28 Mart , 2024, 14:35:48

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Betül Dilbaz

1
HAMİLELİK KİLOLARI EN ZOR VERİLEN KİLOLARMIŞ ONU ÖĞRENDİM :'( 3 SENE OLUCAK HALA FAZLAM VAR :-ooo :-ooo
2
Tanışma Bölümü / Ynt: Merhaba
01 Haziran , 2018, 14:26:54
MERHABA ARKADAŞLAR 32 AYLIK BİR OĞLUM VAR İSTANBUL ATAKÖY'DE OTURUYORUM SİZ HANGİ ŞEHİRLERDESİNİZ?
3
1-LR İş Ortağı olursanız öncelikle LR Katalog üzerinde bulunan tüm ürünleri %40 indirim ile alabiliyorsunuz. Sadece ürünleri kullanmak isteyenler için bu ideal bir alternatiftir. :hello2:

2- LR İş Ortağı olursanız hem aylık pirim kazanabilir ve firmanın vermiş olduğu puan sistemine göre uyum sağlarsanız eğer sizde firmanın vereceği araca hiç para ödemeden sahip olabilirsiniz. :hieyt:

3- Lr İş Ortağı olursanız sosyal çevreniz gelişir ve hayata bakış açınız daha olumlu olur. Yapılan seminerler de de her seferinde kendinizi geliştirebilir ve hem sosyal çevrenizi hemde kazancınızı büyütebilirsiniz. :hieyt:

Bunlar sadece kısaca anlattığım ve kesinlikle bir kaybınızın olmayacağı bilgilerdir. Ortaya her hangi bir sermaye koymuyor ve firmaya bağlı kalacağınıza dair bir sözleşme imzalamıyorsunuz. Dilediğiniz anda LR İş Ortaklığından çıkabilirsiniz. O yüzden kaybedecek bir şeyinizin olmadığını ve kazanacaklarınızın çok şey olacağını unutmamanızı hatırlatırım  :hieyt:
4
Alıntı yapılan: ยรlคภ๓คz göภlüm - 21 Ocak , 2015, 10:37:53
tebrikler inşallah sağlıkla kucağına alırsın. benim iki oğlum var ikinciye hamile olduğumu öğrendiğim zamanı anlatayım. iş çıkışı test yaptım, pozitif çıktı. mutluluk ve heyecan tavan yapmıştı, bunu paylaşmam gerekiyordu.evde de kimse yoktu. sözüm ona eşime süpriz yapacaktım dayanamadım aradım. söyledim. O da "biliyordum" dedi meğerse rüyasında görmüş. arkadaşlarımı, annemi ve halamı aradım. hatta forumdan bir arkadaşımı aradım o hemen konumu açtı.
ilk hamileliğimde de ilk kez test yaptım. çizgi çıkmadı ben de eczaneye yeni bir test almaya gittim. belki ucuz oluğu için çıkmamıştır, kalitelisini alayım diye. heyecandan testi de elimde götürmüşüm. bu test bozuk galiba ikinci bir test istiyorum dedim. eczacı bayan teste baktı hamileliğin yeni o yüzden çok silik çıkmış dedi. çok mutluydum, yine telefona sarıldım. eşime de çıngırak seti alıp hediye paketi yaptım, içine güzel bir not yazdım. özel birşeyler hazırlayacaktım ama misafir geleceği için yapamadım
iki testi de cuma günü iş çıkışı yapmıştım ve ikisinde de tesadüf eşim yoktu. normalde eşim benden önce evde olu
r

isteyen herkes inşallah pozitif sonuçlar alır

TEŞEKKÜR EDERİM AMİN İNŞALLAH DAHA YENİYİM YA NE DÜŞÜNECİĞİMİ NE HİSSEDECEĞİMİ ŞAŞIRIYORUM :) :love7: :love7: :love7:
5
1 aylık hamile olanlar (4hafta+2) hamile olanlar ne gibi değişikler yaşıyorsunuz? Testin pozitip olduğunu gördüğünüzde ne hissettiniz? Duygularınızı alalım :love7: :love3: :love3: :wave: :wave:
6
Tanışma Bölümü / Ynt: arkadaşlar merhaba
16 Ocak , 2015, 20:16:05
Hoşgeldin ✌️✌️✌️
7
Bende aranıza yeni katılanlardanım ismim Betül  :wave: