Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - aydinays

16
Kızlar ben adet oldum Yasinleri okuyamadım. Kusura bakma Canan.
17
Alıntı yapılan: HASRET!M S@N@ - 21 Ekim , 2012, 15:54:24
kızlar hepinizden allah razı olsun size çok dua ediyorum bazı çok yakinlarim bile sizin kadar destek olmuyor eşim de bende sizlere dua ediyoruz allah hepinizin gönlü muradıni versin

Canım Cananım yer gök dua ile. Vakıa süresini bitirelim inşşallah 41 YAsin okuruz. Hep dualarımızdasın. Ben o küvezin ne olduğunu iyi bilirim. Ben 3 gün yaşadım canımdan can gitti. Rabbim sana öyle bir güç verecek ki o süreci siz üçünüz en iyi şekilde atlatacaksınız. Sütünü bol bol sağ canım. Bebeklerin için şimdiden süt depola annesi. Minik mucizelerin ve sen bu zor günleri atlatacaksınız. Sonra bize güzel anılarınızı anlatacaksınız inşallah.  :amin: :amin: :amin: :amin:
18
Alıntı yapılan: ayy - 21 Ekim , 2012, 21:44:02
CANIM İNŞALLAH NİYETİN KABUL OLUR :amin: :amin: :amin:
ÜZÜLME SEN YAVRUNUN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORSUN MALESEF BİZ ÇALIŞAN ANELERİN KADERİ BU.BİZ DEDİM ANNE DEDİM SANIRIM ANNE OLMAM YAKIN ALLAH SÖYLETTİ :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:
inşallah canım. Rabbim gönlüne göre versin. Rabbim her dişiye anne olmayı nasip etsin. (Taşıyabileceklere tabiki)
Allahım kimseyi evlat hasreti daha kötüsü evlat acıyla sınamasın.  :amin: :amin: :amin:
19
100 tanede ben okudum. Rabbim okuyan herkesin gönlünün muradını versin. Kızlar inşallah dualarımız kabul olur. İşten yana dertliyim beni tanıyanlar bilir. Rabbim biliyor ya çalışmaktan gocunmuyorum sadece. Çalışma saatlerim vardiyeli olduğu için çok zor oluyor. Mesela Kurban Bayramında hiç iznim yok çalışıyorum. Yavrumun bayramlıklarını bile ben giydiremeyeceğim. Bu yüzden dualarınız benim için çok önemli. Allahım bu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine kimin gönlüne arzu ettiği güzellikler varsa versin.  :amin: :amin: :amin:
20
Kızlar ben bu gece bitireceğim inşallah. Rabbim kabul etsin. Duasını kim yapacak.
21
Alıntı yapılan: ayy - 21 Ekim , 2012, 21:35:59
41 YASİN LİSTEMİZ   :amin: :amin: :amin:

AYŞE 1
AYŞE (AYDİNAYS) 3
22
Alıntı yapılan: xxcansuxx - 21 Ekim , 2012, 18:42:27
kızlar belki biliyorsunuz annemler hacıdalar. annem çok rahatsızdı zaten 4 kere bel fıtığından ameliyat oldu falan  neyse şimdi beli yine tutulmuş hiç kalkamıyormuş kortizon falan vurmuşlar ama nafile

şimdi hac vazifesini nasıl yapacağını düşünüyor nolur dua edinde ayağa kalksın :amin: :amin: :amin:  annemi tanırım kötü olmazsa kötüyüm demez çok dayanıklıdır  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:  moralim çok bozuk  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:

Canım rabbim acil şifalar versin. İnşallah annen hac görevini yerine getirir. Canım annen için ben  bu akşam yada yarın  3 yasin okuyacağım şifa olsun. Allahım kabul etsin inşallah.
23
Canım ben ayşe aydinays 3 tane cuma günü okudum. Benimki 3 tane olan sanırım güzgüneşim alttaki
24
Canım ben daha fazla okumak isterim ama oğlum bu aralar diş çıkarıyor çok huysuz. Uyanıkken kuran okutmuyor eline almak istiyor.
25
Canım evladım. Bir kurban Bayramı daha geliyor. Geçen sene Kurban Bayramının ilk günü benim karnımdaydın. İkinci gecesi ise birlikte doğman için saatleri saydık. Ve sen 20 saatin üstüne dünyaya geldin. Ben ameliyathanede ayılmayı beklerken sen aile büyüklerinle tanışmıştın bile. Seni ilk gördüğümde dünyanın en güzel şeyine bakıyordum. Yorgundum ama mutluydum. Çünkü benimle birlikte karnımda büyüdün misafirlik yaptın benim bedenimde. Şimdi ise ikinci Kurban Bayramın ben sizi evde bırakıcam. Babanın Bayram namazından geldiğini göremeyeceğim malesef. Biz seninle iş çıkışı bayramlaşıcaz. Büyük ihtimalle Bayramlıklarını da kaçıncıya kirletmiş olacaksın. Canım evladım annesinin güzel meleği rabbimin bana güzel emaneti. Bu aralar poponu dikip başını yere koyup bacaklarının arasından bakıyorsun. Dengede bayağı duruyorsun. Ama yürümek için çok heycanlısın. Heycandan ne yapıcağını şaşırıyorsun. Oğlum sen ne biçim çocuksun. Yürümeden koşulmaz anneciğim ilk önce yürümeyi öğreniceksin. Ondan sonra koşmayı benim can oğlum.
Bu aralar zekana hayranım canım oğlum parçaları birleştirmeye bayılıyorsun. Mesela dedenin evindeki televizyon kumandasının pillerini çıkarıp onları yerine takmaya çalışıyormuşsun. Elinden almaya kalkınca hırslanıp kızıyorsun. Ve bu aralar çok inatçı oldun. İstediğin ne varsa onu alana kadar ağlıyorsun. Vermezsek halının üstüne yatıp küsüyorsun bize. İstediğini almak için bacaklarımızdan tutup kollarını açıyorsun al beni kucağa diye. O hallerine bayılıyorum.
Birde uyumana hastayım anneciğim. O kadar kendine güvenli uyuyorsun ki. Rahatına çok düşkünsün kimsenin bir yeri bir yerine değmeyecek. Ama sen bizim başımıza yatabilirsin ondan sorun yok :). Aferim benim oğluma. Her geçen gün huyların değişiyor. Annem 12 dişin var ağzında. Sanırım çene dişlerin de yolda. Bu huysuzlukların onlardan da kaynaklanabilir. Çene dişlerinin yeri bayağı kabarmış ama sanırım onların çıkmasına daha var.
Canım oğlum annesinin balı her geçen gün büyüyor vede herşeyden anlıyorsun canım paşam annesinin meleği rabbime emanatsin. Sonrada bize. Her daim melekler olsun başucunda.
Bu arada namaz kılarken senin seccademin üzerine yatıp yüzünü benim secdeme sürmen beni okadar mutlu ediyor ki. Dilerim rabbimden o yüzün secdede olur her gün beş vakit.  :amin: :amin: :amin:
26
Alıntı yapılan: xxcansuxx - 21 Ekim , 2012, 00:38:35
:y25: :y25: :y25: ayşe naptın öyle yaaa
Allahım gücünüze güç katsın  :amin: :amin: Allah yardımcınız olsun  :amin: :amin: zor çalışan anne olmak hep aklın onda  :sad1: :sad1:

Amin canım. Rabbim bütün çalışan annelerin yardımcısı olsun. Rabbim biliyor ya çalışmaktan gücenmiyorum. Ama en çok zoruma giden akşam evladım ve çocuğumla olamamak. Ve Bayramda onunla ayrı olucaz. Sabah onun bayramlıkları ben giydiremeyeceğim. Çünkü İşe gitmek zorundayım. Çok şükür ki en azından Akşamları birlikte olabileceğiz.
27
Alıntı yapılan: muhribe - 19 Ekim , 2012, 19:28:00
kiyamam arkadasim  :y25:
calisan annelerin en buyuk derdi :sad1: bu
allah yardimcimiz olsun
,
bazen hiç dayanamıyorum. Ama şartlar karşısında eziliyorum. Bunada şükür ki en azından onu çeken seven insanlarla birlikte.  Ben özlem kısmını yaşıyorum. Ve bebeğimin en güzel zamanlarını kaçırıyorum sadece.
28
Canım annem paşam bir tanem. Sana karşı çok suçluyum.  Bu aralar çok huysuzsuzsun. Hiç birşeyle seni memnun edemiyorum. Bu zor günlerinde senin yanında olamıyorum. Ve dahada önemlisi senin evin ve işin arasında bocalayıp duruyorum. Hayatımdaki hiç birşeyi layıkıyla istediğim gibi yapamıyorum. Canım oğlum burda sana dair çok güzel şeyler paylaşmak istiyorum. Ama gücüm yetmiyor bu aralar canım oğlum. Senin için yapamadıklarım senin uğruna gerçekleştiremediğim hayallerim için çok üzgünüm canım oğlum. Rabbim ikimizede hayırlısını versin oğlum. Bana düşkün evlaty olmanı ne kadar istiyorum. Ama sanırım başaramıcam. O güzel yüzünü o kadar çok özlüyorum ki gün boyunca. Rabbim bana yardım etsin güzel oğlum. İçinde bulunduğum bu çıkmaz sokaktan bir dönüş yolunu bulabilsem keşke sana doğru koşabilmek ne güzel olurdu benim can oğlum.
29
Maşallah Cananım buğlem 9 aylık mı oldu. İşte bundan sonrsası süper hızlı ve çok sevimli geçiyor. Rabbime binkez şükür etsem yolunda ölsem yinede ödeyemem ona olan borcumu. Çok şükür ki sağlıklı, eli ayağı düzgün evlatlarımız var.  :amin: :amin: :amin:
30
Alıntı yapılan: ayy - 18 Ekim , 2012, 20:47:16
Alıntı yapılan: aydinays - 18 Ekim , 2012, 20:23:12
Canım 3 tanede bana yazın. Yarına okurum rabbim kabul etsin inaşşalh. İnşalalh yarında daha güzel haberler alacağız.  :amin: :amin: :amin:
tamma yazayım canım ismin seninde ayşe değilmi yanlışsa düzelt canım :opucuk:

evet canım adım ayşe. Bu akşam gider gitmez okurum. Bu gece mubarek cuma gecesi. Birde  bugünler edilen dualar çok kıymetli. Rabbim dularımız kabul etsin inşalalh.