*DİLARAM*
Yeni Üye
Ben Beni Unuttum Baban İçin Gel Bebeğimm...
|
 |
« : 29 Aralık , 2009, 18:43:17 » |
|
bir gerızekalı geldı msnme burdakı adı gizem86mış bebeğimden almıs msnmi öyle dedi ama buraya yazdıkları baska bana yazdıgı baskaydı inanmadım engelledım sonra erkek ismiyle yenıden eklemıs benı aptal.oda engellendı tabii
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 11 Nisan , 2010, 23:33:44 Gönderen: g10ca »
|
|
Arzum büyük ANNELİĞE...
|
|
|
|
Demet_dk
|
 |
« Yanıtla #1 : 29 Aralık , 2009, 19:16:38 » |
|
daha önce benimde başıma geldi malesef msn adresini gizle en iyisi burası herkese açık bi site
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*DİLARAM*
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #3 : 29 Aralık , 2009, 19:24:53 » |
|
bir gerızekalı geldı msnme burdakı adı gizem86mış bebeğimden almıs msnmi öyle dedi ama buraya yazdıkları baska bana yazdıgı baskaydı inanmadım engelledım sonra erkek ismiyle yenıden eklemıs benı aptal.oda engellendı tabii
onun yüzünden baharlık adımı kullanıyodum siteye bıle yenıden üyelık tazeledım aptallar 
|
|
|
|
|
|
Arzum büyük ANNELİĞE...
|
|
|
|
Emine
|
 |
« Yanıtla #4 : 29 Aralık , 2009, 19:32:49 » |
|
1. Üyelik ayarlarından msn adresinizi gizleyebilirsiniz. 2. Sizi forumdan özel mesajla rahatsız ettiyse üyelik ayarlarınızdan istemediğiniz üyelerden mesaj almayı engelleyebilirsiniz. http://www.bebegimonline.com/forum/index.php/topic,9133.0.htmlTeknoloji henüz üyelik aşamasında verdiği cinsiyetin doğruluğunu tesbit edecek kadar gelişmediği için bu çözüm yollarını kullanmanızı öneririm. Yeni üyelik almanızı gerektirecek bir durum yok. İstemediğiniz hiç kimse sizinle zoraki muhabbet edemez, muhatap olmamanız yeterli. Güzel paylaşımlar.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 29 Aralık , 2009, 19:34:31 Gönderen: Emine »
|
|
|
|
|
*DİLARAM*
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #5 : 29 Aralık , 2009, 19:41:48 » |
|
1. Üyelik ayarlarından msn adresinizi gizleyebilirsiniz. 2. Sizi forumdan özel mesajla rahatsız ettiyse üyelik ayarlarınızdan istemediğiniz üyelerden mesaj almayı engelleyebilirsiniz. http://www.bebegimonline.com/forum/index.php/topic,9133.0.htmlTeknoloji henüz üyelik aşamasında verdiği cinsiyetin doğruluğunu tesbit edecek kadar gelişmediği için bu çözüm yollarını kullanmanızı öneririm. Yeni üyelik almanızı gerektirecek bir durum yok. İstemediğiniz hiç kimse sizinle zoraki muhabbet edemez, muhatap olmamanız yeterli. Güzel paylaşımlar. teşekkürler arkadaşım...
|
|
|
|
|
|
Arzum büyük ANNELİĞE...
|
|
|
|
|
*DİLARAM*
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #7 : 29 Aralık , 2009, 19:55:38 » |
|
kızlar banada sapık msjlr yazan oydu gizem86 anna olmak istiyorum bölümünda düşük diye konu açmış ben onun olduğunu anladım zaten  aptal banada diyokı 3 aylık hamileyım baktım burda düşük yaptım diyo anladım hemen.
|
|
|
|
|
|
Arzum büyük ANNELİĞE...
|
|
|
|
gülfer
|
 |
« Yanıtla #8 : 29 Aralık , 2009, 20:09:05 » |
|
banada daha 4gün önce 2.5aylık hamileyim iki defa düşük yaptım demişti aptal ya  bana sanal sks yapalım dedi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*DİLARAM*
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #9 : 29 Aralık , 2009, 20:46:06 » |
|
banada daha 4gün önce 2.5aylık hamileyim iki defa düşük yaptım demişti aptal ya  bana sanal sks yapalım dedi İĞRENÇ YARATIK 
|
|
|
|
|
|
Arzum büyük ANNELİĞE...
|
|
|
|
|
|
♥♥♥♥--ilkay♥♥♥♥
|
 |
« Yanıtla #11 : 11 Nisan , 2010, 00:54:51 » |
|
kızlar biri burdan msn adresimi bulmuş ve eklemiş bende sizden biri zannettim ekrem denen gerizekalı çıktı eşin çok şanslı falan dedi.dikkatli olun.
|
|
|
|
|
|
 aşkımla ben:))
|
|
|
|
BaLkIzzZ
|
 |
« Yanıtla #12 : 11 Nisan , 2010, 01:07:49 » |
|
kız konuyu yanlış yere açmışın korkudannmı  he bire ara çoktu sapık benide çok ekleyen olmuştu kadın sapık bile vardıı msn adresin gizli degilmi gizlee canımm
|
|
|
|
|
|
BEBEKLERİM BÜYÜMEKLE BİZ İSE ONLARA BÜYÜLENMEKLE MEŞGULÜZ =)  
|
|
|
|
♥♥♥♥--ilkay♥♥♥♥
|
 |
« Yanıtla #13 : 11 Nisan , 2010, 01:21:39 » |
|
evet fark etemişim  ) ama dikkat edin .gizli herşeyim nerden bulmuşlar anlamadım.sapık heriff.sinri oldum valla
|
|
|
|
|
|
 aşkımla ben:))
|
|
|
|
|