Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - aydinays

181
Caanım arkadaşım nice senelere. Yeni yaşın sana hep güzellikleri getirsin. Canım çok özledim seni.
182
Sarperim iyiki doğdun güzel yüzlüm. Geçen sene bu zamanlarda çevrende bir çok insan sana bakıp acaba kime benziyor nasıl sevimli bir bebek diyip duruyorlardı. Şimdi ise sen kocaman abi oldun annenin babanın önünde yürüyen minicik adamsın. Rabbim seni bütün kötülüklerden kötü insanlardan korusun. İlk önce mevlama sonrada ailene hayırlı evlat ol.
Nice mutlu yıllara 

183
Alıntı yapılan: eylül_üm - 07 Haziran , 2012, 19:30:30
ılk hafta hızlı olur zaten cnm  :k06:
bende hep öle olurum bı tutarım 3-4 kg arası gıder .. sona 1.5 olur sona 1  :k06:

yanı öle olurdu eskıdeeenn  :'(

ınsallah kendımı tekrar toparlarım aynaya bıle bakmadım bu cadı yuzunden  :ehi: :ehi:

sacımı boyattım yenı devıor baslatıyorum ınsallah  :amin: :amin: :amin:

bakalım yaa cok denedım kendı kendıme öle keseyım fılan dıye 2 saatte bı bıseler yıyım fılan ama olmuyo  :BangHead:

ekmek zaten gunde 2 dılımden fazla yemıorum kı ben .. pılavıda cıkardım hayatımızdan artık pılav yapmıorum ..

evdede hep sebze yemgı yapıorum ..ve etlı mecburen ama yaglı yapıorum bıraz  :-\  yagsız tadı olmuyo kı  :ehi: :ehi:

Canım o verirsin merak etme. Benide Kayra çok yoruyor. Hiç durmuyor. Yanında duracaksın hep. Tek başına çocuk bakmak çok zormuş Banucum. Ama sen emziriyorsun kilo vermen daha çabuk olur. Bende kendi başıma denedim ama malesef yapamadım. Diyetisyene gittim. Birde hareket şart canım. Sporda çok önemli. Vücuttaki yağı kasa çevirmek önemli. Ama malesef ben Kayra yüzünden spor yapamıyorum.
184
Alıntı yapılan: eylül_üm - 07 Haziran , 2012, 19:16:12
su ve pamuga devam mı etsek bızde  :icon_scratch:

bazen yıkıyorum kaka yapınca ama cıs yapınca ıslak mendılle sılıorum can bebe nın ıslak mendılı ıle  ???

eylülcüm bence ıslak mendle alıştır derim. kız bebekleri çok narin ve hassas oluyorlar. Bende canbebe kullanıyorum. Doğduğunda unibaby yeni doğan kullandım. Belli bir süre molfix kullandım. Şimdi artık düzeni girdi bu yüzden can bebeyi kullanıyorum. Ve bende gayet memnunum. Bende 40 gün pamuk ve su ile temizledim. Benimde bütün ürünlerim mustela ama ben kremini çok sevmedim. en önemli olan nokta canım kaka yaptığın zaman heemn değiştireceksin bizim bu güne kadar hiç pişik sorunumuz olmadı. Bizde bir laf vardır sakınan göze çöp batar. ben Kayra için neyine özensem hep sorun yaşadık.  :k06: :k06: :k06:
185
Alıntı yapılan: asya81 - 07 Haziran , 2012, 15:47:46
ferro sanol berbat hiç  bir bebek sevmiyor ben ferrum kullanıyorum tadı güzel.ferroyu içtimi hemen kusyor

benim oğlumda ferro sanol kullanıyor. Garibim hep onu iştikten sonra öğürüyordu. Kuzuma 3 ay o iğrenç şeyi içirmişim.
186
Alıntı yapılan: eylül_üm - 07 Haziran , 2012, 19:14:13
bende haftaıcı gıdecegım dıyetısyene cnm .. ama ben o lıstelere uyamıyorum yaa sorun bu  :BangHead:

en fazla 12 gun uyabıldım hayatımda ılk kez 1 kez..

lısedeyken fılanda yapmıstım ama ondan sona hııııccc uymadım uyamadım bılıorum bızım pek duzenımız yok yemek duzenımızde yok saatler farklı bazen yapamıorum yemek mecbur pızza yada hamburger yıyoz  :violent1:

napıcam bımıorum :crybaby2:

canım bende tamamı tamına uyduğum söylenemez ama inan ilk 5 gün yaptım. Günlük yemek pişiriyorsan çorbanı falan. onlardan tüketirsin burda en önemli olan şey ekmek günde 4 dilimi geçmeyecek.
Salatalar yağsız bolca yiyebilirisn.
Meyve günde 4 öğün
Et günde bir kez 2 köfte tavuk olursa 3 köfte büyüklüğünde
Balık yersen 200 gram kadar yemen yeterl.
Birde sebze yemeklerini 2 ymek kaşığı  atacaksın. Et kattığın yemeklerine yağ katmayacaksın. Ben bunları uyguladım birde kayranı peşinde ev iş sanırım yaradı bana. Birde adet oldum yeni. Bu yüzden sağlam kilo vermişim. Ama hızlı oldu biraz.
187
canım 1 yaşından sonra yastık kullanılıyor genelde. Benimde oğlumun yün yastığı var. Onda yatırıyorum oynarken falan.
188
Emzirirken bende de olurdu canım. Yorgunluk ve kansızlık bende de vardı.
189
Alıntı yapılan: eylül_üm - 07 Haziran , 2012, 18:39:28
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

yag yakımın cok ıyı cnm ya neredeyse 2 kg yag yakmıssın massallah .. darısı basıma ınsallah ..  :amin:

şu kaslarımda beni feda etmeseydi süper olacaktı. Ama 1800 gram yağda hiç fena değil yani. Bacakalrım normale döndü  :k06: :k06: :k06: Ama biraz daha hareket edeceğim. İnşallah doğum kilolarımdan Ramazn sonunda kurtulacağım. Bayramda beni görenler biraz şaşırsın değil mi? ;)
190
Canım hasta mıydı? Aniden mi vefat etti? Rabbim sabırlık versin.
191
Canım başınız sağolsun. Mesaj yazıcaktım sonra yazamadım. Cenaze ortamındasın diyede arayamadım. Rabbim annesine babasına sabırlık versin canım.
192
Kızlar bugün diyetisyenime gittim.  2 900 gram vermişim.   :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: 10 günde verdim bu kiloyu doktor çok hızlı olduğunu söyledi. 1800 gram yağ yakmışım. 500 gram kas. 900 gram su atmışım vücudumdan. Haftaya pazartesi kontrole gideceğim  :hieyt: :hieyt: :hieyt:
193
Annesinin paşası bir tanem. Tam 7 ay önce hayatımıza girmene sayılı saatler kalmıştı. İyiki hayatımıza geldin hoşgeldin canım oğlum. Bir candan bir can nasıl yaratılırmış seninle öğrendim. Bir mucizeye seninle tanık oldum. Hayatımın neşesi anlamı iyiki geldin o hayatımıza. Şimdi o gülümseyen gözlerin ve ağzından çıkan kelimecikler kendi kendine bizi taklit etme çabalarınla geçirdiğimiz 7 ayın mükafatını almaya başlıyorum. Zordu acemiydim ama sanırım başardım seni küçük adam yapabildim. Daha da büyüyeceksin benim küçük meleğim. Canım oğlum seninle daha nice aylar yaşıyacağız daha nice günleri paylaşacağız. Bu aralar babanla limoniyiz. Ama biz herşeyin üstesinden gelicez rabbimin izniyle. Senin o sıcacık gülümsen bize neşe veriyor canım oğlum. Sen hep gül.  :amin: :amin: :amin:
194
konuşamıyoruz canım sorunda burda zaten. Suçlu olduğunu biliyor ama elinden birşey gelmiyor. Benim bu şehirde çok zorlandığımı görüyor ama duymamazlıktan geliyor. Ailemden uzakta iş bebek ev çok zorlanıyorum. Haftada bir gün iznim var onuda evin işiyle uğraşıyorum. Ben belki bilirsin vardiyalı çalışıyorum. Akşam evde kocamı beklemek gibi bir lüksüm yok. Bir sabah bir akşam olduğu için evimizde bir düzen bile yok malesef  :dontknow: :dontknow: :dontknow: Ben çok bir şey istemiyorum hep eşimi evlenmeden önce istediğim tek şeyin düzen olduğunu söyledim. Ama geçici diye girdiğim bu işte 2 sene bitmek üzere ama hala aynı yerdeyim. Çok yoruldum ben alışkın değilim böyle hayatımı dışarıdan izlemeye.  :BangHead: :BangHead: :BangHead:
195
düzelicek mutlaka ama keşke olmasa. Zamanla mı yabancılaştık anlamıyorum yoksa evlilik mi böyle artık birbirimizi anlamıyormuyuz neyiz? Ayda tek bir gün aynı gün izin kullanıyoruz. Ben birşeyler yapalım havalar güzelleşti gezelim dedi. Neymiş bunun işi varmış? Geçen haftadan işi bitmemişmiş. Ona işin varmı diye sormuyormuşum? Kendi işi soran olursa ama adamdan randevu almadığım kaldı bir. :violent1: :violent1: :violent1: Sonra ben anlayışsız oluyorum. Derken büyüdü içimizdekiler çıktı meydana.
Acaba ben mi çok şey istiyorum diye kendimle kavga etmekten sıkıldım artık. :y25: :y25: :y25: