19 Nisan , 2024, 15:01:03

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - °º•✿gülümse01✿•º°

16
Alıntı yapılan: herseytrendy - 04 Haziran , 2015, 23:50:54
Inşallah arkadaşım inşallah .rabbim bizimde yüzümüzü güldür..
Inşallah canım  Rabbim bizlerin de yüzünü guldur sun. ..
17
Merhabalar arkadaşlar... Tam 1 yıl önce çooook zorlu bir sürecin sonunda tüp bebek tedavisiyle hamile kalmış, 11. haftada kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Şu an adet olmayı bekliyorum dondurulmuş embriyo transferi için. 3 tane dondurulmuş embriyodan 2 tanesi transfer edilecek ve bu sefer pıhtılaşma iğnesi kullanılacak. (pıhtılaşma testi yapılmadı ama doktorum önlem amaçlı bu iğneleri kullanacağımızı söyledi)
Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da transfer sürecimi sizlerle paylaşmaya çalışacağım.
İnşaallah bu sefer evladımı kucağıma almayı nasip eder Rabbim.
18
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: Kist Ameliyatı
04 Haziran , 2015, 19:23:48
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin :amin: :amin: :amin:
19
Tesekkur ederim canim.Ben de bir hafta önce glifor kullanmaya başladım.  Günde 1.5 saat de yürüyüş yapıyorum. Adet söktürücü olarak da duphaston kullanıyorum. Bakalım ne olacak :dontknow: Rabbim mm sana havale ediyorum :amin:
20

[
Alıntı yapılan: ยรlคภ๓คz göภlüm - 22 Ocak , 2015, 10:23:44
canım gerçekten de kendi doktorumuz olduk. hamilelik öncesi adetim geciktiğinde biliyorum ilaç kullanmadan gelmeyecek hemen söktürücü kullanırdım. sana neyin iyi geleceğini zaten  hissediyorsun. mesela hamile kaldığım ay civanperçemi ekstratı kullandım bu bana fayda edecek dedim. bir ara kistim vardı; bir ay düzenli günde iki bardak yeşil çay içtim kist geçti. yine bir ara pko için bir ay boyunca her gün ikişer bardak  civanperçemi ve aslanpençesi kullandım o ay pko geçti. şimdi de adetim on gün gecikti ilaç da kullanamıyorum bebek var diye günde bir bardak kekik içtim şükür  bu gün adet oldum.

canım bu gün pko için infolic diye bir ilaç gördüm. içan kadınlar çoğunlukla hamile kalıyormuş. doktoruna bir sorsana.
Teşekkür ederim canım civanperçemi, şerbetçiotu, adaçayı, yeşilçay... denemediğim kalmadı nerdeyse;  inofolic'i de 1,5 yıl kullandım hiçbir faydasını görmedim maalesef :(
21
Verdiğiniz moral ve destek için teşekkür ederim arkadaşlar. Ben Adana'da Acıbadem Tüp Bebek Merkezinde yaptıracağım tüp bebeği. Çünkü kürtajdan sonra kadın doğum uzmanım artık bana gelme tüp bebek merkeziyle senin işin dedi. E tüp bebek merkezi de işlemin yapılacağı ay adet olunca 2. günü gel pıhtılaşma ilaçlarıyla  deneyelim bu sefer dediler.
Anlayacağınız sürekli tedavi gördüğüm bir doktorum yok şu an. Çünkü artık normal yolla tedaviyi mümkün görmuyorlar kime gittiysem tüp bebek dediler. Glifor tarzı ilaç da vermediler. Ama bekarken pko için bir müddet kullanmıştım. Yine kullanmaya başlayacağım. Kendi doktorumuz olduk artık. Zaten adetim gecikmesine rağmen doktora da gitmek istemiyorum. Kime gittiysem dayıyorlar tarlusalı duphastonu adet söktürsün diye. Onlarda malum hormon ilacı. Dengemi bozuyor kilo aldırıyor... 17 kilo vermişken tekrar kilo almak istemiyorum. Maddi açıdan ancak yazın yaptırabileceğiz tüp bebeği. Ben de elimden geldiğince kendimi kilo vermeye odaklıyorum.
Dardayım çıkmazdayım. Rabbime yalvarmaktayım başka çarem kalmadı çünkü :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
22
46 gün oldu hala ne gelen var ne giden  :cildir: :cildir: :cildir: Her adet gecikmesinde uykusuz gecelerden, sabahı zor etmekten, bir umutla yaptığım testlerde tek çizgi görmekten, en ufak yaşamışlığı olmaksızın "çok kafaya takıyorsun biraz daha rahat ol canım" diye akıl verenlerden, gün saymaktan, takvim hesaplamaktan, her belirtiyi gebelik için yormaktan(olmayacağını bile bile), her görenin düşük yapmışsın geçmiş olsun daha gençsin diye teselli etmesinden,tüp bebek için kredi çekip daha onun borcunu bitiremeden yenisini çekmekten, kaybettiğim bebeğim için aldığım birkaç parça eşyayı görmekten, görüp de üzülmeyeyim diye atamamaktan,  yaşıtlarımın, aynı vakit evlenen tanıdıklarımın çocuklarının doğum günlerine çağrılmaktan, eşime karşı mahçup olmaktan, eşimle görevmiş gibi birlikte olmaktan bıktım usandıııııımmmm Allahhhıııımmmmmm :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: Kurtar beni şu pko denen illetten :y25: :y25: :y25:
Biliyorum imtihanlardayım, ama dardayııımmmm Rabbimmmm dardayııımmmm....
Ne olur bana da dua edin canlarımmm, çok zordayım....
23
Elimden geldiğince bilgim olan her soruya yanıt vermeye çalıştım; ama görüyorum ki buralarda kimse kalmamış :dontknow: :dontknow: :dontknow:
Eeee bebeği olunca kimse bu bölüme bakmaz olmuş :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:
İlginiz için çoooooook teşekkürler (!)  :'( :'( :'(
24
Herhangi bir hormon ignesi kullanmadiysan eger bu sonuca göre hamilesin insaallah Rabbimin izniyle  :amin:
25
Canlarım geçenlerde yazmıştım,  pıhtılaşma testleriyle ilgili. Tüp bebek merkezime gittim ve görüştüm doktorumla. Bu testleri yaptırmakla uğraşmamamı söyledi. Çünkü dondurulmuş embriyo transferimde pıhtılaşma sorunum varmış gibi kabul ederek önlem alacağını, kan sulandırıcı ilaçlar vereceğini söyledi. Sorun yoksa ilaçların bir zararı dokunmayacağını, varsa da işe yarayacağını söyledi. Aslında tek transfer yapması gerektiğini (yasal açıdan), fakat pkodan dolayı özel durum diye kabul edip 2 embriyo transfer edeceğini, şansı arttırmaya çalışacağını söyledi. Adetin 2. günü gitmemi, rahim kalınlaştırıcı ilaç vereceğini ifade etti.Fakat benim forumlarda okuduğum kadarıyla, 1 ay öncesi ya da o ay lucrin gibi yumurta baskılayıcı doğum kontrol ilaçları kullanıyorlarmış. Benim doktor böyle bir şeyden bahsetmedi.

Merak ettiğim şimdi bu sürecin nasıl işleyeceği? Sizler hangi ilaçları kullandınız? Doktorunuz nasıl bir yol izledi? Doğum kontrol ilaçları ile baskılama yapılmadan sadece rahim kalınlaştırıcı ilaçlar kullanarak transferi yapılan var mı?
26
Canım ben Adana'dayım... Balcalı'dan randevu alsam aylar aylar sonrasına verecek. Başkent Üniv. Hastanesinde de ücret alıyorlarmış. 2 Bin demek :cildir: Çok pahalıymış yaaaa :caca: Napacağım ben :BangHead: :BangHead:
27
Canlarım, Cuma gününe randevu aldım  tüp bebek merkezime gideceğim inşallah. Bebeğimin kalbinin durmasıyla ilgili araştırma yapılmasını isteyeceğim. Nette araştırdığıma göre; kardiyovasküler risk paneli, kromozom analiz testi, karyotip inceleme tahlilleri yapılıyormuş. Özellikle pıhtılaşma testlerinin yapılması için ısrarcı olmayı düşünüyorum.
Benim merak ettiğim bu testlerin fiyatları. Özelde yaptıracağım, çünkü üniversite hastanelerine gidip yaptıracak ne sabrım ne de vaktim var.
Bu testleri yaptıranlar varsa hem tecrübeleriniz hem de  fiyatları konusunda lütfen fikir verebilir misiniz?[/size]
28
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: kan testi sonucum
30 Kasım , 2014, 20:18:36
 :love9: :love9: :love9: Canım çok sevindim. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı naip etsin inşaallah...
29
Canim sorumu mazur gör lütfen. 2 tane embriyo transfri için sart 35 yas degil mi? Nasil oldu seninki?
30
insaallah canim yaşın kaçtı acaba?