20 Nisan , 2024, 07:45:39

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - aydinays

316
Diyet / Ynt: Göbek Eriten Yiyecekler
24 Mayıs , 2012, 12:01:58
Alıntı yapılan: doğangüneş - 22 Mayıs , 2012, 13:53:58
valla bende burayı görünce gaza geldim başladım dün bakalım kaç gün devam edebilicem
:ehi: :ehi: :ehi:

ama yiyecekler hoşuma gitti çilekli yoğurt yapayım kendime ara öğünlerde  :muzz:
yarından sonra tabii  :k06:
yeşil çayım hep var şükür  :hello2:
diğerleride ehh işte  :k06:

aferim kızlar sizden gaza geldim bende yarım kalmış diyetime yarın diyetisyen eşliğinde başlıyorum. 3. gün oruçluyum. Midem o kadar rahatladı. Meğersem kendime ne kadar işkence ediyormuşum homili gırtlak yedim durdum. :k06: :k06: :k06:
317
100 daha okudum

2984 kaldı.

Rabbim kabul etsin inşallah.
318
3714- (480+150) =

3084 kaldı
319
100 daha okudum alalh kabul etsin inşallah.
320
Nurum kandilin mübarek olsun canım dostum. Çok özledim seninle iki lafın belini kırmayı :) Nasılsın? Günler nasıl geçiyor?
321
Canancım çok sevindim canım hayırlı gelişmeler olduğunu. Rabbim kimsenin huzurunu bozmasın. Bende 50 tane okudum canana yetişemedi. Özlem' e bağışlıyorum. Rabbim kabul etsin inşallah.

Kızlar benide sıraya eklermisiniz? Bende eşim ve benim işim için istiyorum. İş değiştirmeyi düşünüyorum. Rabbimden hayırlı iş kapıları için niyet ediyorum. Eşimde yeni bir işe girdi. Rabbim onu utandırmasın inşallah.
322
kızlar her üç aylarda yapılması gereken dualar  varmış, bilenler varsa paylaşabiliriz.. Üç aylarda kılınması gereken namazlar varmış. Bilgisi olanlar bizimle paylaşabilir mi? Rabbim bu günleri dolu dolu geçirmeyi nasip etsin inşallah.
323
Kızlar ben dün 1200 okudum yazabilirsiniz. Ben konuyu açacaktım açan arkadaştan allah razı olsun.  :amin: :amin: :amin:
324
Alıntı yapılan: HASRET!M S@N@ - 23 Mayıs , 2012, 12:34:54
canım doktorumda cok sasırdı ama bulantm hc olmadı sukur bebekler gelismedi sandı korktu bır canlandıkları sıra oldu oda az annelerine hıc sıkıntiları yok sukur dokuz haftalık olduk orda ıkısıde 8+2ler

maşallah suphanallah canım. Varya kıymetini bil. Bulantıların olmadıysa. Benim için 7-  haftadan 16. haftaya kadar çok zordu. Allahım şunlara bak ya nede çabuk büyorlar. Rabbim kucaklarına almayıda nasip etsin inşallah. İnşallah doğduklarında seni hiç üzmezler.  :amin: :amin: :amin:
325
Diyet / Ynt: BAHARA merhaba Kilolara VEDAAAAAA
23 Mayıs , 2012, 12:44:31
Saolun kızlar benim kilolarla savaşım malesef yarıda kaldı. Ama cuma günü diyetisyenden randevumu aldım. Bende sizinle katılıyorum diyet günlüğüne. Bu arada ben kendimi 65 biliyordum ya dün tartıldım 67,5 çıktım çok fenalardayım yani. Neyse Cumadan sonra bende fit olacak olan bayanlardan olacağım inşallah.
326
Alıntı yapılan: muhribe - 23 Mayıs , 2012, 09:47:27
canım kıyamam sana çok yoruluyorsun değil mi? bir yandan ev bir yandan iş  :sad1: çok iyi anlıyorum seni  :y25:
inş kayra paşa biraz uslanır, kendi kendine vakit geçirmeye başlar da sen de rahat bir nefes alırsın. bu bıdıklar büyüyecekler de biz yaşlanıcaz işte  :-\

bozma moralini tatlım, ben de işe başladığımdan bu yana Yiğit bana daha düşer oldu. bir dakika yanımda ayrılmıyor. yorgun argın zor oluyor ama evde hep onunla oynuyorum. yoksa başlıyor mızıldamaya minnoş  :opucuk:

Sorma canım hiç birşeye yetişemiyorum. Çok ilgi istiyor. Özellikle bana karşı çok acımasız. Bana resmen işkence çektiriyor. Babasına öyle yapmıyor. İnşallah canım büyüyecek. Biraz daha zamanımız var herhalde. Şimdi dönmeye başladı. Ama çok hırslı birşeyi yapamayınca çok kızıyor. Sürünmeye başlasa biraz daha rahatlarım herhalde. Şimdi döndüğü için göz önündne ayıramıyorum. Tamda oturamıyor. Yanına yastık falan koyuyorum onda yana düştü mü çok kızıyor. İlla yanında birisi olacak. Bazen diyorum herkesin bebeği mi böyle diye. Çok sinirlerim yıpranıyor. Dayanamıyorum çoğu zaman. Rabbim tüm çalışan annelere kolaylık versin. Benim için şimdilik çok zor inşallah o büyürde bugünlerde geçecek bir şekilde.
327
maşalah suphanallah canım. Minik mucilerin büyümüşler bayağı. Mide bulantıların ne durumda inşallah iyisindir canım. Kaç haftalık oldunuz cananım?
328
Alıntı yapılan: xxcansuxx - 22 Mayıs , 2012, 14:46:38
Alıntı yapılan: aydinays - 22 Mayıs , 2012, 11:19:19
100 tanede ben okudum canancım. Rabbim kabul etsin.
Allah razı olsun senden ve tüm akadaşlardan bebelerinizle zaman ayırıyorsunuz  :opucuk: :opucuk:

Nedemek canım gönül daha fazla okumak ister ama sende biliyorsun bu zamane bebekleri durmuyor. Az kaldı ezberlemek üzereyim. Ezberlersen daha kısa zamanda okuyabilirim inşallah. Rabbim herkesden arzı olsun canım.  :amin: :amin: :amin:
329
Canım ben okudum. Okundu yazabilirsin. Rabbim dualarımızı kabul eder inşalllah. Zeki Mertten haber var mı? İnşallah güzel haberler alırız bu mübarek günlerin hatrına.  :amin: :amin: :amin:
330
Ahh benim yaramaz oğlum. Seni nasıl sevdiğimi bilemezsin. Ama çok huysuz bir bebek olmaya başladın buda beni yormuyor değil.
Artık her yöne doğru çok rahat dönüyorsun. Ama çok tembelsin. Yada sıkılgan. Yüz üstü durduğunda bir şeyleri almak istiyorsun gidemeyince basıyorsun yaygarayı. Gelin beni alın diye. Günlerimiz böyle geçip gidiyor. İşten geldikten sonra seni uyutamıyorum. Resmen benimle savaşıyorsun. Gözlerin yorgunluktan kıpkırmızı oluyor yok. Dün mübarek üç aylar başladı. İlk gününü oruç tutmakla geçirdim. Rabbim inşallah kabul eder. Babaannenden seni aldım o sırada araba uyudun. Bende sadece öğlen namazının farzını kılabildim. Ondan sonrada ikindi namazı okundu onu kılabildim. Hemencicik uyandın. Nedir derdin anlamıyorum. Ya ben anne olarak çok yetersizim yada senin bana bir garezin var oğlum. Ve iftara kadar uyutamadım seni. İftara 15 dakika zor bela uyudun. Ama benim sinirlerimi o kadar yıprattın ki artık sinirimden oturup ağladım. Sende bundan zevk alarmışcasına ağlamama kahkahalarla güldün. Sanada kızamıyorum ki evladım bütün gün özlüyorsun beni. Sende benimle vakit geçirmek istiyorsun ama yetişemiyorum benim güzel yavrum. En büyük ilgi odağım tabiki sensin ama bunun yanında birazcık kensi başına durmayı öğrensende bende kendi ev işlerimi yapabilsem. Sayende dün peynir ekmekle iftar yaptım. Olsun güzel oğlum sen mutlu olda ben herşeye katlanırım. Ama birazcıkda anneciğini düşünsen hiçde fena olmaz yani.
Baban sana puffbuf yapmayı öğretmiş sende tükürcük çıkara çıkara pufffff yapıyorsun o kadar sevimli oluyorsun ki can kuşum işte o zaman seni öyle bir mıncıklayasım geliyorki sorma.
Artık bizimle uyuyorsun. Tabi dönemyi öğrendiğinden beri uyuyuş stilinde değişti. Yüz üstü. yan sırt üstü. Tabiki bizim aramıza boylu boyuna yatıyorsun. Yatağımızın çoğunda sen yatıyorsun benim minik yaramzım  :k06: :k06: :k06:
Bu gün inşallah daha güzel geçer günümüz. Sabahtan kalktım çoğu işimi yaptım ama bakalım. İnşallah bana yemek yapabilecek kadar zaman tanırsın.  :amin: :amin: :amin: :amin: