24 Nisan , 2024, 22:08:58

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - aayyyşşşeennn

1
GÜNAYDINLAR HERKESE.....
Belki beni hatırlayan arkadaşlar vardır, hamileliğimin ilk dönemlerinde bende bi kaç paylaşımda bulunmuştum topiğimizde ama sonraları yazmak bir türlü nasip olmadı.Aramıza yeni arkadaşlar katılmış, Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşllh... benimde bugün itibariyle 14 günüm kaldı ama Rabbim izin veririse benim minnak prensesim 26 şubatta sabah 11 gibi gelecek inşllh.... sona yaklaşmak çok güzel.. belki bi daha kolay kolay yazamam diye( ki bu güne kadar yazamamıştım) haber vermek istedim.. Allah hepinizin yardımcısı olsun kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin.....   
:y25: :y25: :y25: :y25: :y25: :y25:
2
esracım, yasemincim ve elifcim çok çok geçmiş olsun rabbim en tez zamanda şifalar versin birdaha da yaşatmasın :amin: :amin: :amin: :amin:
ben çok fazla giremiyorum girsemde çok kalamıyorum ders saatim çok fazla çok yoruluyorum :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead: ama takip etmeye çalışıyorum....
bizim de beklenen doğum tarihimiz 8 MART.. eklerseniz listeye çok mutlu oluruz... bugün itibariyle 96 günümüz kaldı...  :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt:
bizim gibi iştahı :hungry: :hungry: :hungry: :hungry: :hungry: son dönemde feci bir halde artan var mı yaaa? nedense doymak nedir bilmiyorum bu günlerde... şimdiye kadar kilo almamıştım hiç ama bundan sonraki akibetim ne olur düşünmek bile istemiyorummmm. :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow:
hepinizi çok öpüyoruz kızımla :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:
3
benide listeye eklermisiniz..... minik prensesimin gelmesine 96 gün kaldııı........ :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
4
aaaaa kimsecikler yok burda yaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! :y25: :y25: :y25: :y25: :y25: :y25: :y25: :y25: :y25: :y25: :y25: :y25: :y25: :y25: :y25: ben de dahil :suclu: :suclu: :suclu: :suclu: :suclu: :suclu: :suclu: :suclu: :suclu: :suclu: :suclu: :suclu:
5
Alıntı yapılan: yasemin10 - 21 Ekim , 2012, 18:59:02
Betülcüm ve Ayşencim sağolun.

Ayşencim kendimi üzdüğümle kaldım ama o anda insan ne yapacağını bilmiyor. Allahım kimseye dermansız dert vermesin.  :amin:   :amin:  :amin:


:amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:
6
Alıntı yapılan: yasemin10 - 21 Ekim , 2012, 12:11:54
Ayşencim biraz önce doktorumun hemşiresi aradı. Allahıma şükürler olsun amniyosentez sonucum temiz çıktı.  :nazar:  :nazar: :muzz:  :muzz:  :muzz:   :muzz:  :muzz:  :hieyt:    :hieyt:   :hieyt:   :hieyt:

Artık ben de park yataklarına bakabilirim  :occasion5:  :occasion5:

Evet Betülcüm yapanla da alakalı olabilir. Gerçi ben hemşireden biraz tırsmıştım  :honk: ama çok şükür fazla ağrı çekmeden bitmek üzere.


çok sevindim yasemincim gözünüz aydın, sen kendini üzdüğünle kaldın bak sarı kelebeğinin hiç bişeyi yokmuş... :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2:
7
bu arada betül dikkat et kendine çok geçmiş olsun..
yasemincim senin sonuçlar ne zaman belli olacak hayırlısıyla????
8
bir hafta aradan sonra herkese merhabalar.....

yoğunluktan dolayı giremiyorum. girsem de şöyle bi göz atıp çıkmak zorunda kalıyorum..

park yatak paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum arkadaşlar ben de park yatağa bakıcam. bu arada dün ilk doz tetenoz aşımı oldum bende yaseminin de dediği gibi hiç acı hissetmedim...

ama benim minik kızım çok nazlı çok rahatına düşkün galiba.  :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:anneciğine küçücük mutlulukları çok görüyor neredeyse hiç kıpırdamıyor... :'( :'( :'(
9
herkese merhabalar

bizde hafta sonu üçlü testimizin sonucunu aldık çok şükür minik prensesimiz iyiymiş. :nazar: :nazar: :nazar:

forumu pek fazla takip edemiyorum çok yoğunum ders sayım çok fazla malesef :y25: :y25: :y25:

bu arada biz ilk cicişlerimizi aldık şöyle neler var neler yok diye de baktık ama park yatak konusunda kararsız kaldık... parrk yatak alan ya da bu konuda bilgisi olanlar tecrübelerini bizimle paylaşırlarsa çok seviniriz

Arkadaşlar minnaklaın alışverişlerine başladınız mı???  :k06: :k06: :k06:

ben hala miniğimin hareketlerini hissedemiyorum ve sabırsızlanıyorum, ara sıra bişiyler oluyo gibi ama emin değilim :'( :'( :'( :'( :'( :'(
10
bizimde 151....... kızımız olacak inşallah........ herkese hayırlı şafaklar.............
11
betülcüm yeni farkettim paşa geliyormuş, hayırlı olsun Rabbim sağ salim doğdukları günleride göstersin.... :amin: :amin: :amin:
12
yasemincim inşllh güzel sonuçlar alacaksınız.... aramıza yeni katılan arkadaşlarım hayırlı olsun, kucaklarımıza aldığımız günleri de görürüz inşllh.... benim de dün randevum vardı bakalım 3 lü testimizin sonuçları nasıl olacak, ultrasonda gayet iyiydi ama tahlil sonuçları...? beklemedeyiz, Rabbim sen büyüksün.... bu arada bizim de minik prensesimiz geliyor........  :k06: :k06: :k06:
13
YASEMİNCİMÇOK SEVİNDİM AMA AMNİYOSENTEZ SENDE BİLİYORSUNDUR Kİ BEBEK İÇİN RİSKLİ  İYİ DÜŞÜN DERİM YANİ GERÇEKTEN BU TESTLERİN DOĞRU SONUÇ VERMEDİĞİNİ TÜM DOKTORLAR SÖYLÜYOR.. ÜZÜLME BEN İNANIYORUM SARI KELEBEĞİN ÇOK SAĞLIKLI..... SEN KORKTUĞUNLA KENDİNİ ÜZDÜĞÜNLE KALACAKSINN..
14
herkese günaydınnnn.

Yasemin cim Allah yardımcınız olsun bende bu çarşamba gidicem hem cinsiyeti hem de 3 lü testi için inşllh... söylemesi kolay tabi ama bence bu testlerin doğruluk oranları çok yüksek değil ne var ki zaten iki testin de farklı çıkmış o yüzden kendini harab etme bebişine yazık... bize en kısa zamanda güzel haberlerle döneceğine inanıyorum Rabbim tekraradan yardımcınız olsun...

Sombahar geçmiş olsun canım bir an önce sağlığın normale dönerde sen de bebişin de rahat edersiniz inşllh...

arkadaşlar bu arada sakaryalı ya da sakarya da oturan var mı aranızda.. ben buraya yeni taşındım ve iyi bir doktor arıyorum gerçi bi tane buldum ama yine de bi sorayım dedim yardımcı olursanız çok sevinirim...
15
beteraycım çok sağol, inşllh çpk sağlıklı olurlar.senin dersin azmış, ben meslek dersleri öğretmeiyim ve haftada 35 saatim var. nasıl olacak bilmiyorum valla.

yasemincim hoşbuldum canım. senin ders sayında benden azmış. ama yinede yorucu olur. 10 saat de olsa 4o saatte olsa hazırlanıp evden çıkmak yetiyor. .... sarı kelebeğinin cinsiyeti belli olmadı mı daha annesi?

hoşbuldum esracım. inşllh  ben ve miniğim bundan sonra buralardayız. teşekkür ediyoruz.

hepiniz birdaha ki görüşmeye kadar Allah a emenet olun.... :wave: :wave: :wave: :