Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - bennem

1
arkadaşlar nolur deneyimlerinizi bana yazın oğlumu bi tğrlğ oturtamadım wcye çığlık çığlığa ağlıyo napmalıyım .ok fazla ısrarcıda olmuyorum iyice soğumasın diye ama yaşı 2 oldu artık başlaması lazım...yardım yardım yardım.....
2
merhaba canım...torsin hareketi nedir? bu saydığın hareketler her bebeğin yaptığı hareketler...bence korkmana gerek yok canım bizim bebeklerimizdede aynı hareketler var..allah şifalar versin bebeğine ;)
3
benim oğlumda 6 aydan sonra saat 1e kadar bile uyumadığı oluyodu ama sabah 10 buçuk 11e kadar uyuyodu..gündüzde 2 kere 1er saat uyuyodu..10ununcu ayından sonra değişti artık akşam saat 11de uyuyo sabah 11e kadar..bebeğinin gaz sorunu varmı rahatsız olduğu için uyumuyo olabilir...veya diş sıkıntısı olabilir.hep gece çoğalır böyle hastalıklarya...bi süre sonra düzene giriyo...sabır göstermek lazım..allah sabırlar versin sana canım..
4
sab bizede vız geldi canım kullandık ama banamısın demedii.oğluşum grip oldu yaa napabilirim iki gecedir uyumuyoruz yineburnu tıkanıyo sinirleniyo burnuna ne sıktıysam açmadı napıcam bilmem...
6
yemek yiyormu annesi açlıktan ağlıyor olabilir...veya su istiyor olabilir..bazen çocuklar çok basit nedenlerle akşama kadar ağlayabiliyolar iyi takip et..
7
Bebek Sağlığı ve Eğitimi / Ynt: ACİL YARDIM
23 Nisan , 2009, 14:42:00
bence yemek yememesi çocukla alakalı bişey sağlığı yerindeyse çokta zorlamayın..benim 10 aylık bir oğluşum var iştahı çok iyi ne verirsem yiyo..bazen hasta olunca antibiyotik kullanınca yemek istemiyor o zamanlar hiç zorlamıyorum hastalığı geçince kendiliğinden başlıyor yemeye..sabah bir tane yumurta yiyor öğlen çorba bi kase akşam biz ne yersek oda aynını yiyor..ama ben hiç zorlamadım yesin diye ilk başladığı zamanlar oda mızırdandı yememek için yesin diye hiç çaba sarfetmedim yani demek istediğim çocuk isterse yiyor..ben hiç ona özel çorba yapmadım çünkü uğraşıp yapınca yemiyo çocuklar bize ne yaptıysam ondan yiyor..bence deneyin bebeğin kendisinin istemesini sağlayın..anneler peşinde gezdikçe çocuklar nazlanıyor..bunu doktorlar bile söylüyor...
8
yok açlıktan ağladığını sanmıyorum çünkü ilk başlarda yediriyodum gece yatmadan önce bide iştahlı bebek yiyoduda yani ama ona rağmen ağlıyodu..emiyoda zaten öyle olsa emip uyurdu gaz olduğu belliydi..sabaha karşı yatıp uyuyodu rahatlıyodu galiba..ama şimdi baya düzeldi bi ara bırakmıştım pirinç ununu oda gaz yapıyo diye şimdi yine başladık yiyo akşam 11de sabah 6ya kadr uyuyo çok şükür eğer bozulmazsa çok iyi..
9
merhaba zergeşah sorum bebeğinin nasıl geliştiği boyu kilosu gaz sıkıntısı varmı benim oğlumun çok olduda acaba sadece benim oğlumdanı diye merak ettim..
10
bebeğime geceleri hiç birşey yedirmiyodum ama artık yediriyorum yatmadan önce gogly pirinç unu yediriyorum biraz azalır gibi oldu son bir kaç gündür...galiba 1 yaşında tamamen geçicek... bende çok oturup ağladım geceleri ama ağlamak çare olmuyo sabaha kadar kucağımda gezdiriyodum aman ağlamasın diye uykusuzluk bir yandan yorgunluk bir yandan ama çok şükür geçmeye başladı...bakalım takipteyim inşallah daha olmaz..
11
heey anneler neden bana kimse bişey yazmıyo yaa..valla daha bişey yazmicam kırıldım..
12
bebeğiniz kaç kilo yürümeye başlayan varmı?neler yapabiliyor merak ediyorum..
13
ama benim yediklerim hala bebeğime gaz yaparmı..mama yemiyor ama herşeyi yiyor artık yemek ayırt etmiyor..yedikleri yapabilir diyorum ama her gün olmuyor bazen oluyor..anlamadım bi türlü..ama dediğin ilacı bi denemek lazım..dün gece yine hiç uyumadık sab kullanıyordum ama hiç bi faydası olmuyodu bende artık başka bişey kullanmadım.gece nöbet tutuyoruz valla... :crybaby2:
14
yokmu bana bi çözüm önerecek kimse arkadaşlar yaa ???
15
yokmu bana yanıt verecek kimse yaa yalnız kaldım ben burdaa :honk: :cildir: :director: