Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - aydinays

301
Alıntı yapılan: Lă_Tăhzen! - 21 Mayıs , 2012, 07:37:08
VE ARTIK 2 YAŞINDAYIZ  :hieyt:


GÜZEL KIZIM İYİKİ DOGDUN SENİ YARADANA BİZE VERENE SONSUZ  ŞÜKÜRLER OLSUN  :amin:

Nurum yeni yaşını kutlu olsun. Rabbim hep güzel günlerini göstersin inşallah.
302
Ayy ne güzel minikler büyüyor yaşlarına az kaldı. Şaka maka. Geçen sene bu günlerde şafak sayıyorduk. Maşallah Elif'ime.  :nazar: :nazar: :nazar:
303
Dur canan daha ne ki? Kayra artık arabasında gelirken yolda gördüklerine laf atıyor.Onlara bişeyler diyor. Dönüp Kayra'ya bakıyorlar. Gittikçe cadılaşacak Buğlem'im.
304
Alıntı yapılan: asya81 - 24 Mayıs , 2012, 10:01:14
Alıntı yapılan: aydinays - 23 Mayıs , 2012, 12:31:21
Alıntı yapılan: muhribe - 23 Mayıs , 2012, 09:47:27
canım kıyamam sana çok yoruluyorsun değil mi? bir yandan ev bir yandan iş  :sad1: çok iyi anlıyorum seni  :y25:
inş kayra paşa biraz uslanır, kendi kendine vakit geçirmeye başlar da sen de rahat bir nefes alırsın. bu bıdıklar büyüyecekler de biz yaşlanıcaz işte  :-\

bozma moralini tatlım, ben de işe başladığımdan bu yana Yiğit bana daha düşer oldu. bir dakika yanımda ayrılmıyor. yorgun argın zor oluyor ama evde hep onunla oynuyorum. yoksa başlıyor mızıldamaya minnoş  :opucuk:

Sorma canım hiç birşeye yetişemiyorum. Çok ilgi istiyor. Özellikle bana karşı çok acımasız. Bana resmen işkence çektiriyor. Babasına öyle yapmıyor. İnşallah canım büyüyecek. Biraz daha zamanımız var herhalde. Şimdi dönmeye başladı. Ama çok hırslı birşeyi yapamayınca çok kızıyor. Sürünmeye başlasa biraz daha rahatlarım herhalde. Şimdi döndüğü için göz önündne ayıramıyorum. Tamda oturamıyor. Yanına yastık falan koyuyorum onda yana düştü mü çok kızıyor. İlla yanında birisi olacak. Bazen diyorum herkesin bebeği mi böyle diye. Çok sinirlerim yıpranıyor. Dayanamıyorum çoğu zaman. Rabbim tüm çalışan annelere kolaylık versin. Benim için şimdilik çok zor inşallah o büyürde bugünlerde geçecek bir şekilde.
canım aynı durumdayıs benimkie saniye yanımdan ayrıla basıyor ağlamayı.evimi mok götürüyo afedersin.gecede 12den aşağı uyumuyor oda 2 saat sallamanın sonunda.galiba bu dönemler zor :cildir: :cildir: ne zaman rayına oturun bilemiyorum.deneyimli anneler aydınlatsın bizi :cildir: :cildir:

canım nasıl büyüyecekler ben anlamadım ya? 6 ayı bitirdik ama sanırım ben 6 yaş yaşlandım. İnşallah akıllı uslu çocuk olurlar büyüdükçe  :amin: :amin: :amin:
305
Maşallah sarperime demek tek başına yürüyor. Düşe kalka büyüyorlar miniklerimiz. :)

Kayrada şimdi sürünme çabalarında ama çok asabi sürünemeyince çok hırslı olacak.
306
kevserim çok geçmiş olsun Ecreme inşallah besin alerjisi yoktu kuzumun. Canım apotit dermatit belli dönemlerde tekrar eder dedi doktorlar. İnşallah öyle bir şeydir. Rabbim şifa versin gelinime. Allaha emanet olun inşallah.
307
melek senin iki tane çocuğun mu var maşallah. Ben senin ilk çocuğun olacak sanıyordum. Maşallah.
308
Veee Feride nikahtan kaçtı :)))
309
bu sayfayı her açtığımd agözlerimden yaşlar dökülüyor. Rabbimden bu güzel günün yüzü suyu hürmetine hayırlı haberlerini alsak. Rabbim annesine babasına sabır versin. Çok zor bir durum. Canım şerifenin ilk bebeği mi?
310
Alıntı yapılan: yyeeliz - 24 Mayıs , 2012, 12:10:39
Alıntı yapılan: aydinays - 24 Mayıs , 2012, 12:08:03
kızlar listenizden bende çıktı alayım bu gece dualarımda sizleride unutmayacağım. Rabbim hepinize nasip etsin. Oğlumu her öptüğümde Rabbim isteyen herkese nasip etsin diye dua ediyorum.  :amin: :amin: :amin:

ALLAH razı olsun canım  :opucuk:

Rabbim hepimizden razı olsun inşallah. :amin: :amin: :amin:
311
kızlar hepiniz göbiller çok güzel. Birde içlerindeki minikler hepsi birbirinden tatlı olacaklar. Rabbim hepinizi sağlıkla yavrularınıza kavuştursun inşallah.
Kiloyuda dert etmeyin arkadaşlar bende 20 kiloya yakın aldım şimdi diyet sayfalarındayım.  :k06: :k06: :k06:
Bişeycik olmaz yani. Veriliyorlar.  :k06: :k06: :k06:
312
kızlar listenizden bende çıktı alayım bu gece dualarımda sizleride unutmayacağım. Rabbim hepinize nasip etsin. Oğlumu her öptüğümde Rabbim isteyen herkese nasip etsin diye dua ediyorum.  :amin: :amin: :amin:
313
Diyet / Ynt: DIARY OF OZLEM'S DIET:)))
24 Mayıs , 2012, 12:06:08
özlemcim diyete devam mı? Bende bu hafta diyetisyene gidiyorum. İşyerindne iki arkadaşla birlikte. Birbirlerimizi dizginleyeceğiz inşallah.

:k06:
314
Ayşegülüm detosk diyetin yaramadı mı işe cnm?
315
Diyet / Ynt: BAHARA merhaba Kilolara VEDAAAAAA
24 Mayıs , 2012, 12:03:00
YARIN BÜYÜK GÜN. DİYETİSYENLE RANDEVUMUZ VAR. BAKALIM NELER OLACAK ÇOK HEYCANLIYIM. KENDİM İÇİN BİRŞEYLER YAPICAM UZUN SÜRE SONRA  :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: