28 Mart , 2024, 14:02:22

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - SMTBTLSDE

1
Tanışma Bölümü / Ynt: ARTIK BENDE BURADAYIM :D
05 Şubat , 2012, 18:26:20
Alıntı yapılan: afra024 - 05 Şubat , 2012, 02:27:35
kızım ne ifşa ediyon gizli takılırdık :ehi: daha eğlenceli olurdu de get ya :ehi:
:hello: MERHABA YENİ KATILDIM BENDE ALLAH BAGIŞLASIN YAVRUNU KAC AYLIK BEBİŞİN  :binkybaby:
2
Tanışma Bölümü / Ynt: ARTIK BENDE BURADAYIM :D
05 Şubat , 2012, 18:17:36
MERHABA ARKADASLAR BENDE YENİ KATILDIM ARANIZA  :wave:
3
MERHABA ARKADASLAR YENİ KATILDIM ARANIZA
4
MERHABA 2011 ANNELERİ BENİM KIZIM TEMMUZ DOĞUMLU  TEMMUZ ANNELERİ NERELERDESİNİZ
5
Alıntı yapılan: Lă_Tăhzen! - 16 Ağustos , 2011, 17:41:52
Aydede minik yıldızları etrafına toplamıştı. Onları kollarının arasına alıyor, kucaklayıp öpüyordu. Bir diğer yandan da "Sevgili Ebeveynler! Cennet'te evinin güzel olmasını isteyenler çocuklarını çok öpsün" diyordu.  Onu gören anne-babalar da Aydede'nin etrafına toplandılar. Ona; "Sevgili Aydede! Bu gün bayram mı, seyran mı; bu kutlama neden?" diye sordular.

Aydede başını kaldırıp şöyle dedi; "Artık her gün benim için bayram. Çünkü Peygamberimiz'in (s.a.v) bir hadisini öğrendim. Efendimiz (s.a.v); 'Çocuklarınızı çok öpünüz, çünkü her öpücükte sizin için cennet'te dereceler vardır' buyurmuş."

Aydede bunları söyledikten sonra sözlerine şöyle devam etti; "Peygamberimiz'in (s.a.v) çocukları çok sevdiğini daha önce de sizlere anlatmıştım. Kedilerin babası diye bilinen Ebu Hureyre (r.a) peygamberimiz Hz. Muhammed'in (s.a.v) çocuklarla olan hatıralarını anlatırken şöyle diyor; "Bir gün bir adam, Peygamber Efendimiz'in huzuruna geldi. Yanında da bir çocuğu vardı. Adam ikide bir çocuğu kucağına alıp seviyordu. Peygamber Efendimiz onu görünce; 'Sen buna nasıl şefkat gösteriyorsan, Allah da sana, senin şefkatinden daha çok şefkat eder' buyurdular."

Bu güzel hatıranın ardından Aydede sözlerine şöyle devam etti: "Peygam :nazar:berimiz karşılaştığı her çocuğa selam verirmiş. Çocuklarla arkadaşça konuşur, onların yanında çocuklaşırmış. Yolda yarış yapan çocuklar görse onlara katılırmış.

Neşe ve sevincine ortak olurmuş. Artık ben de çocuklarla daha fazla ilgilenmeye, onlara daha fazla sevgi göstermeye karar verdim. Çünkü onlar bizim için cennetin anahtarı gibiler."

Aydede'nin bu sözleri anne ve babaların da çok hoşuna gitti. Ve tüm anne-babalar sevgiyle minik yıldızlara sarılıp onları öptüler.

O KADAR TATLI ŞEYLER Kİ BEBEKLER ÖPMEDEN DURAMIYO ZATEN İNSAN HELE ANNE OLUNCA DAHA FARKLI Bİ DUYGU ALLAH HERKESE NASİP ETSİN
6
slm anneler. yeni üye oldum. herkese merhabalar...
:hello: