Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - ponçik

129
Arkadaşlar sitemizin yöneticisi , sevgili Emine'nin büyükannesi vefat etmiş  :sad1:
Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin ...

Sizler de bir Fatiha'yı esirgemezsiniz diye düşündüm  :love9:

Okuyanlardan Allah razı olsun  :amin:
134
Defne Joy Foster evinde ölü bulundu     

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/16913186.asp?gid=373


2 Şubat 2011



Ünlü sunucu Defne Joy Foster İstanbul Caddebostan'daki evinde ölü bulundu.


3 YIL ÖNCE ANNE OLMUŞTU / FOTO GALERİ

BU MUTLULUK MAZİDE KALDI / FOTO GALERİ

Son olarak 'Yok Böyle Dans' adlı prograna yarışmacı olarak katılan ünlü sunucu Foster, 1 çocuk annesiydi.

Annesi Türk babası ABD'li, olan Foster, Kral TV ile adını duyurmuş daha sonra TV kanallarında sunuculuk çeşitli dizilerde oyunculuk yapmıştı.

Yok Böyle Dans adlı programa yarışmacı olarak katılan Defne Joy Foster geçen hafta yapılan oylama sonrası programa veda etmişti.




136
Az önce kardeşim aradı , 7 aylık oğlu uyurken birden mosmor olmuş ve nefessiz kalmış , k.validesiyle beraber sırtına vurarak o telaşla bi şekilde normale döndürmüşler ama inanılmaz korkmuşlar tabi , hemen hastaneye gitmişler , doktoru beklerken sıradaki bekleyen bayanla konuşurken , bayan bu yaşadıklarının "soğuk havale " olduğunu söylemiş

Böyle bir şey yaşayan , ya da duyan varmı içinizde ???
137




LÜTFEN FORUM KURALLARINI BİR KEZ DAHA OKUYARAK SİTEDE NE ŞEKİLDE DAVRAMAMIZ GEREKTİĞİNİ GÖZDEN GEÇİRELİM



http://www.bebegimonline.com/forum/index.php/topic,4093.0.html
140

Erken doğum yapan kadın işçilerin kullanamadıkları doğum öncesi izinleri , doğum sonrası izinlerine eklenecekmiş   :icon_thumright: yasa komisyondaymış 
nihayet kadın işçilerin mağduriyetleri sona eriyor


* * *

MADDE 5510:

İlgili karar: "MADDE 66- 22/5/2003 tarihli ve 4857 sayılı İş Kanununun 74 üncü maddesinin birinci fıkrasının sonuna aşağıdaki cümle eklenmiştir.

Kadın işçinin erken doğum yapması halinde ise doğumdan önce kullanamadığı çalıştırılmayacak süreler, doğum sonrası sürelere eklenmek suretiyle kullandırılır."


GEREKÇE

Kadın işçinin erken doğum (prematüre doğum) yapması halinde, doğum öncesi çalıştırılmayacak sekiz haftalık iznini kullanması mümkün olmamaktadır. Yapılan düzenleme ile kadın işçinin erken doğum yapması halinde, kullanamadığı doğum öncesi izin sürelerinin doğum sonrası sürelerle birleştirilerek kullanılması öngörülmüş, böylece bu durumdaki kadın işçilerin mağduriyetlerinin giderilmesi amaçlanmıştır.

Not: Devlet memurlarının durumuna dair düzenlemeler üzerine de çalışılıyor.

* * *

Alıntıdır     

http://www.hurriyetaile.com/yazarlar/pinar-reyhan/ba-sar-dik_286.html?utm_source=hurriyet&utm_medium=anasayfa&utm_campaign=link1