19 Nisan , 2024, 06:52:10

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - aydinays

331
Kızlar 1 tanede benim için yazın. Bu akşam kayınvalideme ve kayınpederime derim. Okununca onlar içinde okumdu derim canım.
332

Yüce Allah'a şükürler olsun ki, zamanın en feyizli ve en bereketli günleri olan üç aylara bir kere daha kavuşmuş bulunuyoruz. 22 Mayıs Salı günü rahmet ve bereket ayı, on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif'in habercisi Recep ayına girmiş olacağız.

Yüce dinimiz İslamiyet'e göre bu günler dayanışma ve yardımlaşma duygularının öön plana çıktığı zamanın en bereketli ve feyizli günleridir.

Receb ayının ilk Cuma gecesi yani 24 Mayıs Perşembe'yi Cuma'ya bağlayan gece de Regaib Kandilidir.

Kandiller geçidinin ilki ve mübarek Ramazan ayının habercisi olan Regaip Gecesi, Sevgili Peygamberimiz (s.a.s.)'in, Yüce Allah'ın çok özel tecellilerine mazhar olduğu, lütuf ve ihsanlarına eriştiği bir gece.

Regâib, "çokça rağbet edilen, kıymetli, çok bağış ve bol ihsan anlamına gelen "rağîbe" kelimesinin çoğuludur.

Regaip Kandili, adından da anlaşılacağı gibi, Yüce Allah'ın biz kullarına birçok lütuf ve ihsanlarda bulunduğu, az ibadetlerine karşılık çok sevap verdiği, kıymeti ve değeri büyük, rağbet edilmesi gereken bir mağfiret ve rahmet gecesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle, aziz Türk milletinin ve tüm İslam âleminin Regaib Kandili ile üç aylarını tebrik ediyor, bu kutsal günlerin ülkemiz ve bütün insanlık alemi için huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum



Kaynak : http://www.habersok.com/hosgeldin-uc-aylar-hosgeldin-bereket/#ixzz1vaMXQJ7r
333
100 tanede ben okudum canancım. Rabbim kabul etsin.
334
Rabbim minik bebeğimize güç kuvvet versin. Bu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim annesine babasına bağışlasın. Bu gün niyetliyim eve gidince okuyabileceğim kadar dua okuyacağım minin zeki mertin şifası için.   :amin: :amin: :amin:
335
Döndü günüldenverdi. :))
336
Ayşegülüm annen için 41 yasin okuman bitti. Ama benim içimden geçmişti. Yetişsemde yetişmesemde müsait olunca okuyacağım diye. 1 tane annenin şifa bulması niyetine okudum. Rabbim kabul etsin. Okurken kayramın minik elleri Kuranımda gezdi. Annen en kısa sürede eski sağlığına kavuşur cnm arkadaşım.
337
KIZLAR OKUNMA İŞLEMİ BİTTİKTEN SONRA BENİM İÇİN İÇİNDE OKUYABİLİR MİYİZ? EŞİM VE BENİM İŞLERİM İÇİN.
338
Alıntı yapılan: asya81 - 17 Mayıs , 2012, 17:53:38
Alıntı yapılan: aydinays - 16 Mayıs , 2012, 17:13:53
Alıntı yapılan: asya81 - 16 Mayıs , 2012, 16:46:33
canım balık vercem demişin 9.aydan önce doktor kesinlikle verme dedi.alerjenmiş

Canım bir iki yudumcuk veriyorum. Tadını öğrensin diye. Benim doktorum 7. aydan sonra başlanabilir yazmış listeye.
her doktor farklı davranıyor demekki.inşallah sever bol bol yesin minnak kuzu

efet canım her doktor sanırım farklı düşünüyor galiba.  :dontknow: :dontknow: :dontknow:


339
MAŞALLAH RÜZGAR PAŞAYA. Hayırlı sağlıklı güzel ömürleri olsun Rüzgar'ın. Her şey çok güzel görünüyor cnm.
340
bizimde en büyük sorunumuz reflü. Hala kusuyoruz. Ama çok şükür sağlıklı olsunlarda hepsi yavaş yavaş geçecek. Canımm bizim ek gıda düzene yeni oturdu. Benim oğlumda çok şükür daha iyi. Anne sütü almıyor malesef işe başlayınca bıraktı anneyi. Yoğurt yiyemiyoruz mideyi ekşitiyor.
341
Alıntı yapılan: özgemm - 16 Mayıs , 2012, 17:39:35
oldu canım çok şükür
ilk başlarda beni çok korkuttu ama şimdi ii şükür kilosu  boyu ayıyla uyumlu gidiyor şükür kolikte geçti gibi ara sıra olsada bunada şükür

kolikmiydiniz. çok geçmiş olsun cnm.
342
Alıntı yapılan: HASRET!M S@N@ - 16 Mayıs , 2012, 17:28:33
amin aysem amin bu cok zor bir sınav inanki allahım kimsenin huzurunu almasın

:amin: :amin: :amin: Cananım bilmez miyim. Çok zor rabbim hiç birimizi bu yolda utandırmasın.  :amin: :amin: :amin:
343
Alıntı yapılan: özgemm - 16 Mayıs , 2012, 17:27:15
6.5 aylık cnm bizimki maşallah ne versek yiyor
ama bazen çok huzursuz herşeyi sürekli agzına alıyor
dönmeye başladı ama henüz desteksiz tek baına oturamıyor

bizde 6 ay 8 günlük olduk. Çok şükür bizde ek gıda düzenini oturttuk ama bizimkinin hiç uykusu yok. 1 saat uyuduğunda nerdeyse zil takıp oynayacağım. Bizimkide desteksiz 1 kaç dakika oturabiliyor. Ayakalrına yada dikkatini çeken şeylere uzanmasa bizimki oturacak ama hiç korkusu yok hereyere elini uzatıyor bizimki. 10 gün önce biz 2 diş çıkardık alttan.
344
Alıntı yapılan: ¤°´¯`°¤ PAMUĞUM  ¤°´¯`°¤ - 16 Mayıs , 2012, 17:19:24
Alıntı yapılan: aydinays - 16 Mayıs , 2012, 17:06:35
Alıntı yapılan: ¤°´¯`°¤ PAMUĞUM  ¤°´¯`°¤ - 16 Mayıs , 2012, 17:01:28
Alıntı yapılan: aydinays - 16 Mayıs , 2012, 16:31:38
Ayy Nurum senin şansına bak ya. Terbiyesizlerin yaptığına bak. Allahım yar ve yardımcın olsun canım arkadaşım. İnşallah kısa zamanda evinin düzenini kurarsız. İnşallah oğuzhanımda erken yatmaya alışmıştır. Gce kuşuydu benim yaramaz ördeğim. Seni çok özledim Nurum keşke aynı şehirde yaşasaydık. Var ya seni hiç bırakmazdım herhalde  :k06: :k06: :k06: :k06:
canım anlamadık var bizde bi uyuzluk eve gideriz temizlik yok kombiyi açarız kombi mutfağı olduğu gibi su basar.eşim elektiriği açtırmaya gitti sistem çökmüş.dün gece eski evden arıyolar verdiğiniz anahtar kapıyı açmıyo meğerse kapının arkasında anahtar bırakmışız var bi şey ama inşallah sonu güzel olur. bende seni çok özledim canım keşke aynı şehirde olsaydık bende bırakmazdım senii dert ortağım oldun.bu arada eşim anneler gününde çiçek almış güzel güzel mesajlar çekiyo dediğin gibi oluyo canım.inşallah eskiye dönücez.
kayram nasıl huysuzmu hala.maşallah boyu kilosu nasıl gelişmiş kuzumun

tecrüyeyle sabit canım. Rabbim ağzınızın tadını bozmasın canım. Bir dua okut canım kendinize. Evinde huzurunda gözü olanlar olabilir. Bütün işlerin ters gitmesi gösterir ki güzel olan şeyler var hayatında. Ve sen bu güzel olan şeylerin kıymeti daha çok bil diye bazen hayat bize böyle üst üste oyun oynar. Yeterki sağlıklı huzurunuz olsun. Herşey rabbimin izniyle dahada güzelleşecek inşallah.
EVet canım kayra yaramaz afacan oldu. Facebooka yeni fotolar koyduk. Küçük adam oldu.
SÜPERSİN SEN  :opucuk: DEDİKLERİN ÇIKIYO BİR BİR İNŞALLAH DAHA GÜZEL OLACAK HER ŞEY.CANIM YENİ FACE AÇTIM KENDİME AMA SENİ BULAMADIM BİR TÜRLÜ BURDAN DA KİMSEYİ BULAMADIM  SEN BULURSAN BENİ EKLE NURHAN OĞUZHAN.KAYRAMIN RESİMLERİNE BAKAYIM

tamam canım ekliyorum hemencicik.
345
Alıntı yapılan: özgemm - 16 Mayıs , 2012, 17:17:57
iim canım  şükür sen nasılsın kayra nasıl
çok şükür cnm iyiyiz. kayrada afacan. Senin miniğin nasıl? Cnm ismi neydi kızının kusura bakma doğumdan sonra balık hafızalı oldum.