Bebeğim online : Anne ve Bebek ile ilgili bilgiler
Duyurular: www.doktorumonline.net hastalık ile ilgili konuları danışma hattından doktorlarımıza ücretsiz danışabilirsiniz.

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 31 Temmuz , 2010, 06:42:35

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Reklamlar
Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  
Gönderen Konu: GEBELİKTE KAPALI HAVUZDA YÜZMEK  (Okunma Sayısı 203 defa)
saide_melek
Kıdemli Üye

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #15 : 15 Nisan , 2010, 14:17:25 »

Gidiyorumda iste geciktiriyorum is yerinden bazen izin alamiyorum offf bitsede isler bende kurtulsam ayilicam zaten mayis sonu Cheesy:D

damla1981
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #16 : 15 Nisan , 2010, 14:18:42 »

bece tatil için doktoruna sor. genelde bebekler zamanından önce gelir ve seni takıp eden doktorunun doğumunu yapması doğru çünkü doğum için gittiğin herhangi bir yer bebeğinle ilgili hiç bir bilgisi olmaycak buda tehlikeli.
Pınar86
Kıdemli Üye

02.07.10 Hoşgeldin Ömrüm...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : 15 Nisan , 2010, 14:18:56 »

aman ihmal etme bebiş önemli dikkat et kendine

...HAYATIMIZA HOŞGELDİN 'ÖMÜR'ÜM...
Pınar86
Kıdemli Üye

02.07.10 Hoşgeldin Ömrüm...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : 15 Nisan , 2010, 14:21:54 »

bece tatil için doktoruna sor. genelde bebekler zamanından önce gelir ve seni takıp eden doktorunun doğumunu yapması doğru çünkü doğum için gittiğin herhangi bir yer bebeğinle ilgili hiç bir bilgisi olmaycak buda tehlikeli.

Evet arkadaşım haklısın zaten benimki sadece heves gidemem bu sene korkuyorum gitsemde zevk alamam rahat yüzemiycem güneşlenemiycem ne anladım ben o tatilden zaten ben biraz nazlıyım elim kesilse bi ton çene yaparım ve benim kalça agrım ve kasık ağrım var rahat edemiyorum evde bile zor duruyorum bide tatile gidicem bırak doğurim şunu giderim Smiley artık günlük havuzlara giderim idare edicez Smiley

...HAYATIMIZA HOŞGELDİN 'ÖMÜR'ÜM...
saide_melek
Kıdemli Üye

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #19 : 15 Nisan , 2010, 14:25:43 »

Insallah canim sag samil bebisini dgurda onuda alip gidesin artik  binkybaby binkybaby binkybaby

elif35
Süper Üye

01/12/2009// YAĞMUR'um minik kızım benim //

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : 16 Nisan , 2010, 14:55:29 »

bebekler çok komik oluoyrlar denizde bir keresinda yeğenim 6 aylık falandı gitmiştik o zaman bekardım ayy denize koyunca bir çırpınıyor gülmekten ölüyordum yaaa  ehi ehi

RABBİM EMANETİNLE BİZİ ŞEREFLENDİR...(AMİN)...
CeRoXiMo
Aktif Üye

www.cerenumut.blogspot.com

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #21 : 16 Nisan , 2010, 20:22:55 »

Ben de yüzmeye başladım, plastik klasik plaj terliği ile gidiyorum. Doktor özellikle tavsiye etti, tek dikkat edilmesi gereken , mukus tıkacı anne ve bebeği korurmuş mikroplardan ama mukus tıkacı bazı kadınlarda doğumdan haftalar önce düşermiş. Eğer düştüyse bebiş savunmasız kalıyor, denize havuza girmemek lazım. Bu tıkaç nedir, düştü mü duruyor mu nasıl anlaşılır bir araştırmak lazım. Benimki yerli yerindeymiş. Düşerse anlarsın merak etme dedi doktorum Smiley  gulenkiz

Suyun içinde ben de bebişimle aynı duyguları yaşıyorum, buğulu sesler, suyun içinde özgürlük, ikimiz de yüzüyoruz   Smiley

Sağlıkla sıhhatle gel inşallah
Son 1 ay
Çoğu GİTTİ Azı KALD
{safişim}
Aktif Üye

Allahım ERTUĞ muzu bize bağışla

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : 16 Nisan , 2010, 20:43:25 »

canım o tıknaç halk arasında nişan denilen küçük et parçası Allahım nasıl yaratmış şükürler olsun bebişi koruyo oyyyy ya kızlar ben bu aralar çok mutsuzuzm annemlerin orda oturan abla var 10 yıllık evli bebişleri olmuyo sürekli şunu bunu yapalım diyoruz oofff çok üzülüyorum ya onu çok seviyorum dua ediyorum onnun adına lütfen sizde bir kerede olsun içinizden dua edin lütfen allahım olmayanlara isteyenleride bekletme ne olur diye lütfen içimizden birinin dilek kapısı açılıktır belki ne olr kızlar sizde dua edin   amin amin amin amin amin

❤PARİSS❤
Süper Üye

'Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr'

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : 16 Nisan , 2010, 20:46:05 »

canım o tıknaç halk arasında nişan denilen küçük et parçası Allahım nasıl yaratmış şükürler olsun bebişi koruyo oyyyy ya kızlar ben bu aralar çok mutsuzuzm annemlerin orda oturan abla var 10 yıllık evli bebişleri olmuyo sürekli şunu bunu yapalım diyoruz oofff çok üzülüyorum ya onu çok seviyorum dua ediyorum onnun adına lütfen sizde bir kerede olsun içinizden dua edin lütfen allahım olmayanlara isteyenleride bekletme ne olur diye lütfen içimizden birinin dilek kapısı açılıktır belki ne olr kızlar sizde dua edin   amin amin amin amin amin
mubaraek cuma akşamında çok içten dua ettım butun bebek ısteyen herkese  amin amin amin amin

NE HASTA BEKLER SABAHI
NE TAZE ÖLÜYÜ MEZAR
NE DE ŞEYTAN BİR GÜNAHI
BENİM SENİ BEKLEDĞİM KADAR...
{safişim}
Aktif Üye

Allahım ERTUĞ muzu bize bağışla

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : 16 Nisan , 2010, 20:49:28 »

canım benim çok sağol sibelim flowers flowers allahım bebişlerle sınamasın inşallah vermediğindede birşey vardır ama insan istiyo işte kızlar sizlerde dua edin hadi hadi  amin amin amin amin

damla1981
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #25 : 18 Nisan , 2010, 08:19:39 »

Ben de yüzmeye başladım, plastik klasik plaj terliği ile gidiyorum. Doktor özellikle tavsiye etti, tek dikkat edilmesi gereken , mukus tıkacı anne ve bebeği korurmuş mikroplardan ama mukus tıkacı bazı kadınlarda doğumdan haftalar önce düşermiş. Eğer düştüyse bebiş savunmasız kalıyor, denize havuza girmemek lazım. Bu tıkaç nedir, düştü mü duruyor mu nasıl anlaşılır bir araştırmak lazım. Benimki yerli yerindeymiş. Düşerse anlarsın merak etme dedi doktorum Smiley  gulenkiz

Suyun içinde ben de bebişimle aynı duyguları yaşıyorum, buğulu sesler, suyun içinde özgürlük, ikimiz de yüzüyoruz   Smiley

tşkler canım klasik plastik terlik bilgisi için. bende çok yakında yüzmeye başlıyacağım sabırsızlıkla bekliyorum o günü
♥♥ SiVaSLim♥♥
Süper Üye

Hayatımın Nese Kaynagı Ecrin Melis...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : 28 Nisan , 2010, 17:22:10 »

gebelikte degilde dogumdan snra insallah yazin tatile gitmeyi sabirsizlikla beklyiorum kizimla beraber ilk tatilimiz olcak insallah .. amin amin

Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM
Arsiv (Basit Gorunum)