29 Mart , 2024, 04:49:50

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - aydinays

271
Canım aptamilin hangi mamasını kullanıyordun. Pre maması il ebaşlatıyorlar ilk doğduğunda kayra mamasını yiyince hemen tuvalate çıkardı. Normal mamasına geçince çocuğun bağırsakları normale döndü. Bir her bebeğe mama yaramıyor. Mesela bizde şimdi mamayı günde 1 kez yada 2 kez ancak yiyebiliyoruz. Onuda uykudayken yedirebiliyorum. Bütün formül mamaları denedim. Hepsini midesi kabul etmiyor.
272
Canım ben yarım yazdırırım sana iş çıkışı gidicem diyetisyene. İşten sonrada eve gidicem.
273
özlemcim yarın yazıcam. Ama 15 kilo fazlam var. Onu biliyorum. Bakalım diyetisyenim ne diyecek  :dontknow: :dontknow: :dontknow:
274
Olsun canım çok kilolu olacağına anne sütü içsin ama zayıf olsun. En iyisini yapmışsın canım. Benim oğlum daha emerdi ama ben işe başlayınca kaynanam dayadı mamayı. Oğlum reflü vardı. Senin sütün yaramıyor dedi benim olan sütümde gitti. Günden güne kayrada almadı. Çocuğa aç aç baktınız dedi durdu.
275
Alıntı yapılan: xxcansuxx - 27 Mayıs , 2012, 21:44:12
Alıntı yapılan: aydinays - 27 Mayıs , 2012, 21:40:15
Alıntı yapılan: xxcansuxx - 27 Mayıs , 2012, 21:28:19
evetttt tartı günü ben kendimi çok hafif hissediyorum  :hello2: :hello2:

darısı başımıza o zaman cananım :)
aslında hafifliğim buğlemin emmesinden sanırım  :k06: :k06:
kızım 2 gündür emiyor eskisi gibi eziyet etmiyor emerken  :nazar: o emdikçe içim çekiliyor gibi oluyor  :ehi: :ehi: yoksa yemeden kısmadım daha yapabilirsem birde mekik çekiyorum 30-40 tane  :basardim:

canan birde emzirirken çok daha kolay kilo veriliyor dedi diyetisyen. Maşallah Buğlemime bol bol emsin annesini canım. Bende özledim emzirmeyi. Benim oğlum beni çok erken bıraktı. Hala içimde uhde olarak kaldı emzirmek. Rabbim inşallah ikinci çocuğumda daha uzun emzirmeyi nasip eder.  :amin: :amin: :amin:
276
Alıntı yapılan: xxcansuxx - 27 Mayıs , 2012, 21:28:19
evetttt tartı günü ben kendimi çok hafif hissediyorum  :hello2: :hello2:

darısı başımıza o zaman cananım :)
277
Çarşambayı perşembeye bağlayan gece, akşamla yatsı arasında, 2 rekat namaz kılınır.
Her rek'atta:
7 Fatiha_i Şerife,
7 Ayetü'l Kürsi
5 İhlas_ı şerif,
5 Felak Suresi,
5 Nas Suresi, okunur.
Bu namazın sevabı anne-babaya hediye edilir.

Geçen gün bir kitap aldım. Bu kitapta gördüm. Ve sizinlede paylaşmak istedim.

Hakları ödenmez ama onlar içinde 2 rekat namaz kılsak ne güzel olur değil mi?
Rabbim dualarımız kabul etsin inşallah.
278
Alıntı yapılan: ßăʟßöƈεğἶ - 27 Mayıs , 2012, 20:51:14

özo ben veremiyorum  :y25:

Napacam ya  :y25: 


eda niye veremiyorsun bünyen mi vermiyor yoksa yiyormusun? Bir hormon yüksek olunca o kilo vermene engel oluyormuş canım.
279
Din Bilgisi / Ynt: Ağlayan çocuklar için dua
27 Mayıs , 2012, 19:32:47
Edacım çok güzel bir paylaşım. Allah razı olsun.
280
100 daha okudum
940 kaldı
281
Alıntı yapılan: tweety0555 - 27 Mayıs , 2012, 18:35:25
YARIN OLCUM GUNU KIZLARRRR :hello2: VALLAHI BEN GR VERMEMIS OLABILIRIM HELE BUGUN SU BOREGI VE PILAV YEDIM :suclu:

yarın benimde ölçüm günüm. Yarın diyetisyene gidiyorum özlem. Cuma gittim ama sonuçlarım yetişmedi. Cumarteside dr. gidemedim. Bende bildiririm sana. Ama ben diyeti düşündükçe daha çok yiyesim geliyor ya  :k06: :k06: :k06:
282
2600 okudum adım ayşe
283
Canım oğlum paşam. Rabbimin güzel hediyesi, nur yüzlüm, şenpanzem.
Sen büyüyyorsun bende büyüdükçe seni çok seviyorum. Benim oğluşum; oturtmaya çalışıyorum seni, oturmaktan hiç zevk almıyorsun. Hemencecik yatma pozisyonuna geçiorsun. Sıkılmadın mı paşam 6 aydır yatıyorsun zaten.  :caca: :caca: :caca:
Bu aralar dönmek senin en büyük zevkin oldu annem. Nasılda dönüyorsun salonu sana tahsis ettik. Orta sehpamız zigon sehpalarımızın hepsi kalktı. Sen yayıla yayıla bir oraya bir buraya salonu dört dönüyorsun. Sonra kafan koltuğun kenarına gidince dönecek yerin kalmıyor basıyorsun çığlığı. :k06: :k06: :k06: :k06: Annem sen heyecanlı bir bebeksin öyle. Ben seni halıya getiriyorum sen kendini parkenin üstüne götürüyorsun. Kafayı kaldırıp tok vuruyorsun. Sonra hiçbirşey olmamış gibi dönmeye devam ediyorsun. Benim cesur oğlum.  Annen seni yer yer. Hemde baklava niyetine. Malum anacığın pazartesi diyete başlıcak  :k06: :k06: :k06:
Kumanda ve telefonlarımızdan çok zevk alıyorsun. Ben ne kadar senden telefonları uzak tutmak istesem bile bir yerlerden görüp onu almak için ağlıyorsun. Seni numaracı seni.
Bu arada benim paşam babasının telefonun melodisini duyunca ne kadar mutlu olurmuş. Ellerin ayakların o kadar hızlı hareket ediyor ki sorma. O halini görenler gülmekten ölüyor paşam.
Allahıma emanet ol güzel annesinin meleği. Rabbim seni kem gözlerden korusun
:amin: :amin: :amin:
284
Canım çok sağol. Vallahi yanında oturayım bal börek. Kendi başına oynuyor. Sonra geliyor yanında seninle oynuyor. Ama birşey için odadan çıkayım hemen arkamdan ağlamaya başlıyor. Artık herşeyden anlamaya başladı. İnanırımısın kendi yemeğini yapmaya bile zor fırsat buluyorum. Uyumayan bir bebek. Uykuya çok zor dalıyoruz.
Maşallah Sarperime. Canım Sarper artık büyüdü. Artık daha akıllı. Herşeyi anlıyor. Vede çoğu şeyi ifade edebiliyor. Biz henüz ifade olayında sorun yaşıyoruz. Herşeyde mızmızlık var bizde.
285
Bebeklerimizin İlkleri / Ynt: FINDIK KURDUM :)
26 Mayıs , 2012, 12:41:43
canım ya kıyamam sana . Rabbim yardımcın olsun. İnşallah kızın en kıza zamanda uslu bir bebek olur. Ama sanırım bizimkiler böyle böyle büyüyecek. Doğa dönüyor mu?