alinca kesin konuscam ins hamileyimdir. 4 gun geciktim. Az bir sure ama olsun oglumda 1 gun gecmisti. 10 cikmisti betahcg bakalim bunda kac cikacak  :amin:
4
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: Bu siteyi ozluyorum
28 Haziran , 2015, 22:38:17
sen de iki tane var. Bende bir tane daha  :) Yas 30 hemen doguup bebek olayini bir an evvel bitirmek istiyorum.Zorlaniyorum sabrim kalmiyor. Annm hep derdi yas ilerledikce cocuga bakmak zor olur iye. Hak veriyorum simdi.
5
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: Bu siteyi ozluyorum
26 Haziran , 2015, 12:57:37
Ben de cok ozledim burayi. Cocuklar buyuyunce dogal olarak ilgilenemiyoruz. Vallahi bende kendime bile bakamiyorum. Bide hassas bir oglunuz olursa hic bakamiyorsunuz. 16 aylik olduk bizde pesimden hic ayrilmiyor. Yapiik ikiz gibi dolasiyoruz. Simdi bir de ikinci bebegi istiyoruz. Sonumizu hak getire  :ehi: :tongue3:
6
Mrb hanimlar ikinci bebek isteyenlerde artik bende varim. Ogluum 16 ay
Lik oldu ve hmen ikinci bebisi yapip cikmak istiyorum  :basardim:
7
Aynı şey benimde başımda oğlum 2 aylıktan beri salya akıtıp elleri ağıza götürüyor. 5ay 10 günlük şuan ama dişler yok henüz :D
8
Daha geçen yıl bebişlerimizi bekleyip gün sayıyorduk ne çabuk büyüdüler fındıkkurtları :D

Benim oğlum şu anda ayaklarına merak saldı sürekli ayaklarını tutuyor. Eller ağıza gidip duruyor. Bende tabi 5 dk ya bir el ayak silip duruyorum. Mikrop kapmasın diye :) 5 ay 10 günlüğüz şu anda ve inanılmaz inatçı. Yoğurda başladım sadece öğleden sonraları yoğurt veriyorum. Başka bir şey vermiyorum.Oturmaya bayılıyor ama oturtmak istemiyorum bu sefer çığlık çığlığa ağlıyor.
9
Ne zamandır yazamıyorum oğlum saolsun... Zaman denen kavramı unutturdu bana gecem gündüzüm onunla... Sizler ne yapıyorsunuz. Bebişleriniz nasıllar ?
10
Gözün aydın canımm.. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inş.
11
Gözün aydın canımm.. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inş.
12
hayırlı olsun canım...
13
Bende mart annesi olucaktım ki ucundan kaçırdım :D Şubat annesi oldum :D
14
Biraz geçde olsa haber vereyim kızlar...
25,02,2014  15:30 da doğum yaptım.
Hem normal doğumu yaşadım hem sezeryeni...
Tedavi maksatlı kaldığım hastane doğum yapıp çıktım. Biliyorsunuz tansiyondan dolayı sürekli yükseliyordu. İdrarda 24 saatlik protein biriktirmek için hastaneye yattım. Tam çıkış yapıp evime dönücektim ki gece hafif hafif sancılar vurmaya başladı yok canım filan dedim kendi kendime... Çünkü bebeğim tansiyondan dolayı 36+5 günlük görünüyordu. Daha zamanı var filan dedim. Gene de kontrol ettiler açıklık yok ama silinme başlamış dediler doğum 1 haftada da olabilir 2 haftada da dediler. Ertesi gün sancılar sıklaşmaya başladı 4 dk da 1 e düşünce dayanamadım tekrar çağırdım doktoru. Doktor kontrol etti 3 cm açıklık. Allahım dedim benim bebeğim makat gelişli sezeryan olucam ben dedim. Hemen nst taktılar önce sancı çıkmadı sonra ntsnin tokasını oynatınca 99 larda sancı çıktı. Hemen apar topar aşağı indirildim. Su içmiştim. Bekleyelim dediler ben dedim ki büyük abdestim geldi. Tuvalete gidicem yok dediler. Sonta takılıydı. Hemen geldiler tekrar muayene 5 cm açıklık. Apar topar ameliyathaneye alındım ama nasıl ağlıyorum oğluma  bir şey olucak diye oğlum tersten tersten geliyor. Ameliyathaneye girdiğimde bayıltamadılar mı kabus gibiydi. Bir de ıkınma hissi gelmez mi. İç güdüsel olarak ıkınıyorsun zaten bağırıyorum bebek geliyor diye. Herkez panik oldu ben o ara byılmışım. Çıktığımda oğlumu sordum çok iyi annesi acıkmış ama hadi iyice ayılda gidelim dediler. Ben nasıl üşüyorum. İlk günün çoğunu hatırlamıyorum bile. İkinci günü sütüm gelmedi diye çok üzülmüştüm. 4. günümde sütüm geldi ama bebeğim emmedi. 8 . günümde bebeğim emmeye bşladı hala da emiyor Allaha şükürler olsun. 2500 gr 44cm doğdu minicikti. Hiç küveze girmedi oğlum direk yanıma geldi. Eve geldik 10 gün sonra grip oldum bebeğime de geçti. Akciğer enfeksiyonundan 11 gün hastanede yatıık. Şimdi tekrar evimizdeyiz toparlandık. Oğlum kilo almaya başladı. 3500 gr oldu çok şükür. 28 gün oldu. Minik adamım güzel gözlüm o kadar tatlı uyuyor ki yiyip tekrar içime sokasım geliyor. Acıktığında gözü kimseyi görmüyor. O meme ağzına girecek yoksa ortalığı inletiyor  :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt:

En sonunda diyorum ki onca sıkıntıya onca strese rağmen ben BAŞARDIM oğlumu sağlıkla doğurdum.  :basardim: :basardim: :basardim:
15
Bebeğim Doğdu :) / Ynt: Bebeğim Doğdu
04 Şubat , 2014, 17:07:14
Hayırlı olsun güle güle büyüt bebeğini