26 Nisan , 2024, 10:40:05

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - aydinays

361
bende geçenlerde biz balık yerken bir kaç parça verdim. Özellikle şu siyah kısımlarından boyu uzatan kısımmış. Maşallah kuzum yedi. Ama azıcık verdim alerji yapar diye. Bir kaç gündür bizim yediğimiz yemeklerin suyuna batırıp ekmek veriyorum eline. Çok hoşuna gidiyor.  :k06: :k06: :k06:
362
Canım bizim kapanmış doktorumuz ayda bir iki ayda bir baş çevresini takip edicez dedi. Ama korkulacak birşey yok onun gelişimi gayet iyi dedi. Minyon annesi babaası olmasına rağmen gelişimi çok iyi dedi. D vitamini vermeyi kesiyim mi dedim kızdı bana. O dedi günlük ihtiyaç dedi.
363
Canım ne oldu sarpere yaptırdınız mı tahlil? İnşallah önemli birşeyi yoktur kuzucuğumun
364
Sizin Seçtikleriniz / Ynt: ben geldim :)))
14 Mayıs , 2012, 17:10:57
Nilim bebişli hayat nasıl canım? Hoş geldin sefalar getirdin. Özlemiştik sizi.
365
Canım oğlum paşam çok zor bir gece geçirdik. Dişlerden daha kendini toparlayamamışken üstüne birde aşı olunca dengen sarsıldı. Bütün gece ateşlendin durdun. Seni soydum yatırdım. Kusmanda vardı güzel kuşum. Dayanamadık en son gece seni acile götürdük. Ama sen acilde idrar vermedim tahlil için. Bizde eve getirdik seni. Hastanede uykusuzluktan yorgun düştün en son uyuya kaldın. Ağrın vardı. Aklım sende ben işteyim. İdrar tahlilinde az bir lökosit çıkmış paşam. Eğer ateşlenirsen tekrar idrar kültürü yapacağız. Zaten yarın doktor kontrolün vardı. Kan sayımın yapılacak. Baklaım kansızlığın en durumda. Bütün gece kendini attın durdun kuzum. Aşılar canını çok yaktı sanırım. Bacaklarının üstüne duramıyorsun aşı yerlerin acıyor kuzucuğum. Rabbim sana şifalar versin canım evladım.
366
Teşekkür ederim Kevserim.
367
hımm bende 4 damla veriyordum artık vermeyecekmişim. Hızlı kapanmış.  :dontknow: :dontknow: :dontknow: hiç bişi anlamadım bende.
368
Betül maşallah tontişine. Allah nazarlardan saklasın oğlunu. Canım sorması ayıp boyu kaç kuzunun. 10 kilo üst sınırdada o yüzden sordum.

Doğum kilomuz 3650

Bugün tartıldık oğluşum 6 aylık 68 cm. 8600 gram gelmiş.
369
Alıntı yapılan: HASRET!M S@N@ - 07 Mayıs , 2012, 10:50:18
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: gülüm cok tatlı prensesinnnn
aysemmm yerim ben kayramı cok tatlı inş bende görürüm bnu günlerini
ayyy öyle gözlerimmm doluyorrr yaaaaaaaaaa


rabbim daha güzel günleri göstersin canım. Emin ol sen daha güzellerini göreceksin cananım benim. Biz bir sevinirken sen iki sevineceksin.
370
efet canım kafası açık oluyor üstte doğduğunda o kısımmış.
371
sorma öznur yaa. vallahi büyütmek çok zormuş. bıngıldağı, dişi falan. Bu arada sarperim nasıl düzeldi dişleri çıktı mı? Kayranın iki tane birden çıktı sanırım üstlerde çıkacak
372
Canım oğlum paşam ikinci dişinde çıktı. Ama sen diş çıkarttıktan sonra daha dahuysuz oldun. Çok ağrın var. Acaba diğer dişlerinde mi yolda   
Diş partin çok güzeldi canım. Herşey içime çok sindi. Rabbim hep böyle rızkını bol etsin güzel kuşum. Annesinin meleği kocaman adam olmuşsun. 8600 kiloymuşsun. Boyunda 68 cm. Sağlık ocağındaki hemşireler hep seni küçük ölçüyorlar. Çarşamba günü seni doktora götüreceğim kan sayımın için. O zaman doktor amcan bakacak o daha uzun ölçüyor hep seni
373
Bilmiyorum ki canım. Erken kapanıyor dedi. Ki ben d vitaminini düzenli vermiyordum. Yani unutuyordum  :-[ :-[ :-[. Ama çok güneş alıyor anlamadım gitti. Sağlık ocağındaki hemşiresi d vitamini vermeyin bıngıldağın erken kapanacak kapanması iyi değil demiş. Anlamadım bende
374
Rabbim yardımcınız olsun kızlar. Allahım size acısın. Benimde en zorlandığım konuydu mide bulantıları. 16 haftadan sonra ben rahatladım. Tamamen 18. haftada bitmişti.
375
Canım oğlum paşam ikinci dişinde çıktı. Ama sen diş çıkarttıktan sonra daha dahuysuz oldun. Çok ağrın var. Acaba diğer dişlerinde mi yolda  :dontknow: :dontknow: :dontknow:
Diş partin çok güzeldi canım. Herşey içime çok sindi. Rabbim hep böyle rızkını bol etsin güzel kuşum. Annesinin meleği kocaman adam olmuşsun. 8600 kiloymuşsun. Boyunda 68 cm. Sağlık ocağındaki hemşireler hep seni küçük ölçüyorlar. Çarşamba günü seni doktora götüreceğim kan sayımın için. O zaman doktor amcan bakacak o daha uzun ölçüyor hep seni  :k06: :k06: :k06: