Bebegimonline - Anne ve Bebekleri

ANNELER İÇİN => Anne Olmak İstiyorum => Konuyu başlatan: bir melek diliyorum - 17 Eylül , 2008, 17:10:43

Başlık: KASIK AĞRILARI
Gönderen: bir melek diliyorum - 17 Eylül , 2008, 17:10:43
öncelikle merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. :wave:kasıklarımda adet sancısı gibi tarif edebileceğim ara ara kasılmalar var.adetime 1 hafta var daha.ilk başladığında yumurta çatlamasına yormuştum ama 1 hafta sürünce biraz düşünmeye başladım.bana bu konuda akıl verebilir misiniz?ben 2 ay önce yumurtalık kisti nedeniyle ilaç tedavisi gördüm.geçen ay normal bir şekilde hastalandım.acaba bu ayda bu sancılar aynı nedenlemi oluyor yoksa başka bir durum olabilir mi?
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: ๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑ - 17 Eylül , 2008, 17:16:48
CANIM MERHABA ÖNCELİKLE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN

BEN TÜLİN CANIM BELKİDE OLABİLİR EVET BAŞKA NE GİBİ BİR DURUM OLABİLİR Kİ GÜNÜN GEÇMEDEN ANLAYAMAZ

SIN HAMİLE OLDUGUNU İNŞ ÖYLEDİR CANIM BU ARADA İSİM NE CANIM EVLİSİN SANIRIM KENDİNİ BİRAZ

TANITABİLİRMİSİN
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: sibel28 - 17 Eylül , 2008, 17:23:13
canım geçmiş olsun ben aysun.geçen ay adetime 1 hafta vardı.kasık sancisıyla gece 5 de uyandım.ve öglen 12 ye kadar aralıklarla devam etti.üşütmüş olabilirsin.inşallah hayırlısı diyelim.belkide bebiş vardır.
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: bir melek diliyorum - 17 Eylül , 2008, 18:11:45
teşekkür ederim ilginiz için.1.5 yıllık evliyim.2 ay önce adet geçikmesi şikayetiyle doktara gittim.sandımki hamileyim. değilmişim. ilk önce adet görmem için bir ilaç kullandım daha sonra çocuk istiyorum dedim adetin 3.günü başlamam gereken başka bir ilaç kullandım.ilaç bittikten 5 ila 10.günler arası gebelik şansı var demişti doktorum.ben geçen ay çok ümitli bir şekilde bekledim.ama o kadar kolay değilmiş bu işler.allahım herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.şimdide korkuyorum acaba yine kist oluştumu diye açıkcası doktorada erkenden gitmek istemiyorum.
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: ๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑ - 17 Eylül , 2008, 18:23:42
canım inş hamişsindir

ksitlerin hemen tekrar oluşcagını sanmıyorum canım bu arada ismin ne ben tülin
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: bir melek diliyorum - 17 Eylül , 2008, 21:18:16
ismim ümran tülin teşekkür ederim inşallah tekrarlamaz. :sad1: :sad1:
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: neslihan - 17 Eylül , 2008, 22:30:38
Hoşgeldin ümran dilerim hayırlısıyla hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: efsane - 18 Eylül , 2008, 11:34:36
hoş geldin canım ama adetimnin günü gecmeden bilemeyiz hamiş oldugumuzu ben gecen ay hamişlik belirtilerini yaşadım kan testi yaptırdım negatif cıktı gerci bünyeden bünyeye degişiyo hayırlısı allahtan rabbim isteyen herkese versin hayırlsını :amin: :amin:
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: bir melek diliyorum - 18 Eylül , 2008, 12:43:17
evet haklısın lale ben korkuyorum bu kist olayından çok sinsi bir anda ortaya çıkıyor kendimi çok dinliyorum o yüzden herhalde ama ben zaten hamileliğe pek ihtimal vermiyorum.1haftayı geçti ağrı başlayalı.inşallah sağlık sorunu yoktur geçen ay çok zor geçti benim için.
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: efsane - 18 Eylül , 2008, 16:26:10
canım rabbi önce saglık sonra yuvamıza huzur sonrada hayılı bi evlat nasip etsin canım kistten korkuyosan dr git ihmal etme ama inş hamişsindir rabbim hayırlısını nasip etsin cümlemize :amin:
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: servem - 18 Eylül , 2008, 18:57:21
canm benm de kistim vardı aslında ben mantar için doktora gittim kist var dedi doktor.. neyse işte doğum kontrol hapı verdi doktorr hormonları düzzenliyoms.. en son 2 hafta evvel gittim geçmiş kistlerim... bu ay hamişlik için çok heveslenmiştim ama sanırım kursağımda kalcak çünkü göğüslerim ağrıyo her adet öncesi gibii.. moralim çok bozukk ama hayırlısı deyip Allah ıma sığınıyorum işte... bu arada bi arkadaşım 7-8 ay doğum kontrol hapı kullanmıs doktor 3-4 ay bebek bekleme demiş ama kız bıraktığı gibi anneliğe adımını attı.. bu işler nasip işi Allah ım hepimizin gönlüne göre versinn inşallah aratmaz hiçbirimze.. bol bol dua edelim dostlarımm....
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: neslihan - 18 Eylül , 2008, 22:09:59
bende de kasık ağrıları var kızlar bazen batma gibi oluyor.Adetime 6 gün tabiki adet belirtisi de olabilir.İnanılmaz bişey ya biyerimin ağrımasına bu kadar sevineceğimi hiç düşünmezdim.Ama seviniyorum kasıklarımda ağrı hissettiğim zaman.Takmıyorum takmıyorum dedim ama gün yaklaştıkça daha da panik olmaya başlıyorum.Hayırlısı hakkımızda dilerim herşey gönlümüzce olur şu hayırlı günlerde
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: aysel - 19 Eylül , 2008, 10:14:58
ümran aramıza hoşgeldin hayatım
inşallah sen ve tüm kızlar tez zaman da analığı tadarsınız
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: bir melek diliyorum - 19 Eylül , 2008, 11:17:04
teşekkür ederim arkadaşlar güzel dilekleriniz için.
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: Miss Teacher - 21 Eylül , 2008, 15:58:52
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım adım mediha 24 yaşındayım sınıf öğretmeniyim.7 aylık evliyim. benimde bu ay 12 günüm geçti 6 gün geçmişti test yaptırdım yumurtan yeni çatlamış dedi doktor ve üzerinden bi 6 gün daha geçti hala hastalanmadım.çok karışık duygular içindeyim bebek olabilir mi?
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: Miss Teacher - 21 Eylül , 2008, 16:01:04
bu arada belirtmeyi unutmuşum 12 gün geçti ve 12 gündür de kasıklarımda ağrı var???
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: sibel28 - 21 Eylül , 2008, 16:38:14
canım sen gebelik için kan testi yaptır.kesin çıkar.
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: bir melek diliyorum - 23 Eylül , 2008, 11:33:10
yarın adet olmam gerekiyo.daha erken galiba ama test yaptım dayanamayıp.aklım karıştı.ikinci çizgi silik çıktı acaba diyorum şimdi kan testi yaptırsam mı ne zaman net olarak belli olur acaba.testi yaptıktan sonrada pişman oldum açıkcası çünkü silik çizgi beni çok mutlu etti umutlandırdı ya gebelik yoksa valla bilmiyorum.şimdide midem hafif bulanıyor.bir diyorum psikolojik bir diyorum değil valla yardım edin kızlar.....
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: neslihan - 23 Eylül , 2008, 11:45:17
CANIM YARINI BEKLE HATTA BİR İKİ GÜN DAHA GEÇSİN BENİM ADETTEN 6 GÜN ÖNCE SİLİK ÇİZGİ ÇIKTI.BENDE SENİN GİBİ YARIN ADET OLUCAM.PERŞEMBE SİLİK ÇIKTI.CUMARTESİ KAN TESTİ YAPTIRDIM NEGATİF.

YANİ EN KESİN OLANI ADET GECİKMESİ OLMASI O OLMADAN GİDİP KAN TESTİ YAPTIRMA.TESTLER ALDATABİLİYOR.BELKİ DE BİZ ALDANIYORUZ GÖRMEK İSTEDİĞİMİZ İÇİN O PEMBE ÇİZGİYİ SİLİK DE OLSA GÖRÜYORUZ.

BENDE BİR UMUTDUR DEYİP YARINI BEKLİYORUM VE SONRASINI HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: neslihan - 23 Eylül , 2008, 11:46:38
MEDİHA HOŞGELDİN CANIM.SEN HEMEN TEST YAPMALISIN BENCE.İNŞALLAH HAMİLESİNDİR.
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: bir melek diliyorum - 23 Eylül , 2008, 12:21:11
neslihan haklısın.sabır her güzelliğin anahtarıdır.inşallah mutlu haberle gireriz bayrama...
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: aysel - 23 Eylül , 2008, 14:37:51
kızlar adet gününüz gelmeden hele bide adet günü geçmeden gebelik testi yapılırmı hiç yapmayın lütfen anlıyorum sabırsızlanıyosunuz ama bu şekilde olmaz adet olmamanız ve gününüz geçmesi şart test yapılabilmesi için bu kendinize eziyet değilmi sakin olun sabırlı olun lütfen allah yardımcınız olsun
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: neslihan - 23 Eylül , 2008, 14:48:35
AYSELCİM BİLİYORSUN HAMİLELİK SON ADET TARİHİNDEN İTİBAREN HESAPLANIYOR.VE DÖLLENMENİN OLUŞMASINDAN 10 GÜN SONRA BETA HCG HORMONU SALINMAYA BAŞLIYOR.YANİ ADETTEN ÖNCEDE GEBELİĞİ SAPTAMAK MÜMKÜN TABİ.BU BAHSETTİĞİM ZAMAN ANCAK ADETTEN 5 GÜN ÖNCE FELAN.

ÜZÜLEMEMİZE RAZI GELMİYOR YÜREĞİN BİLİYORUM AMA ADETTEN ÖNCE HAMİLE OLUP OLMADIĞIMIZI ÖĞRENEBİLİRİZ

AMA TABİ BİR İHTİMAL VARKİ DÖLLENME EĞER GEÇ OLMUŞSA NEGATİF TESTLER POZİTİFE DE DÖNEBİLİR ADET GEÇTİKTEN SONRA.İNŞALLAH BÖYLE OLUR VE BENİM GİBİ SABIRSIZ ANNE ADAYLARI ÇOK MUTLU OLUR  :love7:
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: efsane - 23 Eylül , 2008, 16:43:04
mediha sen hala burdamısın kız git kan testi yaptır. inş hamişsinizdir.kıslar kafaya takmayın unutun bebeiş fikrini pskolojik adet bile gecikir üzülmeyin melekleriniz gelicek inanın ve dua edin :amin: :amin:
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: Miss Teacher - 24 Eylül , 2008, 01:22:27
lalecim 1 hafta önce yaptırdım kan testini o zaman 6 günüm geçmişti yumurtan yeni çatlamış dedi doktor bişey yoktu yani.şuan 15.gün ama her gün hastalanacakmışım gibi karnım ağrıyo sabırsızlandım iyice ama evde de yapıyorum çıkmıyo.hayırlısı bakalım sabırsızlıkla bekliyorum.allah hayırlısını versin :amin:
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: Miss Teacher - 24 Eylül , 2008, 01:25:35
hoşbulduk neslihancım biraz daha beklemem gerekiyo sanırım çok sabırsızlanıyorum ama evde de yapıyorum çıkmıyo 6 gün geçmişti bişey çıkmadı kanda yumurta  yeni çatlmaış o zaman aradan 1 hafta geçti hastalanmadım.sabır diycem ve birkaç gün daha bekliycem allah hayırlısını versin
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: tubis - 24 Eylül , 2008, 01:37:19
amin canım. Allahdan hayırlısı  :amin: :amin: :amin: :amin:
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: aysel - 24 Eylül , 2008, 08:16:55
ya inşallah vardır hayatım ama ben bu şekilde bi vakkaya rastladım bi arkadaşım 3 yıllık evli ve bebişleri olmuyo en son adeti gecikti ve kantesti yaptırdı test sonucu pozitif çıktı yani hamile ama dr 1 hafta sonra gel bide ultrasonda bakalım demiş çünkü o ana çok küçük olduğu için ultrasonda görünmesi olanaksız imiş (aceleci olmayın derken bunuda kasdediyorum neslicim ) neyse kız bir hafat ofiste havalarda uçtu ama bir hafat sonra gittiğinde bebişini yine ultrasonda görememişti çünkü bebiş değil bir kistti o yani o kadar çok istiyoki kız psikolojik olarak o kadar etkiliyoki kendini adet olamıyo çünkü yumurtaları çatlayamıyo o da zannediyoki günün geçiyo ee çatlayamayınca da kistte çeviriyo bu kistte kan değerini yüksek tutuyo kızın halini düşünün öğrenince bu nedenle kendini,ze bunu yapmayın bu psikolojik baskıdan kurtarın kendinizi ve adetiniz 10 gün geçmeden test yapmayın daha sağlıklı olur en azından kantesti ev testi ve ultrasonda görünecek bi an bu 1 hafta yada 10 gün geçince bebek için heyecanlanmak
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: bir melek diliyorum - 24 Eylül , 2008, 10:44:08
haklısın aysel.sabırsız olmak çok kötü.şimdi testlerin  içine düşeceğimize 10 gün sonra net sonucu alabiliriz.hep bahane üretiyorum kendimce eğer varsa bileyim ona göre davranırım.yoksada daha fazla umutlanmam diye ama her testin sonunda negatif çıkınca daha erken en az 10 geçmeli diyor doktorlar diyorum. aslında kendimi kandırıyorum.zaten hamileysek şu ilk günlerde bile yaşadığımız stres hamileliğimizi olumsuz etkiliyebilir.kendimizi boşu boşuna strese sokmaya gerek yok. :BangHead:
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: neslihan - 24 Eylül , 2008, 10:49:45
canımcım Allah a çok şükür benim adet günü,herzamanki gibi sektirmeden geldi.Demekki psikolojimi o dereceye kadar bozmamışım :hieyt: :occasion5:Allah a çok şükür sağlıklıyım.

bebişim malesef bu ayda gelmemiş.Bu ay dikkatimi çocukta yaparım kariyerde cümlesinin kariyer kısmına ayırmaya,İşimle ilgilenmeye karar verdim.Stresimi o yöne doğru çevirmeyi planlıyorum.Kafayı bebekle bozduğum için iş içinde bile kafam bebekte.Bundan sıyrılmam gerekiyor.

Not:Ayselcim buarada ben sana karşıt değilim sakın yanlış anlama,test yapıyoruz çünkü aklım ve yüreğim buna odaklanıyor başka birşey düşünemiyorum inşallah bu düşünceden sıyrılırım.Benim gibi sabırsız olan tüm arkadaşlara da aynı şeyi dilerim.Sana hayırlı doğumlar dilerim.Allah bir avazda kurtarsın inşallah.Ben naz pınar gibi bir süre forumlardan uzaklaşmaya karar verdim.Hakkımızda hayırlısı olsun.Rabbim hepimizin yüzünü güldürür göbüşlerini doldurur inşallah.Bayram çifte bayram olsun demiştim ama çok şükür LALE için öyle oldu.Artık benim içinde deliye hergün bayram diycez dimi ama :muzz: :toothy10: :ehi:
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: aysel - 24 Eylül , 2008, 12:02:52
ah bi tanem senin ve tüm isteyenlerin göbişleri biran önce dolsun inşallahhhhhhhhhhhh
ama artık sakin olma zamanı kızlar bunun ilacı birazda sakin olmak
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: efsane - 24 Eylül , 2008, 12:27:25
neslihancım canım hepiniz dualarımdasınız rabbim hepinize nasip etsin inş ama gercekten stres cok önmeli ben aglamayı bıraktım düşünmedim melegim bana geldişükür onu bana verene hamd olsun rabbime
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: Miss Teacher - 24 Eylül , 2008, 13:09:35
arkadaşlar bugün 15.günüm evde tset yaptım 2 çizgi çıktı ama çizginin biri biraz silik çıktı.var mııııııııııııı?????çok tuhafım imdaaaaaaaaat
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: ๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑ - 24 Eylül , 2008, 13:12:19
bence vardır canım bana kalırsa git bir kan testi yaptır derim
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: tubis - 24 Eylül , 2008, 13:20:18
meleğimiz geliyorrrrrr   :hello2: :hello2: :hello2: :hello2:

meleğimiz geliyorrrrr  :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz:
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: Miss Teacher - 24 Eylül , 2008, 13:28:01
ayyyyyyyy çok tuhafım dua edin inşallah bi melek vardır. tubişiiiiiiiiiiiiiiiiim zaman geçmiyo
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: tubis - 24 Eylül , 2008, 13:41:26
geçmek bilmez o zamn şimdi ama , dayan bacım.

gelecek gün güzelse, beklenen zaman kutsaldır

mıdı böle bir söz vardı. işte ondan yafff  :k06: :k06: :k06:
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: Hayrun Nisa - 06 Ekim , 2008, 00:54:51
Merhaba Arkadaslar
Lale Arkadasim cok gecmis olsun Rabbim sabir versin..amin

Rabbimiz Kerim kitabinda söyle buyuruyor

"Sizi korku, açlık, mallardan, canlardan ve ürünlerden biraz eksiltmekle elbette deneriz. Sabredenleri müjdele!"Bakara sûresi (2), 155

Bu âyette, korku, açlık, mal, can ve ürün kaybı gibi müslümanların tâbi tutulacağı imtihan çeşitleri sayılmaktadır. Bütün bunlar karşısında sabırlı davranan ve Allah'a karşı güvenini kaybetmeyen, teslimiyetini bozmayan mü'min kazanacaktır. Bu kazancın niteliğini aşağıdaki âyet haber vermektedir.

Hayir bildiklerimiz ser ser bildiklerimizde hayir olabilir  ..
Dualarim seninle arkadasim  :love9:
Sevgilerimle

Sumeyya
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: neslihan - 06 Ekim , 2008, 10:02:23
Sabrıyla son anlardaki moraliyle bize örnekti zaten Lale öyle olmaya da devam edecek.Herşeyde bir hayır var.Rabbm neylerse güzel eyler.Tevekkül böyle bişey.Ama uygulaması ve sabretmesi bir o kadar da zor.

Rabbim sabrını versin inşallah.Teselli değil elbet ama ya Şehit anneleri nasıl bir kor yanıyor onlarda bir ömür söner mi o yangın.Allah sabır versin.Daha karnıma düşmemişin özlemiyle yanıp tutuşuyorum.20 li yaşlarda canlar toprak oluyor.Rabbim ödülü büyük biliyorum ama kimseye yavrusunun toprağını sevdirme,kokusunu topraktan aldırma.
Verdiğine de sabır ver Yarabbim amin.
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: DENİZLİ - 22 Ekim , 2008, 10:46:12
Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım. ismim derya 26 yaşındayım 7 yıllık evliyim .Kasıklarım adetimden 1hafta önce agrımaya başlıyor.Adet sancım dayanılmaz oluyor.DOGUM YAPINCA GECER DİYORLAR.Siz ne dersiniz.
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: sibel28 - 22 Ekim , 2008, 10:57:02
canım banada bekarken doktorlar evlenince geçer diyorlardı.ama geçmedi.benimde sancılarım şiddetli oluyor.agrı kesicilerin kesmedigi aylar oldu.fakat ayaklarımı üşütmedigim ay agrım çok az oluyor.bazı aylar hiç agrım olmuyor üşütmeyle ilgili.ama ultrason çektirmen gerekiyor.
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: mavili - 22 Ekim , 2008, 11:05:00
aynen bana da evlenince geçe dediler geçmedi dogum yapınca geçer dediler dogum yaptım normal olarak bakalım henüz adet olmadım geçtimi geçmedimi görcez

nasıl bir agrı o ya çok fena oturup aglardım agrıdan ne ayakta durabilir nede uzanabilirdim
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: tubis - 22 Ekim , 2008, 12:59:21
bende ilaç içmeden duramıyordum valla bakalım doğumdan sonra nsıl olck.

inş. geçer  :amin: :amin: :amin:
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: ๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑ - 22 Ekim , 2008, 13:11:40
valla benım de öyle oluyor ya bazen olmuyor üşütünce çok oluyor ama
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: oozge - 22 Ekim , 2008, 13:15:59
BNCE DOGUMDAN SONRA GECICEK DIYE BISI YOKKK KIZLAR
DOGUMDA O AGRININNN KAT AT FAZLASINI YASADGNZ ICN O VIZ GELIODUR ARTIK
GOZUNUZDE BUYUTMUOSUNZDUR.
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: DENİZLİ - 22 Ekim , 2008, 17:19:41
KIZLAR BÜYÜK KONUŞMUŞ OLMUYAYIM AMMA RABBİM HAYIRLISIYLA BİR EVLAT VERİRSE BU ÇEKTİGİM AGRILAR GECECEKMİŞ GİBİ GELİYOR
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: ๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑ - 22 Ekim , 2008, 17:26:22
BENCEDE BEN KANKİME KATILIYORUM VALLA DOGUM DA YAŞIYCAGIN O ACININ YANINDA BU SANCIMIZ HİÇ KALIR
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: tubis - 22 Ekim , 2008, 19:14:49
öylemi diyorsunuz kıslar.

doğum yapmış annelerin fikrini almak lazım bu konuda.

annelerrrrr  :director: :director: :director: :director: :director:

doğumdan sonra adet sancıları hakkında ne düşünüyorsunuz  ??? ??? ???
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: reyyan - 05 Ocak , 2009, 15:02:05
mrh arkadaslar aranıza yenı katılıyorum benımde kasıklarım agrıyordu adet gunumu bekledım olmadım dk gıttım bır proplem yok dedı ama hamılede deyılım korunmuyorumda aslına bebek beklıyorum bugun 12.gun daha adet olmadım sızce ne yapmam gerekıyor.tesekkurler.
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: DİLVİN - 05 Ocak , 2009, 15:08:00
reyyan merhaba
çoğu arkadaşımızda öyle oluyor
eğer hamile değilsen
stresten adet görmüyor olabilirsin
kendini sıkma
rahat bırak
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: reyyan - 05 Ocak , 2009, 15:12:12
tesekkurler canım dk oyle soyledı bebek ıstıyorum o yuzden kafaya takıyorum hayırlısı olsun sence bu ayda adet olmasam ne olabılır
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: DİLVİN - 05 Ocak , 2009, 15:16:29
eğer hamile değilsen
ki doktora gitmişin
hamile olmadığını söylemiş
o zamn adet olursun yani
bence stres yapıyorsun
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: ceylin eslem - 05 Ocak , 2009, 15:21:41
bende geçen ay tam 15 gün adetim gecikmişti.ama hamile değilmişim.dr.bu ayda gecikirse ayrıntılı muayene edip ona göre tedavi uygulayacakmış.sebebini bilmiyorum ama benimkide seninkide psikolojik kökenli olabilir.bebek istiyoruz sonuçta.kafadada hep bebek düşüncesi olunca ister istemez bizi strese sürüklüyor.bu adetimizede yansıyor malesef.
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: DİLVİN - 05 Ocak , 2009, 15:28:56
yaniii strese sokuyoruz kendımızı
hayırlısı olsun kızlar
bu ay daha dikkatlı olacağım
çok sıcak tutmak lazımmış kendimizi
bide onu deneyeyim
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: reyyan - 07 Ocak , 2009, 14:11:02
mrh arkadaslar bugun tam 17 gun gectı ve adet olmadım dk gıtım zaman normalde adetımın 2 gunuydu kasık agrısı sıkayetımle gıtım test de negatıf cıktı sızce bıdaha test yapayımı.
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: akasya23 - 16 Haziran , 2010, 19:15:17
slm atanıza yeni katıldım sorum olacak cevap veririseniz çok seviniirm msj atmayıda bilmiyorum umarım okunabilecek bi yere yazıorumdur benin adetime bir hafta var aşırı yorgunum ve hep uyuyorum midem kazınıodu kan testi yaptırdım ama negatif çıktı hamilelik olabilirmi test için acelemi ettim yoksa yokmudur cevap yazarsanız sevinirim
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: hümeyra_t_e - 16 Haziran , 2010, 21:12:48
Alıntı yapılan: akasya23 - 16 Haziran , 2010, 19:15:17
slm atanıza yeni katıldım sorum olacak cevap veririseniz çok seviniirm msj atmayıda bilmiyorum umarım okunabilecek bi yere yazıorumdur benin adetime bir hafta var aşırı yorgunum ve hep uyuyorum midem kazınıodu kan testi yaptırdım ama negatif çıktı hamilelik olabilirmi test için acelemi ettim yoksa yokmudur cevap yazarsanız sevinirim


hoşgeldin cnm test için biraz acele etmişsin ama hamile olsaydın çıkardı muhtemelen..bu belirtiler bazen psikolojikte olabiyiyo..ama olmayadabilir:)inş hamilesindir biraz sabret cnm benim bi ay tam 8 gün günüm geçmişti test yaptırdım negatif çıktı aynı belirtiler bendede vardı çok umutlanmıştım ama malesef olmadı inş bu ay olur..sende müjde alırsın..
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: akasya23 - 16 Haziran , 2010, 22:45:00
saol cevabın için hayırlısı artık iki aydır klomen kullanmıyorum 5 aydır çocuk istiyorum doktorda bütün testlerimi yaptırdım sorun yok eşimde sperm tahlili yaptı oda normal neden olmadı merak ediyorum
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: sibel28 - 16 Haziran , 2010, 22:56:59
stresden olmuyor...5 ay çok erken bir sürü 3-5 aylık zamanda çocuk peşine düşerseniz hamile kalamazsınız...forumdada bunun örneği çok arkadaş var...kimsede sorun yok ama 2-3 yıldır çocuk yok..bir bayanın hamile kalabilmesi için 6 ay gerekli...yatıp kalkıp hamile kalmak sadece filimlerde oluyor..
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: akasya23 - 16 Haziran , 2010, 23:04:29
evet ya bende filmlere diorum ne kolay hamile kalınıyor die keşke  hiç korunmasaydık die düşünüyorum artık 10 ay oldu evleneli abartıyorum erken biliyorum ama elimde deil ne yapayım hayırlısı hepimiz için artık ne yapalım
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: sibel28 - 16 Haziran , 2010, 23:05:26
korunmayla ilgisi yok..stres yumurtayı bozuyor ..buda gebelik süresini uzatıyor..
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: akasya23 - 16 Haziran , 2010, 23:07:12
bu ay oluruna bırakacan artık adetime 1 hafta daha varr acaba varmıdır umut ediorum ne güzek olurrrr
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: sibel28 - 16 Haziran , 2010, 23:16:51
inşallah bebegin seni fazla bekletmez...
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: akasya23 - 16 Haziran , 2010, 23:21:39
inşşş senin varmıydı bebek
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: hümeyra_t_e - 17 Haziran , 2010, 01:36:08
canım ben 1 yıldır istiyorum aynen bende ve eşimde sorun yok bekliyoruz bakalım inş müjde alırız bu ay
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: akasya23 - 17 Haziran , 2010, 10:28:04
ALLAH hepimiizn gönlüne göre versin umarım bu ay istedigin olur sende benim durumumdasın desene ne zor demi
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: mayıs 2006 - 19 Haziran , 2010, 10:43:17
arkadaşlar birşey sormak istiyorum yumurtlama günümde çok keskin kasık ağrılarım oluyor bazen ağrı acıya dönüşüyor bazende okadar oluyor yürümekte zorlanıyorum yumurtlamada bu kadar sancı olurmu ki  :honk: :honk:
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: SRPL - 19 Haziran , 2010, 11:21:36
Gunaydn canim evet benımde öyle oluyor yumurtlama zamanlarımda
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: mayıs 2006 - 19 Haziran , 2010, 12:00:05
yani normal diyorsun aslında bu kadar kendini belli etmesi iyi birşey olabilir en azından ne zaman yumurtladığımızı anlıyoruz teşekkür ederim canım öpüyorum :opucuk:
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: azra35 - 19 Haziran , 2010, 12:51:52
çok şanslısınız yumurtladığını çoğu kadın anlıyamazmış bende hissederim kasık ağrısı ve akıntı oluyor :nazar: :icon_thumright:
Başlık: Ynt: KASIK AĞRILARI
Gönderen: mayıs 2006 - 19 Haziran , 2010, 13:30:37
yok aksine bende hiç akıntı yok kupkuru ama acısı fena  :y25: :y25: