18 Nisan , 2024, 22:30:16

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - SEVİNÇ

1
15/08/2007 de doğum yaptım.Hiç kimse merak etmedi dimi beni.Aşkolsun sizlere. Oğlum oldu adı KORKUT ATA.Merak edenlere söylüyorum.Kırgınım size bilesiniz.
2
Zeytinyağlılar / Zeytinyağlı Börülce
17 Mayıs , 2007, 08:54:36
Zeytinyeğlı börülce (lübye)
1 adet Soğan
Yarım kilo börülce
4 domates
baharat (tuz ve isteğe bağlı pul biber)

soğanları  doğrayıp,göz kararı zeytinyağı ile birlikte kavurup,börülceleri küçük küçük dpğrayıp ,yıkayıp üzerine döküyorsunuz.Üstünede küp küp doğranmış domatesi ekleyip,üzerine 1,5 çay bardağı su döküp.baharatlarını koyup ,Kapağı kapatıp.Pişmesini bekliyorsunuz.
Yerken limon sıkınca mükemmel oluyor.
3
Az kullanılmış ana kucağı ve 1 kez kullanılmış portbebe setini,kangurusunu ve çantasını satmak istiyorum dördü beraner 45-YTL.Rengi lacivert ve üzeri beyaz süsle xar.
4
Arkadaşlar,ana kucağı ve oto koltuğu ikisi bir arada almak istiyorum. Kullananınız varsa .Ne marka önerirsiniz?
Oğlanda ihtiyaç duymadım ama bunda almak istiyorum.
5
Bu gece kulun yalvaris ve yakarislarini Yüce Mevla'ya sunacagi ve O'nun sonsuz affindan, merhametinden, iyiliginden bol bol yararlanacagi umut, huzur ve müjde gecesidir.  Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildigince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, kandiliniz mübarek olsun.

6
Arkadaşlar,oğluma geceleri çiş eğitimine başlamak istiyorum.Gündüz yapmıyor ,söylüyor. Akşam bezliyorum ama.Yatağının markasından mı almam gerekiyor koruyucu pedleri yoksa. Çocuklar için özel ve devamlı yedekli olanlar var mı?Birde alıştırmam için ne yapmam gerkiyor? Saat başı uyandırmalı mıyım?
7
Arkadaşlar,bir ay önce kanama geçirdim ve hastaneye ytaırıldım.Çok kötüydüm.Dr 15 gün daha verdi ama sizleri ve işimi çok özledim.Dr duyarsa kızacak.Dualarınızı eksik etmeyin.İnşallah sorun çıkmaz.
8
Arkadaşlar,size birşey sormak istiyorum.SSK ikili testi ödüyor mu?
2004 te üçlü testi ödüyordu.Arkadaş ödemiyor diyor da ,şaşırdım.Bilen var mı?
9
Sanırım oyunları buraya açabiliriz,yanlış yaptıysam arkadaşlar düzeltirseniz ,sevinirim.
Kemal Efe
10
Arkadaşlar,selamlar.Sanırım bu konuyu kimse açmamış.
Benim şuanki en büyük problemim kıyafetlerimin olmaması.Burda birbirimize modeller sunalım ne dersiniz...
11
Hemşeriler :) / HuuHuu Mersinli Yok mu?
25 Ocak , 2007, 14:51:37
HE HADİ....