28 Mart , 2024, 12:31:34

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - aydinays

121
Kızlar biraz gayret etsekde bitirsek. Çok yavaşladık.
122
100 tane okudum
2283 tane okundu

2161 tane kaldı
[/quote]
123
Alıntı yapılan: muhribe - 21 Haziran , 2012, 16:44:48
tiiii sıpa Kayra'm benim  :love9:

sırık olacak sırık  :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

yok aslında anne baba çok uzun değil ama sanırım dayısına çekecek. 72 cm normal değil mi 7.5 aylık bebek için?
124
Ay kuzucuğum benim. Dilara çok geçmiş olsun. Sağlıklı olsunda kilolu olmasın canım.

Bizim bugün doktor kontrolümüz vardı. Maşallah oğluşuma 1,5 ayda 4 cmcik uzamış. Saçları kestirdik vitaminlere boya gitmiş  :k06: :k06: :k06:

9.250 gramız. 72 cmmiz  :nazar: :nazar: :nazar:
125
Yemek Muhabbeti / Ynt: Bugün Ne Pişireceksiniz?
20 Haziran , 2012, 17:36:36
Alıntı yapılan: Mavikelebek - 20 Haziran , 2012, 17:03:32
kaynana karalahana sarması yapmıs
bir tencerede bize sarmıs  :k06: onu pişiriyorum sımdı
tursu kavurdum
yogurt çorbası
tiramisu yaptım

eşimi bekliyorumm çok açıktımm valla  :hungry:


alşıtın mı trabzonun yemeklerine ?
126
Alıntı yapılan: muhribe - 20 Haziran , 2012, 17:22:12
canım ya Allah kolaylık versin  :sad1:

inş beklediğin onay gelir de için bir nebze olsun ferahlar  :amin: el işinde çalışmak da zor kendi işin olunca da farklı zorluklar oluyor işte  :-\ kadın fıtratına biraz uzak çalışma hayatı, zor olanı yapmaya çalışıyoruz. nefsimiz de eziliyor bu yükün altında  :dontknow:

bizim ankara işi olursa nasıl yapıcaz bilemiyorum. ama Yiğit'le biraz daha fazla zaman geçirecek olmak çok cazip geliyor  :amin:

Canım hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun. Her güzelliğin bir zorluğu var işte. Şükür bugünümüze. Rabbim bugünlerimizi aratmasın inşallah.  :amin: :amin: :amin:
127
Alıntı yapılan: zynpesra - 20 Haziran , 2012, 17:11:10
bende şimdiden kara kara düşünüyorum napcam bebğim doğunce diye çalışmak istemiyorum ama sanırım mecbur çalışacam ve nasıl emanet edicem ben kuzumu offf  :dontknow: :dontknow:

canım rabbim seninde yardımcın olsun. çok zor anne karnındayken böyle düşünmek normal birde kucağına alsan. Ama rabbim bir şekilde yardım ediyor.
129
Alıntı yapılan: muhribe - 20 Haziran , 2012, 16:41:40
sorma canım sorma, seni benden iyi anlayan olmaz  :-\ insanın bebek bakımında en yakınının bile yardımına muhtaç olması ağırına gidiyor. bazen diyorum okumuş olmasaydım çalışmak zorunda kalmazdım belki  :ehi: çalışacak iş bulamayacağımdan  :k06:

ben bikaç yere başvurmayı düşünüyorum canım. memur alımları olacak biliyorsundur. ama pozisyonlar ankarada. eşim de başvuracak. eğer olur da ikimiz de atanırsak ankara yolları görünecek bize.  :dontknow: oğluma yine de kendim bakamayacağım ama en azından memur olup daha fazla iznim olacak. hiç olmazsa hafta sonu tatilleri  :amin:

İnşallah canım. Rabbim gönlüne göre versin. Yeni bir yer yeni bir düzen kuracaksın ama olsun en azından Yiğitle daha bol zaman geçirebileceksin. Bende bir yerden haber bekliyorum. İstanbul merkezli bir şirket. İStanbul merkezden onay geldi. Olacakmış ama ne zaman alınacağım belli değil. Artık çok bunaldım. Tatil yapmak istiyorum. Bu beklediğim haberde bir türlü gelmedi. Olursa çalışma saatleri daha güzel. Bayram tatilim falan hepsi var. Bol bol paşamla vakit geçirebileceğim inşallah. Bende kendim bakamıcam ama seneye kadar kayınvalidem baksın diyorum. malasef annemlerden uzaktayım. Onun zorluğunuda evlenince daha çok anladım. İşimin işleri iyi ama ödeme alamıyoruz. Oda beni çok bunaltıyor. Kendi işi olması çok zor. Bir yandan diyorum gitsem İzmir' e bizimkilerin yanında bulsam iş. Acaba eşim gelir mi benimle diye geçiriyorum. Neyi ne yapacağımı şaşırdım Betül. Allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah. :amin: :amin: :amin:
130
Alıntı yapılan: muhribe - 20 Haziran , 2012, 16:28:30
ayşecim sen de benim gibi düşünüyorsun  :sad1:

ben de Yiğit ve çalışmak arasında bir çıkmazdayım  :y25: çalışmasam olmuyor, Yiğit'i bırakmak da içime sinmiyor. hiç bilmiyorum nereye kadar dayanacağım. ama nefsime çok ağır geliyor artık  :crybaby2:

evlatlarımızın geleceği için dişimizi sıkmamız lazım ama insanın ağırına gidiyor..  :sad1:

Sorma canım o kadar çok içime koyuyor ki  sana anlatamam. Bugün kayınvalidemin işi vardı. Ben işe gelesiye kadar bitmemiş. Evde yoktu. Kayınvalidenin komşusuna bırakmak zorunda kaldım. Artık akıllandıkça daha da zor geliyor ondan ayrılması. Rabbim inşallah yardımcımız olur. Keşke imkanım olsada ona ben bakabilseydim. Anneleriyle evlatları birlikte olan insanlara o kadar çok imreniyorum ki.  :sad1: :sad1: :sad1:
131
Canım oğlum paşam birtanem. Sen büyüdükçe artık dahada zor geliyor senden ayrılmak. Seni bırakıp işe gitmek daha da zor. Kendi duygularımı yok sayıyorum ama yüreğime daha da oturuyor her ayrılık. Ne kadar zormuş çalışan anne olmak. Senin ilklerine tanık olamamak. İşte böyle düşününce daha da kendimi ve babanı suçluyorum. Senin yanında olmam gerekirken ben çalışmak zorundayım. İşte bu zorundalık yüzünden oğluşum kendimi yiyip bitiriyorum. Ahh oğlum ahh keşke seninle daha güzel şartlarda karşılaşabilseydik. Keşke ben seni istediğim gibi büyütebilseydim. Sana dair hep içimde böyle uhteler mi kalacak. Rabbim seni korusun güzel yavrum. Bütün kötülükleri senden uzak tutsun. Sana gelen bana gelsin annesinin ballı lokması.
132
Alıntı yapılan: muhribe - 19 Haziran , 2012, 17:10:47
kıyamam Kayra'cığa  :love9:

dişler nasıl da rahatsız ediyor kuzucukları. sağlıkla çıkarsınlar incilerini hepiciği birden  :amin:

saol betülcüm. Çok şükür bu sefer çok yormadı dişleri. Bugün itibariyle kuzucuğum normale döndü :) :love9: :love9:
133
Güzel haberlerle gel inşalalh canım.  :amin: :amin: :amin:
134
İçimi rahatlattınız kızlar. Kayınvalidem geç kaldı falan diyince korktum.  Demek daha yolumuz var. Tembel oğluşum benim  :love9: :love9: :love9:
135
Alıntı yapılan: burcum - 18 Haziran , 2012, 22:08:33
şerifeyi aradım bugün paşamız gayet iyiymiş gaz ı çok varmış morarıyormuş şerifenin de aklı çıkıyormuş :sad1: birşey olacak diye :y25: ALLAH korusun bak dedim artık evinizdesiniz 1.5 ay önce hayaldi bunlar, bunlarda geçicek ALLAH ın izniyle dedim :amin: paşamız 3.300 olmuş acıkınca deli gibi ağlıyormuş :k06: :k06: maşallahhhhhhh paşaya sizlere de haber vereyim dedim :icon_thumright: nasıl mutlu şerifenin sesi bir duysanız :nazar: :nazar: :nazar: ALLAH bir daha yaşatmasın :amin:

canım çok sevindim. O morarmayı benim oğlumdada oluyordu. İlk dört ayına kadar. Bebekler ilk doğduklarında kalbi delik doğarlar birde kansızlık nedeniyle morarma olabiliyor. Zamanla geçicek bir daha aradığında bilgilendirebilirsin cnm.