BebeÄŸim online : Anne ve Bebek ile ilgili bilgiler
Duyurular: www.doktorumonline.net hastalık ile ilgili konuları danışma hattından doktorlarımıza ücretsiz danışabilirsiniz.

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 31 Temmuz , 2010, 07:06:58

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Reklamlar
Sayfa: [1] 2
  Yazdır  
Gönderen Konu: melegim annesin gülü  (Okunma Sayısı 414 defa)
arzuhatem
Kıdemli Üye

meleğim 37+1 haftalık allahım bana bağşla meleğimi

Üyelik Bilgileri
« : 11 Ocak , 2010, 15:22:02 »

canım yavrum herÅŸeyim seni okadar çok istiyoruz ki babanla birlikte okadar zor günler geçiriyorumki korku dolu sanada biÅŸey olucak diye okadar korkuyorumki diÄŸer iki  kardeÅŸinin öbür tarafta inanıyorumki bizi bekliyoo günlükte bunları paylaÅŸmak istemezdim annem ama seninde ÅŸimden bilmeni istiyorum sana okadar çok ihtiyacımız varki yavrum anlatamm allaım seni bana baÄŸlışlasın hayırlısı neyse hakkımızda onu nasip etsin inÅŸalah.

nazar melegim 09,12, 2009 hamile olduÄŸumu öğrendim evde yaptığım testle çok ilginç oldu annem sabah iÅŸe giderken yaptım günüm iki gün geçmiÅŸti normalde 5 dakka beklemem lazımdı ben hiç beklemeden yok diyyip attım akÅŸam eve gelirken okadar çok miydem bulandıkii yolun yarısnda inemk zorunda kadım aklıma test takıldı ben bakmadımki dedim akÅŸam olsunda bakıyım dedim baktığımde bide ne göreyim çift çıkmıştı aÄŸladım göz yaÅŸlarımı tutamadım meleÄŸim emin olmak için tekrar yine yapıyyım dedim oda pozitif çıktı hemen babayı aradık baabda çok sevindi ama hep sevinçimiz yarım kalıcak korkusu vardı allaha emanetti sonra aneneyi aradım söyledikk çok sevindiler hepsi aradan 3 gün geçti doktora gitme vakti geldi dedik ve gittik ama çok küçük olduÄŸu için melegim kesesi bile gözükmedi  :sad1:doktor amcası tahlil yapalım emin olalım dedi ve tathlil yaptı okadar korkarak bekledikki sonra evet hamilesin dedin 3 gün sonra tekrar gittik kese daha yeni oluÅŸuyodu yine meleÄŸimi görmedkk sonra 1 hafta sonra 6 . haftamızda gittiÄŸimizde kesenin içindeydin meleÄŸim annen kurban olsun sana artık inanmıoÅŸtım içimdeydinn dktor amcası 1 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi o güne kadar okadar heycanladımkii görücekmiyim duyacakmıyyım diyee yavrusumm doktor amcamız öncelikle ÅŸikayetlermizi sordu hafif kasık aÄŸrısı birde aralıklarla miyde bulantısı oluyodu meleÄŸim annesine hiç acı vermiyodu çok rahattık ultrasyona girdiÄŸimde dr. amcası annesi burda dedi kalp etışları baÅŸlamış dedi o anda kendimi tutamadım aÄŸladım  tek dediÄŸim kelime ne olur bunu kaybetmeyimm annene tutun bırakma meleÄŸim dedim dr. amcası meleÄŸimiz yaÅŸasın diye hergün iÄŸne verdi kan pıhtılaÅŸmasından şüpelendi ÅŸaunda hergün iÄŸne kullanıyorum her yeri morardı annenin olsun ama yavrucuÄŸum sana deÄŸerr ben senin için sürünmeye bile razıyyım hayılısıyla allahım seni  bana bağışlasınn sonunda 8. haftaya girdikk ÅŸuanda çok iyi tekrar kalp etışlarını dinledik bebeÄŸim yaşıyodu şükürler olsun allahıma kuzum ordaydıı hergünüm heycan korku içerisnde geçiyoo annem ama en güzellide bunları seninle yaÅŸmak varlığını bilmek babanın deseteÄŸini görmek akÅŸamları seni karnımda sevmesii nasılmış benim meleklerim diye allahım seni bana bağışlasın yavrum sana çok ihtiyacımız var 5 senelik boÅŸ yuvamızı seninle doldurcaz allahın izniyle bebeÄŸim canım herÅŸeyim meleÄŸim yarın babanla doktora gidicez saat 09,30 randevumuz var 9, hafta oldu babanda sabırsızlanıyo kalp atışların içinn sabahı iple çektik ve gittik doktara baban benden daha meraklıı ben girdim peÅŸimden o geldi dr. amcamızı sesini açtı dinletti kalp atışlarını babam çok sevindii tahlillerimizi istedi ikili testleri istedi iÄŸnelere devam dedi riskimiz devam ediyoo bebeÄŸim babanla benim kulaklarımdan kalp atışlarn gitmmiyoo okadar hızlıkii sürekli dinlemek istiyoruz meleÄŸim dr.amcan 15 gün sonra tekrar gelin dedi bekliyoz canım meerakla ama geçmiyo günlerr sadece üzerinden 1 gün geçtii allahım bize bağışlasın seni bitanemm annesinin gülüü herÅŸeyyi  nazar nazar

allahım verdiÄŸin emaneti bana bağışla yarabimm şükerler olsun allahım sana  09,12,2009 çarÅŸamba

Mother of Twins
Süper Üye

Iki Kat zorluk Iki kat Mutlulukkk:) Canim kizlarim

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 11 Ocak , 2010, 15:28:41 »

Masaallah Rabbim bebegini sana bagislasin,zaman cabuk gecer insaallah amin

MasaaAllah...
melek-çağlar
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 11 Ocak , 2010, 15:39:07 »

umarım bundan sonrada herÅŸey yolunda gider meleÄŸini saÄŸ salim kucağın alırsın.  nazar
ZyNp
Süper Üye

34+ küçük mucizem NİSA'M sen benim en kıymetlimsin

zeyno
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 11 Ocak , 2010, 15:43:27 »

ya cok güzel yazmıssın canım ağlamamak ıcın kendımı zor tuttum allahım onu sıze bagıslasın inş rabbıme emanet olsun ...nazarlardan korusun onu inş

Aყşҽ_*
Süper Üye

Minik Prensim;Rabbim seni korusun.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 11 Ocak , 2010, 15:46:20 »

canım rabbım yavrunu sana ve babasına bagıslasın amin amin amin

hıc ole aklına kotu seyler egtırme sorunsuz 9 ay 10 gun gecırırsın...ınssss nazar nazar nazar amin amin

arzuhatem
Kıdemli Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 11 Ocak , 2010, 15:55:08 »

inaşllah canlarım ama elimde değil inşallah allahım bu defa bağışlar allahım isteyen herkese nasip etsinn

allahım verdiÄŸin emaneti bana bağışla yarabimm şükerler olsun allahım sana  09,12,2009 çarÅŸamba

ZyNp
Süper Üye

zeyno
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 11 Ocak , 2010, 17:20:26 »

amin canımmm

arzuhatem
Kıdemli Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 11 Ocak , 2010, 17:27:36 »

zynep senin bebiş nekadarlık canım

ZyNp
Süper Üye

zeyno
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : 11 Ocak , 2010, 17:35:39 »

6 haftalık canım 18'ınde doktora gıtcez randevu aldık bakalım herseyı detayıyla ogun ögrenıcem inş.artık benımde ogunden sonra içim rahat edıcek.sende cok üzülme nolur hepımız dua edıyoruz rabbım bırımızın sesını duyarda senın yuzunu guldurur inş

arzuhatem
Kıdemli Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : 11 Ocak , 2010, 17:44:26 »

hım hayırlısı olur inÅŸallah canımm amin saol canım benim bende sizler için dua ediyorum canım ama inanki 7,haftadan sonra çok farklı oluyo içinde bi canlı var düşünsene tek olmuyorsun sen ne yaparsan oda seninlee allahım bizlere bağışlasın yavrularmızı meleklerimizi  senin ÅŸikayetlerin çokmu canım

ZyNp
Süper Üye

zeyno
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : 11 Ocak , 2010, 17:45:41 »

amin canım.yok canım benım hiç şikayetım yok şükür sadece yoruldugumda sağ kasıgım agrı yapıyor okadar başka bı sorunum yok şimdilik bakalım inş olmaz

arzuhatem
Kıdemli Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : 11 Ocak , 2010, 17:48:27 »

inş.olmazda canım benimde yok ama akıntım varr bende kasık ağrısı oluyor bazen miyde bulantısıda bazen ama 9, haftadan itibaren miyde ekşimeleri başlarmış başladı bilee Smiley bunlar tatlı şeyler olsun

canım sen takvimi nasıl yaptın alttakii sarı bebekli linki bende yapmak istiyorum ama nerden olduÄŸunu bilmiyom

ZyNp
Süper Üye

zeyno
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : 11 Ocak , 2010, 17:55:33 »

canım bende cok ugratım valla bak sımdı sarı lınkın üstune tıkla.sonra resımler cıkıyo boyle sıralı ıstedıgını sec.ilerı oku tıkla.sonra bebekler cıkıyo sec yıne ilerı oku tıkla.ilk tarıhe son adet tarıhını yaz ıkıncı tarıhede muhtemel dogum tarıhını yaz 3iÅŸlem okeylendıkten sonra.altta adresler var 3,uncusun de PseudoHTML, UBBCode and BB Code bu yazıyo  o yazıya tıkla altta kutunun ıcınde link var onu kopyala profılındekı imza yazan tere yapıstır cnm.eger yapamazsan ama özelden ÅŸifrenı at ben halledıp kapatayım ÅŸifrenı degısırsın sonra tabı istersen

arzuhatem
Kıdemli Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : 11 Ocak , 2010, 18:19:41 »

canım süper olmuş ellerine sağlıkk şuanda 9 haftalık benimkisi doğru değilmi burda öylee Smiley

ZyNp
Süper Üye

zeyno
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : 11 Ocak , 2010, 18:22:30 »

verıdıgn tarıhlerı gırınce boyle cıkıyo canım

Sayfa: [1] 2
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM
Arsiv (Basit Gorunum)