26 Nisan , 2024, 22:35:58

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - aydinays

226
Çok şükür Zeki mert dahada iyileşecek. Annesi ile eve gelicek. Yarabbim Şerifeler ne çok çektiler. Hırsızlık falan. Rabbim tez vakitte yuvasına huzur versin. Acaba evlerinde nazar mı var? Arda arda bu kadar terslik.
227
Maşallah size kızlar. Sanırım bende vermeye başladım göbişim azaldı eskisi gibi beni çok rahatsız etmemeye başladı. 4 günde bu kadar etki gösterir  mi sizce? Tartılmıyorum haftaya doktorda tartılacağım  :hieyt: :hieyt: :hieyt:
228
Kızlar demir damalası için biz ferro sanol kullanıyoruz. Günde 24 damla. 3 kez günde 8 er damla. Bizdekansızlık çok olduğu için kullanmak zorundayız. Ama bir kaç gündür unutuyordum demi ilacını oğlumun reflüsü azalmıştı. Dün evdeydim ne zaman demir ilacı verdim çocuğum başladı kusmaya. Dermir ilacı vermediğim öğününü kusmadı. Acaba demir ilacı midesini mi kaldırıyor? Bilgisi olan var mı?
229
Muhribenin ismi betül
230
Bir şey soracağım mazur görün istigfarı, salavatı getirirken abdestli olmak gerekli mi? Birde ben malesef kapalı değilim. Saçlar açık olunca abdestli olunabiliyor mu?
231
Alıntı yapılan: ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ - 31 Mayıs , 2012, 13:42:10
Alıntı yapılan: aydinays - 31 Mayıs , 2012, 13:40:37
Dünürüm bir baba asla bir annenin yerini tutmaz. Bazıları çocuk bakamaz. Sonuçta sevgi farklı bakmak farklı. Seninde hakkın ama sorun
CANIM EN EŞİME İLK DEFA BIRAKMIYORUMKİ ÇOK BIRAKTIM AMA BU CADI BU SEFER KIYAMETİ KOPARMIŞ  :cildir: :cildir:  :dontknow:

OLUR CANIM SENDE KENDİNE ÇOK ALIŞTIRMA. aRADA ANNENE KAYINVALİDENE FALAN BIRAK bence. Şimdi yabancılama
232
Dünürüm bir baba asla bir annenin yerini tutmaz. Bazıları çocuk bakamaz. Sonuçta sevgi farklı bakmak farklı. Seninde hakkın ama sorun
233
hayırdır niye kavgalısın dünürüm.  :love9: :love9: :love9:
237
Alıntı yapılan: nagihannn - 31 Mayıs , 2012, 09:18:54
kızlarr benim içinde başlasak ben annem için baslamıştım sıraya girsem bende 1500 tane kendim okudum yardım etseniz

tabi canım rabbim izin verirzse okuruz ne demek. Rabbim kabul etsin inşallah. :amin: :amin: :amin:
238
Bende 150 okudum. allah kabul etsin.
239
Çok şükür yarabbim. Az kaldı inşallah sağlıcakla dönecek zeki mertimiz :)
240
Kızlar zeki mertten haberi olan var mI? Tahlil sonuçları nasıl çıktı?