Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - aydinays

31
Canım nerdesiniz? Özledim çok sizleri. Bende çok sık uğrayamıyorum. Nasıl geçiyor günleriniz.
32
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin inşallah.
33
maşallah benim sarperime. Uçak mı oluyormuş. Bababa diye şarkılarda söylermiş. Bal dillerinden bal mı damlıyormuş. İnşallah aşımız çok acıtmamıştır kuzumu. Öpüyoruz sizi kayramla.
34
Canım banada olundu yaz. 3 gün içinde bitiriyorum. Allah kabul tesin inşallah hatmimizi.
35
Canım 3 tanede bana yazın. Yarına okurum rabbim kabul etsin inaşşalh. İnşalalh yarında daha güzel haberler alacağız.  :amin: :amin: :amin:
36
kıyamam sarperime. Sanırım kayrada ara vermeden köpek dişlerini çıkaracak kuzum. Çünkü onunda üst çenede damak kocaman şişmiş. Yemek yemiyor. gören zayıfladı diyor. Sinir oluyorum. Ama anlatamıyorum kimseye hala kusuyoruz kusmamız geçmedi. Mideside hassas birde 4 diş birden çıkarmak sanki kolay. Artık yatan bir bebek değil. Harekette sınır tanımıyor.
37
Muhabbet Odası / Ynt: muhabbet kralı :)
16 Ekim , 2012, 18:37:26
o kazalar korkutuyor bizi. :binkybaby: :binkybaby:
38
perdelerimi yıkadım. Astım. Camları önceden silmiştim. Kayra dağıttı ben toplamaya çalıştım. Kayraya yemek yaptım. Ütü yaptım. Ve işe geldim.
39
Muhabbet Odası / Ynt: muhabbet kralı :)
16 Ekim , 2012, 18:30:46
slmm hepinize kızlar. Konu süpermiş. Bende şapkadan yanayım. Bir sorun olmuyor. Bende bir ara sprial düşündüm ama kaza olanlar oluyormuş bu yüzden güvenemiyorum ona.
40
Maşalalh sarperime canm. Ne kadar büyüdü. Minnak adamım benim. Dişleri çok mu ağrıyor kıyamam. Bizimkide yine 4 diş birden çıkarıyor. 12 diş yaptık. Bundan sonrakilerden çok korkuyorum. Çene dişleri daha zormuş. Yavrucaklar ağrısız sızısız .ıkarsalar keşke.
44
Canım yinede sen bilirsin benimde ailem uzakta istiyorum yanımda olsun hep beraber kutlayalım ama malesef gelemiyorlar bu sene. Eşim tarafıyla kutlayacağım. İlk yaş günü bence önemli. Sonradan pişman olma.
Sanırım benden bayramdan sonra yapacağım izin alabilirsim. 1 yaş pastası yaptıracağım. Yaprak sarması yparım diyorum. Parti süsleri alıp salonu Kayra için süsleyeceğim. Ama bende menüye karar veremedim. Kızlar başka yanına ne yapabilirim. Değişim ama güzel bir şeyler yapmak istiyorum.
45
Canım arkadaşım güzel yerekli arkadaşım. Rabbim üçünüzü sağlıklı bir şekilde eve çıkarsın. Senin yaşadıklarını az çok tahmin edebiliyorum. Kayram'da küvezde kalmıştı. Sakın üzülme Cananım bol bol sütünü sağ. Fırsat buldukça sağ süt üretimini artırda kuzucukların annenelerin sütlerini alsınlar. Şifa olsun onlara. Sağdığın süte hep dua oku. Ben sütümü sağarken kuzuma vermeden önce hep ayetel kürsü okudum. Şifa olsun yavruma diye. En kısa zamanda toparlanırsınız inşallah. Allahıma emanet olun güzel yürekli arkadaşım benim.