Bebegimonline - Anne ve Bebekleri

ANNELER İÇİN => Anne Olmak İstiyorum => Konuyu başlatan: sibel28 - 24 Ekim , 2008, 08:39:54

Başlık: Hayıt Tohumu Hakkında
Gönderen: sibel28 - 24 Ekim , 2008, 08:39:54
HAYIT NEDİR ?



Hayıt meyvesi her yaştaki kadın için harika bir bitkisel çaredir. Hayıt yüksek ateş, baş ağrısı, gazlanma ve idrar arttırma için ama en önemlisi günümüzde de devam eden şekliyle "kadın hastalıkları" için tavsiye edile gelmiştir. Hayıt, adet öncesi gerginlik, adet gecikmesi, göğüslerin hassasiyeti, sancı, kramp ve depresyon gibi rahatsızlıkların giderilmesinde veya azaltılmasında etkili olabilmektedir. Hayıt meyvesi, hipofiz bezini uyarır, vücuttaki kadınlık hormonlarını doğal bir şekilde dengeleyerek işlev görür. Hem de bazen sentetik hormon yerleştirme sonucu oluşan yan etkilerin hiçbirine neden olmaksızın. Hayıt, adet öncesi gerginliğe faydasını en az 2 hafta içinde kendini açıkça belli eder. Fakat, en iyi sonuç için en az 3 ay süre ile alınmalıdır.

Hayıt adet düzeninizi; ister çok kısa olsun, isterse hiç olmasın, kanama zamanı çok uzun veya çok kısa olsun, kanamanız çok hafif veya ağır olsun herşeyi normale döndürür. O aynı zamanda hem kadınlarda cinsel istek arttırıcı hem de cinsel istek azaltıcı özelliğe sahiptir. yani cinselliğiniz çok fazla ise onu azaltacak, az ise onu yükseltecek ve normale döndürecektir.

Erkeklerde ise sadece cinsel istek azaltıcı özelliğe sahiptir.

Hayıt meyvesinin, her ne kadar kullanım alanlarının çoğu bayanlar için olsa da erkeklerde depresyon ve buna bağlı olarak cinsel iktidarsızlık durumlarında da kullanılabilir.

Hormon dengesizliği kısırlığa da yol açabilmektedir. Bu nedenle Hayıt, yumurtlama periyodunu düzenlemeye ve hamile kalma şansının artmasına yardımcı olabilir.

Doğumdan sonraki ilk 2 hafta içinde Hayıt meyvesi alındığında, süt verimi belirgin şekilde artmaktadır.

Doğum kontrol hapına son verdikten sonra da, bedenin doğal dengesini yeniden kurabilmesinde çok yararlı olur. Erkeklerde ve kadınlarda ise hormon fazlalığının neden olduğu aşırı kıllanma ve svilcelere (akne) karşı, Hayıt kullanımı hormonları dengeleyerek yardımcı olabilir.

YARARLARI

1.) HAYIT, Hornonal tüylenme ve ergenlik dönem sevilcelerinde. (2-3 aylık bir kullanım gerektirebilir.)
(ÖZELLİKLE GENÇ KIZLARA!!!)

2.) Adet öncesi ve adet sırasındaki gerginlik, sancı, depresyon ve kramplarda

3.) Adet düzensizliğinde

4.) Adet düzensizliğinden dolayı hamileliğin gerçekleşmediği durumlarda (12-18 ay gibi bir süre kullanılmalıdır.)

5.) Doğum kontrol haplarının kullanımı sonrasında edet düzeni bozulduğunda

6.) Menopoz dönemi sıkıntılarında (Sıcak basması, kemik erimesi, kuruluk, baş dönmesi ve depresyon gibi)

7.) Rahim - meme kist ve iltihaplarında

8.) Üreme organlarını kanserden korumada

9.) Bağırsak faaliyetlerinin düzenlenmesinde

10.) Damar tıkanıklığında

faydalı olmaktadır.



Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: servem - 24 Ekim , 2008, 09:26:49
bilgilerin için teşekkürler cnmm bugün alıp mutlaka deniycem..
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: DENİZLİ - 25 Ekim , 2008, 11:23:56
MERHABA KARDEŞ BİLGİLER İÇİN TEŞEKÜRLER.PEKİ NASIL KULLANACAĞIZ.NEKADAR İÇEÇEĞİZ.SEN DENEDİN Mİ.NASIL BİR SONUÇ VERDİ. :k06:
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: seyhan - 25 Ekim , 2008, 13:27:26
merhaba aysuncum
bilgiler için çok teşekkürler ama nereden alacağız bu meyveyi
onu da söylersen çok sevinirim
sevgilerle :flowers:
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: efsane - 25 Ekim , 2008, 17:30:24
sagol canımcım valla mahaşallah kıs sende dr oldun he  :opucuk:
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: bez bebek - 25 Ekim , 2008, 17:48:36
arkadaşım hayıt dedin nasıl kullanıcaz.ve krap demişsin karın krappımı yoksa farklı yerlere giren kraplarmı.açıklarmısın.ya çok mersi açıklamalar güzel sağol :k06:
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: servem - 25 Ekim , 2008, 21:54:18
arkadaşlar ben hayıt tohumunu aldım.. aktarlarda var. 100 gramını 2,5 lira.. iki sabah içitim ama midem acaip bulandı içtikten sonra tadına alışkın değilim ya ondan olablir ama bugün nerdeyse çıkarıyordum yanii ... çay demleme usulü buna da uygulanıyo.. 1 su bardağı suyu kaynatın, 1 tatlı kasığı hayıt tohumunu içine atın ve altını kapatın ateşin. daha sonra 15-20 dakika demlensin... kaynattığınız şeyin üstünü de kaparsanız daha ii oluyomuş ben öle yaporum.. sonra büyük bi cesaretle için  :hungry: ııııkkkkkk.. ama yavrum olsunda hayırlısıyla benim ben razıyım hayıta hoyuta şuna buna...... :amin:
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: sibel28 - 26 Ekim , 2008, 14:50:29
arkadaşlar birkaç gündür siteye giremiyorum .kusura bakmayın cevap yazamadım.canım bana suyu igrenç geldi .ben tohumunu almıştım hayıt tohumu 1 tatlı kaşıgı agzıma tohumunu atıyordum ve arkasından bir kaşık agzıma bal öyle yiyordum.yada önce tohumunu arkasından çikolatayla yiyordum.
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: sibel28 - 26 Ekim , 2008, 14:55:53
canım tavsiye edilen kullanım bu.Yarım çay kaşığı hayıt tohumu hafifçe ezilerek, orta boy bir su bardağı kaynar su ile haşlanır.10-15 dakika demlendirildikten sonra süzülür. Günde 2-3 çay bardağı soğutulmadan içilebilir
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: sibel28 - 26 Ekim , 2008, 15:00:20
arkadaşlar yumurtlamayla sorunu olan arkadaşlarıma tavsiyem çörek otu , bal,tarçın ,(karabiber çok az )bunları ben karıştırmıştım günde 1 tatlı kaşıgı sabah kahvaltıdan sonra 1kaşık akşam yatarken yiyordum.ultrasonda yumurtalıklarım incelendiginde doktor çok iyi demişti.
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: sibel28 - 15 Aralık , 2008, 09:15:58
canım miyomlar tehlikeli.iyisi ve kötüsü var.çünkü annemde vardı önce ilaç tedavisi gördü ve sonuç alınmayınca geçen nisan ayında ameliyat oldu.ameliyattan sonra parçalar incelendi.sonuçları temiz çıktı.bence otlarla oyalanma.iyi bir doktorla tedavine başla.ve ameliyat hiçde zor degil.riskli geçmiyor.eger geç kalırsan tedavini ertlersen miyomlar çogalırsa rahmi almak zorunda kalıyorlar.onuda sana soruyorlar ve çocuk istemiyorsan son çare yapıyorlar.
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: destina - 15 Aralık , 2008, 21:38:26
doğru yazmış herşeyi canım bravo.benim kayınbabamın  bitkiler üstüne yazdığı kitabı var. ben hiç düşünemedim yazmayı. evet gerçekten adeti gayet iyi düzene sokuyor. düzenszlik yaşayana bunu tavsiye ederim.
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: Emine - 19 Ocak , 2009, 17:56:34
Ben de hayıt suyuna başladım.Aktardan aldım.Adetim 36 günde bir geliyor bakalım düzelecek mi? 2 gün oldu. Hayıt tohumunu demleyince hava aldırmamak gerekiyormuş ben riske atmayayım direk suyunu alayım dedim.Bir çay bardağının dörtte birini hayıt suyu kalanını su ile doldurup içiyorum. Günde 3 kez için yazıyor üzerinde şimdilik günde 2 kez içebildim çok kötü bir tadı var su ile karışımını içtikten sonra üzerine su içmeye devam ediyorum ben.
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: sibel28 - 19 Ocak , 2009, 18:52:45
ben hayıtı önceleri kaynattım acı olunca tohumunu  yuttum..balla karıştırdım tohumu öyle yuttum..
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: la.fem - 20 Ocak , 2009, 22:23:35
PEKİ YUTUNCA DA FAYDASINI GÖSTERDİ Mİ? ÇÜNKÜ GENELLİKLE BİTKİLER DEMLENMEYLE SALAR DEVASINI
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: servem - 21 Ocak , 2009, 20:08:48
arkadaşlar ben tekrar başaldım hayıta ama bu sefer demledikten sonra süzüp içine bal katıp öle içiyorum başka türlü içemiyorum ya midem kalkıyo ... sizce faydasını gösterir mi yaaa ... yani aslında onu saf tüketmek daha iidir de yapamıyorum bi türlüüü
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: ..BahaR●● - 22 Ocak , 2009, 12:29:53
ay okadar iğrençmi bu tohum yaff bende alıp kullanıyım diyorum ama sağlığımız bide bebişimz olsunda zehirde içeriz kıslar ...biz bebiş die die kafayı bozcaz sonunda :ehi: :ehi:
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: handan16 - 22 Ocak , 2009, 20:34:29
bende hayit tohumunu 1 hafta önce bir kaç gün kullanmıştım daha sonra bıraktım.gecen hormon testi yaptırdım fhs 60 olmuş ve menapoz a girmek üzereyim.tekrardan hayit  içmeye başladım hatta şu an demledim  biraz sonra içeçegim arkadaşlar içelim ve deneyelim hayit içipte iyi gelen arkadaşlarda yazsın lütfenki biz daha çok içelim yani ançak biz birbirimizi ablarız sorunlarımız hemen hemen aynı. nemim normal yollarla bebegim olmuyor iki doktora gittim bana tüp bebek yapmamı söylediler yarın eşimle tüp bebek merkezlerini gezip fiyat ve durumu konuşacagız bakalım herşeyin hayırlısı çok korkuyorum denersek ve tutmazsa diye.pskolejin bozuldugunamı yoksa paranın ziyan olduguna mı yanarız bilemiyorum.mevlam herkezin gönlündekin versin sonrada benim gönlümdekini kimse evlatsız kalmasın RABBİM hepimizin dualarını kabul eder inşl.
Başlık: hormon ilaçları, hayıt ve otlarr
Gönderen: servem - 25 Ocak , 2009, 20:22:33
arkadaşlar ben tüp bebek tedavisinden sonra hormon ilaçları kullnamya başaldım dhea ve yumurta kalitesini arttırıcı bi hap daha işte ama 5-6 gündür de hayıtı kullanıyorum sabah akşam.. şimdi de bi karışım daha duydum keten tohumu karanfil çörek otu falan bunlarla macun oluşturuluyomuş.. acaba bunların hepsini bi arada kullansam kaç yapiim derken göz mü çıkartırimm yani kalite arttırmak için uğarşıyorum bunların hepsi bir araya geldi mi tamamen yok etmiyim... anne olmayı çok istiyorm ne duysam uyguluyorum ama korkuyorum da yaniii .. akıl verin yaa ... başlasam mı macuna da ya da hayıtı da bırakıp sadece ilaçları mı kullansam...
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: Emine - 26 Ocak , 2009, 11:42:34
Ben hayıt suyuna başlayalı 2 gün olmuştu adetim 2 gün erken geldi.  :D Onun faydasındanmıdır bilmiyorum bak konuyu görünce aklıma geldi dün akşam içmeyi unuttum hatta bu sabah ta içmedim bi koşu gidip içeyim hemen  :k06:
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: handan16 - 26 Ocak , 2009, 13:38:42
kızlar birşey soracagım acaba ac veya tok karnına farkedermi ben ac karnıma içiyorum.siz nasıl içiyorsunuz
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: servem - 26 Ocak , 2009, 14:19:46
bende unutmadığım müddetçe aç içiyorum ama sade içemiyorum içine 1 tatlı kaşığı bal atıp öle içebiliyorm...
Başlık: Ynt: hormon ilaçları, hayıt ve otlarr
Gönderen: gülay t. - 26 Ocak , 2009, 18:50:24
Servemcim, seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de bebek istiyorum. Ama fikrimi sorarsan önce ilaçlarını kullan. Çünkü ilaçların bileşimiyle, bitkilerin içeriği karışınca belki bizim tahmin edemeyeceğimiz şeyler olur. İlacın etkisini de olumsuz etkilemesin. Ya da en güzeli doktoruna bir danış eminim en güzel cevabı o verecektir. Ve unutma eğer bir bebeğin olacaksa emin ol tam anlamıyla hazır olduğunda ve koşullar da hazır olduğunda gelecektir dünyaya.

Herşeyi bildiğimizi zannediyoruz ama olayların perde arkasını bilen Yüce Rabbimiz. muhakkak ki bunda da bir hikmet var. Kimbilir belki de O'na daha çok yaklaşmamıza vesile olması için bizleri bunlarla imtihan ediyordur. Çünkü insan oğlu maallesef yalnızca sıkıntılı ve zor zamanlarında Rabbini hatırlıyor. Şu an ezan okunuyor senin için ve bu sitede olan veya olmayan herkes için dua ettim. Rabbim dualarımızı geri çevirmeyecektir emin ol ve inancını yitirme.
Başlık: Ynt: hormon ilaçları, hayıt ve otlarr
Gönderen: servem - 26 Ocak , 2009, 19:21:40
Allah razı olsun gülaycım duaların için... verdiğin bilgiler için de çok teşekkür ediyorum haklı olduğunu da düşünüyorum cnmm...
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: handan16 - 27 Ocak , 2009, 08:36:54
ben onu sade içiyorum yüzümü buruştura buruştura ama onunla beraber ada çayımı papatya cayımı içiyorlardı destek olarak.
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: servem - 27 Ocak , 2009, 11:14:41
handancım bizim rahatsızlığa ii gelen bi karışım da var işte macun haline getiriyosun da ben cesaret edemedim ona aynı zmandda ilaç ta kullandığım için ters teper diye korkuyorum... tarçın, çörek otu , keten tohumu ve karanfil ile bal birer kaşık atıp ezip karıştırıyomuşun her sabah aç karnına içiyomuşun işte.. istersen bi dene benim malzemeler hazır da hala kararsızım işte denemeye...
Başlık: HAYIT OTU - KADIN HASTALIKLARI İÇİN
Gönderen: 2009 - 06 Mart , 2009, 11:45:55
arkadaşlar, bazı internet sitelerinde hayıt otu ile ilgili bilgiler okudum. kadın hastalıklarına çok iyi geliyormuş... aranızda bu otu kullanan var mı? ben duyar duymaz koştum gitim aldım biraz. yarın doktora gidince de sorucam, ilaçlarla beraber bitki tedavisini...
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: sibel28 - 06 Mart , 2009, 11:48:10
burdan takip edebilirsin...
Başlık: Ynt: HAYIT OTU - KADIN HASTALIKLARI İÇİN
Gönderen: bestecik - 06 Mart , 2009, 11:59:23
SELAM CNM
BU OT NE İŞE YARIORMUŞ BİRAZ AÇARMISIN..
BEBEK DÜŞÜNEN KADINLARDA KULLANABİLİRMİ Kİ :honk:
Başlık: Ynt: HAYIT OTU - KADIN HASTALIKLARI İÇİN
Gönderen: 2009 - 06 Mart , 2009, 12:19:40
vallahi canım ben de yeni duydum bu otu. nedense çok önemsedim duyunca ;D insan çare arayınca ne bulursa sarılmak istiyor:) sana yardımcı olması açısından bir site veriyorum oku bakalım sana uyacak mı? dediğim gibi bu otu yarın doktoruma soracağım. ben bebek için tedaviye yeni başlıyor sayılırım. pkoluyum ben de. yumurtalamada sorun var ve bu ot duyduğum kadarıyla hem adetleri düzenliyo doğal olarak da yumurta oluşmasını sağlıyor.

http://www.bitkisel-tedavi.com/hayit.htm (http://www.bitkisel-tedavi.com/hayit.htm)

Başlık: Ynt: HAYIT OTU - KADIN HASTALIKLARI İÇİN
Gönderen: bestecik - 06 Mart , 2009, 12:37:48
Alıntı yapılan: 2009 - 06 Mart , 2009, 12:19:40
vallahi canım ben de yeni duydum bu otu. nedense çok önemsedim duyunca ;D insan çare arayınca ne bulursa sarılmak istiyor:) sana yardımcı olması açısından bir site veriyorum oku bakalım sana uyacak mı? dediğim gibi bu otu yarın doktoruma soracağım. ben bebek için tedaviye yeni başlıyor sayılırım. pkoluyum ben de. yumurtalamada sorun var ve bu ot duyduğum kadarıyla hem adetleri düzenliyo doğal olarak da yumurta oluşmasını sağlıyor.

http://www.bitkisel-tedavi.com/hayit.htm (http://www.bitkisel-tedavi.com/hayit.htm)




canım sana bi tavsiye de bulunayım nacizane..
banada dr un biri pko lusun dedi
ama dr değiştim
sende pko filan yok dedi
ki zaten hiç bir belirtisinide taşımıordum
adetlerim gayet düzenli,kıllanma tüylenmem yok,
kilomda normal..
senin nasıl cnm
varmı belirtin???
her pko lusun diyene inanmamak gerektiğini anladım ben canım
seninde aklında olsın
tavsiye ettiğin site içinde tşk ederim cnm
yarın dr unla görüştükten sora bizide bilgilendirirmisin canım
öpüorum :love7:
Başlık: Ynt: HAYIT OTU - KADIN HASTALIKLARI İÇİN
Gönderen: 2009 - 06 Mart , 2009, 12:59:14
sağol canım ama ben ultrosanda o kistli yumurtalık görüntümü gördüm :y25: tam olarak internette de sık sık rastladığımız o pkolu görünüm bende var maalesef... ama kadınlar arasında çok yaygınmış ve kendiliğinden bile hamile kalanlar var yani. o nedenle tam bir kısırlık söz konusu değil bir de doktorlar umutlu oluyorlar bebek için. bakalım hayırlısı benim doktorum çok endişelenme dedi bana ama daha yeni başlıyorum denemeye.
pkonun belirtileri şöyle var. düzensiz adet, ciltte yağlanma şeklinde. tüylenme ve aşırı kilo yok bende. inan buna bile sevinebiliyorum. doktor da şeker ilacı verdi işte pkolulara veriolarmış ama pkolular genelde şişman oldukları için bu hap zayıflamaya yardımcı oluyomuş. benim içim dışıma çıktı bu ilaçtan :'( yani günde 1 tanden fazla kullanamıyorum böyle olunca da tedavi sağlıklı yürümüyor. bakalım bu ay başka bir şey deneyeceğim. ayrıca şu doğumkontrol hapını kim icat ettiyse Allah razı olsun :ehi: pkolulara çok iyi geliyor :k06: bebek düşünmeyenlere tabi...
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: handan16 - 06 Mart , 2009, 17:28:45
aysun canım buradan demişsin  burası dedigin yer neresi :)
Başlık: Ynt: HAYIT OTU - KADIN HASTALIKLARI İÇİN
Gönderen: bestecik - 06 Mart , 2009, 20:33:45
Alıntı yapılan: 2009 - 06 Mart , 2009, 12:59:14
sağol canım ama ben ultrosanda o kistli yumurtalık görüntümü gördüm :y25: tam olarak internette de sık sık rastladığımız o pkolu görünüm bende var maalesef... ama kadınlar arasında çok yaygınmış ve kendiliğinden bile hamile kalanlar var yani. o nedenle tam bir kısırlık söz konusu değil bir de doktorlar umutlu oluyorlar bebek için. bakalım hayırlısı benim doktorum çok endişelenme dedi bana ama daha yeni başlıyorum denemeye.
pkonun belirtileri şöyle var. düzensiz adet, ciltte yağlanma şeklinde. tüylenme ve aşırı kilo yok bende. inan buna bile sevinebiliyorum. doktor da şeker ilacı verdi işte pkolulara veriolarmış ama pkolular genelde şişman oldukları için bu hap zayıflamaya yardımcı oluyomuş. benim içim dışıma çıktı bu ilaçtan :'( yani günde 1 tanden fazla kullanamıyorum böyle olunca da tedavi sağlıklı yürümüyor. bakalım bu ay başka bir şey deneyeceğim. ayrıca şu doğumkontrol hapını kim icat ettiyse Allah razı olsun :ehi: pkolulara çok iyi geliyor :k06: bebek düşünmeyenlere tabi...

canım benim dr um bana bizim en sevdiğimiz hastalar pko lu hastalardır demişti
onların hamile kalmaları çok daha kolaydır dedi
aslında doğruda sölüor
çünkü çevremde son dönemde hamile kalan arkadaşlarımın çoğu
düzensiz adet gören ve pko lu olan insanlar
Allahtan ümit kesilmez cnm
dua et ve çalışmalara devam et..
Allah çalışanı sever  :k06:
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: sibel28 - 06 Mart , 2009, 21:03:35
canım 2009 isimli arkadaş yeni konu açmış..ve kullanan arkadaşlardan paylaşım istiyordu burda zaten gerekli açıklamalar var.bende böyle dedim işte..
Başlık: Hayıt otu tohumu kullanan var mı?
Gönderen: asiyemre - 24 Ağustos , 2009, 14:22:30
arkaşlar gögsümde fibrokistik rahatsızlık var üstelikte 11 aydır evliyim 6 aydır bebek istiyorum olmuyo doktora gittim ilaçlar kullandım bide hayıtı deneyim diyom hayıtın ilacını kullandım agnıcastıon ama kendi nasıl bilmiyom yardım edermisiniz...
Başlık: Ynt: Hayıt otu tohumu kullanan var mı?
Gönderen: ..BahaR●● - 24 Ağustos , 2009, 15:02:36
ARKADAŞIM ARAMIZA HOŞGELDİN
BEN HAYIT TOHUMU KULLANIPTA HAMİLE KALANI ÇOK DUYDUM AMA KENDİM KULLANMAK NASİP OLMADI
ADETİ DÜZENLİYORMUŞ
HORMONLARI DÜZENLİYORMUŞ.......
Başlık: Ynt: Hayıt otu tohumu kullanan var mı?
Gönderen: кคг๔єlєภ ♥ ♥ - 24 Ağustos , 2009, 16:37:08
bn bu ay  kullnmya bsladım ama cok acı
Başlık: Ynt: Hayıt otu tohumu kullanan var mı?
Gönderen: asiyemre - 26 Ağustos , 2009, 13:04:20
kardelencim nasıl kullanıyorsun bayadır giremedim yazamadım ne zaman başlıyorsun benim adetim bitmek üzere olurmu
Başlık: Ynt: Hayıt otu tohumu kullanan var mı?
Gönderen: кคг๔єlєภ ♥ ♥ - 28 Ağustos , 2009, 09:07:10
bttıgı gun baslıyosun zaten adet olana kadra gunde ıkı kere yemekten 10 dakka once
bı bardak kaynamıs suya bı tutam at 5 dakka demle suz cok acı oldugu ıcın ıcıne tatlı kasıgı bal atarak tatlandır ve ıccccccccccc
Başlık: Ynt: Hayıt otu tohumu kullanan var mı?
Gönderen: sibel28 - 29 Ağustos , 2009, 12:17:00
Ben kullandın canım.1 sene önce.hormon degerlerim yüksek çıkmıştı.ilaç kullanmadım ayıt kullandım.daha sonra bir dahaki tatlilde degerlerimin normale döndügünü gördüm.hormonları dengeliyor degerler düşükse yükseliyor,yüksekse düşüyor olması gereken dengeye getiriyor..
Başlık: Ynt: Hayıt otu tohumu kullanan var mı?
Gönderen: asiyemre - 29 Ağustos , 2009, 17:25:16
kardelencim, aysuncum teşekkür ederim tavsiyeleriniz için :opucuk:
Başlık: Ynt: Hayıt otu tohumu kullanan var mı?
Gönderen: ..BahaR●● - 29 Ağustos , 2009, 17:34:05
faydasını gören çok var .......
Başlık: Ynt: Hayıt otu tohumu kullanan var mı?
Gönderen: asiyemre - 29 Ağustos , 2009, 17:38:56
baha canım öncesinde hayıt otunun meyvesinden yapılan hap kullandım evlenmeden önce adetimi falan düzenlemişti gögsüm için vermişlerdi iyi gelmişti gögsümdeki kisler için iiyi gelmişti bide direk kendini kullanayım aldım içmeye başalayım belki bebek içnde ii gelir :amin:
Başlık: Ynt: Hayıt otu tohumu kullanan var mı?
Gönderen: ..BahaR●● - 29 Ağustos , 2009, 17:58:02
cnm hamile kalan çok var sen googleye hayıt tohumu kullananlar yaz yorumları oku bak....
bide çörek otu bal ve tarcın çok iyiymiş öyle diyorlar.....
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: Emine - 03 Kasım , 2009, 17:36:02
En son 26 Ocakta yazmışım sonucunu isteyen arkadaşlar olmuş. Ocakta kullanmaya başladım ben 1 şişe hayıt suyu içtim toplam, nisanda hamile kaldım şu an 27 haftalık hamileyim kardeşim de kullandı hayıt suyu ama o hamile değil henüz, o da 1 şişeden sonra devam etmedi sanırım, ardından soğan kürü uygulamıştı. O nedenle herkeste aynı sonucu göstermiyor olabilir.
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: yağmur8183 - 19 Ocak , 2010, 10:41:06
Kızlar bende hayıtı yeni öğrendim,uzun zamandır yorum yazılmamış sayfaya,hayıtı kullanıp iyi gelen arkadaşlar yorum azabilir mi???? kullanmayı düşünüyorum...
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: hayal gozlum - 22 Ocak , 2010, 19:18:44
merhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım.benı aranıza alırsanız cooook sevınırım benımde bu konulara cok ılgım var bırbırımıze yardımcı olalım herkese sevgıler :occasion14:
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: ツgöçmen_54 ツ - 22 Ocak , 2010, 20:46:14
mrb canım hoş geldin.kendinden bahsermisin?kaç yaşında ne kadarlık evlisin?
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: hayal gozlum - 23 Ocak , 2010, 13:41:08
sanada merhaba canım 20 yasındayım 4 aylık evlıyım cok guzel evlılıgım var bırde cocuk olsa daha da guzel olur adetlerım duzensız  ve hayıtı kullanmayı dusunuyorum ama arastırmadan kullanmak ıstemıyorum onun ıcın sızden yardım beklıyorum sen denedın mı hıc yazarsan sevınırım byyy
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: ツgöçmen_54 ツ - 23 Ocak , 2010, 13:47:57
bende 20 yaşındayım 2.5 senelik evliyim benimde adetlerim çok düzensiz hayıt aldım ama içemedim iğrenç ötesi bir tadı var.içilcek gibi deyil yani :'(
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: hayal gozlum - 24 Ocak , 2010, 20:48:50
hadı ya tek umudum o valla hormonlu ılacları kullanmaktan bıktım ya kullanıpta duzene gırse tamam oda olmuyo ama denıcem mecbur bence sende bırakma canım denemekte fayda oldugunu dusunuyorum allah sıfa versın hepımıze bıde cocukkkkkkkkkkkkk  :ehi:
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: yağmur8183 - 25 Ocak , 2010, 12:07:42
Kızlar o kadar da iğrenç değil bence tadı,ben hergün akşamları içiyorum...Bebek için kızlar,dayanın biraz... Çok Fazla suyun içine eklediyseniz ondan da acı olabilir,kaynamış suya bir tutam ekleyin,13-15 dakika dinlensin sonra çay gibi için.... bol şanslar...
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: hayal gozlum - 25 Ocak , 2010, 18:56:03
yagmur arkadasımız sagol denıcem bakalım ınsallah duzelır canım ya
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: Balböceği - 25 Ocak , 2010, 18:57:39
slm hayal gozlum bende 7 aylik evliyim bende adet duzensizligi yoktu evliligim ikinci ayinda basladi sukur gectigimz ay 34 gun sonra regl oldum 40 gune kadar cikiyordu senin problemin nedir cnm
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: hayal gozlum - 25 Ocak , 2010, 19:02:26
canım benım problemım ılacsız adet goremıyorum pek nadır bu ay ılac kullanarak adet gordum ve bır hafta gecmeden tekrar adet oldum ne oldugunu anlamadım bıle suan agnucaston kullanıyorum adetlerımı duzetmek ıcın arastırma yaparken hayıt cıktı karsıma denıcem en kısa zamanda ılacım bıttıkten sonra hayırlısı bakalım
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: Balböceği - 25 Ocak , 2010, 19:03:45
gecmis olsun cnmmm kendine dikkat et iyi aksamlar gorusmek uzere...  :opucuk:
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: hayal gozlum - 26 Ocak , 2010, 01:00:00
 :opucuk:tesekkurler canım sende dıkkat et kendıne ınsallah ıyı haberler verırız bırbırımıze byby
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: yağmur8183 - 26 Ocak , 2010, 09:32:20
Kızlar dert etmeyin,Rabbimin izni ile olur inşallah,Hayal Gözlüm Hayıt'ın çok iyi olduğunu duydum,bu ay başladım,kendini iki hafta sonra hissettiriyormuş..Çok iyi geleceğini düşünüyorum..... :muzz:  :muzz:  :muzz:
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: hayal gozlum - 26 Ocak , 2010, 11:56:50
yagmurcum ben bekarken arastırıp kekık cayı kullandım 1 hafta boyunca sabah ogle aksam ıctım ve adet gordum tekrar kullandım kahverengı akıntılarla adet gordum ama sımdı arastırmalarıma gore kekık adet gormeye yardımcı ama bebek dusurmeye sebebıyet verıyormus ben evlılere tavsıye etmıyorum ama bekarlara kesınlıkle tavsıye edıyorum tadı guzel ıcılmıcek gıbı deıl yanı ama hayıtı denıcem allahım ne olur mınık bebıslerımızı bıze nasıp et
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: ESİNCİK - 26 Ocak , 2010, 12:58:56
kızlar bence de akibetini bilmdiğiniz şeyleri kullanmayın. Tüm medikal ilaçlar bitkilerden üretiliyor ama yıllarca denenip yan etkileri ortaya çıkarılıp birkaç bitkinin bileşimiyle bizlere sunuluyor. Bizler için çalışan bu kadar bilim adamı varken tıbbın imkanlarından yararlanmak lazım derim ben. Ona iyi gelsin derken başka bişey bozulmasın sonra hayal gözlümün dediği gibi..
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: hayal gozlum - 26 Ocak , 2010, 15:22:16
ESINCIK BENDE ONDAN KORKUYORUM YA ARTIK ESKISI GIBI DEIL HERSEY COK GELISMIS ONUN ICIN DOKTOR TAVSIYESINDEN BASKA BISEY KULLANIP PISMAN OLMAKTAN KORKUYORUM HAYIRLISI NEYSE OLSUN :occasion5:
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: hayal gozlum - 26 Ocak , 2010, 15:28:27
YAGMURCUM BU ARADA HAYITI KULLANIYOSUN YA SONUCUNU COK MERAK EDIYORUM BILDIRIRSIN UMARIM CANIM
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: yağmur8183 - 26 Ocak , 2010, 15:52:24
Bildiririm Canım,Benim Prolaktin 98'di bakalım kaç olacak,umudum düşmesi yönünde,bebek istiyoruz çünkü..... Siz bebek istiyor musunuz,ne kadar oldu evleneli???
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: hayal gozlum - 26 Ocak , 2010, 22:29:33
4 aylık evlıyım canım evet cocuk ıstıyorum hemde cok aslında telas yapmam cok erken ama bakalım ne olur bu arada sen prolaktının dusmesı ıcın mı kullanıyosun hayıtı ve prolaktının cok yuksek ınsallah duzelır bn agnucaston kullanıyorum prolaktınım dusmesı ıcın acıl sıfalar sana canım
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: hayal gozlum - 27 Ocak , 2010, 00:00:28
serven arkadasımız merhaba sorum olcak sana evlı mısın ve hayıtı kullanmaya devam edıyo musun
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: hayal gozlum - 27 Ocak , 2010, 19:33:07
arkadaslar nerelerdesınız ya :hieyt:
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: hayal gozlum - 01 Şubat , 2010, 15:42:55
ya arkadaslar nerelerdasınız ya kımse nıye hayıt hakkında bısey yazmıyo
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: yağmur8183 - 01 Şubat , 2010, 15:57:18
Hayal Gözlüm, ben kullanmaya  devam ediyorum hala,bırakmayı da düşünmüyorum,sen neler yaptın,kullanıyor musun?
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: yağmur8183 - 01 Şubat , 2010, 16:53:19
Alıntı yapılan: hayal gozlum - 01 Şubat , 2010, 15:42:55
ya arkadaslar nerelerdasınız ya kımse nıye hayıt hakkında bısey yazmıyo
Hayal Gözlüm bu seferde sen kayboldun,  :dontknow:
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: hayal gozlum - 02 Şubat , 2010, 11:13:17
ya yagmurcum ben burdayım her zaman yok kullanmaya baslamadım ılacımın bıtmesını beklıyorum bıtınce hemen alıp kullancam kac gundur kullanıyosun sen hayıtı :caca:
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: hayal gozlum - 02 Şubat , 2010, 14:46:25
arkadaslar bugun mıde bulantısıyla uyandım hala devam edıyo ınsallah bısey olur
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: yağmur8183 - 02 Şubat , 2010, 15:54:50
Ben hayıtı yaklaşık 20 gündür kullanıyorum,canım
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: ツgöçmen_54 ツ - 02 Şubat , 2010, 17:14:26
hayıtın faydasını gördünmü yağmur?bende kullanmayı düşünüyorum.
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: hayal gozlum - 02 Şubat , 2010, 18:14:19
yan etkısı yada senı rahatsız edecek bı durum oldu mu
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: yağmur8183 - 03 Şubat , 2010, 11:42:39
Hayal Gözlüm,hayıtın bir yan etkesini görmedim
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: hayal gozlum - 03 Şubat , 2010, 12:17:24
tsekkur ederım canım
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: yağmur8183 - 05 Şubat , 2010, 15:13:21
Alıntı yapılan: hayal gozlum - 26 Ocak , 2010, 22:29:33
4 aylık evlıyım canım evet cocuk ıstıyorum hemde cok aslında telas yapmam cok erken ama bakalım ne olur bu arada sen prolaktının dusmesı ıcın mı kullanıyosun hayıtı ve prolaktının cok yuksek ınsallah duzelır bn agnucaston kullanıyorum prolaktınım dusmesı ıcın acıl sıfalar sana canım
hayal gözlüm,senin prolaktinin kaç, kaç aydır ilaç kulanıyorsun?
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: hayal gozlum - 05 Şubat , 2010, 15:48:56
prolaktınım 20 yagmurcum 2 aydır kullanıyorum ılac
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: yağmur8183 - 11 Şubat , 2010, 09:27:14
Canım senin iyiymiş  prolaktinin,20 değerin altı zaten,daha önce yüksek miydi,değer üst sınırı 25 diye biliyorum ben.
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: ツgöçmen_54 ツ - 11 Şubat , 2010, 09:28:05
mrb yağmur günaydın :flowers: :flowers:
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: yağmur8183 - 11 Şubat , 2010, 09:31:54
günaydın canım.....
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: ツgöçmen_54 ツ - 11 Şubat , 2010, 09:34:07
nasılsın?bişey sorcaktım sen kendiliğinden adet olabiliyomusun?
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: yağmur8183 - 11 Şubat , 2010, 09:37:12
iyiyim canım sağol..Ben kendiliğinden adet oluyorum canım,allaha şükür..sadece düzensi oluyor,sebebi de prolaktin (süt) hormonunun yüksek olmasıymış,
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: yağmur8183 - 11 Şubat , 2010, 09:38:24
Sen nasılsın,sormayı unuttum kusuruma bakma... :hello2:  :hello2:  :hello2:
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: ツgöçmen_54 ツ - 11 Şubat , 2010, 09:41:15
bende iyiyim canım çok sağol.ben malesef ilaç kullanmadan adet göremiyorum.ama prolaktin 13. sen ne kadar süredir evlisin yağmur?
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: yağmur8183 - 11 Şubat , 2010, 09:49:09
Sekiz aydır canım,zaman çabuk geçiyor,biz beş ay falan düşünmedik bebek,sonra istedik ama,bu sefer hormonum yüksekmiş...rabbim hayırlısını versin,senin neyin var canım...
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: ツgöçmen_54 ツ - 11 Şubat , 2010, 09:54:39
ben 2.5 senelik evliyim ama 2 sene doğum kontrol hapı kullandım adetlerim düzelsin diye malesef bırakın sil baştan geriye döndüm.şuandada farlutal kullanıyorum adet görmek için.benim hormonlarımın hepsi normalmiş ama polikistik over varmış
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: yağmur8183 - 11 Şubat , 2010, 10:03:54
geçer umarım canım,bebeğini alırsın kucağına,geçmiş olsun,of nasıl can sıkıntısı değil mi, hiç duymadığım çevrem de olmayan bir şeydi sonra insan başına gelince öğreniyormuş,hayırlısı olsun canım,geçer inşallah,moraller yüksek,tam adım gaz tedaviye devam,yeneriz allahın izniyle,ne sıkıntılar var,derler ya rabbim çaresiz dert vermesin...moralini yüksek tut canım... :flowers:  :flowers:  :flowers:
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: hayal gozlum - 12 Şubat , 2010, 17:07:20
gocmen mrb canım
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: sirin - 12 Şubat , 2010, 17:20:48
merhaba canım
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: ツgöçmen_54 ツ - 08 Mart , 2010, 15:17:01
mrb canım ben msj faslan göremedim nerelerdesin?
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: hayal gozlum - 08 Mart , 2010, 15:33:13
burdayım canım uzun zamandır net yoktu o yuzden gorusemedık ozledım canım
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: ツgöçmen_54 ツ - 08 Mart , 2010, 15:34:56
şükür kavuşturana :opucuk: :opucuk:
Başlık: Ynt: hayıt tohumu
Gönderen: hayal gozlum - 08 Mart , 2010, 16:00:46
evet canım
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu
Gönderen: yağmur8183 - 25 Mart , 2010, 08:30:53
Merhaba arkadaşlar, önceki sayfalarda da yazmıştım, hayıt kullanıyordum, Ben yaşadığım süreci size faydası olması dileğiyle yazmak istedim. Bende prolaktin hormonu yüksekliği vardı, Bebek için eşimle doktora gittik , bir sorunumuz var mı acaba diye..Doktor hormon testi yaptı ve benim prolaktin hormonumun 56 olduğu görüldü, adetin 3. günü tekrar gelmemi hormon testini tekrar yapacağını söyledi,tekrar yaptığımız da ise bu sefer değerin 98 olduğunu ve bana ilaç vereceğini bu ilacı bir ay süre ile kullanmam gerektiğini söyledi, ben bu süre zarfında ilaç kullandım ve de internetten yaptığım araştırmalarla prolaktin hormonuna hayıtın çok iyi olduğunu öğrendim,Hayıtı bir ay boyunca akşamları sıcak suyun içine bir tatlı kaşığı atarak ağzı kapalı bir şekilde 12 dakika dinlendirerek içtim.Hayıtın Prolaktin hormonumun düşmesine  çok faydalı olduğuna canı gönülden inanıyorum,Okuduğum yazılarda yüksek olan hormonu düşürdüğü,düşük olan hormonu ise yükselttiğine dair yazılar vardı,dengeleyiciymiş... Ve kızlar benim hormonum ilacın ve hayıtın faydası nedeniyle 98'den 4'e düştü,,,Sonuçta beş haftalık hamileyim... Umarım faydalı olabilmişimdir... Sorularınız olursa cevaplayabilirim...
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu
Gönderen: mutluluk - 25 Mart , 2010, 13:54:01
CANIM BEN KAÇ KEZ SANA YAZDIM AMA GALİBA YAZIMI GÖRMEDİN.TAVSİYE ETTİĞİN BAL VE ÇÖREK OTUNU YAPIYORUM.AMA BEN ÇÖREK OTUNU TAM EZEMEDİM OLRMU ÖYLE.BİRDE KAÇ GÜN YİYECEM BANA DÖNERSEN SEVİNİRİM.
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu
Gönderen: yağmur8183 - 25 Mart , 2010, 14:06:18
Alıntı yapılan: mutluluk - 25 Mart , 2010, 13:54:01
CANIM BEN KAÇ KEZ SANA YAZDIM AMA GALİBA YAZIMI GÖRMEDİN.TAVSİYE ETTİĞİN BAL VE ÇÖREK OTUNU YAPIYORUM.AMA BEN ÇÖREK OTUNU TAM EZEMEDİM OLRMU ÖYLE.BİRDE KAÇ GÜN YİYECEM BANA DÖNERSEN SEVİNİRİM.
Dün yazmıştım canım, görünmedi mi acaba mesajım,Çörek otunu bende çok ezememiştim sende çiğneyerek yemeye çalış, birşey olmaz çünkü bende çok ezemedim çiğneyerek yedim öylede faydası olur inşallah, bana faydası olmuştu canım...
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu
Gönderen: mutluluk - 25 Mart , 2010, 14:40:48
YAĞMURCUM SEN BU KÜRDEN SONRAMI HAMİŞ KALDIN.SABAH AKŞAM YİYORUM CANIM YUMURTALARIN GELİŞİMİ İÇİNDİ DEĞİLMİ.NE KADAR YİYECEM.BİRDE İNCİR KÜRÜDE YAPSAM OLR MU YOKSA BU BİTSİN SONRAMI İNCİR KÜRÜNÜ YAPAYIM.NASIL YAPAYIM ACABA
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu
Gönderen: yağmur8183 - 26 Mart , 2010, 09:15:48
Ben hayıtla hamile kalmadım, hayıt sayesinde hormon seviyem düştü arkadaşlar..Düştükten sonra çörek otu-bal-tarçın kürü ile kaliteli yumurtam olması nedeniyle hamile kaldım..Tabiki Rabbimin Allah'ın (c.c.) izniyle...
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu
Gönderen: hayal gozlum - 26 Mart , 2010, 22:46:28
yagmurcum dedıgın kuru denıcem allah kucagına almayı nasıp etsın :binkybaby:
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu
Gönderen: yağmur8183 - 29 Mart , 2010, 08:32:59
Alıntı yapılan: hayal gozlum - 26 Mart , 2010, 22:46:28
yagmurcum dedıgın kuru denıcem allah kucagına almayı nasıp etsın :binkybaby:
Sağol canım, Rabbim senin de gönlüne göre versin..En kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip eder inşallah rabbim...
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu
Gönderen: *ℂ⋆ ece su ℂ⋆* - 05 Nisan , 2010, 21:14:12
Alıntı yapılan: mutluluk - 25 Mart , 2010, 13:54:01
CANIM BEN KAÇ KEZ SANA YAZDIM AMA GALİBA YAZIMI GÖRMEDİN.TAVSİYE ETTİĞİN BAL VE ÇÖREK OTUNU YAPIYORUM.AMA BEN ÇÖREK OTUNU TAM EZEMEDİM OLRMU ÖYLE.BİRDE KAÇ GÜN YİYECEM BANA DÖNERSEN SEVİNİRİM.


çörek otunu mikserden geçirebilirsin canım.iyi eziliyo o zaman
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu
Gönderen: Rabis - 05 Nisan , 2010, 21:21:18
hayit tohumu ne kizlar?benim hormonlarimda sorun cikarsa nasil kullanma bilirm bunu
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu
Gönderen: mutluluk - 06 Nisan , 2010, 08:54:39
Alıntı yapılan: *ℂ⋆ ece su ℂ⋆* - 05 Nisan , 2010, 21:14:12
Alıntı yapılan: mutluluk - 25 Mart , 2010, 13:54:01
CANIM BEN KAÇ KEZ SANA YAZDIM AMA GALİBA YAZIMI GÖRMEDİN.TAVSİYE ETTİĞİN BAL VE ÇÖREK OTUNU YAPIYORUM.AMA BEN ÇÖREK OTUNU TAM EZEMEDİM OLRMU ÖYLE.BİRDE KAÇ GÜN YİYECEM BANA DÖNERSEN SEVİNİRİM.


çörek otunu mikserden geçirebilirsin canım.iyi eziliyo o zaman


canım ben yedim bitirdim.ama bu ayda bişey beklemyorum.çünkü hem moralmen sıfırım hemde bişeyler yapamadık.o kadar içim sıkıntılıki anlatamam.hayırlısı canım sağol :opucuk:
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu
Gönderen: ƓĤ♡SƬ - 06 Nisan , 2010, 09:19:07
KIZ KENDİNİ ZORLASAYDIN YA BİRAZ DAHA ÇALIŞMAK İÇİN.BU SEROPHONE DENE HAPTA KURULUK YAPTI CANMIM ACIMASINA RAĞMEN BEN BU KADAR FIRSATI DEĞERLENDİRDİM AMA OLURSA OLUR OLMAZSA KENDİ NBİLİR BEBEBĞİNN
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu
Gönderen: mutluluk - 06 Nisan , 2010, 09:37:25
CANIM BEN EŞİME SİNİRLENMİŞTİM.İÇİMDEN BİRŞEY GELMİYORDU TAMDA YUMURTLAMA DÖNEMİMDİ :crybaby2:
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu
Gönderen: ƓĤ♡SƬ - 06 Nisan , 2010, 09:41:34
KIZZZZ YATAKTA KÜSLÜK M Ü OLURMUŞ.NORMAL HAYATTA KÜS AMA YATAKTA GEÇİÇİ OLARAK BARIŞ:))
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu
Gönderen: bulut84 - 06 Nisan , 2010, 15:18:06
slm arkadaşlar bugünler benim yumurtlama dönemim bal tarçın kürünü deniycemde bilen varsa ne miktarda koyacam anlatabilirmi malzemelri yanlış yapmak istemiyorum
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu
Gönderen: bulut84 - 06 Nisan , 2010, 16:14:50
cvp bekliyorum kimse yazmamış bilen yok galiba :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu
Gönderen: mutluluk - 06 Nisan , 2010, 16:32:37
canım banada gültanesi söyledi .1 kase bala 2-3 yemek kaşığı ezilmiş çörek otu 1tatlı kaşıgı tarçın karıştırp.sabah aç karna akşamda yatarken yiyecen.adetin 2.günü başlıyon.afiyet olsun.büyük büyük yumurtaların olsun tamam canım :ehi:
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu
Gönderen: bulut84 - 07 Nisan , 2010, 14:14:46
saol canım diger deniycem bu ay olmazsa umarım olur yaaaaaaaaaaaaaa
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu
Gönderen: hayal gozlum - 21 Nisan , 2010, 21:38:39
mrb arkadaslar
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu
Gönderen: NEZO40 - 22 Nisan , 2010, 00:47:58
Mrb kızlar ben yasemin 38 yaşında 1 senelik evliyim benim derdim anne olmak ilk 1yada 2 ay korunduk daha bebişim yok benimde prolaktinim yüksek çıkmıştı doktorum klmen ve dostinex isimli 2 ilaç verdi kullandım. Daha sonra başka bir doktora gittim hormon testi yaptırdım normal seviyeye düştüğünü söyledi doktorum. Pts gittim ve bana yumurtamdan birinin çatladığını birininde büyümüş olduğunu söyledi,2 gün beraberlik yaşayın dedi bende aynen uyguladım.Bende hayıt tohumu içiyorum akşamları 1 tatlı kaşığı atıyorum suya kaynatıyorum demlendirip içiyorum,adetlerim aslında düzenli acaba korunduğum için mi geç olacak bebişim,artık kafayı yiyeceğim ya bazen ağlıyorum.Bu yumurta çatlaması iyi bir şey galiba büyümede iyi dediler,inşallah adetim gelmez de hamile kalırım.
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu
Gönderen: mets - 22 Nisan , 2010, 00:54:17
 :(
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu
Gönderen: hayal gozlum - 15 Temmuz , 2010, 21:31:53
 :muzz:mrb arkadaslar ben geldım
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu
Gönderen: ♥♥♥gülbeşeker♥♥♥ - 15 Temmuz , 2010, 21:38:20
slm hayal gözlüm
Başlık: hayit tohumu nasil kullanilir dogorusu nedir ?bilen varsa soyesin.
Gönderen: gulcan yashar - 26 Ağustos , 2010, 14:23:51
selamlar hayit tohumu nasil kullanilir?dogorusu nedir ben bir yerde gormushtum ki gunde5 gr.dan fazlasi bash aarisi yaparmish dogoru mu bu?kullananlar varsa soyleyin lutfen dogorusu nedir?shimdiden tesekkurler iyi gunler.
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu
Gönderen: ayysnn - 14 Eylül , 2010, 14:38:19
arkadaşlar hayıt tohumu kullananlar yan etkisi var mı? bide hakkaten faydasını gördünüz mü tavsiye edermisiniz ona göre alıcam da
Başlık: civanperçemli-hayıtlı-ballı karışım
Gönderen: ƓĤ♡SƬ - 23 Eylül , 2010, 13:22:05
kızlar aktardan bunu aldım.işallah işe yarar.içinde adetleri düzenliyor.hormonları dengeliyor yaızyordu.hemde ucuzdu.10 tl idi.denemekten ne çıkar dedim ...işallah bu şey işe yarar:))
Başlık: Ynt: civanperçemli-hayıtlı-ballı karışım
Gönderen: ayysnn - 23 Eylül , 2010, 13:38:44
canım bnde hormon bozukluğu var bnde hayıt tohumu aldım 2 haftadır içiorum bunun faydalarıda çok ii yüksek hormonu dşürür düşüğü yükseltir, kadınlık hormonları dengeler, adeti düzenler falan yazıodu buda aklında bulunsun.
sende hormon bozukluğumu vardı yoksa adet düzensizliğği için mi?
Başlık: Ynt: civanperçemli-hayıtlı-ballı karışım
Gönderen: ツgöçmen_54 ツ - 23 Eylül , 2010, 13:43:08
bendede adet düzensizliği var..prolaktin hormonumda yüksek..inşallah faydasını görürsün İLKAY...
Başlık: Ynt: civanperçemli-hayıtlı-ballı karışım
Gönderen: ツgöçmen_54 ツ - 23 Eylül , 2010, 13:48:16
Alıntı yapılan: ayysnn - 23 Eylül , 2010, 13:38:44
canım bnde hormon bozukluğu var bnde hayıt tohumu aldım 2 haftadır içiorum bunun faydalarıda çok ii yüksek hormonu dşürür düşüğü yükseltir, kadınlık hormonları dengeler, adeti düzenler falan yazıodu buda aklında bulunsun.
sende hormon bozukluğumu vardı yoksa adet düzensizliğği için mi?
senin hangi hormonlarda sorun var AYYSNN ?
Başlık: Ynt: civanperçemli-hayıtlı-ballı karışım
Gönderen: ƓĤ♡SƬ - 23 Eylül , 2010, 13:49:04
BENDE LH YÜKSEK ONU DÜŞÜRMEK İÇİN İÇECEM.DİĞERLEİR İYİDE.BİDE ONU DÜŞÜRSEM.BEN PCOSLUYUM CNM.PEŞİMİ BİR BIRAKMADI BU HASTALIK...
HEM HORMONUM BOZUK HEMDE ADET DÜZENLESİN DİYE:))
Başlık: Ynt: civanperçemli-hayıtlı-ballı karışım
Gönderen: ツgöçmen_54 ツ - 23 Eylül , 2010, 13:52:09
Alıntı yapılan: ♥♥♥♥--ilkay♥♥♥♥ - 23 Eylül , 2010, 13:49:04
BENDE LH YÜKSEK ONU DÜŞÜRMEK İÇİN İÇECEM.DİĞERLEİR İYİDE.BİDE ONU DÜŞÜRSEM.BEN PCOSLUYUM CNM.PEŞİMİ BİR BIRAKMADI BU HASTALIK...
HEM HORMONUM BOZUK HEMDE ADET DÜZENLESİN DİYE:))
ilkay son yaptırdığın hormon sonuçlarını yazarmısın?
Başlık: Ynt: civanperçemli-hayıtlı-ballı karışım
Gönderen: özgemm - 23 Eylül , 2010, 13:53:49
Alıntı yapılan: ♥♥♥♥--ilkay♥♥♥♥ - 23 Eylül , 2010, 13:49:04
BENDE LH YÜKSEK ONU DÜŞÜRMEK İÇİN İÇECEM.DİĞERLEİR İYİDE.BİDE ONU DÜŞÜRSEM.BEN PCOSLUYUM CNM.PEŞİMİ BİR BIRAKMADI BU HASTALIK...
HEM HORMONUM BOZUK HEMDE ADET DÜZENLESİN DİYE:))

ilkaycım nezamandır bebek istiyorsun pko tanın nezaman kondu canım
Başlık: Ynt: civanperçemli-hayıtlı-ballı karışım
Gönderen: ƓĤ♡SƬ - 23 Eylül , 2010, 13:56:24
http://www.nurslokmanhekim.com/Ball (http://www.nurslokmanhekim.com/Ball)ı%20-%20Civanperçemli%20Bitkisel%20Macun%20(Kadın%20Hastalıkları%20Macunu) BEN BUNDAN ALIM BURDA SATILIYORDU.AMA AÇAMADIM KAVANOZ ÇOK SERTMİŞ AKŞAMA KOÇİŞE AÇTIRACAM..
Başlık: Ynt: civanperçemli-hayıtlı-ballı karışım
Gönderen: ƓĤ♡SƬ - 23 Eylül , 2010, 14:00:01
BENİM PCO 5 YIL ÖNCE KOYULDU TAHLİLLERDE ÇIKTIU ZATEN BELİRTİLERİ VARDI SAÇLARIM YOKTU SAÇLARIM DÖKÜLMÜŞTÜ.AMA ÇOK ZAYIIFIM ŞU SIRALAR BİLE 40-42 ARASINDAYIM...46 İDİM SON 1 HAFTADIR KİLO VERDİM.
GÖÇMEN CNM İŞTE EN SON 1 HAFTA ÖNCEKİ TAHLİLEİRM.
TSH 1,1
SERBEST T3 3,59
SERBEST T4 1,14
FSH 5,17
LH 11,37

E2 110,7
PRGESTAN 1,31
PRL 10,03
Başlık: Ynt: civanperçemli-hayıtlı-ballı karışım
Gönderen: bebişim616161 - 23 Eylül , 2010, 14:03:02
Alıntı yapılan: ♥♥♥♥--ilkay♥♥♥♥ - 23 Eylül , 2010, 14:00:01
BENİM PCO 5 YIL ÖNCE KOYULDU TAHLİLLERDE ÇIKTIU ZATEN BELİRTİLERİ VARDI SAÇLARIM YOKTU SAÇLARIM DÖKÜLMÜŞTÜ.AMA ÇOK ZAYIIFIM ŞU SIRALAR BİLE 40-42 ARASINDAYIM...46 İDİM SON 1 HAFTADIR KİLO VERDİM.
GÖÇMEN CNM İŞTE EN SON 1 HAFTA ÖNCEKİ TAHLİLEİRM.
TSH 1,1
SERBEST T3 3,59
SERBEST T4 1,14
FSH 5,17
LH 11,37

E2 110,7
PRGESTAN 1,31
PRL 10,03
cnm benm benm lh değerim 99küsürlü çıkmıstı yaa neoldu acaba insallah düzelmiştir
Başlık: Ynt: civanperçemli-hayıtlı-ballı karışım
Gönderen: ƓĤ♡SƬ - 23 Eylül , 2010, 14:04:21
bu arada evleneli 3 .yılımıza girdk...LH YÜKSEKTE PCOSSUNDUR CNM.O DÜZELMEZSE ADET BİLE OLMAZSIN BIRAKA HAAMİLE KALMAYI..
Başlık: Ynt: civanperçemli-hayıtlı-ballı karışım
Gönderen: özgemm - 23 Eylül , 2010, 14:06:23
bendede pko tanısı var ama sadece USde sol pko daha doktora gitmedim
3 aydır bebiş yok
Başlık: Ynt: civanperçemli-hayıtlı-ballı karışım
Gönderen: ツgöçmen_54 ツ - 23 Eylül , 2010, 14:07:35
Alıntı yapılan: ♥♥♥♥--ilkay♥♥♥♥ - 23 Eylül , 2010, 14:00:01
BENİM PCO 5 YIL ÖNCE KOYULDU TAHLİLLERDE ÇIKTIU ZATEN BELİRTİLERİ VARDI SAÇLARIM YOKTU SAÇLARIM DÖKÜLMÜŞTÜ.AMA ÇOK ZAYIIFIM ŞU SIRALAR BİLE 40-42 ARASINDAYIM...46 İDİM SON 1 HAFTADIR KİLO VERDİM.
GÖÇMEN CNM İŞTE EN SON 1 HAFTA ÖNCEKİ TAHLİLEİRM.
TSH 1,1
SERBEST T3 3,59
SERBEST T4 1,14
FSH 5,17
LH 11,37

E2 110,7
PRGESTAN 1,31
PRL 10,03

ilkay senin hormonlar gayet iyi çıkmış..
benim fsh_8.0
prolaktin_33
lh_20
tsh_3.22
bende boyuma göre çok kilolu sayılmam..son bi kaç aydır 10 kilo aldım.1.75 boyum 65 kilom var..
dr yinede zayıflamam gerektiğini söylüyor..pkolular kilo aldıkça vücut kist üretirmiş..şuan için şeker ilacıda kullanıyorum..inşallah bu macunun faydasını görürsünde bende nasiplenirim..
Başlık: Ynt: civanperçemli-hayıtlı-ballı karışım
Gönderen: özgemm - 23 Eylül , 2010, 14:09:21
benimde en son 3. ayda verdiğim kanda LH 4,17
Başlık: Ynt: civanperçemli-hayıtlı-ballı karışım
Gönderen: ƓĤ♡SƬ - 23 Eylül , 2010, 14:11:41
DOKTORDA İYİ DEDİ AMA LH BİRAZ DAHA DÜŞMESİ LAZIM DEDİ.
BENDE 1,58 E ŞUAN 42 AMA İDEALİM 46.BEN ŞEKER İLACI KULLANDIM AMA ONU İÇİNDE 3 KİLO VERDİM.
ÖZGEM SNEİN LH ÇOK İYİYMİŞ.SENİN HANGİSİ YÜKSEK..
Başlık: Ynt: civanperçemli-hayıtlı-ballı karışım
Gönderen: ƓĤ♡SƬ - 23 Eylül , 2010, 14:13:01
TATLIM ÖZGE SENDE PCO YOK.5 TEN YÜKSEKSE PCO DENİYOR...
Başlık: Ynt: civanperçemli-hayıtlı-ballı karışım
Gönderen: ツgöçmen_54 ツ - 23 Eylül , 2010, 14:15:56
Alıntı yapılan: ♥♥♥♥--ilkay♥♥♥♥ - 23 Eylül , 2010, 14:11:41
DOKTORDA İYİ DEDİ AMA LH BİRAZ DAHA DÜŞMESİ LAZIM DEDİ.
BENDE 1,58 E ŞUAN 42 AMA İDEALİM 46.BEN ŞEKER İLACI KULLANDIM AMA ONU İÇİNDE 3 KİLO VERDİM.
ÖZGEM SNEİN LH ÇOK İYİYMİŞ.SENİN HANGİSİ YÜKSEK..
ilkay hormonlarının bu kadar düzgün olmasını hangi ilaca borçlusun :))
Başlık: Ynt: civanperçemli-hayıtlı-ballı karışım
Gönderen: ƓĤ♡SƬ - 23 Eylül , 2010, 14:21:30
CNM BEN 3 YIL DİANE KULLANDIM.O DÜZELTTİ AMA BİR 1 AYIL DAHA LKULLANMAM LAZIM GGALİBA LH B,RAZ DAHA DÜŞSÜN DİYE AMA BEN BEBEK İSTEDİĞİM İÇİN BIRAKTIM DOKTOR BÖYLEDE HAMİLE KALIRSIN DEDİ.ARTIK PSİKOLİJİKMİŞ.TAKMIYORUM ARTIK OLURUNA BIRAKTIM
Başlık: Ynt: civanperçemli-hayıtlı-ballı karışım
Gönderen: ツgöçmen_54 ツ - 23 Eylül , 2010, 14:23:58
bende 2 sene aralıksız diana 35 kullandım..ilaca devam ederken herşey süper..bıraktıktan sonra yine herşey sil baştan  :cildir: :cildir:
Başlık: Ynt: civanperçemli-hayıtlı-ballı karışım
Gönderen: ƓĤ♡SƬ - 23 Eylül , 2010, 14:26:39
AYNEN İLACA DEVAM EDERKEN HORMONLAR SÜPER ÇALIŞIYOR.AMA BIRAKINCA SİL BAŞTAN OLUYOR...BİDE BEN ARTIK RAHATIM SIKINTIM YOK .ATANMA DERDİM ÜNİ DERDİM BİTTİ.HERŞEY YOLUNA GİRDİ.ŞŞİMDİ BORÇ ÖDÜYORUM.
DOKTOR 1 YULA KALMAZ GARANTİ HAMİLESİN DEDİ. HATTA BANA KLOMENİ BİLE BIRAKTIRDI.
Başlık: Ynt: civanperçemli-hayıtlı-ballı karışım
Gönderen: özgemm - 23 Eylül , 2010, 14:29:55
Alıntı yapılan: ♥♥♥♥--ilkay♥♥♥♥ - 23 Eylül , 2010, 14:11:41
DOKTORDA İYİ DEDİ AMA LH BİRAZ DAHA DÜŞMESİ LAZIM DEDİ.
BENDE 1,58 E ŞUAN 42 AMA İDEALİM 46.BEN ŞEKER İLACI KULLANDIM AMA ONU İÇİNDE 3 KİLO VERDİM.
ÖZGEM SNEİN LH ÇOK İYİYMİŞ.SENİN HANGİSİ YÜKSEK..

canım ben doktora gitmedim sadece sağlıkçıyım öylesine kan verdim  evlenmeden önce son kez.
pko olduğumu ögrendiğimde düğünüme 1 ay vardı zaten bebiş istediğimiz için doğum kontrol hapı engeller die bekleyelim biraz belki olur dedik 3 ay oldu bişi yok sat 28 agustos 28 eylülü bekliyoruz işte ne olucak bakalım
Başlık: Ynt: civanperçemli-hayıtlı-ballı karışım
Gönderen: ツgöçmen_54 ツ - 23 Eylül , 2010, 14:33:33
Alıntı yapılan: ♥♥♥♥--ilkay♥♥♥♥ - 23 Eylül , 2010, 14:26:39
AYNEN İLACA DEVAM EDERKEN HORMONLAR SÜPER ÇALIŞIYOR.AMA BIRAKINCA SİL BAŞTAN OLUYOR...BİDE BEN ARTIK RAHATIM SIKINTIM YOK .ATANMA DERDİM ÜNİ DERDİM BİTTİ.HERŞEY YOLUNA GİRDİ.ŞŞİMDİ BORÇ ÖDÜYORUM.
DOKTOR 1 YULA KALMAZ GARANTİ HAMİLESİN DEDİ. HATTA BANA KLOMENİ BİLE BIRAKTIRDI.
inşallah tatlım yaa hayırlısıyla hamile kalırız bu sinir hastalığı atlatırız bir an önce..
bende şuan 21 yaşındayım 23 yaşına kadar olmazsa daha fazla yorulmadan tüp denicem..zati bu gidişle normal olacağıda imkansız gibi görünüyor eş sorunuda çıktı umut dünyası işte..
Başlık: Ynt: civanperçemli-hayıtlı-ballı karışım
Gönderen: ƓĤ♡SƬ - 23 Eylül , 2010, 14:35:23
CNM BENCE SEN SAĞLIKLISIN VALLA.KEŞKE BENİMDE LH DÜŞSE O KADAR...
Başlık: Ynt: civanperçemli-hayıtlı-ballı karışım
Gönderen: özgemm - 23 Eylül , 2010, 14:38:18
Alıntı yapılan: ♥♥♥♥--ilkay♥♥♥♥ - 23 Eylül , 2010, 14:35:23
CNM BENCE SEN SAĞLIKLISIN VALLA.KEŞKE BENİMDE LH DÜŞSE O KADAR...

ama US'de belli yani sol overim tamamen küçük küçük kistlerle dolu ben bile gördüm :(
sağ overde bişi yok allahtan ondada kistler oluo her ay ama follikül kistleri işte bi yakalayabilsek çatlama anının ama zor işte
Başlık: Ynt: civanperçemli-hayıtlı-ballı karışım
Gönderen: ayysnn - 23 Eylül , 2010, 15:03:15
bnde tüflenme var. dr şu hormonun bozuk falan demedi sadece sanırım testestoron hormonlarım yüksek tüylenme olduğuna göre 4 5 aydır farkediodum zaten tüylerin rengi koyulaşıodu.zaten şikayetimi sölemiştim dr a oda eet hormonların bozulmuş dedi anlıcanız hangisi bozuk tam bilmiorum.
hayıt tohumu aldım işte sizde bunun faydaını gören var mı??
Başlık: Ynt: civanperçemli-hayıtlı-ballı karışım
Gönderen: ƓĤ♡SƬ - 24 Eylül , 2010, 08:02:16
kızlar dün gece ilk defa o salak şeyden içtim öğğğ.tadı iğrenç.soğan suyu yanında şeker mübarek...ağzıma zorla tıkıyorum...kendimize ettiğimiz işkenceye bakın ya bunun hapı yok mu:(
Başlık: Ynt: civanperçemli-hayıtlı-ballı karışım
Gönderen: özgemm - 24 Eylül , 2010, 08:41:29
Alıntı yapılan: ♥♥♥♥--ilkay♥♥♥♥ - 24 Eylül , 2010, 08:02:16
kızlar dün gece ilk defa o salak şeyden içtim öğğğ.tadı iğrenç.soğan suyu yanında şeker mübarek...ağzıma zorla tıkıyorum...kendimize ettiğimiz işkenceye bakın ya bunun hapı yok mu:(

cidden çokmu kötü yani soğan suyundan kötüsün düşünemiyorum :(
Başlık: Ynt: civanperçemli-hayıtlı-ballı karışım
Gönderen: SeliN59 - 26 Eylül , 2010, 20:27:03
bende hormon bozukluğu falan yok allaha çok şükür ama genede içeyim bari yumurtlatsın  :icon_flower: :icon_flower: :icon_flower: neyse  eşim yarın varikosel ameliyatı için gün alıcak çok mutluyum inşallah kocişim düzelir
Başlık: Ynt: civanperçemli-hayıtlı-ballı karışım
Gönderen: ƓĤ♡SƬ - 26 Eylül , 2010, 20:37:31
işallah cnm düzelsin ...sende en yakın zamnada veveğini al kucağına...
Başlık: Ynt: civanperçemli-hayıtlı-ballı karışım
Gönderen: SeliN59 - 26 Eylül , 2010, 20:39:08
ilkay canım herkes bi soru sormuş bende sorim sen doğunun neresindesin canım
Başlık: Ynt: civanperçemli-hayıtlı-ballı karışım
Gönderen: ✿گสЯเ_ќĮż✿ - 26 Eylül , 2010, 20:52:19
rabbim hepimize hayırlı şifalar hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda :amin: :amin: :amin:
Başlık: Ynt: civanperçemli-hayıtlı-ballı karışım
Gönderen: ƓĤ♡SƬ - 26 Eylül , 2010, 20:57:48
amin cnm sanada rabbim herşeyin hayorlısını versin
Başlık: Ynt: civanperçemli-hayıtlı-ballı karışım
Gönderen: ✿گสЯเ_ќĮż✿ - 26 Eylül , 2010, 20:58:37
Alıntı yapılan: ♥♥♥♥--ilkay♥♥♥♥ - 26 Eylül , 2010, 20:57:48
amin cnm sanada rabbim herşeyin hayorlısını versin
:amin: :amin: :opucuk: :opucuk:
Başlık: Ynt: hayit tohumu nasil kullanilir dogorusu nedir ?bilen varsa soyesin.
Gönderen: especial - 28 Eylül , 2010, 02:55:57
s.a  dedem hayıt tuhumunu  kullanmıştı. kalp damarları %96 oranında takılaydı yürüyemiyordu bazen oturdugu yerde daralıyor yüzü kıpkırmızı oluyordu. damarları açarım diyen her doktora getirdik ama açamadılar bir ilaç verdiler kanı sulandırıcı oda işe yaramıyordu. bir gün gazetede hayır tohumu kapp damarlarını açıyor diye bir habere denk geldim . gittik aktardan aldık bu hayıt tohumunu kullandık. dedem bu bitkiyi kullanmaya başladıktan 1,5 ay sonra rahat rahat yürümeye ve normalleşmeye başladı doktorların verdigi ilacıda bıraktı . 8,5 sene çok rahat yaşadı yürümeye gezmeye başladı bu hayıt tohumunun sökücü özelligide vardır dedeme nasip oldu bu özelligi

yapılışı : 3 yemek  kaşık hayıt tohumuna 2,5 litre su ekliyorsun bir kapta 5 yada 7 dk arası kaynatıyorsun kaynayınca altını kapatım o şekilde 1 gün bekliyorsun 24 saat sonra temiz bir bezle süzüyorsun sonra bu suyu her sabah aç karnı  bir çay bardagı içiyorsun.bir ayı tamamladıgında 15 gün ara veriyorsun.sonra yeniden 1 ay kullanıyorsun
umarım bu tür sorunları olanada şifa olur
hayırlı akşamlar
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu
Gönderen: especial - 28 Eylül , 2010, 02:58:11
s.a  dedem hayıt tuhumunu  kullanmıştı. kalp damarları %96 oranında takılaydı yürüyemiyordu bazen oturdugu yerde daralıyor yüzü kıpkırmızı oluyordu. damarları açarım diyen her doktora getirdik ama açamadılar bir ilaç verdiler kanı sulandırıcı oda işe yaramıyordu. bir gün gazetede hayır tohumu kapp damarlarını açıyor diye bir habere denk geldim . gittik aktardan aldık bu hayıt tohumunu kullandık. dedem bu bitkiyi kullanmaya başladıktan 1,5 ay sonra rahat rahat yürümeye ve normalleşmeye başladı doktorların verdigi ilacıda bıraktı . 8,5 sene çok rahat yaşadı yürümeye gezmeye başladı bu hayıt tohumunun sökücü özelligide vardır dedeme nasip oldu bu özelligi

yapılışı : 3 yemek  kaşık hayıt tohumuna 2,5 litre su ekliyorsun bir kapta 5 yada 7 dk arası kaynatıyorsun kaynayınca altını kapatım o şekilde 1 gün bekliyorsun 24 saat sonra temiz bir bezle süzüyorsun sonra bu suyu her sabah aç karnı  bir çay bardagı içiyorsun.bir ayı tamamladıgında 15 gün ara veriyorsun.sonra yeniden 1 ay kullanıyorsun
umarım bu tür sorunları olanada şifa olur
hayırlı akşamlar
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu
Gönderen: sibel28 - 28 Eylül , 2010, 07:58:45
yan etkisi yok canım...ben kullandım hormon değerlerini düzenliyor...
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu
Gönderen: ^^MUCİZEMMM^^ - 30 Ekim , 2010, 13:54:09
merhaba arkadaşlar.bende hayıt tohumu kullanmaya başladım.yaklaşık 1 ay oluyor daha adet olamadım...bakalım beklemedeyim..hayıt tohumu gerçekten çok acı bi dikişte içiyorum içtikten sonra boğozımda inanılmaz bi acı oluyor.sanırım çok acı olduğu için boğazımı yakıyor.gitmediğim doktor denemediğim tedavi kalmadı( tüp bebek hariç)onuda hiç istemiyorum.işin garibi gittiğimher doktor kendiliğinden hamile kalabileceğimi söylüyor ama malesef 6 senedir olmuyor.tüp bebekten önce son umudum hayıt tohumu allah bu acıyla kimseyi sınamasın dayanması çok zor rabbim ben ve benim gibi olanların yardımcısı olsun..... :amin: :amin: :amin:
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu
Gönderen: ayysnn - 30 Ekim , 2010, 14:08:14
Alıntı yapılan: mucizemmm*** - 30 Ekim , 2010, 13:54:09
merhaba arkadaşlar.bende hayıt tohumu kullanmaya başladım.yaklaşık 1 ay oluyor daha adet olamadım...bakalım beklemedeyim..hayıt tohumu gerçekten çok acı bi dikişte içiyorum içtikten sonra boğozımda inanılmaz bi acı oluyor.sanırım çok acı olduğu için boğazımı yakıyor.gitmediğim doktor denemediğim tedavi kalmadı( tüp bebek hariç)onuda hiç istemiyorum.işin garibi gittiğimher doktor kendiliğinden hamile kalabileceğimi söylüyor ama malesef 6 senedir olmuyor.tüp bebekten önce son umudum hayıt tohumu allah bu acıyla kimseyi sınamasın dayanması çok zor rabbim ben ve benim gibi olanların yardımcısı olsun..... :amin: :amin: :amin:
CANIM NSL HAZIRLAYIP İÇİOSUN?
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu
Gönderen: elif cemre - 30 Ekim , 2010, 16:04:25
Alıntı yapılan: mucizemmm*** - 30 Ekim , 2010, 13:54:09
merhaba arkadaşlar.bende hayıt tohumu kullanmaya başladım.yaklaşık 1 ay oluyor daha adet olamadım...bakalım beklemedeyim..hayıt tohumu gerçekten çok acı bi dikişte içiyorum içtikten sonra boğozımda inanılmaz bi acı oluyor.sanırım çok acı olduğu için boğazımı yakıyor.gitmediğim doktor denemediğim tedavi kalmadı( tüp bebek hariç)onuda hiç istemiyorum.işin garibi gittiğimher doktor kendiliğinden hamile kalabileceğimi söylüyor ama malesef 6 senedir olmuyor.tüp bebekten önce son umudum hayıt tohumu allah bu acıyla kimseyi sınamasın dayanması çok zor rabbim ben ve benim gibi olanların yardımcısı olsun..... :amin: :amin: :amin:
:amin: :amin: :amin: :amin:bende senin gibi uzun süre hasrtele bebegini bekleyenlerdenim.doktorlar bana tüp bebegi tavsiye etti ama denemeyi düsünmüyorum.dogal yollarla hamile kalma olasiligimda var bir kere  kaldim düsükle sonuclandi.ben hayit tohumunu denemedim ama coban cantasi,aslan pencesi ve civan percemi iciyorum.buralarda katarlar yok ama türkiyeye gidince bende hayit almayi düsünüyorum.sifa ALLAHtan belki bu vesile olur. :amin: :amin: :amin:
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu
Gönderen: ^^MUCİZEMMM^^ - 31 Ekim , 2010, 22:32:38
canım 1.5su bardağı suyu kaynatıp içine 1 tatlı kaşığı hayıt tohumu atıyorum 3_4 dk.kaynatıp lılıyınca içiyorum ama bi seferde çünkü çok acı yudum yudum içilecek bi çay değil.ben bunu sitenin birinde bi arkadaştan duyup içmeye başladım.arkadaş 6.ayın sonunda hamile kalmış.5_6 ay süren adet düzeni 28 güne inmiş bakalım bende nasıl bi etki göstericek beklemedeyim ??? ???
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu
Gönderen: ^^MUCİZEMMM^^ - 31 Ekim , 2010, 22:41:31
elifçim doktorlar banada ısrarla tüp bebek yapalım çok zaman olmuş daha fazla zaman kaybetmeyelim diyorlar.ama ben ısrrarla direniyorum.ama daha fazla eşimin ve annesinin baskılarına dayanamıycam sanırım kısmetse bu yaz yaptırıcam.  o zamana kadar son bi umut bu çayı deniyorum.sanada tavsiyem eğer adet düzensizliğin varsa denemen.çünkü hiçbir yan etkisi yokmuş.rabbim bizlere bool sabırlar versin inşallah en kısa zamanda bebişini kucağına alırsınn :love9: :love9:
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu
Gönderen: elif cemre - 31 Ekim , 2010, 22:52:06
Alıntı yapılan: mucizemmm*** - 31 Ekim , 2010, 22:41:31
elifçim doktorlar banada ısrarla tüp bebek yapalım çok zaman olmuş daha fazla zaman kaybetmeyelim diyorlar.ama ben ısrrarla direniyorum.ama daha fazla eşimin ve annesinin baskılarına dayanamıycam sanırım kısmetse bu yaz yaptırıcam.  o zamana kadar son bi umut bu çayı deniyorum.sanada tavsiyem eğer adet düzensizliğin varsa denemen.çünkü hiçbir yan etkisi yokmuş.rabbim bizlere bool sabırlar versin inşallah en kısa zamanda bebişini kucağına alırsınn :love9: :love9:
Mucizem benim adetlerim okadar düzenliki bugün olcam dediigimde hic sasmaz.benim problemimde fazla adet olmaktan kaynaklaniyor.benim esimin anneside cok laf söylüyor ama esimden cevabini alinca susuyor mecburen.ALLAH isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin :amin:
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu
Gönderen: ^^MUCİZEMMM^^ - 31 Ekim , 2010, 23:00:01
canım benim fazla adet olmakta yumurtlamanın düzensiz olmasından kaynaklı diye biliyorum.hayıt tohumu özünde yumrtlamayıdüzene sokuyor.ama şuda var adet kanaman mı çok fazla yoksa adet aralıklarınmı az.adet kanamn çok fazla ise kistte olabilir ama bundan  sana dokt.zaten bahsetmiştir ???allah yardımcın olsun :( :(
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu
Gönderen: elif cemre - 31 Ekim , 2010, 23:10:06
Alıntı yapılan: mucizemmm*** - 31 Ekim , 2010, 23:00:01
canım benim fazla adet olmakta yumurtlamanın düzensiz olmasından kaynaklı diye biliyorum.hayıt tohumu özünde yumrtlamayıdüzene sokuyor.ama şuda var adet kanaman mı çok fazla yoksa adet aralıklarınmı az.adet kanamn çok fazla ise kistte olabilir ama bundan  sana dokt.zaten bahsetmiştir ???allah yardımcın olsun :( :(
ilk 2 gün kanamam fazla.kist yok sükür fakat endometriyoz oldugu icin fazla kanamalarim oluyor.yumurtalarim saglikliymis ama olsun sebepte ALLAHtan belki bu daha iyiye vesile olur.
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu
Gönderen: ^^MUCİZEMMM^^ - 31 Ekim , 2010, 23:34:29
amin canım.rabbim şifa versin inşallah.................
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu
Gönderen: peritozu - 01 Kasım , 2010, 10:49:23
arkadaşlar bende pko var adetlerim düzensiz bebişim olmuyor 3 yıldır :y25:  :crybaby2:  ben de denicem bu hayıt çayını hayıt tohumu diyemiisticem aktardan  :icon_scratch:
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu
Gönderen: ƓĤ♡SƬ - 01 Kasım , 2010, 10:54:42
evet cnm aynen aktardan hayıt tohumu diye isteyecen hatta bende bugun almaya gideceğim birazdan.sürekli bitkisel ürünler kullanıyorum yakında bitki olacam:)
Başlık: yumurta tembelliği
Gönderen: bebişim616161 - 02 Kasım , 2010, 09:16:33
slm arkadaslaryumurta tembelliği nedeniyle adetlerim de çalısma yapmıyormus yani o nedenlede çocuğum olma sansı çok düşükmüş yumurta çalıstırması için bitkisel tedavi bileniniz varmı veyada uygulamyıp yararını göreniniz  lütfen yardımm :opucuk:
Başlık: Ynt: yumurta tembelliği
Gönderen: AŞKIMCIM SCS - 02 Kasım , 2010, 09:17:38
Alıntı yapılan: ♥♥♥bebişim616161♥♥♥ - 02 Kasım , 2010, 09:16:33
slm arkadaslar basımdan geçen olayı biliyorsunuz dün doktora gittim boş dedi + yumurta tembelliği nedeniyle adetlerim de çalısma yapmıyormus yani o nedenlede çocuğum olma sansı çok düşükmüş yumurta çalıstırması için bitkisel tedavi bileniniz varmı veyada uygulamyıp yararını göreniniz  lütfen yardımm :opucuk:
CANIM GEÇMİŞ OLSUN TATLIM DR İLAÇ FELAN VERMEDİ Mİ
Başlık: Ynt: yumurta tembelliği
Gönderen: bebişim616161 - 02 Kasım , 2010, 09:32:01
Alıntı yapılan: AŞKIMCIM - 02 Kasım , 2010, 09:17:38
Alıntı yapılan: ♥♥♥bebişim616161♥♥♥ - 02 Kasım , 2010, 09:16:33
slm arkadaslar basımdan geçen olayı biliyorsunuz dün doktora gittim boş dedi + yumurta tembelliği nedeniyle adetlerim de çalısma yapmıyormus yani o nedenlede çocuğum olma sansı çok düşükmüş yumurta çalıstırması için bitkisel tedavi bileniniz varmı veyada uygulamyıp yararını göreniniz  lütfen yardımm :opucuk:
CANIM GEÇMİŞ OLSUN TATLIM DR İLAÇ FELAN VERMEDİ Mİ
hyır askımcım vermedi ama halada adet olamadım o ayrı dava yaa
Başlık: Ynt: yumurta tembelliği
Gönderen: SiRiNe - 02 Kasım , 2010, 09:33:48
Canim Rabbim sifa versin  :amin: :opucuk:
Başlık: Ynt: yumurta tembelliği
Gönderen: AŞKIMCIM SCS - 02 Kasım , 2010, 09:34:00
Alıntı yapılan: ♥♥♥bebişim616161♥♥♥ - 02 Kasım , 2010, 09:32:01
Alıntı yapılan: AŞKIMCIM - 02 Kasım , 2010, 09:17:38
Alıntı yapılan: ♥♥♥bebişim616161♥♥♥ - 02 Kasım , 2010, 09:16:33
slm arkadaslar basımdan geçen olayı biliyorsunuz dün doktora gittim boş dedi + yumurta tembelliği nedeniyle adetlerim de çalısma yapmıyormus yani o nedenlede çocuğum olma sansı çok düşükmüş yumurta çalıstırması için bitkisel tedavi bileniniz varmı veyada uygulamyıp yararını göreniniz  lütfen yardımm :opucuk:
CANIM GEÇMİŞ OLSUN TATLIM DR İLAÇ FELAN VERMEDİ Mİ
hyır askımcım vermedi ama halada adet olamadım o ayrı dava yaa
ALLAH ALLAH  :dontknow: :dontknow: KAÇ GÜN GECTİ
Başlık: Ynt: yumurta tembelliği
Gönderen: DER!N - 02 Kasım , 2010, 09:36:12
Alıntı yapılan: ♥♥♥bebişim616161♥♥♥ - 02 Kasım , 2010, 09:16:33
slm arkadaslar basımdan geçen olayı biliyorsunuz dün doktora gittim boş dedi + yumurta tembelliği nedeniyle adetlerim de çalısma yapmıyormus yani o nedenlede çocuğum olma sansı çok düşükmüş yumurta çalıstırması için bitkisel tedavi bileniniz varmı veyada uygulamyıp yararını göreniniz  lütfen yardımm :opucuk:

Yumurta tembelliği için hormon içerikli bir ilaç vermiş olmaları lazım. Benim tembelliğim 0.05'lik yani çok ufaktı.
Ben kullandım da adı neydi hatırlamıyorum ilaç bitince soğan kürü ardından incir kürü yapmıştım.
Sonraki kontrolümde Duphaston verdiler 3 kutu içecekken gerek kalmadı 1.kutu bitmeden hamile kaldım ama hangisi vesile oldu birbirini mi tamamladı bilmiyorum.
Geçmiş olsun tatlım inş. hayırlı zamanda hayırlı nesilleriniz olsun.  :amin: :amin: :amin:
Başlık: Ynt: yumurta tembelliği
Gönderen: DER!N - 02 Kasım , 2010, 09:36:42
Pardon canım ilaç vermedi demişsin.  ::)
Başlık: Ynt: yumurta tembelliği
Gönderen: bebişim616161 - 02 Kasım , 2010, 09:40:02
ewt hayatım yaa vermedi şimdilik glifor isminde bir şeker ilacı var onu kullanıyorum o bitsin ondan sonra gel dedi
Başlık: Ynt: yumurta tembelliği
Gönderen: bebişim616161 - 02 Kasım , 2010, 09:53:18
Alıntı yapılan: AŞKIMCIM - 02 Kasım , 2010, 09:34:00
Alıntı yapılan: ♥♥♥bebişim616161♥♥♥ - 02 Kasım , 2010, 09:32:01
Alıntı yapılan: AŞKIMCIM - 02 Kasım , 2010, 09:17:38
Alıntı yapılan: ♥♥♥bebişim616161♥♥♥ - 02 Kasım , 2010, 09:16:33
slm arkadaslar basımdan geçen olayı biliyorsunuz dün doktora gittim boş dedi + yumurta tembelliği nedeniyle adetlerim de çalısma yapmıyormus yani o nedenlede çocuğum olma sansı çok düşükmüş yumurta çalıstırması için bitkisel tedavi bileniniz varmı veyada uygulamyıp yararını göreniniz  lütfen yardımm :opucuk:
CANIM GEÇMİŞ OLSUN TATLIM DR İLAÇ FELAN VERMEDİ Mİ
hyır askımcım vermedi ama halada adet olamadım o ayrı dava yaa
ALLAH ALLAH  :dontknow: :dontknow: KAÇ GÜN GECTİ
7 cnm bugünle 8 olacak
Başlık: Ynt: yumurta tembelliği
Gönderen: bebişim616161 - 02 Kasım , 2010, 11:28:24
bir öneriniz yokmuuuu
Başlık: Ynt: yumurta tembelliği
Gönderen: bebişim616161 - 02 Kasım , 2010, 11:29:56
anladım kimsenn yumurtaları tembellik yapmıyor birtek benmkiler galiba tembell söküp atıcam yerlerinden en sonunda
Başlık: Ynt: yumurta tembelliği
Gönderen: ^^MUCİZEMMM^^ - 02 Kasım , 2010, 16:47:09
canım ya şu yumurta tembelliği nasıl bişey doktor teşhisi neye göre koyuyo.benimde adetlerim düzensiz bebiş yok bu zamana kadar gitmediğim doktor denemediğim tedavi kalmadı ama hiç bi doktor bana sende yumrta tembelliği var demedi
yardımcı olursan sevinirim...................
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu
Gönderen: ayysnn - 02 Kasım , 2010, 17:01:22
Alıntı yapılan: mucizemmm*** - 31 Ekim , 2010, 22:32:38
canım 1.5su bardağı suyu kaynatıp içine 1 tatlı kaşığı hayıt tohumu atıyorum 3_4 dk.kaynatıp lılıyınca içiyorum ama bi seferde çünkü çok acı yudum yudum içilecek bi çay değil.ben bunu sitenin birinde bi arkadaştan duyup içmeye başladım.arkadaş 6.ayın sonunda hamile kalmış.5_6 ay süren adet düzeni 28 güne inmiş bakalım bende nasıl bi etki göstericek beklemedeyim ??? ???
canım sürekli mi içiosun yoksa atıorum bir ay içip 15 gün aramı veriosun.
bn şu an adetliyim içim mi yoksa adetlerde içilmiomu?
Başlık: Ynt: yumurta tembelliği
Gönderen: bebişim616161 - 02 Kasım , 2010, 17:30:38
Alıntı yapılan: mucizemmm*** - 02 Kasım , 2010, 16:47:09
canım ya şu yumurta tembelliği nasıl bişey doktor teşhisi neye göre koyuyo.benimde adetlerim düzensiz bebiş yok bu zamana kadar gitmediğim doktor denemediğim tedavi kalmadı ama hiç bi doktor bana sende yumrta tembelliği var demedi
yardımcı olursan sevinirim...................
cnm adeet düzensizliğim oluyor benm mesela bu hafta adetimi8gün geçiyorum ama hamilede değilim malesef buna yumurta tembelliği deniliyor yani yumurtalar doğru çalısıp sennde doğru adet olmana izin vermiyorlar tembelleşiyor adetinde ya gecikiyor yada erken oluyorsun öyle iştee
Başlık: Ynt: yumurta tembelliği
Gönderen: ƓĤ♡SƬ - 02 Kasım , 2010, 18:06:46
cnm yumurtlama tembelliğinin tıptaki adı pcos işte....sende pcoslular kervanına katıldın ya mutlaka yumurtlarsın ama küçük veya çok geç olur...bide yumurtlarsan bile çatlamaz..
Başlık: Ynt: yumurta tembelliği
Gönderen: ^^MUCİZEMMM^^ - 02 Kasım , 2010, 18:16:52
teşekkürler arkadaşlar.benimde adetim 8 gün oldu gelmiyo.demekki bendede yumt.tembelliği var ama anlamadığım o kadar doktora gittim 1 tanesi bana bu durumdan bahsetmedi.sadece pkolusun diyorlar oda tam bi pko değil diyorlar.bende
pkoyla bu durumu farklı şeyler zannederdim.keşke doktorlar daha açıklayıcı olabilseler :'(
Başlık: Ynt: yumurta tembelliği
Gönderen: ƓĤ♡SƬ - 02 Kasım , 2010, 18:21:38
cnm pco işte yumurtlama tembelliği yumurtluyorsun ama hamile kalman gereken yumurta biçiminden çok küçük ve ufak..oda küçük olduğu içinde çatlamıyor çatlamadığı içöin kist oluyor...kist olduğu için adet geçikmesi yapıyor...ilk adetinde o kistleir atıyorsun bu süreç böyle ilerliyor...yumurtlama tembellerind edoktorlar çeşitli ilaçlar veriliyorçyumurtlama sağlanıyor ....ama onun çatlaması için farklı iğneler bitkisel kürler denemelesin...
ben aktara gittim adam bana yemin etti.bu kürü kullanan herkes ham,ile şimdi diye.ama kür varya kullanılacak gibi değil tadı okı iğrenççç...ben birdahaki ay bitkisel hapını alacam...42 gün kullanlıyormuş hapı ama çok pahalı....40 tl
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu
Gönderen: ^^MUCİZEMMM^^ - 02 Kasım , 2010, 18:24:00
aysınncım benim ilk ayım.sen adetliymişsin hemen başlaman daha iyi olur yumt.gelişmesi açısından.sürekli içiyorum.her akşam yatmadan önce.duyduğum arkadaş ilk içmeye başladığı ay 40 günde adet olmuş sonra adetin ilk günü içmeye devam ettiği için 2.ay 28 günde olmuş sonraki aylar böyle devam etmiş.6.ayın sonunda adeti gecikince doktora gitmiş hamileymiş.bakalım ben adetimin 5.günü falan başladım 8 gün oldu geçeli daha adet olamadım.1 kaç ay daha içicem bakalım ne kadar düzene giricek beklemedeyim
Başlık: Ynt: yumurta tembelliği
Gönderen: ^^MUCİZEMMM^^ - 02 Kasım , 2010, 18:25:33
hangi kür canım o....
Başlık: Ynt: yumurta tembelliği
Gönderen: ƓĤ♡SƬ - 02 Kasım , 2010, 18:28:14
cnm içinde keiboynuzlu hayıt tohumu ve bir sürüe bitki var hepsi hamile kalmayı sağlayan bitkiler ama ya anlatamam iğrenç...ben iş yerinde içiyorum yüzümü gören bütün arkadaşlar gülmekten çatlıyor...
Başlık: Ynt: yumurta tembelliği
Gönderen: ^^MUCİZEMMM^^ - 02 Kasım , 2010, 18:43:58
ahhh canım ya okadar iyi anlıyorumki seni bende hayıt tohumu içiyorum berbat bişey.ama işte insan bu durumda olunca her yolu deniyo.zaman geçip arkadaşlarımın çocuklarını büyüttüklerini hatta bazılarının 2.hamile kaldığını görmek.insanların sana acıyan bi tavırla olsun seninde olur belki bigün gibi laflarını işitmekten daha fazla hiçbişey acı gelmiyo artık bana otun çöpün acısı nedirki  :y25:
Başlık: Ynt: yumurta tembelliği
Gönderen: ƓĤ♡SƬ - 02 Kasım , 2010, 18:49:32
valla bende çift kür vardı civanperçemi kürü daha güzel en azından ballı ve tadı çok güzel
Başlık: Ynt: yumurta tembelliği
Gönderen: bebişim616161 - 02 Kasım , 2010, 21:09:57
Alıntı yapılan: ♥♥♥♥--ilkay♥♥♥♥ - 02 Kasım , 2010, 18:06:46
cnm yumurtlama tembelliğinin tıptaki adı pcos işte....sende pcoslular kervanına katıldın ya mutlaka yumurtlarsın ama küçük veya çok geç olur...bide yumurtlarsan bile çatlamaz..

aaa cnm ama bana doktor kistin yok dedi artık bende seviniyordum bi yanan kistin yok dedi bi yandan da tembellik var diyor  neyapmam gerek doktor seker hapı kullan dedi ama kistin yok dedi kistim yoksa nasıl pcoslu oluyorum ilkay neolur bilgilendirrsen sewinirm :sad1:
Başlık: Ynt: yumurta tembelliği
Gönderen: bebişim616161 - 02 Kasım , 2010, 21:15:41
Alıntı yapılan: ♥♥♥♥--ilkay♥♥♥♥ - 02 Kasım , 2010, 18:21:38
cnm pco işte yumurtlama tembelliği yumurtluyorsun ama hamile kalman gereken yumurta biçiminden çok küçük ve ufak..oda küçük olduğu içinde çatlamıyor çatlamadığı içöin kist oluyor...kist olduğu için adet geçikmesi yapıyor...ilk adetinde o kistleir atıyorsun bu süreç böyle ilerliyor...yumurtlama tembellerind edoktorlar çeşitli ilaçlar veriliyorçyumurtlama sağlanıyor ....ama onun çatlaması için farklı iğneler bitkisel kürler denemelesin...
ben aktara gittim adam bana yemin etti.bu kürü kullanan herkes ham,ile şimdi diye.ama kür varya kullanılacak gibi değil tadı okı iğrenççç...ben birdahaki ay bitkisel hapını alacam...42 gün kullanlıyormuş hapı ama çok pahalı....40 tl

ilkaycım bunun ilaçla tedavisi yokmu birde o söylediğin kürü biraz tarif edersen çook sewinirim lütfen cvbını eşimle sabırsıklıkla bekliyoruz  :opucuk:
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu
Gönderen: peritozu - 03 Kasım , 2010, 13:05:13
günde 1 kere 1 bardakmı içilecek bu çay  :icon_scratch: kızlar cvplarsanız sevinirim  :flowers:
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu
Gönderen: ^^MUCİZEMMM^^ - 03 Kasım , 2010, 14:17:06
Alıntı yapılan: peritozu - 03 Kasım , 2010, 13:05:13
günde 1 kere 1 bardakmı içilecek bu çay  :icon_scratch: kızlar cvplarsanız sevinirim  :flowers:
valla canım ben 1 bardak içiyorum.daha fazlasını bünyem kaldırmaz cok acı çünkü :-\ :-\ :-\
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu
Gönderen: ✿گสЯเ_ќĮż✿ - 01 Aralık , 2010, 17:00:12
BU HAYIT TOHUMUNUN FAYDASINI GÖREN ÇOK OLUYORMUŞ ARKADAŞLAR
BEN FARKLI SİTELERDEDE ARAŞTIRDIM.GÜZEL YORUMLAR YAZMIŞLAR.HAMİLE KALANLAR,ADETİ DÜZENE GİRENLER,YÜKSEK OLAN HORMONLARINI DÜŞÜRENLER.BAYAĞI ETKİLENDİM BENDE.DÜŞÜNÜYORUM ACABA KULLANSAMMI DİYE  :) :) :)
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu
Gönderen: bankacıı - 06 Aralık , 2010, 18:31:05
kıslar ya ben de alacagım ama emin değilim ben ilaç da kullanıorum sürekli yan etkisi varmıdır acaba..bir doktorumla görüşem demi başlasam karar  veremiyorum....
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu
Gönderen: bankacıı - 07 Aralık , 2010, 18:53:05
ya neden cvp vermiosunuz adetliyken mi başlasam ya aldım da biri bişey söylesiiiiinnnnnnnnnnnn.... :icon_scratch:
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu
Gönderen: ^^MUCİZEMMM^^ - 07 Aralık , 2010, 19:15:17
evet canım adetliyken başlıyosun.yukarıda yazmıştım zaten.....ama ben bıraktım artık içmiyorum hiçbir faydasını görmedim çünkü......
Başlık: YUMURTLAMA SORUNU OLAN ARKADAŞLAR
Gönderen: ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥“°°¤Yağmur nisa°°¤”♥♥♥♥♥♥♥♥ - 28 Ocak , 2011, 10:32:29
ARKADAŞLAR ARŞTIRMA YAPARKEN İLGİMİ ÇEKTİ SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM ALINTIDIR

şimdi sıra kendimi anlatmaya geldi ben 25 yaşımda ve 3 yıllık evliyim pko hastasıyım kendimi bildim bileli düzensiz adet oluyorum ve 3 yıllık evliliğimde hiç korunmadım pko over için bekarlığımda 6 ay süreyle ara vererek 2 kez d.kontrol happı tarzında düzenleyizi hap kullandım buda sadece kilo yaptı hapı bırakır bırakmaz düzensizliklerimde devam etti evlendikten sonra ara ara toplamda 3 kez klomenle tedavi oldum yumurtlaıklarım cevap bile vermedi oluşmadılar yani sonra imkanlar gereği hiç tedavi olamadım böyle 3 yıl geçti bu süre içinde kafamada takmadım nede olsa tedavide olamadığım için beklentimde olmadı en son 12 ağustosta adet oldum (ve şu anda adetliyim) bi tüp bebek merkezine gittim ön görüşme ve muayene ücretsizdi gittim görüştüm neyse bana tüp bebek önermeler filan :) derken bana hiç yumurtlamayacağımı yani senede en fazla 2 kere yumurtlayabileceğimi söyledi kendiliğinden sonra 1-2 gün ağlamalar filan derken silkindim bi dua etmeye başladım ve önce incir kullanmaya başladım 2-3 gün içtim ama çok tatlı geldiği için bıraktım ki pko da şeker direnci vardır bunu dengede tutmak her açıdan önemli neyse başladım böğürtlen kökü kullanmaya araştırmalarımda bunun yumurta çatlatıcı ve rahmi kuvvetlendirici şekeri düzenleyici etkisi olduğunu öğrendim bunun yanı sıra hayıt tohumunun kadınlar için mucizevi bitki olduğunu biliyordum bunu ilaç şeklinde eczanelerde satılanını aldım sabahları aç karnına birer kapsül alıyordum ve yanı sıra baltarçınçörekotu karışımını sabahları arısütüpolenbal karışımınıda akşamları yemeye başladım ve bu arada bi ovülasyon testi aldım ve yumurtlamamı takip ettim ve adetimin 23. günü ovülasyon testim pozitifti ve yumurtlama akıntım oldu hani iki parmağın arasında uzayan cinsten :)) ve karın ağrım hafif göğüslerde hassasiyet filan neyse yumurtlamamda olunca ben gevşedim kullandığım kürleri bıraktım o arada işede başladım çünki ama bu bünlerde ilişki oldu eşimle çalışmalar yaptık ama önceki aydan süre gelen bir iltihabımda vardı (bu arada özellikle pko lu arkadaşlar söylüyorum taa 3 sene önce dr um glucophage vermişti bu ay düzenli kullandım sadece) glucophage veya glukofen aslında içeriği metformin olan ilaçlardan dr lar pko lulara verir insülin direncini kımak metobolizmayı düzenlemek ve yumurtlamayı sağlamak için bununda faydası olduğu inancındayım ben hiç yumurtlama akıntısı görmemiştim bu zmana kadar neyse sonuç olarak şu an adet oldum ama nasıl oldum 3 gün önceden ağrılarım başladı cumartesi kanamam bi başladı siyah siyah her wc ye gittikçe 3-4 tane dökülüyordu cumartesi gece 12 den sabah 8 e kadar hastanedeydim düşük yapıyorum sandım bir sürü tahlil yapıldı birsürü sonuç olarak bişiyim yok bu normal adetim sadece her zamankinden daha iyi durumdaymış rahim ve kendini yeniliyormuş ve dr dediki gerçek yumurtlamaya doğru ilerlediğini gösterir ben allahın izniyle buna kürlerin vesile olduğuna inanıyorum ki ben ilaçsız adet olamam ki ben hjiç yumurtladığımı hatırlamıyorum (hatta klomenle bile)

NOT: böğürtlen kökü kürü tarifi: 400 gr böğürtlen kökünü (maliyeti en fazla 20 tl) alıyorsunuz 6 litre soğuk suya koyup (ama önce tozu toprağı varsa gitsin diye yıkayalım) kaynatıyorsunuz kaynar kayanamaz da altını kısıp ağzını kapatıp 30 dakika bu şekilde demlendiriyorsunuz ağzı kapalı ve kısık ateşte sonra altını kapatıp yine ağzı kapalı bir şekilde akşam ise sabaha kadar sabah ise akşama kadar soğumaya bırakın soğuyunca şişelere (cam olsun) boşaltıp dolaba koyup sabah akşa aç karnına birer çay bardağı içiyorsunuz yani ben yumurtladığım güne kadar uyguladım zaten adetimin 23. günümde yumurtladım sizlerde uygulayın üstelik tvde duyduğum kadarıyla bir bitki bilimciden erkek te kullanabilirmiş birde kanal tıkanıklığı için de kullanın diyor inşallah herkesin bebişinin gelmesine bişiler vesile olur
Başlık: Ynt: YUMURTLAMA SORUNU OLAN ARKADAŞLAR
Gönderen: ^^MUCİZEMMM^^ - 28 Ocak , 2011, 13:30:41
böğürtlen kökünü bende duydum canım.annecim tam 12 sene evladı olmayan biyakınımın bebek mevlüdüne gitmiş okişi aneme söylemiş bu kürü ben kullandım oldu demiş oda kullansın belki bi vesile olur demiş.annecinde canım benim babama söylemiş köyde oldukları için adamcağız gitmiş toplamış bu kökleri annem yıkamış bana gönderdi.ama annemin nasıl kullanlılacağı pekte aklında kalmamış.a bana yıka kaynat cam bi kavonaza doldur sabah aç karnında iç.ama ben o ara arı sütüde kullanıyodum karıştırmak istemedim pek sonra arı sütüne ara verince sadece 2 günb içebildim bozulmaya başlamıştı çünkü.bakalım bi ara babacıma tekrar toplatım yine denerim ayrıntılı olarak anlatmışsın nasıl kullanılacağını hayırlısı artık.paylaşımın için sağol canım.............
Başlık: Ynt: YUMURTLAMA SORUNU OLAN ARKADAŞLAR
Gönderen: ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥“°°¤Yağmur nisa°°¤”♥♥♥♥♥♥♥♥ - 28 Ocak , 2011, 13:40:53
MUCİZEM BENDE DENEYECEĞİM CNM TADI BİRAZ KÖTÜ AMA TEKRAR BAŞLAYACAĞIM ADETİM DÜZELSİN İSTİYORUM ARTIK
Başlık: Ynt: YUMURTLAMA SORUNU OLAN ARKADAŞLAR
Gönderen: ^^MUCİZEMMM^^ - 28 Ocak , 2011, 14:34:10
inşallah düzlir canım.ben ne içtiysem düzelmedi bi türlü arı sütü yeni bitti.ama 42 gün oldu hala gelen giden yok adetime 1 hafta kala kehve akıntım oldu tam adet olmam gereken 18 ocakta bitti.sonra daha gelen giden yok.pek çok şey denedim hayıt tohumu,çilek yaprağı,soğan suyu,incir kürü,arı sütü,şimdi hatırlamadığım pek çok  şey denedim ama bir türlü düzelmedi inşallah bu kürü deneyince bu sefer işe yarar bakalım hayırlısı artık.. :amin: :amin:
Başlık: Ynt: YUMURTLAMA SORUNU OLAN ARKADAŞLAR
Gönderen: ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥“°°¤Yağmur nisa°°¤”♥♥♥♥♥♥♥♥ - 28 Ocak , 2011, 15:10:18
Alıntı yapılan: mucizemmm*** - 28 Ocak , 2011, 14:34:10
inşallah düzlir canım.ben ne içtiysem düzelmedi bi türlü arı sütü yeni bitti.ama 42 gün oldu hala gelen giden yok adetime 1 hafta kala kehve akıntım oldu tam adet olmam gereken 18 ocakta bitti.sonra daha gelen giden yok.pek çok şey denedim hayıt tohumu,çilek yaprağı,soğan suyu,incir kürü,arı sütü,şimdi hatırlamadığım pek çok  şey denedim ama bir türlü düzelmedi inşallah bu kürü deneyince bu sefer işe yarar bakalım hayırlısı artık.. :amin: :amin:

CNM SAKIN HAMİŞ OLMA BENİM 19OCAK CNM AMA OLMADIM
Başlık: Ynt: YUMURTLAMA SORUNU OLAN ARKADAŞLAR
Gönderen: ^^MUCİZEMMM^^ - 28 Ocak , 2011, 16:28:42
ayy ne güzel olur arkadaşım  ama 7 senedir o kadar umutlara kapıldım ama her seferinde hüsran.ben bekarken 1 ay normal adet olurdum 1 ay kahve şeklinde gerçi bu sefer sadece leke geldi bi akşam peçeteye biraz kahve kırmızımsı leke geldi yarın olurum dedim ama yine kahveye döndü.yani bekarken böyle olurdum ama yinede biraz kan gelirdi.bide kasık ağrısı var karnım şiş kabızlık çok kötü acaba diyorum ama sonraki hüsran beni yıkıyo.inşallah seninde benimde gelmiştir bebişlerimiz..bide gecen akşam bi rüya gördün bebiş var kucağımda benimmiş sımsıkı sarılıyorum ona kokusunu çekiyorum içime çok etkilendim.artık gecem güzndüzüm bebek allahım daha fazla aratmaz inşallah :amin: :amin:
Başlık: Ynt: YUMURTLAMA SORUNU OLAN ARKADAŞLAR
Gönderen: ƓĤ♡SƬ - 28 Ocak , 2011, 16:35:33
kızlar bakın adetleri en güzel hayıt otu civanperçemi kürü ve progestna düzenliyor.özlellikte pcolarda progestan eksikliği çok fazla oluyor ve adet bu yüzden olunmuyor...benden tavs,ye 2 ay bunları düzenli kullanın sonra bakın görün düzelecek
Başlık: Ynt: YUMURTLAMA SORUNU OLAN ARKADAŞLAR
Gönderen: ƓĤ♡SƬ - 28 Ocak , 2011, 16:36:51
doktor bana likofen vermişti aylar öncesinde.midem bulanıyor diye içmemiştim...ama bu ay inat ettim içecem...evdeyim nede olsa.
bakalım rabbim benim için en uygun zmanaı ne zaman diyecek
Başlık: Ynt: YUMURTLAMA SORUNU OLAN ARKADAŞLAR
Gönderen: ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥“°°¤Yağmur nisa°°¤”♥♥♥♥♥♥♥♥ - 28 Ocak , 2011, 16:48:57
Alıntı yapılan: mucizemmm*** - 28 Ocak , 2011, 16:28:42
ayy ne güzel olur arkadaşım  ama 7 senedir o kadar umutlara kapıldım ama her seferinde hüsran.ben bekarken 1 ay normal adet olurdum 1 ay kahve şeklinde gerçi bu sefer sadece leke geldi bi akşam peçeteye biraz kahve kırmızımsı leke geldi yarın olurum dedim ama yine kahveye döndü.yani bekarken böyle olurdum ama yinede biraz kan gelirdi.bide kasık ağrısı var karnım şiş kabızlık çok kötü acaba diyorum ama sonraki hüsran beni yıkıyo.inşallah seninde benimde gelmiştir bebişlerimiz..bide gecen akşam bi rüya gördün bebiş var kucağımda benimmiş sımsıkı sarılıyorum ona kokusunu çekiyorum içime çok etkilendim.artık gecem güzndüzüm bebek allahım daha fazla aratmaz inşallah :amin: :amin:



cnm test yaptınmı ben yaptım negatif bir test yap inş bebeğin gelmiştir doktora gidiyormusun neden böyle oluyormuş cnm istersen özelime yazabilirsin
Başlık: Ynt: YUMURTLAMA SORUNU OLAN ARKADAŞLAR
Gönderen: ^^MUCİZEMMM^^ - 28 Ocak , 2011, 17:02:22
yok canım yapmadım sonuç negatif biliyorum.bu zamana kadar o kadar çok doltora gittim sayısını  ben bile unuttum.ama hiçbiri nedeni ile ilgili tam bişey söylemedilr yada söyleyemediler.benim bütün hormon testleri falan normal pkonun hiç bir belirtisini yaşamıyorum tek belirti adet düzensizliği ama oda en fazla 50 gün şimdiye kadar öyle 2 3 ay falan değil yani..bakalım hayırlısı canım :dontknow:
Başlık: bişey soracagım arkadaşlar
Gönderen: bankacıı - 10 Mart , 2011, 17:16:43
merhaba ben yaklaşık bir aya yakın hayıt tohumu kullanıyorum ama bu ay regl günüm de  çok az akıntım geldi günlük ped kullanıyorum anlayın yani yardımcı olrsanız sevinirim yan etki yapıyor mu bu hayıt tohumu bilgisi olan varsa lütfen paşlaşsın....
Başlık: hayıt tohumunu sürekli kullanan varmı
Gönderen: bankacıı - 11 Mart , 2011, 18:10:06
...
Başlık: Ynt: hayıt tohumunu sürekli kullanan varmı
Gönderen: ƓĤ♡SƬ - 12 Mart , 2011, 02:03:17
ben içiyorum cnm ama 2 gündür içmedim mide bualntısı yapaıyor çokk
Başlık: Ynt: hayıt tohumunu sürekli kullanan varmı
Gönderen: bankacıı - 28 Mart , 2011, 16:43:02
canım peki unun herhangi bir yanetkisi var mı araştırdın mı hiç ben sadece 3 ay kullanılması gerekiomuş onu biliorum
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu Hakkında
Gönderen: sibel28 - 29 Mart , 2011, 21:36:16
hayıt tohumu yan etki yapmıyor bende yapmamıştı...stres adet düzenini bozuyor..evlendiğimde adetim saat gibiydi her 28 günde olurdum hiç şaşmazdı...bebek düşüncelerine dalınca 30-31-33-35 bazen 15 gün geçtiği oluyordu..şimdi ise bir iki açık pembe kan 1 hafta sonra adet oluyorum...
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu Hakkında
Gönderen: bankacıı - 07 Nisan , 2011, 10:25:18
ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ilk kullandıgım ayda adetim aynı gün oldu ama bu ay olmadım işe yaramadı demek ki bende
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu Hakkında
Gönderen: BAHARGULLL - 02 Ekim , 2011, 01:56:43
 :hieyt: hayıt tohumunu kullanan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim  :hieyt:
hayıt tohumunu hormon bozukluğu için kullanmak istiyorum ben, tv da izledim tüylenme sorunu yaşayanların 3 ay kullandıktan sonra, hormonel bozukluktan çıkan tüylerinin döküldüğüne dair bi iddia var ortada
bebek için kullananlar sizde de böyle bi durum oldu mu?
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu Hakkında
Gönderen: gonca onurcu - 03 Ekim , 2011, 22:16:26
arkadaslar tv de dokor balla karıştırıp yeyin dedi acaba doğrumu yapıyorum yoksa demleyipmi içiyim
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu Hakkında
Gönderen: meltemçakır - 18 Ekim , 2011, 16:17:55
Merhabalar. hayıt tohumu ile ilgili haberi izlemiştim ben de tv de daha sonra değişik kullanım şekilleri var mı diyerekten araştırma yaparken buradaki yorumları okudum ve ikna edici oldu baya....

ben bekarım ve adet düzensizliğim var. bazen ,iki ayda bir bazen 3 ayda bir geliyor. bir dönem pko var dediler ilaç kullandım. sonra senin kullanmana gerek yokmuş zaten normalmiş dediler ama kilo aldım zaten onun yüzünden. sonra başka doktora gittik tüylenme hormonun yüksek dedi o da ilaç verdi ama o da bir işe yaramadı ki normalin dışında aşırı bir tüylenme de yok :( soğan kürü denedim kürü yaparken düzenli geldi ama 3 defadan sonra bırakınca tavsiye edildiği üzere yine eskiye döndü. şimdi tek umudum hayıt tohumu ona başlayacağım ben de ama bir haftadır dolapta öylece duruyor :)

balla ya da suyla kullanımı farketmezmiş öyle söyledi bitki uzmanıya bakalım. umarım faydasını görürürüm ve herkes görür....
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu Hakkında
Gönderen: sibel28 - 18 Ekim , 2011, 18:07:26
ben kullandım hayıt tohumu kullanması zor..çünkü acı..ama hayıt balı alabilirsin kullanması daha basit bildiğimiz bal...
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu Hakkında
Gönderen: meltemçakır - 18 Ekim , 2011, 22:30:50
ay şu adet düzensizlikleri sona ersin de ona da razıyım :( bir de ilk gittiğim hastanede dokto çocuğunun olması zor ileride deyince neye uğradığımı bilemedim :(
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu Hakkında
Gönderen: GÜL GÜZELİ - 18 Ekim , 2011, 23:22:44
Bende c.tesi başladım hayıt tohumuna  :k06: ve tadı o kadarda kötü değil..Önemli olan Rabbimin şifa nasip etmesi bence..İnşaAllah
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu Hakkında
Gönderen: erdin - 28 Ekim , 2011, 09:44:55
merhaba arkadaşlar burasını yeni keşfettim ve bu site sayesinde hayıtıda yeni keşfettim..ben 11 aylık evliyim ve 7 aydır bebek için uğraşıyoruz. hormon testi yaptırdım değerlerimi size yazıyorum.
DHEA-SO4: 105 - Prolaktin: 10,5 - Total testesteron: 25,9 - TSH: 1,23 - LH: 9,11 - FSH: 8,58 - E2: 31,8 ve maalesef progesteronum 0,2 çıktı. Progesteronum dışında sorun yok gibi gözüküyor ama doktor normal yollarla gebe kalamazsın dedi. ilk duyduğumda çöktüm resmen.ilaç tedavisine başlamak istemiyorum hemen.sizlerin sayesinde hayıt tohumunu duydum ve 3 gün önce suyunu alıp kullanmaya başladım. sizce kullanmamda bi sakınca olurmu kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum. şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu Hakkında
Gönderen: ยรlคภ๓คz göภlüm - 28 Ekim , 2011, 11:39:48
bayanlar hayıt çayı yerine hayıt ekstratı kullanabilirsiniz... onu kullananlar daha çabuk etkisini görmüşler... çayı en az üç ay kullanmak gerekirken ekstrat bir ayda faydasını gösteriyormuş
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu Hakkında
Gönderen: suzannn - 28 Ekim , 2011, 13:58:35
Alıntı yapılan: erdin - 28 Ekim , 2011, 09:44:55
merhaba arkadaşlar burasını yeni keşfettim ve bu site sayesinde hayıtıda yeni keşfettim..ben 11 aylık evliyim ve 7 aydır bebek için uğraşıyoruz. hormon testi yaptırdım değerlerimi size yazıyorum.
DHEA-SO4: 105 - Prolaktin: 10,5 - Total testesteron: 25,9 - TSH: 1,23 - LH: 9,11 - FSH: 8,58 - E2: 31,8 ve maalesef progesteronum 0,2 çıktı. Progesteronum dışında sorun yok gibi gözüküyor ama doktor normal yollarla gebe kalamazsın dedi. ilk duyduğumda çöktüm resmen.ilaç tedavisine başlamak istemiyorum hemen.sizlerin sayesinde hayıt tohumunu duydum ve 3 gün önce suyunu alıp kullanmaya başladım. sizce kullanmamda bi sakınca olurmu kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum. şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.
FSH YÜKSEK GİBİ
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu Hakkında
Gönderen: sibel28 - 01 Kasım , 2011, 13:40:10
arkadaşlar böğürtlen köküde alabilirsiniz...eşimle bana bitkisel tedavi uygulayan aktar bana böğürtlen kökü gönderiyordu...şakşır suyuda kesinlikle tavsiye ederim..
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu Hakkında
Gönderen: erdin - 02 Kasım , 2011, 14:17:28
Arkadaşlar hayıt tohumu kullanırken itahı açılan varmı?..Kullanmaya başlayalı bugün bir hafta oldu ve acaip derecede iştahım açıldı sanki doymak bilmiyorum..
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu Hakkında
Gönderen: GÜL GÜZELİ - 04 Kasım , 2011, 03:27:39
Alıntı yapılan: erdin - 02 Kasım , 2011, 14:17:28
Arkadaşlar hayıt tohumu kullanırken itahı açılan varmı?..Kullanmaya başlayalı bugün bir hafta oldu ve acaip derecede iştahım açıldı sanki doymak bilmiyorum..

Canım ben yaklaşık 15 gündür kullanıyorum ama öyle bişey olmadı henüz  :dontknow: sakın hamile falan olmayasın  :k06:
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu Hakkında
Gönderen: erdin - 15 Kasım , 2011, 09:40:35


Canım ben yaklaşık 15 gündür kullanıyorum ama öyle bişey olmadı henüz  :dontknow: sakın hamile falan olmayasın  :k06:
[/quote]


keşke olsa canım ama maalesef adet oldum:( sanırım o yüzden o kadar açılmış iştahım:)
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu Hakkında
Gönderen: ƓĤ♡SƬ - 16 Kasım , 2011, 00:10:36
ben hayıt suyunu ve civanperçemini düzenli kullanım sonunda 3.ay da hamiel kaldım hemde pco ilerlemiş derecede ikenn..benim hem 45-50 günde ola adetlerimi düzenledi hemde hormonlarımı...
şuan 8 aylık hamileyim.bide bu işler psikolojik ...içerken inanarak için lütfenn...herşey bişeylere inanmakla başlar...
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu Hakkında
Gönderen: kuzucuk - 16 Kasım , 2011, 22:21:18
ben civan perçemi çayı  ve hayıt macunu almıştım.macunun yarısını kullandım ama çayı bir türlü içemedim  :dontknow:  şu kistten kurtulayım inşallah hayıt suyuna başlamayı düşünüyorum... :icon_thumright:
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu Hakkında
Gönderen: duygucuk - 17 Kasım , 2011, 15:22:53
canlarım bende soğan suyu içiyorum.. umarım bir faydasını görürüz..yarında dr gidecem randevum var.. smear testi ve ca diye bir tast yaptırmıştımonların sonucu dr gösterecem..umarım bişe yoktur..
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu Hakkında
Gönderen: ยรlคภ๓คz göภlüm - 17 Kasım , 2011, 15:26:06
Alıntı yapılan: duygucuk - 17 Kasım , 2011, 15:22:53
canlarım bende soğan suyu içiyorum.. umarım bir faydasını görürüz..yarında dr gidecem randevum var.. smear testi ve ca diye bir tast yaptırmıştımonların sonucu dr gösterecem..umarım bişe yoktur..

sende kist mi var ca testi kist için yapılıyor
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu Hakkında
Gönderen: ツgöçmen_54 ツ - 17 Kasım , 2011, 15:27:44
bende 4 gündür HAYIT EKSTRAKTI  kullanıyorum..eczaneden aldım inşallah faydasını görürümde sizlerle paylaşırım..
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu Hakkında
Gönderen: kuzucuk - 18 Kasım , 2011, 13:31:43
doktor benden de bir hafta önce ca testi istedi kist için benim 0 çıktı.doktor çok açıklama yapmadı ama bu teste göre mi bilmiyorum ilaç yazmadı
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu Hakkında
Gönderen: Madam - 20 Kasım , 2011, 02:09:36
slm kızlar.malumunuz bende pkosluyum.ve bu şey canımı sıkmaya başladı ama görecek ben ondan daha inatcıyım ve yenilmeyeceğim.evlenmeden önce doğum kontrol hapı ile hallediyordum ama şimdi nerdeyse 2 yıllk evliyim 28 yaşındayım ve bebek derdine düştüm.hayıt tohumu gerçektende işe yarıyor.ben şuanda civan perçemi ve aslan pençesi kullanıyorum(testere dişli)acaba bu ikiliye birde hayıt tohumu eklesem bi zarar olurmu.deneyimli arkadaşlardan cevap bekliyorum.
  birde bu kürle birlikte tarçın,bal ve çörek otunu veya böğürtlen kökünü kullansam yumurta çatlaması için çokmu abartmış olurum.lütfen benimle bilgilerinizi paylaşırmısınız.Allah hepimize yardımcı olsun
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu Hakkında
Gönderen: erdin - 17 Aralık , 2011, 21:35:03
arkadaşlar merhaba, sizinle bişi paylaşmak istedim.24 ekimden beri hayıt suyu içiyordum 2 şişe bitirdim ve bugün yaptığım test sonucunda öğrendimki hamileyim:)):)):)) gerçekten faydası oluyormuş bunu gördüm. artık herkese tavsiye edicem hayıt suyunu.Allah herkese bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin inşallah...
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu Hakkında
Gönderen: elfo - 17 Aralık , 2011, 23:07:55
Alıntı yapılan: erdin - 17 Aralık , 2011, 21:35:03
arkadaşlar merhaba, sizinle bişi paylaşmak istedim.24 ekimden beri hayıt suyu içiyordum 2 şişe bitirdim ve bugün yaptığım test sonucunda öğrendimki hamileyim:)):)):)) gerçekten faydası oluyormuş bunu gördüm. artık herkese tavsiye edicem hayıt suyunu.Allah herkese bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin inşallah...
Amin arkadaşım Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin. daha önce de bahsetmiştim okuyanlar hatırlar adet günlerinde adaçayı civanperçemi içmek çok iyiymiş diye. bende hormon bozukluğu, kist iltihap gibi bi sorun yok şükürler olsun fakat hava değişiminden soğuklardan çok etkileniyorum dolayısıyla yumurtlamam ve adet görmem gecikiyor. şu anda adetliyim ve günde 2 fincan adaçayı yatmadan önce de civanperçemi içiyorum hatta şu anda demleniyor. bu çaylar östrojen içerdiği için hormon dengemi bozar mı diye korkuyorum ama sadece adet günlerim boyunca içip bırakacağım yani 8 gün. bilgisi olan var mı?
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu Hakkında
Gönderen: GÜL GÜZELİ - 18 Aralık , 2011, 00:28:20
Kızlar benim e2 hormanumda 400 küsürlere çıkmıştı  :y25: 1.5 ay aslanpençesi ardından 1.5 ay hayıt tohumu kullandım ve bu ay yaptırdığım testte hormonum 50 ye düşmüş  :hieyt: eğer sorununuz östrojen yada progesteron hormonuysa hayıt mükemmel bi çözüm oluyo  :icon_thumright: yalnız adete 1 hafta kala civanperçemi içilirse oda LH hormonunu düzenliyomuş..Hayıt kullanacak arkadaşlarımıza civanperçemiyle kullanmalarını tavsiye ederim..Ben çok memnun kaldım  :icon_thumright:
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu Hakkında
Gönderen: Yaşamsebebim - 18 Aralık , 2011, 00:37:32
ya canim bende almka istiyorum yardim edin bana almanyada yasiyorum nerden alacagim
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu Hakkında
Gönderen: kuzucuk - 18 Aralık , 2011, 13:33:24
canım aktardan ya da internetten  üzerinden lokman hekimden alabilirsin
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu Hakkında
Gönderen: _inci_tanem_ - 11 Ocak , 2012, 11:31:05
Slm kızlar ya bende yaklaşık 10 gündür hayır tohumu ve civan perçemi içiyorum demleme yöntemi ile 13 ocakta adet görmem lazım ama hiç belirti yok acaba budamı fayda etmeyecek yaa....Çok umutlanmıştım hayıtla düzelecek diye okuduklarımla ama bana faydası yokmu yada daha erken mi...ALLAH hepimizin yardımcısı olur inşallah :amin:
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu Hakkında
Gönderen: elfo - 11 Ocak , 2012, 12:48:55
canım öyle şak diye düzeltmesi zor en az 3 ay kullanacaksın
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu Hakkında
Gönderen: ยรlคภ๓คz göภlüm - 11 Ocak , 2012, 13:19:30
Alıntı yapılan: yyeeliz - 11 Ocak , 2012, 11:31:05
Slm kızlar ya bende yaklaşık 10 gündür hayır tohumu ve civan perçemi içiyorum demleme yöntemi ile 13 ocakta adet görmem lazım ama hiç belirti yok acaba budamı fayda etmeyecek yaa....Çok umutlanmıştım hayıtla düzelecek diye okuduklarımla ama bana faydası yokmu yada daha erken mi...ALLAH hepimizin yardımcısı olur inşallah :amin:

canım hayt çayını üç ay kullanmak gerek eğer daha çabuk etkisini görmek istersen hayt ekstratı var o bir ayda etkisini gösteriyor
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu Hakkında
Gönderen: _inci_tanem_ - 11 Ocak , 2012, 15:17:55
teşekkür ederim arkadaşlar en iyisi ben ekstrasını alayım bir an evvel bebişte gelsin istiyorum....ALLAHIM isteyen herkeze aratmadan nasip et :amin:
Başlık: Ynt: yumurta tembelliği
Gönderen: GENCBEYİN - 11 Ocak , 2012, 21:27:09
Alıntı yapılan: ƓĤ♡SƬ - 02 Kasım , 2010, 18:21:38
cnm pco işte yumurtlama tembelliği yumurtluyorsun ama hamile kalman gereken yumurta biçiminden çok küçük ve ufak..oda küçük olduğu içinde çatlamıyor çatlamadığı içöin kist oluyor...kist olduğu için adet geçikmesi yapıyor...ilk adetinde o kistleir atıyorsun bu süreç böyle ilerliyor...yumurtlama tembellerind edoktorlar çeşitli ilaçlar veriliyorçyumurtlama sağlanıyor ....ama onun çatlaması için farklı iğneler bitkisel kürler denemelesin...
ben aktara gittim adam bana yemin etti.bu kürü kullanan herkes ham,ile şimdi diye.ama kür varya kullanılacak gibi değil tadı okı iğrenççç...ben birdahaki ay bitkisel hapını alacam...42 gün kullanlıyormuş hapı ama çok pahalı....40 tl
canım aktarın bahsettigi kullannan herkesın hamıle kaldıgı dıye bahsettıgı o kürü  yazabılırmısın rıca etsem??
Başlık: Ynt: yumurta tembelliği
Gönderen: _inci_tanem_ - 12 Ocak , 2012, 09:35:34
Alıntı yapılan: GENCBEYİN - 11 Ocak , 2012, 21:27:09
Alıntı yapılan: ƓĤ♡SƬ - 02 Kasım , 2010, 18:21:38
cnm pco işte yumurtlama tembelliği yumurtluyorsun ama hamile kalman gereken yumurta biçiminden çok küçük ve ufak..oda küçük olduğu içinde çatlamıyor çatlamadığı içöin kist oluyor...kist olduğu için adet geçikmesi yapıyor...ilk adetinde o kistleir atıyorsun bu süreç böyle ilerliyor...yumurtlama tembellerind edoktorlar çeşitli ilaçlar veriliyorçyumurtlama sağlanıyor ....ama onun çatlaması için farklı iğneler bitkisel kürler denemelesin...
ben aktara gittim adam bana yemin etti.bu kürü kullanan herkes ham,ile şimdi diye.ama kür varya kullanılacak gibi değil tadı okı iğrenççç...ben birdahaki ay bitkisel hapını alacam...42 gün kullanlıyormuş hapı ama çok pahalı....40 tl
canım aktarın bahsettigi kullannan herkesın hamıle kaldıgı dıye bahsettıgı o kürü  yazabılırmısın rıca etsem??

Evet canım yazabilirmisin.İnşallah şifa olur hepimize.yazarsan mutlu oluruz.
Başlık: Ynt: Hayıt Tohumu Hakkında
Gönderen: _inci_tanem_ - 21 Ocak , 2012, 10:11:20
günaydın kızlar birşey soracağım sizlere klomene başlayacağım adet olunca klomenle birlikte hayıt içmemin sakıncası olur mu acaba???tedirginmide bu konuda kullanan oldumu ikisini bir arada ?