Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - lagrima

1
Bebeğimi Kaybettim :( / Ynt: Dış gebelik
24 Nisan , 2015, 15:37:43
Kimsenin bilgisi yok mu
2
Bebeğimi Kaybettim :( / Dış gebelik
24 Nisan , 2015, 14:58:17
Bu ayın 7 sinde adet olduğumu sandım 13 gün sürünce Dr gittim ve 2370 dış gebelik denildi hergün kan veriyorum usg ile bakiliyor bugün ki sonucu 1310 çıktı 3 4 günde bu kadar düştü hiç bir tedavi yöntemi uygulamadıK. Doktorum eger dusmez yukselirse hastaneye yatarsin igne yapariz demisti ama suan icin gerek yok sanirim.
Bu değer kendi kendine düşünce ne olacak ?
Düşük mu yapacağım ?
Ağrılı bir dönem mi olacak ? Onceden düşük yapmadığım için de bilgim yok. Kanama 2 gündür durdu. Beni aydinlatirmisiniz arkadaslar.
Bugün baya yol yürüdüm kasiklarim biraz ağrı girdi şimdi yatıyorum. Dün üşüme haksızlık vardı ama bugun daha iyiyiM. Bu süreçte ne olacak ??
3
Geceleri uyanmaz yürümez bi kaç kez denedim tüm apartmanı ayağa kaldırdı.  Ağla ağla susmak bilmeyen bir çocuk.  Zaten bez bağladım gene pisik oldu açtım bugün.  Aslında biliyor ama yapmıyor.  Resmen benimle dalga geçiyor.
Salonun oryaşına yada yatağın üstüne çıkıp Çömelip ciş ciş diyip gülüyor. 
Alıntı yapılan: buse1122 - 22 Temmuz , 2014, 13:28:28
Selamlar,
Özellikle gece mutlaka kalkmalı ve tuvalete yürüyerek gitmeli. Yani uyanıp tuvalete gitmesi farkındalık için önemli.
Mutlaka uyanmasını sağlayın ve sizin desteginizle de olsa yürütün.
Başka türlü ögrenmesi çok daha fazla zaman alacaktır.
4
Merhaba arkadaşlar oğlum 28 aylık 4 gün önce tuvalet eğitimine başladım fakat hiç yol kat edemedik :( Klozete oturmak istemiyor klozet adaptörü kaydı 1 kez korktu. Lazimligida var çok küçükken almıştım onuda genellikle oyuncak olarak kullanmayı tercih ediyor. Bugün uyandikdan hemen sonra 1 kez şişeye cişini yaptı birazida yere tabi. Gece gündüz bağlamiyorum bezi 1 gece kuru kalktı 1 gece bağladım sabah hemen açtım. Dün 2 kez üst değiştirdim gece o sebeple bağladım bezi üşümesin diye :( hep etrafa yapıyor ciş kaka. Anlıyorum yapacağında götürüyorum inat ediyor oturmuyor bile. Gece 2 kere kaldırmaya çalıştım istemedi. Ben ne yapacağım?  Tekrar bağlamak istemiyorum saldim cayıra Mevlam kayıra şekilde ogrenir mi ki :/ bizimle kucuklugunden beri wc giriyor cisimiz tuvalete kaka mız tuvalete diye sürekli şarkıda söylüyorum sık sık soruyorum da cişin kakan var mı diye ama daha konuşmadigı için kafa sallıyor sadece.  Cişini yaparken ciş diyor kaka yaptığında da poposunu tutuyor. Bana bi akıl verin lütfen uzun oldu biraz ama kusurabakmayin. Baya çaresiz hissediyorum kendimi. Ne yapcam halledemeyecegim diye :( ya başaramazsam  :'(
5
Boyle  ör adamdan ikinci bir çocuk yapmak ne kadar doğru onu bile bilemiyorum
6
Alıntı yapılan: Dilek&Yusuf - 01 Haziran , 2014, 13:38:26
İyi cnm Allah bagislasin :amin: benimde bi oğlum var 4 yasinda :nazar:

Cumlemizinkine Rabbim can sağlığı sıhhat hayirli uzun omurler versin.
8
28 bitti 1 oğlum var 26 aylık
9
Alıntı yapılan: Dilek&Yusuf - 31 Mayıs , 2014, 09:26:22
Canim geçmiş olsun bunda da vardır bir hayir skma canini arkadaşım yine nasip olur inşallah.
Bizim bilmediğimiz bir hayır elbet vardır.  :( inşallah Yaradan nasip eder bir kez daha bütün isteyenlerle birlikte banada
10
Alıntı yapılan: Dilek&Yusuf - 30 Mayıs , 2014, 11:06:42
Bu arada tüm hamile arkadaslarimin bebeklerini sağsalim kkucagina almak nasip olur inşallah  :amin:

Bana nasip olmadı kalpleri durdu bebeklerimin :( 2 gün önce kürtaj oldum :, (
11
Alıntı yapılan: DENİZGÖZLÜM81 - 30 Mayıs , 2014, 15:09:20
diğeri gibi bunuda kalbi durdu  iyiyken bir anda yavaşlıyor ve ölüyor sanada sabır versin canım ne diyim araştırmaya gidicez  bakalım
Cnm muhtemelen kanda pıhtılaşma var sen de de bende var iğne kullanıyorum 1 sene boyunca. Allah im sabır versin. Sana da çok üzüldüm. 
12
Deniz gözlüm sana ne oldu neden kürtaj oldum inan çok üzüldüm.

Bebeklerim ikiz mis bu arada :(( vicdan azabı çekiyorum psikolojik berbat.
13
Bebeğim Öldü :( kürtaj oldum bugün 3 farklı doktora gittim ama yok kalp atışı duyulmadi.  Allah im herseyin hayirlisini versin. Zor :, (
14
Inşallah dediğiniz gibi olur kızlar diken Üstünde yim kaç gündür şu salı günü bi gelseydi hayırlısıyla bende rahatlicam. Sağlıklı sıhhatli ve hayırlısı ise Rabbim nasip etsin.
Sanada Yaradan im en kisa zamanda nasip etsin. Isteyen kimsenin kollarını boş bırakmasın Yaradan im
15
Ultrason için gittim önce 2 kese var dedi biri boş dedi başka açıdan bakınca 2 kese Birleşik görünüyor ama şekil itibari ile bozuk gibi dedi. Düşük yok gibi ama kalp atışı yok dedi. Son adet tarihimi bilmediğim için net birsey diyemedi. Hersey gebelikte olması gerektiği gibi sadece kalp atışı yok oda geç döllenme olabilir bi 10 gün sonra gel bakalım tekrar dedi. Ultrasona göre 6 hafta 1 günlük görünüyordu dün.  Bugunde 7 hafta görünüyor.  Anlamadım hiçbir şey.