Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - aydinays

376
Ben yerim oğuzhanımın minicik dişini :)
377
Kızlar bıngıldak ne zaman kapanmalı. Kayranın bıngıldağı kapanmak üzereymiş. Bugün aşısına götürdüğümüzde hemşiresi dedi. D vitamini vermeyi kestik. Erken kapanır gibi olmuş.
Normalde ne zaman kapanması gerekli?
378
yee ayten teyzesi. Olsak yakın bizde yesek oğuzumuzu :k06: :k06: :k06:
379
Buda bizim diş partimizden :)




380
gülüm maşallah suphannallah ne kadarda büyümüş ecrin.  :nazar: :nazar: :nazar:
381
aNLADIM CANIM KAYRANINDA APOTİT DERMATİTİ CANIM. ÜÇ GÜN İÇİNDE GEÇTİ. BİZİM DOĞDUĞUNDA BERİ VARDI KUZUMUN. 4. AYDA GİTTİK. HEP GÖZÜNÜ YIRTIYORDU. KAŞINIYPORMUŞ MEĞERSEM ANLAMADIK. AMA SABAH AKŞAM 3 GÜN KULLANDIM O KREMİ GEÇTİ. sONRA ARA ARA TEKRARLIYOR ANLIYORUM HEMEN KREM SÜRÜYORUM NORMALL NEMLENDİRİCİ GEÇİYOR ONU RAHATSIZ ETMİYOR.
Geçmiş olsun benim gelinime. Bu her açık tenli bebekte olabiliyor. dikkat edilecek. bu bebeklerin ileride astıma kadar giden alarjik bünyeleri varmış. Ama korkma canım, tozdan aşırı kokudan, yünlü giysilerden uzak tuttuktan sonra birşey yok. Öptüm cnm. Görüşürüz.
382
Alıntı yapılan: aydinays - 04 Mayıs , 2012, 22:09:34
canım kayranınd ayüzündeki atopik dermatit olmuştu. Kortizonlu ilaçla tedavi ettik. Hemen geçti. Ama neden olduğunu doktor söylemedi bize. Size nasıl söyledi. Test mi yaptılar ecreye canım.
383
Oyy Buğlemimde mi hastaymış. Geçmiş olsun Canancım. rabbim hemencecik kuzuma şifa verin.  :amin: :amin: :amin:
384
Ahh Nurum canım benim kıyamam sana ben. Rabbim bu sıkıntılı günlerini hayıra çevirsin canım arkadaşım. Nasıl zor bir şey tek taraflı olmak. İnşallah Oğuzhan için en hayırlısı ne ise olsun kuzum. Hiç üzme kendini. İş olduysa eğer bir çözüm yoluda bulunur canım. Rabbim dermansız dert vermesin yeterki. Özlem çok farklı birşey ama unutma herşey evlatlarımız için. Rabbim herşeyin hayırlısını versin canım arkadaşım.
385
canım kayranınd ayüzündeki atopik dermatit olmuştu. Kortizonlu ilaçla tedavi ettik. Hemen geçti. Ama neden olduğunu doktor söylemedi bize. Size nasıl söyledi. Test mi yaptılar ecreye canım.
386
kurban olurum ona ben. Kıyamam ecreme ben.
387
Anneanne ile görüştüm telefonda ikinci incimizde çıkmış bir gün arayla  :k06: :k06: :k06:
388
Alıntı yapılan: ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ - 03 Mayıs , 2012, 11:44:11
okuyo zaten k.valde sagolsun
evet aytenim çoook hassas hemde cokk  :sad1:
artık hiç öpmüyoruz kimseyede öptürmüyoruz asla artı yanagına dokundurmuyoruz bile  :nono: :nono: :nono:

aman canım kimse öpmesin yanağına dokunmasın bile. yüz canım bu çok hassas. Özellikle açık tenli bebeklerde hep aşırı hasssiyet oluyor. Kayrada öyle. Rabbim pamuğuma acil şifalar versin cnm.
389
Alıntı yapılan: ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ - 03 Mayıs , 2012, 11:26:59
:crybaby2: dunurum ecre uyansın suratındaki en son halini çekeyim koyayım buraya sasıracaksınız  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:

KOY CANIM. Doktoru görsün bir öncede yavrum şifa bulsun.  :amin: :amin: :amin:
390
Alıntı yapılan: melek100lü - 03 Mayıs , 2012, 11:26:41
:hieyt: :hieyt: :hieyt: maaşallah ağrısız sancısız çıkarsın diğer dişlerinide  :nazar: :nazar:

tEŞEKKÜRLER. RABBİM SANADA GÖSTERSİN BUGÜNLERİ CNM.