23 Nisan , 2024, 11:22:26

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - esracım

1
Elifim 11.23 te bebeğini kucağına almış.Dualarınızı esirgemediğiniz için hepinizden ALLAH razı olsun  :amin:


Hoşgeldin minik paşamız  :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :alkış: :alkış: :alkış: :alkış: :alkış: :alkış: :alkış:
2
Öğleden sonra sezeryana girecekmiş.Hepimizin dualarını bekliyor.Bebeği 4 kg olmuş çatısı da müsait değilmiş o yüzden sezeryana karar verilmiş.
3
Maşallah Elifim ve diğer arkadaşlar  :nazar: :icon_thumright: :hello2: :hello2: :hello2:
4
Elilfim şafağı daraltmışsın, herkese hayırlı şafaklar  :amin:
:muzz: :muzz: :hello2: :hello2: :hieyt: :hieyt:
5
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Şimdi babam iyi sayılırmış.Çok büyük bir operasyondan sonra zatürre oldu.Şimdi iyiye gidiyormuş.Dualarınız için Allah hepinizden razı olsun.Allah ım sizleri de sevdiklerinizden ayırmasın inşallah :amin: :amin: :amin:
6
Kızlar babam çok rahatsız lütfen onun için dua eder misiniz ?Şimdi uzun uzun yazamıyorum yaşadıklarını ama duaya ihtiyacımız var.Bir gün iyi bir gün kötü.Genel olarak iyi diyemiyorum.Babamı doğumdan sonra 12 gün girebildim.İnşallah dualarımızla iyi olacaktır.Şimdiden hepinizden Allah razı olsun.Doğru düzgün üzülemiyorum bile kızımı emzirdiğim için.Hep iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum inşallah bu olumlu düşüncelerim beni yanıltmaz.
7
elifim bizim bebekler sabırsız çıktı desene  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: hatta benim bebek bildiğin kış bebeği oldu  :toothy10: :toothy10: :toothy10: inşallah sizler vaktinde sağlıcakla doğurursunuz ve sizlerde kırkınız çıktığını görürsünüz.kız uyurken iyi kaçamak yaptım bende.kızımı alıp dışarı çıkmak gezmek istiyorum ama havalar kötü kızım küçük.sende yarın 32.haftana giriyorsun maşallah.
8
Merhaba kızlar inşallah herkesin keyfi yerindedir.Bizlerde iyiyiz kızımla.Kızım bir gün çok iyi bir gün mızmız.Günü günlerini tutmuyor.Sağlıkları iyi olsun her şey çekiliyor.Fazla zaman bulamıyorum.Siteye giremiyorum.Açıkçası interneti açmaya bile üşeniyorum.Kızım uyudukça bende uyuyorum.Kızımın bu cuma 40 ı doluyor  :)
9
Doğum Hikayeleri / Ynt: Doğum Hikayeleriniz
14 Mart , 2013, 19:30:36
betülüm canım benim Allah ım acısını göstermesin.zor günler geride kaldı.ama yazdıklarını okurken çok üzüldüm.neyse ki sen ve bebeğin şimdi çok iyisiniz.bahar annelerinden ilk ben doğuracaktım beni de geçtin ama bende şubatta doğum yaptım.ikimizde kış bebekleri dünyaya getirdik :)
10
Alıntı yapılan: masal12 - 12 Mart , 2013, 19:19:47
çok duygulandımm esracımm aglıcam nerdeyse :love9: :love9:
inş bende yaşarım bu duyguları :amin: :amin:
allah nazardan korusun  :nazar:,
çok tebrık ederım omru guzel olsun sağlıkla büyüsün yavrun..
Canım inşallah sende yaşayacaksın ve bugün yaşadığın üzüntüleri hiç yaşamamış gibi olacaksın.Ben hepsini unuttum.Tecrübe ile sabit.daha dün ne zaman çocuğum olacak derken ağlarken şimdi kollarımda....Dualarım siz arkadaşlarımla...
11
Alıntı yapılan: Sır_Çiçegi - 08 Mart , 2013, 14:00:04
cok duygulandım bende  :crybaby2:
rabbimm herkese yaşatsın bu güzel duyguyu inş.  :amin: :amin:

amin canım , inşallah isteyen  herkes yaşar bu duyguyu  :amin: :amin:
12
Alıntı yapılan: kuzucuk - 08 Mart , 2013, 10:59:38
esracım doğum hikayenizi okurken çok duygulandım bitanem   :crybaby2:  :crybaby2:  :crybaby2:  :crybaby2:  :crybaby2:  :crybaby2:  :crybaby2:  :crybaby2:
çok şükür melek kızın kollarında  :nazar:  :nazar:  :nazar:  :nazar:  :nazar:  :nazar:  :nazar:  :nazar:  :nazar:    :nazar: :nazar:  :nazar:    :nazar:  :nazar:  :nazar:  :nazar:  :nazar:  :nazar:  :nazar:  :nazar:  :nazar:  :nazar:  :nazar:  :nazar:
Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin canım   :amin:   :amin:  :amin:  :amin:  :amin:  :amin:  :amin:  :amin:
canım darısı başınıza inşallah, sıra size gelir.bizde sizin hikayelerinizi okuruz.inan o günler çok çabuk geliyor.şimdiden bugünlerinizi doya doya yaşayın.
ayrıca güzel dileklerin için çok teşekkürler...
13
Alıntı yapılan: yasemin10 - 01 Mart , 2013, 23:47:03
Kızlar bugün gece 03.00 te Aylin Cemremi normal doğum ile dünyaya getirdim. :love7:  Kızım artık kollarımda  :love9:  :love9: Çok güzel bir duygu. Darısı kızlar sizlerin başına. öpüyorum hepinizi
canım tebrik ederim  :flowers: :flowers: :love9: :love9: :love9: :love9:

Allah ım analı babalı büyütsün.aklımdaydın gece aramak istemedim şimdi tesadüfen okudum.İnşallah kızının bahtı çok güzel olur  :amin: :amin: :amin:
14
Alıntı yapılan: CAN TANEM - 04 Mart , 2013, 13:45:47
  :love9: :love9: Esramm Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etti şükürler olsun  :amin: :amin: :amin: :nazar: kızının yüzü gibi bahtıda güzel olur insallah canım... :amin: :flowers: Sen doğum hikayeni yazdığın sıra bende aşılama oluyordum Rabbim bu duyguyu bizlerede nasip eder inşallah  :amin: :amin: :love9: :love9:
canım inşallah sende diğer arkadaşlarımda inşallah sağ salim kucaklarınıza alırsınız bebeklerinizi.olmayan isteyen dileyen arkadaşlarıma da nasip etsin aynı duyguları dualarım bu yönde her zaman  :amin:

zaman çok hızlı geçiyor hamileliğin tadını çıkarmaya bak :love9: :love9: :love9: :love9: :icon_thumright:.kızım şimdi 15 günlük oldu şaka gibi geliyor.
15
Alıntı yapılan: ยรlคภ๓คz göภlüm - 04 Mart , 2013, 13:39:21
canım okurken çok duygulandım...mutluluğunuz daim olsun. Kızına da sağlıklı, başarı ve huzur dolu bir hayat diliyorum
canım benim çok teşekkür ederim iyi dileklerin için  :love9: :love9: :opucuk: