Bebegimonline - Anne ve Bebekleri

ANNELER İÇİN => Anne Olmak İstiyorum => Konuyu başlatan: ela_su048 - 23 Ekim , 2007, 10:14:28

Başlık: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: ela_su048 - 23 Ekim , 2007, 10:14:28
Ben 6 aydır deniyorum bebek olmasını yani evliliğimizin ilk gününden bu yana.bütün yumurtlama hesaplarını yapıyorum,folik plus kullanıyorum,ilişkiden sonra sabaha kadar kalkmıyorum ama her ay büyük bir üzüntüye kapılıyorum çünkü başarısız oluyoruz.bunun için doktorada gittim ama bişey olmadığını ve sadece rahimin biraz dönük olduğunu söyledi.1 seneyi doldurmadan pek bişeyde yapmıyorlar ama artık çok özlüyorum ben bebeğimi :amin: :igrenc: :amin: :amin:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: emel.. - 23 Ekim , 2007, 16:54:16
öncelikle hoşgeldin
sence de bu kadar kendini üzmek için henüz erken değil mi?
6 ay hiç bişey sayılmaz ki. ayrıca kendini bu kadar şartlandırman da olmamasına sebebiyet verebilir. rahat olmaya çalış.
herşeyin en hayırlısı en hayırlı olan zamanda olacaktır. hiç üzülme
kendini de boş yere harap etme.
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: aslı - 23 Ekim , 2007, 17:06:11
Hoşgeldin aramıza. ela-su ..

İnsan anne olmaya karar verince hemen olsun istiyor ve sabırsızlanıyoruz. Ama Allah hayırlısı ne zaman ie o zaman versin diye dua edin. Bende anne olmaya karar verdikten sonra belimdeki ağrılar daha da artmıştı ben hamile kalamadığıma üzülürken bir yandan da bu ağrılarla nasıl bir hamilelik geçiririm diye düşünüyordum. HAmile kalmadan 1 ay önce küçük bir operasyon geçirdim ve hemen ardından hamile kaldım. O yüzden dualarınız eksik etmeyin.
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: kuzu - 23 Ekim , 2007, 21:02:10
HOŞGELDİN ELA-SU BENCE DE DİĞER ARKADAŞLARIN DEDİĞİ GİBİ ÜZÜLMEK İÇİN ÇOK ERKEN. UMARIM EN YAKIN ZAMANDA BEBEĞİN OLUR HEPİMİZİN ORTAK HAYALİ BU SANIRIM. AMA ŞİMDİDEN BU KADAR DERT EDERSEN KENDİNE VE EŞİNE BİRAZ HAKSIZLIK ETMİŞ OLURSUN. BENCE DE KENDİNİ ŞARTLAMA UMARIM HAYIRLI BİR ZAMANDA SAĞLIKLI BİR BEBEĞİN OLUR. ALLAH HER İSTEYENE VERSİN  :amin: :binkybaby:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: ela_su048 - 25 Ekim , 2007, 01:14:28
aslında haklısınız arkadaşlar ama dediğiniz gibi insan anne olmaya karar verdiğinde sabırsızlanıyor ve hemen olsun istiyor.inşallah en kısa zamanda allah bizede bebişler nasip eder.
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: emel.. - 25 Ekim , 2007, 09:01:34
amin canım inşallah. ama stres baş düşmanın unutma. kendini strese soktuğun sürece hayalinden uzaklaşırsın. kolay değil biliyorum ama kendinden emin olup rahatlamaya çalışman lazım. sevgiler..
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: sevda - 25 Ekim , 2007, 14:49:10
CANIM ANLIYORUM SENİ AMA BÖYLEDE OLMAZ GÜZELİM BİRAZ RELAX OLMAN LAZIM KENDİNE EZİYET ETME LÜTFEN.. ;)
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: ela_su048 - 27 Ekim , 2007, 09:02:15
canlarım benim artık kafaya takmamaya çalışıyorum.çok teşekkürler.
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: sevda - 27 Ekim , 2007, 14:01:58
 :aferin: sana en doğrusu bu güzelim.... ;)
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: tubito - 03 Kasım , 2007, 01:03:45
merhaba arkadaskar

elasu okadar takma kafana nelleri  var  bu hayatta haline şükret bence henüz hiçbişey için geç degil sabır sabır ya sabır

bak ben evleneli 2,5 sene oldu hap kullandım 1,5 seneye yakın 1senedir hap içmiyorum 9 aydır korunmuyorum doktora gittik bi sorun yok ama hala bebekte yok  :sad1:

sabır sabır ya sabırrrrrrrrrrrrrrr hayırlısı neyse nezamansa o zaman olsun inşallahhhhhhhhhh  :amin:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: sevda - 03 Kasım , 2007, 15:40:17
Allah bütün bebek isteyen anne adylarını sevindirsin yarabbim. :amin:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: ela_su048 - 03 Kasım , 2007, 20:34:37
tubito arkadaşım inşallah allah sana ve bizlere en kısa  zamanda bebişler verir. :hello2: :hello2: :hello2: :hello2:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: anita - 04 Kasım , 2007, 22:32:28
merhaba
ben bir düşük yaptıktan sonra psikolojim bozulduğu için tam 9 ay hamile kalamadım.. her ay hesap yapar ilişkiden sonra yatardım hep ama olmadı.. ne zamanki hiçbir gün hesabı yapmadım o ay hamile olduğumu öğrendim..şimdi 13 aylık bir kızım var.
ve her gece anne olmak isteyen herkes için dua ederim..şunu anladım ki bu konuda mantıksal düşünmenin hiçbir faydası olmuyor.. Allahtan isteyin tüm kalbinizle dua edin ve hayırlı zamanı bekleyin. beklemek çok zordur ama Allah herşeyin doğru zamanını bilir.. dilerim dualarınız gerçek olur..
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: tubito - 05 Kasım , 2007, 12:54:24
insallah elasu

ninahuhu öncelikle gecmis  olsun (geçmis zaten ama ;D).

aslinda haklisin ninahuhu bende iliskiden sonra yatiyom 1 saat kadar kalmiyorum belimin altina yastik fln koyuyom ama bilmiyom iste yaa düsünmeden yapamiyorum unutayim diyorum birini görünce ilk agzindan cikan laf bebek yokmu daha zamani geldi artik yapin oluyo  :cussing:  sinir oluyorum ben unutmaya calisiyorum niye hatirlatiyosunuz kardesimmmmmmmmm :caca:
diyorum

tabi içimden diyorum iste böyle  ;)
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: sevda - 05 Kasım , 2007, 16:26:23
Sana öyle diyenlere ben azıcık şurdan sopalarımı kaldırabilirmiyim... :caca: :cildir:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: duru boncuk - 05 Kasım , 2007, 20:42:14
MERHABA KIZLAR ela cım gerçekten kendini ne kadar kasarsan o kadar geciktirirsin bende 1 seneden fazla uğraştım artık umudumu yitirip tüp bebeğe başlayacaktımki o ay hamile kaldım allahtan asla umut kesilmez biraz rahat olmaya çalış tabi diğerleride
hem bakın sudede çok uğraştı veeeeeeeee bugün hamile olduğu heberini aldık  :hello2: :hello2 yani neden sizinde olmasınki kalpten dua edin yeter ama hayırlısı için edin :flowers: :flowers: :flowers:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: ela_su048 - 06 Kasım , 2007, 00:59:06
valla arkadaşlar aslında hepiniz haklısınız ama ben düşünmek istemesem bile eşim çok hassaslaştı ve her ilişkiden sonra kaldırmıyor beni ve hemen bi yastık bulup getiriyor  belimin eltına :cussing: ama tuba için çok sevindim darısı hepimizin başına :hello2:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: sude - 06 Kasım , 2007, 09:41:18
canım benım senı cok ıyı anlıyorum bende yasadım yasadılklarını ve benım gıbıbırcok ınsan yasıyor.adet oldugumda hungur hungur aglardım hep ama baktım olmuyor alay etmeye basladım aman gelırse gelsın dedım aglamadım cok rahat olmaya calıstım tup tedavısıne basladım ve cok sukur allahıma dun hamıle oldugumu ogrendım uctum sevıncten halada ınanamıyorum.canım benım allahım okadar buyukkı hepınıze verıcek ben cok sorunlar yasadım cok sıkıntılar cektım yasamadıgım cekmedıgım kalmadı ama allahım yuzumu guldurdu cok sukur.eger uzulur olmuyor dıye kendını yıpratırsan hem kendıne hemde bebegının olmamasını saglarsın.cok rahat olmaya calıs.benımde eşim kaldrırmazdı yataktan yastık koyardı karnımı oksar dururdu ama hepsı gectı allah sukur.ama herzaman dua edıyorum allahım herkese versın hayılrı saglıklı evlatlar.ben sadece kendıme hıc dua etmedım bugune kadar hep baskalarınada tanıdıgıma tanımadıgıma herekse dualar ettım.bır bebek goruyım tvde yada yolda falan aglardım hamıle bı kedı kus kopek gordugumde aglardım hıcjkıra hıckıra su hayvana bıle nasıp etmıssın annelıgı banada nasıp et dıye yalvarırdım.canım sabredıcez ben hamıle kaldım dıye duaları bıkarmıyım allaha emanet hadı kaybedersem allah korusun.aklına geldıkce hep dua et allaha sıgın ve herkese dua et allahım bırgun senınde sesını duyacak ınsallah benım duydu cok sukur allahıma.ınsallah en kısa zamanda sızlerdende tek tek bu haberı alıcam ınsallah.sabırlı olun ve asla olmıcak yada olurmukı demeyın olucak allahın ıznıyel deyın ve hep guvenın ınanclı olun umudunuzu yıtırmeyın hep olucak dıye bekleyın ve olucak ınsallah bakın gorun.
kendınzıe ıyı bakın hoscakalın allaha emanet olun hepınızde ve en kısa zamanda ıyı haberler almak nasıp olsun bıze ınsallah. :hello: :hello: :hello:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: ๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑ - 06 Kasım , 2007, 09:53:43
elacım gerçekten sudenin dediklerine katılıyorum henüz senin için çok erken tabiki istiyorsundur biliyorum ama olucaktır bunla kalben inan bak bende 6 yılıma girdim henüz  :binkybaby: yok ama olucak bizde tedavilere başladık ogün hastaneye gittigimde içime bir umut ışığı dogmuştu hergece dua ediyorum olsun diye birgün rice rabbim benim de sesimi duyucak biliyorum bak bugun en mutlu günümüz çünkü içimizden bir arkadaşımız hamile onun mutluluğunu aynen yaşıyoruz morelini her zaman yüksek tut
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: daisy - 06 Kasım , 2007, 10:44:49
Merhaba kızlar.
Aslında siteyi 5 aydır takip ediyorum ama bir türlü kayıt olmamıştım. Bende 3 senelik evliyim 5 aydır da bebek düşünüyoruz. Bu siteyi de internette tesadüfen buldum. Bir çok site var ama bu site hepsinden daha sıcak geldi bana, yazılanlar bana o kadar çok destek oldu ki. Her ay aynı kabusu yaşamak hakikaten çok zormuş. İnsan derdini paylaşacak birilerini arıyor. Bugün gene belki olmaz deyip o kadar hevesle bekledikten sonra aynı sonuçla karşılaşınca 5.kez yıkıldım aslında ilk 3 ay o kadar kötü hisstememiştim. Ama son 3 ayda önce eltim 2.ye, sonra en yakın 2 arkadaşım hamile kalınca neden kötü hissettiğimi anlamışsınızdır. Onları gördükçe nasıl aklımdan atacağım bu düşünceyi. Şimdi bazı arkadaşlar diyecek ki daha çok erken diye ama genelde çevremde herkes 5 aya kalmadan hamile kalınca insan ister istemez düşünüyor.

Bir de aynen bende herşeyi yapıyorum günleri takip ediyorum yataktan kalkmıyorum.2 ay daha olmazsa  doktora gidip tetkikleri yaptırmayı düşünüyorum. Bir de en komiği önceden o kadar pimpirikliydim ki aman olmasın diye eşimi bezdiriyordum korunma konusunda:) Zaten o kadar kolay değilmiş:)
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: ๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑ - 06 Kasım , 2007, 12:56:05
daisy merhaba ben duygu 3 senelik evlisin sanırım hiç doktora gittinizmi ben gitmenizi tavsiye ederim çünkü beklemekle olmuyor inan ben de 5 yılımı bitirdim yaklaşık olarak 1,5 yıldır bebek isityoruz ama olmuyor keşke ilk başda gitseydik biraz daha yol almış olurduk ama olsun hiçbirşey için geç degil bizim sorunumuz eşimden kaynaklı oldugunu ögrendik inan çok safhalar atlattık eşim özellikle ruhen bir çöküntü yaşadı ama şimdi iyi bu ay tekrar doktora gittik şimdi yarın ultrason çekilcek eşime ve teşhis konulcak sana tavsiyem eşinle beraber bir doktora gidin en azından sorunun ne olduğunu ögrenirsiniz
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: tubito - 09 Kasım , 2007, 11:05:45
merhaba daisy
ben tubito bende 2,5 senelik evliyim yaklasık 1,5 sene kadar hapla korundum ve senin dediğin gibi hap kullanmama ragmen hamile kalmaktan korkuyodum.1 senedir hapı bıraktım 9 aydır korunmuyoruz ama ben bebek yapıcam dediğim an gittim doktora illa bekliyim olmazsa giderim demedim cünkü hamile kalmadan önce folik asit fln içmen gerekiyo en az 3 ayönceden  bence doktora bi git karı koca görünün bi sorun varsa eger onun üzerinde bilerek devam edersiniz ve vakiit kaybetmemiş olursunuz. bi sorun yoksada fol asit verirler çalışmalara devam edin derler  :ehi:

bana sorarsan kesin kez gidin hiç bekleme eşin spermiyogram testi yaptırcak erkeklerinki cok basit. sende genel muayeneden gececeksin bak biz hala tutturamadık tohumu  :ehi: ama en azından sunu diyebiliyoruz ALLAHA SUKUR Bİ SORUNUMUZ YOK BEBEĞİMİZ SADECE ZAMANINI BEKLİYO gelmesi için. doktora gitmemiş olsaydık acaba bi sorunumuz mu var sende mi bendemi diye kafamız bulanıp duracaktı sıkıntı stres olacaktı bizde ve stres bile acayip etkili olmaması konusunda. gidin kafanız gönlünüz rahat olsun ben gerekeni yaptım gerisi allahım takdiri de İLERDE KEŞKE DEMEMEK İÇİN GİT CANIM MUTLAKA  :flowers:

buarada benim kullandıgım folik asit SOLGAR  FOLACIN 400 Mg.
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: daisy - 12 Kasım , 2007, 09:58:18
Merhaba Tubito,

Bende bebek sahibi olmaya karar verdikten sonra doktora gittim. Kontrollerimi yaptırdım. Bana da dediğin gibi folik asit verdi işte, 4 ay sonra falan başka bir sebepten doktora gittim. Bana daha çok erken biraz daha bekleyelim sonra önce sana sonra eşine bazı testler yaparız dedi. Doktorlar bu konuda pek aceleci davranmıyorlar hatta bayağı rahatlar.

Ama ben stres yapmıyorum desemde gözüm kapalı dolaşamam ki dışarıda herhangi bir yerde bir bebek görsem aklıma geliyor ve hep acaba soruları kafamı kurcalıyor ama artık bende şu önümdeki doktorun koyduğu sürenin dolmasını bekliyorum gidip testleri yaptırıp ne olup olmadığının sonuçlarını öğrenmeyi.

Bir de hiç ovulasyon testlerini denedin mi bu ay acaba onu mu denesem diye de bir düşündüm.
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: tubito - 13 Kasım , 2007, 01:44:08
yok canım ben denemedim

ama doktorlar gercekten acayip rahatalar ben anlamıyorum nasıl bu kadar rahat olabiliyolar

onlar 1 sene içinde olmazsa tedaviye baslanır düşüncesindeler ama gelde onu bide isteyenlere  sor 1 sene nasıl beklenir
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: tubito - 13 Kasım , 2007, 17:37:14
ya bu ovülasyan olayı nasıl ve neyle yapılır?
:icon_scratch:
alsak yapsak
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: daisy - 14 Kasım , 2007, 09:28:16
mrb tubito,
Bu testte aynı gebelik testi gibi idrarla yapılıyormuş, yumurtlamanın olduğu günü tespit ediyor bende gittigidiyorda bir bayan satıyor en çok onu beğendim 8 tane test var, yani şansı arttırıyorsun yoksa kesin olacak diye bişey yok, ama yumurtlama döneminde yapıp zamanını biliyorsun işte ne bileyim bu ay birde bunu denemeyi düşünüyorum.
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: -Butterfly- - 14 Kasım , 2007, 10:37:07
Alıntı yapılan: daisy - 14 Kasım , 2007, 09:28:16
mrb tubito,
Bu testte aynı gebelik testi gibi idrarla yapılıyormuş, yumurtlamanın olduğu günü tespit ediyor bende gittigidiyorda bir bayan satıyor en çok onu beğendim 8 tane test var, yani şansı arttırıyorsun yoksa kesin olacak diye bişey yok, ama yumurtlama döneminde yapıp zamanını biliyorsun işte ne bileyim bu ay birde bunu denemeyi düşünüyorum.

daisy,

moralini bozmak istemem ama o test  tek kisiye gore benim bildigim  cunku bende onu kullandim tabi ayni test olmya bilir buda ayri bir sey ama testler anne adayinin gunluk hafizasina almasi gerekiyorki senin hamile kalacagin tarihi belirliye bilsin  ve benimki 15 gun boyunca suruyordu her ay 15 tane stic (test cubugu) yani kulaniyordum  bence iyice ogren ne oldugunu ondan sonra almayi dusun fakat siddetle tavsiye ediyorum kesinlikle faydali...
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: daisy - 14 Kasım , 2007, 14:51:58
mrb,
Ben yanlış anlattım galiba, eczanelerde satılan bile 5 çubukluk
o sitede gene 8 lii var o dönemde sırayla test yapıyorsun yumurtlama zamanında arka arkaya o çubuklarla her gün test yapıp belirliyorsun zaten sitede kullanımı ile ilgili satanlar bayağı bilgi vermişler. Ordanda isteyenler bakabilir ovulasyon testi diye aratınca da çıkıyor zaten ordan da bilgi alınabilir.

Seninde tavsiyenle daha da heveslendim şimdi:)
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: tubito - 14 Kasım , 2007, 16:54:32
slm arkadaslar

daisy gittigidiyorda inceledim ürünü bende alabilirim bakalim alirsam dogru kullanabilecekmiyim ise yarayacakmi? görecez

http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=6214937
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: daisy - 15 Kasım , 2007, 13:26:53
mrb,

dün öğleden sonra sipriş verdim bugün elime ulaştı.
Bakalım birde bunu deneyelim sonuçları gene sizlerle paylaşırız. Ne kadar verimli bir test görmüş olacağız.
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: tubito - 19 Kasım , 2007, 17:15:28
slm daisy  ovülasyonu kullaniyomusun

sonuclar nasil ve ya  suanki durum nasil ise yariyomu ona göre bende alicam

senden aldigim bilgilere göre

öptüm canım
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: emel.. - 22 Kasım , 2007, 09:40:30
tubito yoksun ortalarda. yoksa benim dediğim yine mi çıktı :laughing7: nerelerdesin bi ses verr :cildir:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: tubito - 22 Kasım , 2007, 17:43:36
burdayım canim

nete giremedim 2 gündür ondan yani
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: daisy - 03 Aralık , 2007, 13:53:10
Merhaba tubito,
İzinde olduğum için nete pek giremiyorum açıkçası o yüzden sorunu yanıtlamakta biraz geç kaldım. Testleri kullandım yumurtlamanın olduğu zamanı tespit ediyorsun yumurtlama olduğu gün çift çizgi oluşuyor testte ama tabi bu da kesin
hamile kalacağın anlamına gelmiyor o günlerde ilişkiye girip şansı arttırıyorsun. Ama en azından hesap yöntemine göre uygun zamanda yumurtlama olduğunu öğrenmiş oldum:) Gerisi Allah'a kalmış dua atmekten ve sabırla beklemekten başka yapacak bişey yok. Ama o kadar zor ki beklemek çok zormuş... :( :icon_pale:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: tubito - 04 Aralık , 2007, 11:50:38
evet canım beklemek cok zor

insallah tutar bakalım eğer yılbasına kadar bendede bisey olmazsa tekrar doktora gitmeyi düsünüyorum yurtlamayı hızlandırıcı bisey mi verir artık ne olursa bakalım

insallah gerek kalmazda gelir bebeğim ve bebeklerimiz  ;)
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: seda_pehlivan - 04 Aralık , 2007, 15:11:46
bende sıkıldım artık beklemekten ne olur bebegim cabuk gel annen seni cok seviyor seni bütün kötülüklerden koruyacak :crybaby2: :(
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: -Butterfly- - 04 Aralık , 2007, 18:40:50
sedacim canim benim insallah allah gonlune gore verecektir umudunu kesme hos kesmedigini goruyorum ama sabir birazcik allah herseyi zamaninda veriyor hayirlisiyla veriyor.birde cok isteyince olmuyor stres yapinacada olmuyor  sakin olmaya calis olmazsa evlat edinirim diye telkin et kenidini surekli onu dusunmemeye calis bende senin gibiydim kafayi yiyordum neden olmuyor diye ve son olarak kuzenim tubisin yontemini denedim oda oyle yapmaya baslayinca hamile kaldi hep olmazsa sorun degil dedim evlat edinir sevap kazanirim dedim strestten arindim once ve daha sonra allah gonlume gore verdi.. insallah seninde olcak ve sen o guzel haberi bagira bagira bize mujde vereceksin.. :opucuk: :opucuk: :hieyt:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: seda_pehlivan - 05 Aralık , 2007, 12:13:52
canım cok saol bu güzel cümlelerin icin :-[ elbette burdan herkese haykıracam hamile oldugumu umudumu hic kesmedim cok şükür hicbir sorunum yok allahım gönlüme göre verecek stres yapamamaya calışıyorum unuttum diyorum hemen bebek yokmu diye sormuyolarmı deli oluyorum yani :cildir:ayberk beyler nasılllar akıllı duruyolarmı annesi onu benim yerime  :opucuk:büyüyünce cok canlar yakar bu afacan  :toothy10: :ehi:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: sevda - 05 Aralık , 2007, 14:17:38
Ah birde şu çevremizdeki yani patavasızları temizlemenin yada onları dize getirmenin bir yolu olsa keşkee.... :-\

Sen ve diğer arkadaşlarım hiç üzülmesinlerr onlar ne yapmaya çalışıyorlarsa çalışsınlar sizlerin morallerini bozamıycaklar.... ;) :opucuk:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: seda_pehlivan - 05 Aralık , 2007, 17:14:45
evet sevdacıgım haklısın sinir oluyorum onlara zaten :cildir:ben hic takmıyorum kafama zamanı gelince olacaktır zaten allahın taktiri ne zamansa o  zaman olacak :amin:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: seda_pehlivan - 05 Aralık , 2007, 17:17:25
yakışıklı arhanımıda kocaman öpüyorum annesi burdan senin gibi bi anneye de bu cicekler az gelir :opucuk: :flowers:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: tubito - 05 Aralık , 2007, 21:07:52
offffffffff offffffffffffffffff

bu insanlar ayno seyler benim basımada geliyor tam unuttum diyorum  dha bebek düşünmüyor musun zamanı geldi yap artık bitane fln  :cildir:   

sizene yaa sizeneeeeeeeeeeeeeeeeeee  :cildir:  :cildir:  :cildir:   istediğim zaman yaparım zamanın ben bilirim sizeneeeeeeeeeeeeee     :cildir:    :cildir:     :cildir:

demek geliyor içimden ama diyemiyorum tabii :sad1:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: duru boncuk - 05 Aralık , 2007, 21:24:54
o insanlara bu yarar ancakk :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1:benimde aklımdan atamamamın tek sebebi o aptal insanlardı  bıkmıştım artık yaaa  :cildir: :cildir: :cildir: :cildir:
sizlerde takmayın kafanıza inanınki ben artık taman istemiyorum artık dediğim ay hamile kaldım allahıma şükürler olsun eminim sizinde zamanınız vardır sabredin ve dua edin  :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: sevda - 05 Aralık , 2007, 21:29:02
Sevgilise dacım canım sağol bu güzel çiçeklerde arhandan teyzesine geliyorrr.... :flowers: :flowers:

Öpücüklerde annesinden geliyorr.... :opucuk: :opucuk:

Tubitooo canımsın sen güzelim aahhh dilin kemiği yokkk biliyorum ama bu insanlarında yüreği yokkk yaaa.... :caca:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: tubito - 07 Aralık , 2007, 11:37:34
sorma yaaww sinir seyler   :cildir:

ya ben dün mahalleden arkadasımın kontrolü vardı onunla birlikte dr gittim o muayene olurken kendimden bahsettim. doktor tedaviye baslayalım dedi  :'(     yumurtlatıcı hap vercekmis adet oldugunda gel dedi   sonradan aklıma geldi benimde bana hormon testi hiç yapan olmadı. doktora diycem once hormon testi yapalım sonra gerekirse ilaca baslarım  dimi ama?

bide bana dedik zayıflaman gerekiyo (ama ben o kadar kilolu değilim ki)   ben 1.5 seneye yakın hap kullandım ondan olabilirmi olmaması dedim yok dedi  hapı içerken 1 gün unut hemen hamile kalırsın dedi hap ilgili degil dedi

ben gidicem doktora kızlar beklemenin anlamı yok hayat sartları yedigimiz içtigimiz seyler artık sağlıkla değil ondan böyle sorunlar cıkıyo bana göre   :sad1:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: seda_pehlivan - 07 Aralık , 2007, 12:26:00
canım doktor sana neden hormon testi yapmamış bu zamana kadar anlamadım :icon_scratch:ben kasım ayında yaptırdım hormon testini herşey normal dedi doktorum bana öyle bir hap vermedi yalnızca yumurta catlatma ignesi yaptırmıştım 1 ay oda yumurtayı catlaşmış ama kendini geri toparlamıştı ve kendimi hamile hissetmeme sebep olmuştu hormon testini doktorlar regl gününün 3. gününde yapıyolar tubitocugum bu kadar takma canım kafanı üzme kendini bu kadar :opucuk:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: sevda - 07 Aralık , 2007, 13:53:07
Evet tubişcim yaa neden şimdiye kadar yapmamaış dr bu testi sana hemen sor ve yaptır bitanem...Bizide haberdar et ama oldumu... ;)
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: tubito - 07 Aralık , 2007, 17:12:23
canlarımm

ben bundan önce 3 ayrı dr gittim dün gittigim 4. idi.  hiçbiri demedi bu ara adet olucam zaten tahminimce pazartesi veya salı giderim o zaman sorucam aldığım cevaba göre yaptırcam mantıklı bi acıklama yaparsa amenna

bakalım
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: tubito - 13 Aralık , 2007, 11:11:08
arkadaslar slm
dün doktora gittim tekrar rahim filmine baktı ve bana dediki ilacın dağıldığı noktalar biraz sorun olması gerektigi gibi dağılmamıs ama cok büyük bi sorun degil dedi rahmimin biraz geride oldugunu ve bununda sorun olmayacağını söyledi.
ve bana 3 ayrı hap verdi 1.monodoks 2. gonaphene (mide bulantısı yapıyomus) 3.glukofen (bunu sürekli icecekmisim)
bu ilaclarını  kullananlar varmı aranızda ne tür etkileri olacak?internetten bakıyorum ama net bi sonuç alabilmis değilim.
ayrıca beni diyetisyene yönlendirdi onada gittim bir sürü test yapılacak seker kabızlık hazımsızlık guatr  vs vs.....  13 ayrı test kan verdim bugun ac karnına. :crybaby2:
sonrasında bana diyet listesi vercek en az 5  kilo vermem lazım normalde 10 kilo fazlam var eğer hamilelik boyuncada devam edersek en fazla 9 kilo alırsın dedi diyetisyen. hamilelikte 30 kilo alıp diyetisyene gelenler varmıs (ben 30 kilo alsam halimi düsünemiyorum )
hormon testininde bana neden yapılmadığını sordum hormon testini adet düzensizligi olan kisilerde gerek görüyolarmıs ondan yapılmamıs ve bende gerek görmüyorum dedi.

bakalım ugrasıyoruz bebis için  ama size bi itirafta bulunayım bu kadar ugrasacağımı bilseydim  en bastan hiç korunmazdım  :sad1:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: emel.. - 13 Aralık , 2007, 13:17:44
olacak olacak çok az kaldı.  :occasion14: sen hele şu ilaçlara falan bi başla. ama kilon fazlaysa bu da bir etkendir biliyosun. birazda kilo verdin mi olacak.  :hello2: aksini düşünme bile zaten düşünmen için de bir sebep yok çok şükür.  :basardim:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: sevda - 13 Aralık , 2007, 14:38:42
Canım tubitom allah sana güzelll bir evlat vericek sen üzülmee hep iyi düşünnn güzelim bu arada o ilaçlarla ilgili bir fikrim yok ama eğer istersen ilaç mümessili ark var ona sorabilirim belki o biliyordur..

Zayıflaman konusuna gelincede evet nekadar düşük kiloyla başlarsan okadar iyi olur senin için bak ben 51 le başladım 71 le bitirdim birde ben 60 la başlasaydım düşün nekadar az kilo okadar veriebileceğin az kilo anlamına geliyorr gerçi ben 1 senede verebildim ama olsun yinede sen ipin ucunu kaçırmaa.... ;) :opucuk:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: seda_pehlivan - 13 Aralık , 2007, 15:04:58
tubitocugum doktor gerek duymamış şaşırdım cünkü adet düzensizligim yok bana yapmıştı hormon testini :icon_scratch:inş canım senin icin herşey iyi olcak sen hep en iyisini düşün :opucuk: :flowers:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: ela_su048 - 15 Aralık , 2007, 10:30:06
selam arkadaşlar çok özür dilerim uzun süredir giremiyorum nete bende daha bebiş falan yok umarım sizlerde olur.ben artık umut etmiyorum hadi hoşçakalın.
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: seda_pehlivan - 15 Aralık , 2007, 10:45:21
ela_su kendini hemen öyle bırakma allah büyük bir tek zamanını o bilir bende 14 aylık evliyim bendede bebek yok ama herşeyin hayırlısı dimi canım :-[umudunu yitirme canım :love9:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: ela_su048 - 15 Aralık , 2007, 11:21:53
canım benim teşekkür ederim elbette bunu bir tek allah bilir ve inşallah biran evvel hapimize nasip eder :igrenc: :hello2: :hello2:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: sevda - 15 Aralık , 2007, 14:06:48
AMA BUKADAR KARAMSAR OLMA GÜZELİM YAAA OLUCAK AMA BEKLEMEN VE SABRETMENLE OLUCAKKK... ;) :opucuk:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: -Butterfly- - 15 Aralık , 2007, 20:35:06
tubitocum hadi hayirlisi bakalim su testlerini yaptirda  hersey daha guzel olacak insallah  bu arad dr. dedigi seye takildim ilac nasil ulasmamis? kanallarda sorun var demeki ilacin ama acilmistir heralde ilacla kapalilik varsa bile benimkide kapaliydi ama ilaci aldiktan hemen sonra acildi .insallah est sonuclarinda guzel gelecek  :opucuk: :opucuk:


elasu guzelim bu kadar kolaymi pes etmek allah hic bir seyi okadar kolay vermiyor kolay olsa kiymeti olurmuydu sence? bunlari hepsini bir sinav olarak degerlendir sinaniyormussun gibi dusun bak burda yillardir mucedale veren anneler var  hemde normal yolla kalamayan ama hala pes etmeden mucade veren tup bebekten tutta aklina gelebilecek her yontemi deneyorlar..insallah allahim sanada en hayirlisini verecektir o yuce annelik duygusunu tatiracaktir sanada .. sen uzulme ama tamammi  :opucuk: :opucuk:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: tubito - 16 Aralık , 2007, 01:15:07
slm arkadaslar

yorumlar ve desteginiz çok çok tesekür ederim hepiniize canlarım benim hepinizi ayrı ayrı öpüyorum  :flowers:

test sonuclarını ögrenmeye giderken inanılmaz sıkılmıstır nefes alamıyodum sanki ters bişey olmasından korkuyodum allahıma cok şükür sonuclar iyi
sadece troid bezlerim az calısıyomus ondan cabuk kilo alıyomusum.  yltrasyon cekin dedi dr. bugun cekindim pazartesi dr. götürcem  ultrasyonu ceken bayan önemli bişey olmadıgını söyledi. ben 1,60 boyunda 65 kiloyum  :honk:    58 kiloya fln düşsem yeterli olacak. Diyetisyen dr. hamileliktede devam edersek hamilelik boyunca en fazla 9 kilo alır cıkarsın dedi hem senin için hem cocuk için ii olur dedi bakalım kısmet artık
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: -Butterfly- - 16 Aralık , 2007, 09:10:12
tubitocum ultrason sonuclarinin temiz cikmasina sevindimmm canimmm :hello2: hadi bakalim ilk asamayi hairlisiyla bitirdin insallah sonraki asamalarda guzel gelisecek.. ama ben sunu anlamiyorum kiloyla nasil bagdastiriliyorki yani dunyada milyonlarca obezite insan var ve hamile kaliyor bunlara ornekte benim teyzem  teyzemin 4 tane kizi var ve teyzem ilk hamililiginde aldigi kilolari veremedi ve dolayisiyla her hamileligide ekstra kilo olarak kaldi uzerinde ama hamile kalmasina manide degildi ayni zamanda teyzeminde tiroidlerinde sorun var kilo verememesinin bir diger nedeni bu  :dontknow: anlayamadim ama tabiki herseyden once annenin psikolojisini etkileyecegi bir gercek umarim sen en kisa surede kilolarindan kurtulursun ama senin kilon acikcasi abartilacak bir kilo degil.. ;)
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: sevda - 17 Aralık , 2007, 15:51:05
Canım testlerinin iyi çıkmasına çok sevindimmm bu arada okadarda kilolu değilsinki ama yinede diyetle kilo alman konusunda diyetisyenine hak vermiyor değilim bak ben 20 kilo aldım kendi başımaa eğer bukadar kilo alacağımı bilseydim oana göre hareket ederdim... :suclu:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: tubito - 18 Aralık , 2007, 13:02:59
busecim bende cok kilolu olmadığımı düsünüyorm ama iste

öyle veya böyle benim için daha iyi olacak biraz zayıflayıp hamile kalırsam benim acımdann iyi olacak o yüzden devam ediyorumm bugün basladım diyet programıma

bakalım en yakın zamanda zayıf ve hamis haberimi veririm insallahhhhh  :amin:

öptüm sizi  :flowers: :love9:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: aysel - 19 Aralık , 2007, 09:16:32
Tubitocum  testlerin temiz çıkmasıa çok sevindim hayatım zor bir yolu temiz kateddin artık allahtan hayırlısı en kısa zaman da güzel haberlerini duyarız inşallah :hello2: :nazar:



Busecimayni kilolu insan hamile kalmaz diye birşey yok olabilir ama bu sadece anne sağlığı için iyi olacaktır çok fazla kilolu bir insanın hamileliği boyunca alacağı kilolarıda düşünürsek zor bir hamilelik bu anne adayını bekliyor demektir hayatım.Şuda var bünye ile alakalı kilolu bir insanken hamile kalması zor olan bir bayan kilo verince daha kolay gebe kalabiliyor canım :k06:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: -Butterfly- - 19 Aralık , 2007, 09:36:53
 :k06: :k06: Aysel bende ayni seyleri yazmisim zaten  :icon_thumright:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: aysel - 19 Aralık , 2007, 12:23:04
 :D aaaaaaaa çok karışık bişeyler oldu öyleyse :k06:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: ela_su048 - 19 Aralık , 2007, 15:21:01
tubitocum sonuçlara çok sevindim arkadaşlar buarada söylemek için ve umutlanmak için çok erken daha biliyorum ama adetim 2 gün gecikmiş durumda ve ben günü gününe olan bi insanım şuan sabırla ve korkuyla bekliyorum umarım bende anne olma sevincini yaşarım :hello2: :hello2: :hello2:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: sevda - 19 Aralık , 2007, 17:31:14
 :amin: allah herkesin gönlüne göre verir.... :amin:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: -Butterfly- - 19 Aralık , 2007, 22:48:37
ELASU COK SEVINDIM INSALLAH HAYIRLI HABERLERINI VERIRSIN BUDA SANA BAYRAM HEDIYESI OLUR..

[eklenti yönetici tarafından silindi]
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: aysel - 27 Aralık , 2007, 11:06:01
Elasu geri dönmedin adetin 2 gün gecikmişti ve sen hep tam günü gününe oluyordun ne oldu  :binkybaby: varmı ?
Bizi merakta bıraktın canım  :hello:
yoksa  :binkybaby: rabbim sana bir bayram hediyesimi bağışladı
Son durum nedir?
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: tubito - 27 Aralık , 2007, 23:07:32
elasu, aysel cok tsk ederim canlarım herkese tsk ederim

elasu bi haber ver bakim anne olmaya adaymısın degilmisin?   :icon_thumright:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: aysel - 28 Aralık , 2007, 08:37:04
önemli değil tuğbacım sağlığın yerindeyse ne güzel bu arada elasu nerelerde hiç bir şekilde geri dönmedi arkadaşımız
Elasuuuuuuuuuu nerelerdesin yaa :caca:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: tubito - 28 Aralık , 2007, 10:44:03
elasu kayıp

kayıp aranıyorrrrr 
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: aysel - 28 Aralık , 2007, 15:13:30
nereye kayboldu bu ela su
merağımızda kursağımızda kaldı yaw
Elasuuuuuuuuuuuuu  :cildir:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: sevda - 28 Aralık , 2007, 16:10:44
ELASUUUUU...... ???
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: duru boncuk - 30 Aralık , 2007, 22:02:24
elasu umarım dönüşün muhteşem olur merakla bekliyorummm :amin: :amin:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: -Butterfly- - 01 Ocak , 2008, 00:28:09
 :opucuk:

[eklenti yönetici tarafından silindi]
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: ela_su048 - 18 Ocak , 2008, 21:47:53
 :igrenc: :igrenc: :igrenc:arkadaşlar moralim çok bozuk olduğu için nete girmedim o yüzden özür dilerim bebiş falan yok .umarım sizlerin olur. :hello2: :hello2: :hello2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: sevda - 19 Ocak , 2008, 00:32:24
Elasu neden bukar karamsarsın yaa canım benim seninde olucak ama lütfen hemen yelkenleri suya indirme bitanem benim .... ;) :opucuk:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: tubito - 20 Ocak , 2008, 01:15:10
elasu bu nedemek şimdi  böyle denirmi karamsarlık yok ben 1 sene korunmadıgım halde olmadı ama bak sen sonunda oldu allaha sükür herseyin bi zamanı var senin melegin zamanını bekliyo inan bana :flowers:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: ela_su048 - 24 Ocak , 2008, 12:09:40
canımsınız çok teşekkür ederim iyiki varsınız ve bana gerçekten çok iyi geliyorsunuz hepinizi çooookkkk seviyorum... :k06: :k06: :k06:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: sevda - 24 Ocak , 2008, 15:05:18
Bizde seni seviyoruz güzel şeyyy.... ;) :opucuk:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: tubito - 25 Ocak , 2008, 00:23:31
I love youuuuuuuuu   :love9: :love7: :flowers:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: aysel - 25 Ocak , 2008, 16:47:47
Elasu su seni çok seviyoruz canım  :opucuk:  :k06:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: desree (Özlem) - 25 Ocak , 2008, 17:02:14
Bende bilirim bu bekleyişi ben sonunda meyvesini aldım çok şükür umarım Allah olmayanlarada nasip eder, ama ben oğlum olduktan sonra şunu anladım hiç bir şeyi çok istememek yani saplantı yapmamak gerekiyor biz evliliğimizin ilk 3 yılında istemedik sonra her çift gibi tatmak istedik 6 ay niye olmuyo neden insanların soruşları her ay gelen hayal kırıklığı sonunda hamile kaldım ama 2 aylıkken kaybettim hep isyanlardaydım 6 ay yasaktı bi 6 ay da kendiliğinden olmadı tabi ben yine hep kendimi yıprattım sonra tekrar hamile kaldım ama nasıl dikkat ediyorum hep bir şey olacak korkusu derken neyse evladıma kavuştum ama ruh halim berbattı doğum sonrası depresyon geçirdim malesef oğlum çok huysuzdu gaz ve kolikle başımız dertteydi dedim "bu mudur ben bunun için mi bekledim bu kadar istedim" ahh o ilk zamanlar kabus gibiydi 6 ay da bununla mücadele ettik çok şükür ciddi sağlık problemleri yaşamadık ama sürekli ağlayan bir bebek hiçbirimizde huzur kalmamıştı neyseki geçti artık çok şükür demem o ki büyütmeyin kendi haline bırakın elinizden geleni yapıyorsunuz çok isteyince hayal kırıklığına uğrayabiliyor insan eşinizle bol bol vakit geçirin, gezin tozun eğlenin çocuktan sonra pek sosyal hayat kalmıyor çünkü, bunda da bir hikmet vardır diye düşünün, bu zamanları üzülerek geçirmeyin tadını çıkarın zaten insan her anının tadını çıkarmalı bence
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: leyla59 - 25 Ocak , 2008, 17:14:18
kızlar bebişleri olmayanlar üzülmesin yaa yaşayın hayatınızı hayatın zevkini çıkarın gezin tozun eğlenin gerçekten çocuk olunca bunların hiçbiri olmuyo allah kararlamıştır günlerini eğer sizlerde bir problem yoksa umudunuzu kesmeyin hep dua edin benimde bir arkadaşım var çocuğu olmuyo ve durumlarıda yok aşılama yaptırcak ama para bulamıyo eşide elektrik işi yapıyo oda iş olursa bağkur yok sigorta yok hallerinize şükredin ve dua edin bu devirde herşeyin kolayı var
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: ela_su048 - 27 Ocak , 2008, 14:17:46
canlarım benim bu ay 5 gün gecikti ama hemen test yapmam çünkü sonrasında üzülüyorum elimden geldiği kadar bekleyecem 10 gün felan bakalım ne olacak.hepinizi kocaman öpüyorummm  :love3: :love3:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: aysel - 28 Ocak , 2008, 10:41:43
tamam elacığım
beklemek istiyossan bekleyeceksin tabikide ama kandine stres yapmadan kendini, sıkmadan oldumu canım  :opucuk:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: pamuksekeri00 - 28 Ocak , 2008, 11:09:48
hadi inş elacığım hayırlı haberler verirsin bize :amin: :-[
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: tubito - 28 Ocak , 2008, 22:57:34
bekle canım bekle acele etme oluruna bırak streste yapma  öptüm şeker  :flowers:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: sevda - 29 Ocak , 2008, 00:58:17
Hadi hayırlısı güzelim inşallah hayırlı haberlerr verirsin bizee... :amin:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: aysel - 02 Şubat , 2008, 19:29:01
Elaasuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu  :cildir:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: aysel - 05 Şubat , 2008, 08:38:25
elasu güzel haberlerini bekliyoruz ne oldu canım hadi bize güzel haberler ver lütfen  :opucuk:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: tubito - 09 Şubat , 2008, 12:45:26
elasu nerdesin haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: aysel - 12 Şubat , 2008, 13:02:16
elasuuuu  :amin:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: sevda - 12 Şubat , 2008, 16:38:47
Evet güzelim nerelerdesin yaa merak ediyoruz seni.. :-\
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: tubis - 19 Mart , 2008, 13:50:12
elacım 2 ay olacak nerelerdesn bende çok merak ediyorm seni ve  hayırlı haberlerini
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: ela_su048 - 08 Nisan , 2008, 01:28:41
arkadaşlar ben o kadar kötüyümki aylardır nete bile girmiyorum eşim sperm testi yaptırdı ve sonuç çok kötü sperm sayısdı 2 milyon ve hareketlilik 4.derece yani hareketlilikte yok umarım sizler iyisinizdir.tubitocum bebiş nasıl sen onu söyle ona iyi bak.herkesii öptüm....
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: tubis - 08 Nisan , 2008, 11:34:38
canım herşeyin bir çaresi bulunur Allah dermansız dert vermesin yeter ki.biliyosun tıp çok ilerledi.bak uzun zmandır gelmemişsin nete sakın evde tek başına kalıpda kendini dinlem.gel buraya paylaş bizimle emin ol iyi gelecektir.bende 8 aydır deniyorum ama hala olmadı geçen ay doktora gittik, eşime sperm testi verdi yarın alıcaz sonucunuda. bakalım bizi neler bekliyo.dediğim gibi Allah dermansız dert vermesin canım sabim en iyisini bilir, herşeyin kın umudunu yitirme Rabbir zmanı var inan bana....Çok öpüyorum    :opucuk: :opucuk: seni kendine iyi bak... :flowers: :flowers: haa bu arada bizide habersiz bırama olur mu  ;) ;) ;)
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: susi - 08 Nisan , 2008, 12:17:26
Ela cım bukadar ümitsiz olma sperm sayısının düşük olması herşeyin sonu değil görümceminde eşinin böyleydi öcelikle balık havyar bal yani vitavin veriçi şeyler yemesini söyledi dr sonrada tesisllerden canlı sperm alıp tüp bebek yaptılar şimdi bebiş leri 2 aylı
k oldu görseniz ne tatlı ama en önemlisi moralini yüksek tutmanızzz :sunny:
      :flowers:      :flowers:     :flowers:        :flowers:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: ๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑ - 08 Nisan , 2008, 16:12:07
canım elasucum bencede sen gel bizi dinle eşine bol bol keçiboynuzu kürleri yap keciboynuzunu kaynat onları iki saat dinlendirdikden sonra mıkserle karıştır ve sabah akşam bir bardak içsin bak cok faydasını görürsün  bide onun aktarlarda keçiboynuzu pekmezi satılıyor onu alabilirsin oda çok faydalı benim eşimin hiç yok sen dua et yine azda olsa bulunmuş sonuçta ilaçlarla cogalır bizimkinde hiç yok sıfır tüp bebek tedavisi verdiler bize perşembe başlıyoruz darısı başına güzelim sen kalbini ferah tut herzaman olur  :k06: :k06:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: tubito - 08 Nisan , 2008, 22:26:16
elasu canım üzülme ne olur herseyin caresi var artık  bi care bulunur merak etme sen inancını kaybetme dua et bol bol stres yapma elbet bir gün gelecek merak etme

benim bebiş cok iyi suan 17 haftalık ve dr erkek dedi (yanılmadıysa)

dualarım seninle sen gönlünü ferah tut  hersey gönlünce olsun
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: ela_su048 - 12 Nisan , 2008, 01:47:53
arkadaşlar berbat durumdayım eşimin ilk sperm testi 5 milyondu doktor belki ortam kötüydü ve dikkat etmemiş olabilirsiniz demişti tekrar istedi ve bizde tüm istenilenlere harfiyen uyduk bu defa sonuç sıfır geldi inanabiliyormusunuz sperm sayısı 1 hafta sonra sıfır çıktı ağlamaktan gözlerim şişmiş durumdabana bi akıl verin neden böyle oldu?
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: ametist - 13 Nisan , 2008, 00:07:52
elasu canım ümitsizliğe kapılma arkadaşların dedikleri gibi kürleri uygula mutlaka çok etkili  faydasıda vardır.duyguseli isimli arkadaşda yazmış tüp bebek şansı var. doktoruna da güven.Rabbim bizlere sabır veriyosa inşallh karşılığınıda bebişlerle görürüz.stres kesinlikle yapma.bol dua et.lütfen üzülme
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: susi - 13 Nisan , 2008, 11:42:47
ela_su  cnm senin adına inanki çok üzüldüm .bnce tekrar tahlil yaptırın çünkü iki sonuçta birbirinden  çok farklı bunda bi yanlışlık olmalı .ve en önemlisi moral ltfen bukadar üzülme herşeyin bi caresivar  ama  unutmaki sonuç ne olursa olsun hayat devam edecek   o  nedenle kendine ve eşine dikkat ett   cnm  :amin: dualarımız sizin için :amin:





Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: tubito - 14 Nisan , 2008, 23:15:02
elasu hiç üzme kendini canım

tıp cok ilerledi artık tüp bebek yaparsın bizim işyerinden arkadassında esinin spermlerinde sorun vardı tüp bebek yöntemine basvurdular şimdi  5 aylık hamile hiç canını sıkma canım dua et bol bol canım bizde edicez merak etme
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: ela_su048 - 18 Nisan , 2008, 10:03:33
YUPPPPPPPİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ ARKADAŞLAR ÇOK MUTLUYUM O SALAK ÖZEL HASTANE SONUCU YANLIŞ ÇIKARMIŞ EŞİMİN SPERM TESTİ DOKTORUM TAKİBİNDE YENİLENDİ VE 8 MİLYON ÇIKTI FAKAT HAREKETLİLİK ÇOK ÇOK AZ AMA HİÇ UMRUMDA DEĞİL ÇIKTI YA ÖNEMLİ OLAN BU DOKTORUMDA SİZİ DAHA FAZLA STRESE SOKMAYACAĞIM YOK İLAÇTI YOK VARİKOSALDİ FALAN DİYE ÖNÜMÜZDEKİ AY İLK AŞILAMAYI YAPIYORUZ ZATEN 3 AŞILAMA DENEMESİ ŞART AMA UMARIM TUTARDA TÜP BEBEĞE GEREK KALMAZ KALSADA SORUN DEĞİL BUNLARI SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM VE HEPİNİZDEN EŞİME BAHSEDİYORUM İNANIN SİZE TEŞEKKÜR EDİYOR BANA MORAL VERDİĞİNİZ İÇİN SAĞOLUN KIZLAR HEPİNİZ AMA HEPİNİZ.
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: tubis - 18 Nisan , 2008, 14:16:44
çok sevindim canım.zaten belliydi böyle bir yalnışlığın olduğu.iki test arasında çok fark vardı çünkü.Rabbim en kısa zamanda hayırlı bir bebiş versin sanada banada canım. :amin: :amin: :amin:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: ๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑ - 18 Nisan , 2008, 16:09:12
bitanem bak gördünmü üzüldüğüne degdimi işte sonuç ortaya çıktı hadi bakalım kolay gelsin sizede aşılama için bizde tüp bebege başlıycaz bir sihirli degnek degse burdakı bütün hamile kalmak isteyenler birden hepimiz hamiş olcaz bu sene sanırım hadi hayırlsı kendine iyi bak ela_sucum   :k06: :k06: :k06:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: mavili - 18 Nisan , 2008, 22:27:49
Allah herkesin gönlüne göre versin Allah bebiş isteyenlerin tez zamanda kucagını doldursun dualarım sizinle arkadaşlar umarım herşey gönlünüzce olur :amin:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: ametist - 19 Nisan , 2008, 11:14:48
ela çok sevindim senin adına boşuna üzülmüşsün.inşallah aşılaman tutar.allah herkesin gönlüne göre versin.bende çatlatma tedavisi gördüm 2 ay ama olumsuz.aşılama yaptırmak istiyorum.özelde mi yaptırıyorsun? ücreti ne kadar?
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: susi - 22 Nisan , 2008, 20:17:15
elacım inanki çok sevindim senin adına gördünmü bak hiç üzülmeye değmezmiş     allah gönlüne göre versin  cnm  öpüyom
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: mesude - 18 Haziran , 2008, 13:27:20
6 ay evlısın daha kafana takma bende doktora gıtmıstım 6 aylık evlıyken 1 yıla kadar mudahale edemem dedı 2 ay sonra hamıle kaldım doktora tedavıye deıl ultrason ıcın gıttım hersey kısmettır bu kadar uzme kendını allah ne zaman nasıp edrese o zaman olur merak etme rahat ol
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: nihamik - 19 Haziran , 2008, 16:53:11
meraba arkadaşlar
foruma düzenli yazamasamda çoğunlukla takip ediyorum
yeni hamileleri duydukça çok seviniyorum, umarım hayırlısıyla bebeklerini kucaklarınıza alırsınız
geçan ay hüsrana uğradım  bende, bu aydan baya umutluydum en azından stresten sıkıntıdan mümkün olduğunca uzak durdum
adetime 6 gün kala erken gebelik testi yaptım, oldukça silik bir çizgi vardı
kendimi heveslendirmicem dedim ama nerde, tutamıyorum ki kendimi
bugün rüyamda hamile olduğumu gördüm dayanamadım uyanır uyanmaz bir test daha yaptım ama bu normal testlerden
ve hiç bir şey yoktu. bugun adetime 3 gün var sizce test yanlış cıkmıs olabilir mi?
Allah'ım sen hepimizin yüzünü güldür :amin:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: mavili - 21 Haziran , 2008, 10:24:36
canım acele etme bence adetinden birkaç gün geçsin sonra bak ben 4 gün geçince bakmıştım ve çıkmıştı
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: tekila - 07 Kasım , 2008, 10:47:04
alıyorum seni ama genede denemeye devam canım üzülme herşeyin başı moraldir :binkybaby:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: ela_su048 - 28 Kasım , 2008, 17:08:13
slm arkadaşlar çok uzun süredir nette değilim çünkü çok can sıkıcı şeyler yaşadım.işimden çıkartıldım hemde pat diye.torpilli hanfendi öyle istedi diye.ben sizin anlattığınız tüm evreleri geçirdim. rahim filmide dahgil.benim resmen işkence gibi geçti.hüngür hümgür ağladım.aşılamada yapıldı ama lmadı.resmen sömürdüler beni.şuanda tüp bebek uygulaması yapıldı.bebişlerim transfer oldu tam 3tane tutunmalarını bekliyoruz.çok heycanlıyım umarım allah banada bebiş verir.tek sıkıntım  merak etmem.acaba ne kadar sürede rahime tutundukları belli oluyor.bilen varsa lütfen söylesin.hepinizi öptümmmm... :hello: :k06: :k06: :k06:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: ๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑ - 28 Kasım , 2008, 23:16:12
elacım merhaba öncelıkle geçmiş olsun ne yapcan canım devir torpil devri umarım en kısa zamanda bir iş bulursun belkı böylesi senın için daha hayırlı

olmuşdur bu arada çok sevındım ya inş rabbim yüzünü güldürsün canım benım bende tüp bebek tedavısı görüyorum ilk denemem olumsuz oldu şimdi

ikinciye başladık henuz igne oluyorum hala kısmetse bayram sonrası transferım olcak ben ilk denemem de 12 gün yattım doktorlar ilk 5 günün çok önemlı

oldugunu söylemşdi bana senın nasıl oldu anlatsana biraz
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: azra35 - 29 Kasım , 2008, 18:30:58
slm benim de ilk ayım bende çok endişeleniyorum ama her ay acaba olacak mı diye şartlanmak stres sanırım hamile kalmayı etkiliyo bende internetten araştırdım rahim in dönük olması hamile kalmayı engellemiomuş umarım olur  :)
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: azra35 - 30 Kasım , 2008, 19:11:12
Alıntı yapılan: ღ°•.♥.•°ღ∂υуgυѕєℓι ღ°•.♥.•°ღ - 28 Kasım , 2008, 23:16:12
elacım merhaba öncelıkle geçmiş olsun ne yapcan canım devir torpil devri umarım en kısa zamanda bir iş bulursun belkı böylesi senın için daha hayırlı

olmuşdur bu arada çok sevındım ya inş rabbim yüzünü güldürsün canım benım bende tüp bebek tedavısı görüyorum ilk denemem olumsuz oldu şimdi

ikinciye başladık henuz igne oluyorum hala kısmetse bayram sonrası transferım olcak ben ilk denemem de 12 gün yattım doktorlar ilk 5 günün çok önemlı

oldugunu söylemşdi bana senın nasıl oldu anlatsana biraz

merhaba umarım bu kez olur aminnnnnnn.hepimize allah sabır versin.
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: esra_29 - 15 Aralık , 2008, 01:43:53
Öncelikle herkese merhaba..Site o kadar güzel ki,insan yazılanları okudukça hayal kırıklıklarını bi kenara bırakıp,gelecek aylara yeni umutlarla bakıyor..Bende aranıza yeni katıldım ve bende hamiş olmayı büyük bir özlem ve umutla her ay yeniden bekliyorum ve yine her ay büyük hayal kırıklıkları yaşıyorum..17 aylık evliyim..1 yıl korunmadım ama hamişde kalamadım..1 yıl sonunda dr.'a gittim,eşimle birlikte gittik..Eşimde bende tüm tahlillleri yaptırdık..İkimizde de herşey normal çıktı..Dr.umuz takvim yöntemini önerdi,5-6 ay bu şekilde denememizi söyledi..4 aydır deniyoruz ama hala hamiş kalamadım,bu ay yine büyük hüsrana uğradım..Sabrediyorum,bekliyorum,dualar okuyorum,inşallah Rabbim dileyen,isteyen herkesi bebek sahibi yapar..Acaba bir gün bende BEBİŞİMİ kucağıma alabilecek miyim?????? :honk:
Başlık: Ynt: HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(
Gönderen: destina - 15 Aralık , 2008, 21:44:46
aramıza hoşgeldin esra canım Allah sanada hayırlısıyla nasip etsin