Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - aydinays

6166
Alıntı yapılan: yasmin24 - 04 Mart , 2011, 09:12:18
kızlar test yaptım sabah negatif çıktı  :crybaby2: :crybaby2: ama daha günüme var  bakalım ne olcak  :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :'( :'( :'( :sad1: :y25: :y25: :honk: :honk: :-\ :-\


Canım üzülme daha gününe varmış. Günün ne zaman? Benimde geçen ay ayın 5. deydi. Bu ay ise 5. inde olacak. İnşallah ikimiz birlikte güzel haberler alırız.
6167
Çok şükür yüce mevlamız hakkımızda en hayırlısı bilip bizi onunla deniyor. Herkesin bir eksikliği bir derdi bir sorunu var. İnanın arkadaşlarım herşeyimiz tam olsa dertsiz tasasız olsak yaşamak için ne amacımız kalacak. Hayat bir mücadeleden ibaret değil mi? Mühim olan bugün ölecekmişiz gibi ahiret için hiç ölmeyecek mişiz gibi de dünya için çalışmak. İkisininden birini ihmal etmemek.
6168
Alıntı yapılan: ^^^^ayşegültanesi^^^^ - 03 Mart , 2011, 15:41:10
34 hafta yaşındayım; havalar çok sıcak olduğu için anneciğimin yüzü, eli, ayağı şişiyor. Bende çok ağırlaştım, tam 2,2 kg. olmuşum. Beyin işlevlerime her gün yenisi ekleniyor, uyurken gözlerimi kapamasını, uyanıkken açmasını, ve belli aralıklarla kırpmasını öğrendim.

o kırpan gözlerini yerim yerim
sıcak yok oğluşum ama şişti gerçekten anne


Canım allah oğluşunu hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin. Çoğunu bitirmişssiniz. Darısı biz bebek isteyenlerin başına. Buraya bebeğimizin güncesini yazabiliriz inşallah.
6169
Kevsercim senin acaba ikizlerin mi var? Normalde 4 hafta için bu değer fazla değil mi? Bir beklerken düşüncesene yüce mevlam iki küçük melekle seni mükafatlandırsın.
6170
Alıntı yapılan: ƓĤ♡SƬ - 04 Mart , 2011, 08:32:30
güünaydın kızlar hastaneden giidp randevu aldım geldim şimdi....bakalım bir doktora görünem doktor ne diyecek...
en son dayanamdım...hem adet olmadım hem kahve leke geliyor hala...bu işi çözemedim...dua edin kzılar hastalık falan çıkmasın...kist falan..kist oldu diye çok korkuyorum...

Canım allah hayırlı haberler versin. Aklına kötü bir şey getirme. Her şey iyi olacak. Belki yerleşme kanamasıdır. Ya da psikolojikte olabilir. İçini ferah tut. Bazen Düşünce gücümüzle biz hastalığı çağırıyoruz. Öpüyorum seni. Yüce Mevlam yar ve yardımcın olsun.
6171
Canım sıkma canını. Allah yar ve yyardımcın olsun. Allah en kısa zamanda sorunlarına çözüm getirsin.
6172
Günaydın kızlar hepimize. Günümüz aydın ve güzel haberlerle başlayalım güne :)))
6173
Alıntı yapılan: tulayysl - 03 Mart , 2011, 13:27:44
canımmerak etme bişey olmamıstır inşallah. ben yenidoğan yoğunbakım hemşiresiyim zamn zamn biz de maruz kalıyoruz uv ışınlarına. şuan dikkat ediyorum ama arkadaslarım vardı gebe oldugunu bilmediği halde uv ışını alan. şimdi maşallah sağlıklı bebişleri var. korkma bişi olmaz. Rabbim esirgesin

İnşallah canım. İşin zormuş. Yeni doğan bebişleri o halde görmek. Allah kolaylık versin canım sana. Bu ay yarın adet kanamasının gelmesi lazım. Bende onu dört gözle bekliyorum bu ay dikkat etmedim yumurtlamaya falan :))
6174
Günaydın Kevsercim. Bir hafta 10 gündür giremiyordum foruma. Canım senin adına çok sevindim. Bu ay maşallah bereketli bir ay olmuş. Herkesden güzel haberler geliyor.
6175
Tabiki daha belli bile değil ama düşünmeden de edemiyor insan. Yüce mevlama hep dua ederken allahım benim için hayırlısı ver, sağlıklı vatanına milletine hayılrı evlat nasip et diye dua ettim. Bundan sonrası Yüce mevlama tevekkül.
6176
Arkadaşlar geçtiğimiz hafta çok kötü hasta oldum. Üst solunum yollarından, ateşim günlerce düşmedi. 40 derece ateşle acile gittim. Serum falan ancak düştü. Tabi bir çok ilaç ve akciğer filmi çektirmek zorunda kaldım. Ama kan tahlilimde tabiki hamilelik falan görünmedi. Eğer hamilelik olmuşsa 1 haftalık hamile olmuş oluyorum.
Ama ben hiç istemiyorum bu ay. Çünkü kendimi koruyamadım. Bünyem zayıf, üstüne üstlük iki kere radyasyona maruz kaldım. 9 ay boyunca bebeğime bir işey oldu mu korkusunu yaşamak istemiyorum.

Radyasyonun bebekler üzerinde nasıl bir etkisi var? Ve farkedilmeyen hamilelikte radyasyona maruz kalan gebeliklerde bebek nasıl etkileniyor. Bilen var mı?

6177
Alıntı yapılan: kasrıcinan - 23 Şubat , 2011, 13:10:14
MUHRİBE CANIM ÖYLE İNSALLAH BENİMKİDE ÖYLE OLUR.BUGÜN DEDİKİ AYY DEDİM BU AY BEBEĞİMİZ OLURSA YANI BENİM GİBİ KASIM DOĞUMLU OLACAK DEDİM ANNESİNİN KADERİNDEN SEVMİYORUM KASIM VE ARALIĞI DEDİM OLSUN BEN BEBEĞİMİN SANA BENZEMESİNİ İSTERİM DEDİ.ÇOK HOSUA GİTTİ.BENDE DEDİM Kİ BASİNDA Bİ TANE BELA VAR YETİMYORMU 2.Yİ NAPACAKSIN DEDİM OLSUN DİYO :ehi: :ehi:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
CANIM ÇOK ŞANSLISIN. BENİM EŞİMDE ŞUBAT AYINDA HAMİLE KALABİLSEYDİM EKİM OLACAKTI. ODA ANNESİ GİBİ OLACAK DİYORDU. EŞLER ÇOCUKLARININ ANNESİNE BENZEMELERİNİ İSTİYORLAR.

6178
Alıntı yapılan: afra024 - 23 Şubat , 2011, 13:06:33
hoşbulduk canım nasılsınız nasıl gidiyo bi kaç gündür giremiyodum varmı haberler havadisler

HOŞ GELDİN CANIM.
6179
Alıntı yapılan: kasrıcinan - 23 Şubat , 2011, 13:08:21
ARKADASLAR BENİM NAMAZ KILMAM LAZIM CÜZ ALDIM OKUMAM LAZIM YİNE GİRERİM


ALLAH KABUL ETSİN CANIM. BİZİM İÇİNDE DUA ET.
6180
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: KORKUYORUM
23 Şubat , 2011, 13:05:31
Alıntı yapılan: kasrıcinan - 23 Şubat , 2011, 13:00:35
CANIM NE KADAR SANSLISINKİ EVLADINA DÜSKÜN Bİ KOCAN OLACAK COCUGUNU COK SEVECEK.ALLAH ONUN KOLAYLIĞINI VERİR SEN HİÇ MERAK ETME.KİMSE ANNE KARNINDA ÖĞRENMİYORKİ.MUHTESEM Bİ DUYGU OLMALIKİ ANNE RAHMİNE DÜSTÜĞÜ AN İNSAN ONUN İÇİN HERSEY YAPMAYA HAZIR HALE GELİYOR.BENİM ESİM İÇİNDE YASIYOR SEVGİSİNİ MESELA.DISA VURMUYOR HİÇ.KESKE DİYORUM BİRAZ DA O UGRASSA.COK İSTİYO SÖYLÜYO AMA ÇABALAMIYOR.HİÇ KORKMA.BAK BEN HAMİLE KALDIĞIMDA YATAKTA YATARKEN BİLE ONA BİRSEY OLACAK DİYE YATMAYA KORKUYORDUM AMA RABBİM ALDI.BEBEĞİNİZ OLDUGUNDA ESİN SANA Bİ DAHA ASIK OLACAK UNUTMA.BENİM ESİMİN İLGİSİ DAHA ÇOK OLMUSTU.MUTLLUGUNUZA MUTLLUK KATACAK EMİNİM


CANIM ÇOK SAĞOL. ALLAH SANA TEKRAR O DUYGUYU YAŞATSIN. BEBEĞİNİZİ KUCAĞINIZA ALDIĞINIZ GÜNE KADAR BÜTÜN BU SÜRECİ BİRLİKTE DAHA EN İNCE AYRINTISINA KADAR YAŞARSINIZ. ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.