Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - °º•✿gülümse01✿•º°

151
Alıntı yapılan: tuba.alanya - 25 Şubat , 2014, 10:53:03
malesef canım ben dün test yaptırdım negatifti bugünde başladı adetim :(( çok kötüyüm artık hiç umudum kalmadı ama sana kalpten yazıyorum bunu inşallah bebegin seninledir ve sağlıkla alırsın kucağına  :amin: :amin:
Üzülme canım, bu ay olmadıysa vardır Rabbimin bir bildiği. Benim de heyecanım artıyor günden güne. Bakalım, hayırlısı olsun hakkımızda inşaallah.
152
Alıntı yapılan: Mavish - 24 Şubat , 2014, 18:32:05
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamin dua edelim birbirimize!!!  :flowers: :flowers: :opucuk:
Edelim canım hem de ismen inşşşalllahhh :love9: :love9: :love9:
153
Alıntı yapılan: Mavish - 24 Şubat , 2014, 18:28:58
evet canim...

Amin Amin amiiiiiiiiiiiin...

bende persembe günü bakalim klomene baslicam... heyecan basti yine...  :k06: :k06: :k06:

gelismelerini bekliyorum, güzel jhaberler arlisiniz ins aaALLAH :opucuk:
Amin canım, inşallahhh. Rabbim sana da bu ay nasip eder yavrunuu innnşşşalllahhhhhh :amin: :amin: :amin:
154
Alıntı yapılan: Mavish - 24 Şubat , 2014, 18:19:00
bende 28 yasindayim ve 4 yilimi tamamlicam yakinda...
2 bucuk senedirde Özlem cekiyorum...  :y25: :y25: :y25:

rabbimden cok istiyorum.. veibliyorumki elbette en hayirli Zamani ayarlamistir bizim icin...

ONA sigindim....
Ayyyy cannnıııımmmm :opucuk:, bak ağlattınnn beniiiiii :y25: :y25:   O yaratan, O Hz. Zekeriyaya kısırlaşmışken evlat veren, O Hz.Meryem'e   babasız oğul bahşeden... o'nun gücü neye yetmez ki haşa... Bizi duyuyor, görüyor, gönlümüzü okuyor, ne kadar yandığımızı da hissediyor, ama bizim hem sabrımızı sınıyor hem de hakkımızda en hayırlısını nasip etmek için bekletiyor. :love9: Bunları biliyoruz elhamdulillah, her zaman verdiklerine, vereceklerine şükrediyoruz; ama nihayetinde kuluz. :-[ Zaman geliyor nefsimize yenilip "niye niye niye" diye kızıyoruz. Rabbim sınavımızı kolay vermeyi ve evladımıza bir an evvel hayırlısı ile kavuşmayı nasip etsin inşallahh :amin: :amin: :amin: Ne de olsa gönlümüzün yangınını en iyi o bilir  :amin: :amin: :amin:
155
Alıntı yapılan: Mavish - 24 Şubat , 2014, 18:08:02
aaaaaaaaaaaaaaaamin canim aaaaaaaaaaaaaaaaaaaamin..

bu arada yasin kac ve isim? :) seninde ilk bebegin sanirim? yoksa 2. mi...

ben betül almanyadan katiliyorum memnun oldum  :flowers: :flowers: :flowers:


Canım ben de Zehra, memnun oldum. 27 yaşındayım. 1,5 yıllık evliyim, 1,5 yıldır da bebek istiyorum :k06: :k06: İnşallah kısmet olursa bu da ilk bebeğim olacak :amin: 1 yıldır da yumurta takibi ve iğne tedavisi ile bebiş sahibi olmaya çalışıyorum. Eşimde sorun yok ama bende pko illeti var :caca: :caca:
O nedenle de yumurtam ya hiç büyümüyor ya da çok zor büyüyor :BangHead: Hatta geçen ay 30 tane iğneye rağmen yumurta büyümediği için aşılama planımız iptal olmuştu. Rabbime şükürler olsun ki bu ay yumişler büyüdü de aşılama yapabildik :nazar: İnşşşallahhh bu ay geliverirrr bebişiiimmm :amin: Çünkü onu çok özlediiimm :y25:
156
Alıntı yapılan: Mavish - 24 Şubat , 2014, 18:01:12
evet canim öyle dedigin gibi...
merakli seni takip edicem....  :love9: :love9: :flowers: :flowers: :flowers:

bende bu ay asilamayi düsünüyorum.. in saa ALLAH yavrularimiz bizi bekletmez....
Teşekkür ederim canım :opucuk: Ben de elimden geldiğince deneyimlerimi paylaşmaya devam edeceğim. İnşalllah sana, bana, dileyen herkese en kısa sürede Rabbim hayırlı ve en tez vakitte hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip eder :amin: İnşaallah bu deneyimlerimin sonuna da kooossskocamannn bir "hamileyiiiimmm" eklemek nasip olur :amin: :amin:
157
Alıntı yapılan: Mavish - 24 Şubat , 2014, 17:54:39
canim öncelikle paylasimin icin tskler ...  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

insaa ALLAH bebegin tutunur sana ve rabbim nasip eder....

peki asilamadan sonra iliski önderdimi Doktor?  :icon_scratch: :icon_scratch: yoksa izindemi olmalisin  :k06: :k06: :k06:
Aminnn canım teşekkür ederim, Rabbim hepimizin evladını hayırlısıyla kucaklarımıza versin inşaalllahhhh :amin:
Canım aşılamadan 2 gün sonra yani çarşamba günü ilişki önermişti ama benim o gün ağrım çok olduğu için niyetlenmedik bile :D Kısmette varsa nasılsa nasip eder Yüce Yaradanım diye düşündüm...
158
Benim gibi aşılama yaptırıp da sonuç için gün sayan, sürekli internetten en erken gebelik belirtilerini araştırıp kendinde var mı diye karşılaştıran arkadaşlar için ben de gün gün aşılamadan sonraki deneyimlerimi not ediyorum. İnşaallah sonuç hepimiz için pozitif olur da bebişlerimiz geliverir :amin: :amin:

Pkolu olduğum için iğneye  rağmen adetin 22. günü yani 15 şubatta 2 tane yumurtam oluştu.(biri 19mm diğeri 17 mm. aslında 14mmlik iki yumurta daha vardı ama doktor onların aşılama gününe kadar yeterli büyüklüğe ulaşamayacağını söyledi) Aynı gün akşam 12de çatlatma iğnesini yaptım. 36 saat sonra yani 17 şubat saat 11 de aşılamam yapıldı.İlk 4 gün sadece lavabo ihtiyacı için kalktım, sonra da ağır kaldırmamaya, fazla ayakta kalmamaya özen gösterdim.Bu ilk aşılamam olması sebebiyle aşağıda yazacaklarım ilaçlardan kaynaklanıyor da olabilir.Gelelim neler yaşadığıma:

1. gün: Sol kasığımda ve alt karın bölgemde şiddetli ağrı (ceviz büyüklüğünde de bir seferlik kanama)
2. gün: Yatakta sağa sola dönerken o tarafımda oluşan ağrı
3. gün: Sağ kasığımda adet olacakmışım gibi ağrı
4. gün: Alt karın bölgemde dolgunluk hissi. Sağ kasıkta peş peşe oluşan çok keskin iğne batması gibi ağrı
5. gün: Alt karında dolgunluk hissi, sağ kasıkta hafif ağrı
6. gün:Sol kasıkta iki kez keskin batma hissi
7. gün: Sağ kasıkta iki kez şiddetli batma ve uyuşma,alt karında dolgunluk hissi, kasıklarda eğilince hafif ağrı,sol göğüste 4-5 kez kısa aralıkla çok şiddetli ağrı (kalp krizi geçiriyorum zannettim)
8. gün: Gece yatarken sağ göğüste çok şiddetli ağrı, oturduğumda sağ kasığın biraz üstünde ağrı ve dolgunluk, kabızlık

Yazmaya da devam edeceğim  ;D Bu arada adetin 12. günü test yaptırmayı düşünüyorum. Bakalım ne olacak, bana dua edin lütfennnn :nazar:

[/color][/size][/size][/size]
159
Alıntı yapılan: tuba.alanya - 23 Şubat , 2014, 11:21:17
bugun 10 günüm ama hala şiddetli ağrılarım ve yoğun umutsuzlugum avar  :crybaby2: :crybaby2:
Canııım, benim de bugün aşılamamın 8. günü ve heyecanla, umutla test yaptıracağım günü bekliyorum :) Sana da dua ediyorum, inşaallah bu ay ikimiz de evladımızı göbişlerimizden seveceğğğiiizzz...
160
gelmesi istenmeyen adet tarihime 13 gün  :amin: :amin: :amin:
161
canim ben de pkoluyum ve 1,5 yillik evliyim. ilk gunden bu yana cocuk istiyoruz fakat bu pko illeti yuzunden olmadi. 1 yildir ilacla (klomen,femara,ovitrelle gibi) yumurta takibi yapildi ama sonuc alamadik.zaten birkac ay da yumurtam buyumedi tedavi yarim kaldi. gecen ay da asilama planimiz bu nedenle yarim kalmisti. bu ay cok sukur asilamam yapildi ama doktorum tutmazsa direk tup bebek merkezine yonlendirecegini soyledi. yani canim pko evet bir illet dogal yolla olmayacak diye bir sart yok tabi ama tedavi olmadan da zor gibi gozukuyor. ne diyelim Rabbim bu yolda hepimizin yar ve yardimcimiz olsun insaallah.
162
Alıntı yapılan: tuba.alanya - 21 Şubat , 2014, 10:37:44
:amin: :amin: :amin: amin canım inşallah inşallah seninde tutunur bebeğin allah kimseye evlat hasreti yaşatmasın
:amin:
Alıntı yapılan: °º•✿gülümse01✿•º° - 21 Şubat , 2014, 10:16:29
Canım ben de ayın 17sinde aşılama yaptırdım bugün aşılamamın 5. günü yani  :dontknow:  Bildiğim kadarıyla çok erken yaptırmışsın tahlilini. İdrarda günün geçmeden zaten belli olmuyor pek ama kanda bile en erken 10. gününde belli oluyor. O yüzden umudunu yitirip stres yapma lütfen. :aferin:  İnşaalllahhhhh hepimiz kavuşacağız bebişerimize Rabbimizin izniyle... (ammmiiinn) :amin: :amin:

Ammmiiiiiiinnnn canım amiiinnnn
163
Bugün aşılamamın 5. günü ve sağ kasığımda dolgunluk hissi ve eğildiğimde hafif ağrı oluyor. :icon_scratch: Rabbim hayırlısıyla dileyen herkesi içinde de beni evladıma kavuştursun inşaalllahhhh :amin: :amin:
164
Canım ben de ayın 17sinde aşılama yaptırdım bugün aşılamamın 5. günü yani  :dontknow:  Bildiğim kadarıyla çok erken yaptırmışsın tahlilini. İdrarda günün geçmeden zaten belli olmuyor pek ama kanda bile en erken 10. gününde belli oluyor. O yüzden umudunu yitirip stres yapma lütfen. :aferin:  İnşaalllahhhhh hepimiz kavuşacağız bebişerimize Rabbimizin izniyle... (ammmiiinn) :amin: :amin:
165
Alıntı yapılan: Mavish - 18 Şubat , 2014, 13:37:27
agrilarin mi var canim.... kiyamam yaa...  :sad1:

umarim rabbim sana mükafati olarak bir bebek armagan eder... belkide iki  ;D
Ammiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn :) Şu an hareket ettikçe kasıklarımda, ayağa kalkınca da alt karın bölgemde sanki aşağı sarkıyormuş gibi ağrı oluyor. Tabi ben hepsine razıyım, yeter ki bebişimi nasip etsin Rabbbiiimmmm. Cümlemize inşaalllahhhhhhh